Halloween, Invigning och Farsdag

Halloween har hunnit dra förbi och den firades både fredag och lördag. På fredagen blev det att besöka Corona. Första gången jag satte min fot där. Roligt ställe, men mindre roligt att behöva stå och köa en timme. 

Lördagen spenderades i Hörnefors med gamla godingar. Rolig kväll och tiden verkligen flög förbi.  Det gjorde även söndagen, sedan väntade en sjudagarsvecka. Betat av många timmars jobb förra veckan med långa dagar, men det har varit mycket att göra så dagarna har gått fort ändå. VIP-kväll vankades i tisdags då affären höll stängt och bjöd på buffé och sång. Invigning för nya butiken hölls dagen efter och då var det smockat med kunder. Helgen kom fort och då var det både kladdkakans dag och Farsdag som skulle betas av. 

Farsdag igår blev så att jag och brorsan åkte till Norrbyn och överraskade pappa med tårta och presenter. Fikade och rullade sedan in till stan igen. Nu ligger jag här i sängen och tar det väldigt lugnt. Ledig dag, men ska ändå ta till vara på den. Upp nu & fixa mig en stor kopp kaffe. Haaane. 

RSS 2.0