Svin på rutin

Ligger i sängen och inväntar ny vecka efter en fartfylld helg. Jobbade till 19 i fredags, sedan blev det utgång med några härliga. I lördags blev det lite snabbt kafferep hos Laila och klappa på hästarna, sedan blev det hem för att göra mig iordning för brors inflyttningsfest 2.0. Drog dit med Josse och det var en välfylld lägenhet vi möttes av, men det var kul. Både nya och gamla ansikten. Vi körde på en favorit i repris och drog utgång på Allstar. Hade en rolig kväll, men den tog visst på krafterna för jag vaknade inte upp förrän kl14 idag. Galet länge för att vara jag som annars alltid vaknar typ 9. 

Har iallafall varit på hippo en sväng för att hjälpa till med städningen efter helgens hemmatävlingar. Städilet följde visst med hem för då började jag med diskhögen och fortsatte sedan med att dammsuga och vädra läggan. Hann även med lite häng med Carro, men nu som sagt är det dags att avrunda så hane hej och sov gott. Dagens
Då kom måndagen igen

Tja. Ligger i soffan med Bernhard tätt intill och väntar på att klockan ska gå lite. Varit och frunchat med Sofia, men är nu hemma en stund innan det blir att rulla iväg och jobba 14-18. Skönt med ett chillpass. Har ju dock fått ha långhelg och hunnit med mycket roligheter. Utgång, bakishäng hos mig med vännerna, lite mer festligheter, kalas hos min goa lilla mormor och hängt med Fia till hennes stall och ridit Marias unghäst. 

I veckan är det jobb som gäller. Tänkte även köra igång med gymmet igen för nu känner jag inte av någon förkylning alls och tycker att jag vilat alldeles tillräckligt. Ska även till stallet och greja med Harry såklart. Men ja, det är allt jag vet nu sååå hane.

yaaaassss

Shu. Här kommer uppdatering från en trött tjej född 94. Kan nu bocka av nionde jobbdagen i rad. CHECK. Kände verkligen hur ögonen bara ville åka i kors imorse vid frukostbordet. Började kl11 idag och skulle sluta kl17, men var någon sjukis i kassan, så tog på mig att jobba två timmar till. Rullade därefter förbi apoteket, rullade vidare för att tanka bilen, sedan hem för att käka en sen middag. Så där har ni i stort sett min dag.
 
Ledig imorgon, men har hundra saker inplanerade så det blir nog inte så mycket ledighet. Första grejen ska göras kl9 imorgon och då ska jag faktiskt befinna mig på jobbet. Mer om just DEN grejen kan jag berätta om senare. Ska iaf sedan vara i Hörnefors kl12 för att besöka vårdcentralen. 15.30 är det hästgrejer med Harry som gäller. Ja osv. Jobb på torsdag igen, men på fredag är det huvudstaden som gäller! yas yas yas
 

Mat & Prat

Hallå! Äntligen ett inlägg jag slipper börja med att berätta att jag blivit sjuk igen. Känner mig rätt pigg nu och jobbar som vanligt, men avvaktar motvilligt fortfarande med gymmet eftersom att jag blivit sjuk så fort jag kört igång igen. 

Men idag har jag iaf hunnit vara ner på stan en sväng då jag jobbar kväll och inte börjar förrän kl17. Hängde inne på Kakmonstret en stund och fortsatte sedan till Mat&Prat för att luncha med Carro. Mycket som händer och sker i livet mitt nu och jag har mycket kul att se framemot, speciellt nästa vecka då det ser ut att bli en tripp till Stockholm tillsammans med pappa. Bara att passa på och njuta när saker och ting känns helbra.

Men ovanligt

Lustigt att mitt senaste inlägg som kom upp handlade om att jag hade blivit sjuk igen och nu är jag sjuk IGEN?! Var på jobbet igår, men fick rulla hem vid tolv för att jag kände av en förkylning och hade ont i kroppen. Ringde sjukvårdsupplysningen när jag kom hem och berättade att jag blivit sjuk tre gånger på en månad. Svaret dom kunde ge mig var att jag mest troligt inte låtit kroppen vila tillräckligt så att jag blir sjuk igen. Men vem hinner ta det lugnt med jobb, stall och träning. Så fort man känner sig pigg är det ju inget nöje att sitta inne och mögla.. 

Men det är helt enkelt det jag ska försöka göra då, vila. Och blir jag sjuk igen så skulle jag höra av mig för då kan jag eventuellt ha en infektion i kroppen. Är väl bara vänta och se då, så får jag ta det lite chilledill och boosta kroppen med gröna smoothies och sånt där stuff. Känns lite lättare att jag hittat serien Ex on the beach som är helt i min smak. Draaama. 

Bjuder på två pics från jobb, en från i lördags med mina bruders & en från här i sängen. Ciao peepsis.

RSS 2.0