överdrivet ruttet kanske

Blöh, måste plugga naturkunskap. Ett måste gör ju verkligen allt dubbelt så jobbigt, mwuh. Aja, iksu passen gick iallafall great. Körde först core control och bodycombat efter. Men som sagt, plugg nu.


På bussen

Nyss varit i stallet och ridit, gick riktigt bra. Tränade mycket lydnad. Nu sitter jag på bussen till iksu, tänkte köra två pass innan det blir hemfärd.


Victoria's Secret Body Mist

My babies♥ Klickade hem dom för några dagar sedan, luktar underbart så kan lova att de kommer användas flitigt.

Har iaf inte gjort så mycket ikväll, hade behövt plugga till ett prov som är på fredag, men har boken i skolan. Får planera in plugg imorgon, men ska även hinna med att baka biskvier till min älskade pappa som var med om en bilolycka idag.♥


i hear the angels talking talking talking

Nyduschad och fräsch, grejat med hårinpackning och stuff. Innan det var jag ute och gled på skidorna långt in i skogen. Hundra år sen jag åkte här hemma, men det ska göras oftare. Riktigt härligt. Nu ska jag fixa nån liten middag, ciao.

Kanske nya Gunde Svan...?


den som hamnar på djupt vatten gör rätt i att hålla munnen stängd

Helu. Åkte med pappa hem idag, han skulle hem tidigt så någon ridning hann jag tyvärr inte med. Synd när det är såhär fint väder. Men har iallafall tänkt mig ut snart igen, antingen promenad eller kanske skidor? Tänker iallafall inte sitta inne i något gym och ruttna. puss


På språng

Skoldagen gick bra, men ridningen gick ännu bättre. Red på rundbanan och lät Amir rulla på i galopp med lite tempoväxlingar. Han skötte sig riktigt fint. Nu är jag påväg till iksu, var bara hem och hämta kläder. Inte en lugn stund. ;)


fuck. my. life

Kommer till skolan vid tio och får då veta att första lektionen är inställd, så vi börjar inte förrän tolv. yay. Sitter iallafall med Lisa och nördar dator och inväntar lektionen som börjar om en timme. hejdå


söndagkväll

Sitter i sängen med lite godis vid min vänstra sida och ser på tv. Blev inte alls att köra nå bodycombat idag. Bussen krånglade påväg till iksu så jag hann inte till passet, gick istället på bandet 55min och fick samtidigt se världscuphoppningen.


På bussen

Har varit i stallet på förmiddagen och ridit, gick helt okej. Nu sitter jag i bussen påväg till iksu, ska köra en timmes bodycombat. Har lite ont i magen, men de får gå ändå. laterrr


ponnyutställning dagen lång

Har varit i Nordmaling från kl10 till 18 med Malin på ponnyutställning. Vi har stått och sålt fika, hamburgare osv. Det vi hade bakat gick åt som smör, well ofc;) Nu är vi ju iallafall hemma igen och det ser ut att bli en kväll i Hörnefors med Malin. Trevlans!

bakverkstad hos Malin

Kan meddela att ridningen gick super idag så tyvärr alla hamburgarställen, ponnyn ska ingenstans. Befinner mig iaf nu hos Malin. Vi har varit på 40års kalas och ätit gott, men nu blir det bakverkstad hemma hos Malin. Vi ska tillverka morotkakscupcakes, pollykaka och kärleksmums som imorgon ska säljas på ponnyutställningen i Nordmaling. Fun fun fun. Now, back to work♥

fredag i mitt hjärta

Sitter på naturkunskapen och har jobbat med några sketna instuderingsfrågor, men snart slutar vi och då blir det att baka en jäkla massa wienerbröd. Hoppas ni får en underbar fredag♥


slappar

Ligger i sängen och slappar. Även skoldagen var slapp, slutade runt tolv och drog till stallet. Red ut i skogen på Amir, och om jag säger såhär, idag hade max hamburgare fått honom, gratis. Så då kan ni ju lista ut hur passet gick.

Ska ut och gå på ett tag, sedan blir det bara chill här hemma. Sweetness.


good morning


ingen lek

Blev inte alls att rida ett flertal hästar, vädret var ju inte det roligaste så det räckte gott och väl efter att ha varit ute med Amir. Han fick sig en lugn tur idag, mycket skritt, men även en sträcka trav.

När jag var klar i stallet drog jag till iksu. Började med en timmes bodypump. När passet var slut funderade jag på om jag skulle dra hem eller köra bodycombat direkt efter. Bestämde mig för det andra och körde på. Svetten lackade kan jag lova, men alltid lika skönt efteråt. Nu sitter jag och slevar i mig middag och därefter blir det dusch och tvtittande.


friluftsdag

Blev aldrig nån mer uppdatering igår pga att jag var för lat för att starta datorn. Men igår efter skolan drog jag till stallet. Red ut med mamma som körde Pucken. Blev ett ordentligt pass med mycket galopp för Amir, vilket han behövde.

Idag är det friluftsdag och jag ska vara och greja på i stallet, säkert rida ett flertal hästar. Sedan hade jag tänkt dra på iksu. Men skriver mer om min dag senare, lovar;)


Tisdag

Ligger i soffan och chillar efter en mumsig kycklingtallrik. Ska snart ut och röra lite på mig. Bättre uppdatering om min dag kommer senare. ciao


Läskande

Happ, får sånt här sms av mamma när man ligger under skivstången på gymmet. Mamma kan lyxa till det hon.


@ naturkunskapen

Sitter vid bänken och ska svara på nå instuderingsfrågor. Suger att sitta inne när vädret är underbart, men får njuta av det sen när jag ska ut och rida, yay. Nybyxorna åkte på idag, från Nicole 400:-


slutet på denna vecka

Så var denna vecka snart över då. Har ikväll varit ute och gått en timme, sedan blev det att ta sig en dusch och därefter däcka framför tvn med popcorn i näven. Nu ska jag läsa lite på en novell, godnatt♥


söndag

Måste bara börja inlägget med fan vad taggad jag blir på hoppning och tävling när jag ser alla som uppdaterar om timråtävlingen på fb. Så sjukt kul! Måste kolla upp sundsvallstävlingen för dit vill jag verkligen dra.

Iaaaf. Har varit en sväng på stan och ett par jeans fick följa med hem. Har även varit i stallet, ridit ut 40min och Amir fick plumsa på i snön. Nu är jag hemma igen och ska väl käka snart.

sv: Jo, det ska jag nog kunna fixa. :)


här har ni min dag

Tog bussen till stan och kollade lite inne på kungspassagen innan jag tog nästa buss bort till iksu. Körde först ett tufft pass bodycombat, sedan var det streetdance direkt efter. Medans jag väntade på bussen hem stod jag och pratade med en tjej från södertälje, jätte trevlig!

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och direkt jag kom in slängde jag av mig kläderna och hoppade i duschen. Busvädret tog all min värme, men nu är den tillbaka. Ska fundera ut nån middag nu och sedan ser det ut att bli myskväll här hemma.

Hade inte tackat nej...


Lördag

God morgon. Jag ligger fortfarande i sängen och har det bra. Glor på nån cheerleader film, men ska tvinga mig upp nu och fixa frulle, sedan blir det iksu.


Elins kväll

Har nu kommit till Elins partaj, hon fyller 18 imorgon men firas ikväll. Hoppas ni får en festlig kväll ni med.


Skäms bort @ Malins lya

Har slutat för dagen och befinner mig nu i Malins lya. Hon har precis serverat mig ett glas apelsinjuice och står nu i köket och tillagar lunch. Do i hear spoiled?


älskade fredag

Fredag är här, äntligen♥ Har just käkat frulle och ska på ett tag börja fara mot skolan. Går till lite över två, sedan blir det direkt hem och börja tagga för kvällen då Elin ska firas!


hard work @ iksu

Äntligen hemma och har fått lite mat i magen, brorsan hade gjort middag när jag kom hem från iksu. Uppskattat till tusen. På iksu körde jag två pass, core control + bodycombat.

Innan det var jag på stan och fixade en present, innan det var jag i stallet och red Amir i skogen 45min och iiiiinnan det var jag ju på Nolia med klassen. Gick runt och tittade på lite allt möjligt, bland annat Adam Tensta som höll föreläsning.


God morgon

Kläderna och sminket är på. Frullen är fixad och ska käkas, sedan blir det buss till nolia med klassen. laterrr


sleepytime

Har varit ute och powerwalkat tidigare ikväll, tagit en dusch och chilla sen jag kom hem. Ska sova snart för imorgon blir det upp och iväg med klassen till Nolia.  go'natt

                       Jennie, Josse, Agnes och Lisas cutie cupcakes!


onsdag

Haft en bra dag i skolan, grejade på i konditoriet och började med att göra bananbakelser med Malin, sedan fortsatte jag med att göra en jordgubbstårta. Några i bageriet gjorde en jäkla massa butterkakor så tog med en till stallet och bjöd där.

Var i stallet efter skolan och red min lilla fina. Red 50min i skogen, blev bland annat att galoppera i pudersnön, mys! Kvar att göra idag är att käka middag på ett tag, ut och gå, eventuellt göra undan lite plugg och sedan chilla överdrivet.


can't keep my hands off the cookie jar

Skrev ju tidigare ett kortare inlägg om att jag varit och ätit med familjen, gott och perfekt denna ♥-dag. Imorgon blir det en lugn dag i skolan, bara konditori och lär ju som vanligt sluta tidigt. kingkong. nighty folks


Taormina

Varit på restaurang Taormina och ätit med familjen, riktigt gott! Nu blir det hem och ta det lugnt. Happy valentines day :)


now you're someone that i used to know

Varit på gymmet tidigare ikväll och köttat en timme. Är fan ingen hit att käka nära inpå träning, men ibland blir det så. Och imorgon är det alla hjärtans dag, är du forever alone som mig? Då är det bara att göra det bästa av situationen... tröstäta!!! Nä, skämtaaa. eller


måndag

Helu! Åkte med pappa hem till huset idag och nu sitter jag och käkar middag, vegfilé med couscous, yum♥ Skoldagen rullade på bra och i stallet red jag ut med en tjej. Blev bara ett lugnt pass för Amir. Nu ska jag käka upp och dra till gymmet. bye


Chillidilli

Har träffat Malin ikväll. Kollade in hennes fräscha lya och sedan gick vi ut på promenad. Fick förresten min julklapp av henne, funderar.. är det en sen julklapp eller en riktigt tidig? ;) haha


en riktig hästdag

Har haft en riktig hästdag. Började med att rida ut på Pucken, 40min jogg. Skötte sig bara bra. Sedan red jag Amir en timme på banan. Lät honom skutta över ett räcke några gånger och han kändes mjuk och fin i kroppen. Sist red jag ut på Iza i skogen ca 35min. Hon var pigg och glad som vanligt. Hann även med att hänga lite på Lailas lillhingst Harry. Fun fun fun.


söndag

Godmorgon. Sitter i köket och har precis käkat frulle. Agnes och Josse for för ett tag sedan. Dom käkade middag här igår och sedan blev det bara lite trevligt hängande här. Nu inväntar jag mamma som ska komma och hämta mig. Ska ut och rida med en ny tjej i stallet,visa henne ridvägarna osv.


every night is saturday night

Helu. Hade en vild kväll med mina fina igår, sov över hos Malin, men nu är jag tillbaka i lägenheten. Har hunnit med stallet på förmiddagen. Red ut 45min i skogen på Amir och överlag gick väl passet bra, lite fjantande för snöklumpar.


Blir ännu en kväll med tjejerna. Som det ser ut nu får jag middagssällskap så jag måste börja fräscha till mig lite nu, duscha av gårdagen liksom. herrå.

P to the arty

Har nyss kommit till en fest, blev stressigt nå jävulst att fixa sig efter jag var klar i stallet, en banan på bussresan hit fick liksom bli min middag, men jag hann iaf. Nu äre parteeey.


i will never be the same without you

Fredag♥ Har nyss käkat frulle och ska väl på ett tag börja gå till skolan. Slutar lite över två och då blir det stallet direkt. Får sedan se vad kvällen har att bjuda på. laterrr


faster than a bullet, she's like bang bang

Nu har jag tid att skriva lite mer utförligt om min dag. Skoldagen var väl rätt chill, slutade tidigt och drog till stallet. Red ut i skogen en sväng barbacka på Amir och det gick baiz. Han höll på fjanta i början och var rädd för det mesta och när han kastade sig åt sidan så jag höll på åka av tappade jag humöret. Ridturen som skulle bli ett joggingpass slutade med långa tyglar och skritt.

Nu har jag precis kommit hem efter att ha kört två tuffa pass på iksu. Provade bodycombat för första gången, så jävla vilt! Och även andra passet SH'bam var nytt för mig. Jäkligt roliga pass. Nu blir det att chilla något så överdrivet så det finns inte.


Vindruwwws

Sitter i bilen och käkar vindruvor till middag. Ska va på iksu kl fem och köra pass till sju. Hinner inte hem emellan. Men bloggar när jag är hemma, ciao


i'm so fly, like a g6

Nyduschad och smuttar på en kopp te framför jamie's matprogram. Har varit ute på en powerwalk tidigare ikväll, riktigt härligt nu när kylan lugnat sig. Och imorgon har jag sovmorgon, ännu mer härligheteeer.♥


onsdag, åttonde februari

Kom nyss hem och är på pissigt humör. Ser how i met your mother så det kanske hjälper humöret en gnutta. Har iallafall haft en bra skoldag och i stallet red jag ut på Amir och därefter Pucken. Båda gick bra. blööö, hejdå


so take a dirty picture for me

Har just suttit i telefon och snackat med min moster i nästan en timme. Om det är någon som är bra på snacka så är det hon. Iallafall så har jag varit på gymmet lite tidigare ikväll, nu blir det att smaska i sig ett äpple och chilla med datorn innan sängdags. nighty

Sommarkväll...♥


tisdag

Helu. Kom hem från stallet för ett tag sedan och sitter nu i köket och käkar. Ponnyn fick komma ut en stund idag och röra på sig lite lätt. Kollade mest att han lyssnade på mina skänklar så det blev mycket skänkelvikning, sluta/öppna efter vägen, och även några övergångar.

Ska unna mig lite chilltid nu, drar och gymmar om ungefär en timme. ciao


peeeeeeewdiepie

Kom hem från gymmet för ett tag sedan, skönt. japp. Sitter och kollar flummiga pewdiepie filmer nu och käkar frukt. Perfekt avslut på kvällen. Känns som att det blir en chill skoldag imorgon. Först kök och idrott sist. Yep, så godnatt.


slutat för dagen

Sitter på skolan och inväntar hämtning. Slutade för ett tag sedan från sista lektionen som var kök. Grejade med sliskiga musslor och typ grönsaker. Fun. Aja, allt för nu.


snart ny vecka

Varit ute på en powerwalk tidigare ikväll, men nu har jag krupit ner under täcket. Ser tv och smuttar på te. Perfekt avslut på en bra helg. Börjar inte förrän tio imorgon så det är sweet!


söndag

Blev en lugn kväll igår. Såg film med Sofia och Jake och bara chillade tungt. Den här dagen innebär också en massa chillande. Varit i stallet på förmiddagen och ridit. Red på banan och Amir var riktigt fin. Byggde fram ett hinder och skuttade över det några gånger, första gången på flera månader som vi hoppat. Både Amir och jag tyckte det var buskul.


@ iksu

Varit i stallet på förmiddagen och ridit. Red i 50min och lät Amir jogga på. Nu sitter jag på iksu och väntar på att bodypumpen ska börja.


hangover as a maddafakka'

ooor not. Hade en trevlig kväll igår med rätt mycket folk. Vaknade idag av att Fia höll på fixa nudlar i köket, perfecto. Nu har hon dragit iväg till sin pålle och jag ska iväg till min. Tror det får bli ett pass bodypump på iksu runt tre också.


let the show begin

Sitter med Sofia och har det gött med musik och vuxendricka. Lite mer folk kommer senare, men vi blir inte kvar här så länge för vi ska rulla vidare till lite andra festligheter. Azuuum


fredag förfaaaan

Fredag och sista lektionen är kommen. Skönt som f a n. Blir stallet direkt efter plugget och sedan hem. Tror det kan bli en ganska bra dag det här. Hörs & syns senare.


2 februari, ny istid kanske?

Varit ute på en powerwalk 55min lite tidigare ikväll. Var verkligen bitande kallt, ingen kyla som är att leka med. Imorgon är det iallafall fredag och det värmer riktigt bra. ;)


when you move me, everything is groovy

Jag och mamma lyxade till det med middag från "blå turken" som jag kallar stället, käkade en mumsig kycklingsallad. Innan det var jag på waynes med Elin och snackade om allt möjligt, trevlans. Skoldagen var rätt chill och ponnyn fick vila för kylan suger. Där har ni min dag folks!




i'm in love with a fairytale

Kom nyss hem efter att ha varit på iksu. Mellanlandade på stan och träffade mal & bez en sväng innan jag fortsatte hem. Nu sitter jag i köket och slevar i mig nudlar, efter maten blir det en härlig dusch. lovely


Bodypump

Haft en bra dag i bageriet, ponnyn vilar idag och nu är jag påväg till iksu för en timmes bodypump. laterrr


RSS 2.0