when i think of you, i don't feel so alone

Ligger i sängen och lyssnar på de överdrivet härliga låtarna från Owl City, kärlek♥ Även fast jag är rätt pigg ska jag nog försöka sova snart, annars är jag nog inte riktigt lika pigg imorgon. Har heldag i bageriet imorgon, känns skööön-t. Godnatt Sverige!

               

julklappsjakt

Idag har årets första julklapp fått följa med mig hem! Gick nämligen på stan med Amanda, Agnes och Josse efter skolan. Förutom att ha spenderat pengar på det så gick det även åt lite på fika. Fikade på Waynes och jag kan lova er att den varma chokladen inte var helt fel i denna mörka kyliga vinter fylld med minusgrader.





Requiem for a dream

Shulululu folket!

Har faktiskt inte varit i skolan idag då vi bara hade en lektion, idrott. Så istället sov jag hos mormor, vaknade lite över tio och gjorde mig klar. Fick hämtning av pappa och skjuts till stallet. Amir fick komma ut i skogen, 45-50min. Red med gramantyglarna och tränade mycket tempoväxlingar i både trav och galopp. Lät honom sedan rulla på i galopp och han skötte sig riktigt bra, försökte inte fara iväg.

Är nu hemma igen och har väl inte gjort mycket mer än ätit och spelat med brorsan på nya playstationet pappa köpt. Faktiskt ganska kul. :)

Bjuder på en låt som jag både tycker om och blir typ rädd(?) av. Svårt att förklara, men som en av kommentarerna på youtube "This so epic, in a scary way!!! It makes me feel sad, mad, alone, depressed, in pain, and then, out of nowhere, it also makes me feel powerful, pumped, ready, courageous, and  unafraid. It's an emotion-raping song!"


första advent

Fick skjuts av Sofia och hennes kille Jake till mormor så nu sitter jag här, mätt och belåten efter en lite senare middag. Idag har jag väl inte gjort något speciellt förutom att ha varit ute och ridit tillsammans med Sofia och Vickan. Kallt, men trevligt. Efter ridturen drog jag och Sofia hem och degade hos henne.

Skulle ju egentligen tränat ikväll, men min tränare hade fått förhinder som nog skulle ta sin tid så träningen fick då ställas in. Amir fick en vilodag, men imorgon får han komma ut och röra på sig. 

                             Förresten, första advent idag ju, mys♥


                                                   


en dag med snöstorm

Drygt att även denna dag har varit en dag med snöstorm, typ. Men den har faktiskt varit lyckad ändå. Drog ju och tolkade med Amir med Sofia, Jake och Jonas. Jag och Sofia turades om att rida medans killarna turades om att åka snowboard bakom. Fast fia vågade sig även på att åka trixskidor. Gick riktigt bra och Amir tyckte det var hur kul som helst, så det här ska han få göra fler gånger i vinter.

                                    Jag och fia, bild från somras.:)
         


necio har en gummi nos

Fia hälsar : Choklad är gott.

Men iaf, sitter nu hemma hos Sofia och degar, men det ska vi inte göra länge till.Jake kommer snart och hämtar oss och sedan bär det av till mitt stall för att tolka bakom Amir. Amagad, hur ska det gå?

Kan iallafall säga lite snabbt att det var riktigt trevligt hos Johanna igår. Berättar mer om det senare och bjuder även på lite bilder. puss!

                                                 
Sofia & Necio


one day you're in, next day you're out

Vissa av er kanske förstår att jag ser på Project Runway när ni läser rubriken. Har iallafall nyss kommit in genom dörren till mormors lägenhet och bänkat mig framför tv:n. Eftersom vädret är allt annat än roligt får Amir sig en vilodag. Ska ta mig något litet att äta innan jag hoppar in i duschen och börjar fixar mig för en kväll hos Johanna. 

                       Sweet pic på max, josse och mig
   

nu är det fredagsmys

Slutade första lektionen för en stund sedan. Ska snart gå iväg och äta lunch därefter är det matte och engelska kvar. Efter plugget blir det stallet. Har inte bestämt vad Amir ska få göra idag. Antingen longering på banan eller ut i skogen och rida med gramantyglarna.

Och kvällen kommer ju tillbringas hos Johanna, 16år idag,grattis gums!!!♥


Kommer ni ihåg..

.. att jag letade efter ett nutellatryffel recept tidigare? Ah, de gjorde jag iallafall och nu har jag det! Agnes syrra fixade det till mig, så snällt!♥ Får väl se när jag provar receptet, gör väl det när jag kommer hem. Ser just nu ut som att de närmaste dagarna framöver kommer spenderas i stan.

Pluggat har jag gjort ikväll också. Svenskan är gjord, har glosor till imorgon som jag redan tränat på och tog även med mig matteboken hem. Ser väl hur mycket tid jag orkar lägga ner på det sistnämnda.

                    Lekte lite med pepparkaksdegen på bageriet.


paketinslagning

Kom in för ett tag sedan efter att ha varit ute och fixat lite grejer. Bland annat en kladdkaka som jag ska bjuda Tobias på imorgon. Var även förbi på en affär och letade efter en present till Johanna som jag är bjuden till imorgon. Hon fyller år och bjuder på middag, tjejkväll!!! Blir säkert superkul. :)

För övrigt så är jag hos mormor. Har sovmorgon till tio imorgon och det gillas. Skoldagen gick rätt smidigt med bland annat en ganska oseriös idrottslektion som innehöll yoga, var väl inte 100% fokuserad genom alla de olika ställningarna. Min knas ponny var överdrivet pigg idag. Fick komma ut i skogen och galoppera av sig. Försökte mest hålla honom i ett lugnt tempo och det var nästan så att jag fick jobba mer med det än vad Amir fick göra.  

                                  Nu är det paketinslagning som gäller!
                    


pluggar på

Fick faktiskt till internet, har bara varit något för upptagen med allt plugg för att kunna uppdatera. Har gjort klart en filmuppgift. Har svenska och engelska frågor att svara på, sedan har jag även engelska glosor, dock rätt enkla.

Mormor bjöd på vaniljglass och hallon. Det var allt annat än fel kan jag lova!

@ pappas jobb

Har just tagit mig en promenad från mormor till pappas jobb för att få hjälp med datorn. Den där lilla internet grejen är knasig så pappsen ska försöka fixa. Ni märker väl ifall vi får till det för isf bloggar jag senare ikväll! puss:)

one two three

Ridstövlarna är smörjda och jag har varit ute och motionerat. Blev bara 30 minuter då jag fick lite bråttom för att hinna hem i tid till desperate housewives. Pluggandet sparar jag. Har egentligen ca en månad på mig att bli klar så det är ju inte bråttom, men det är så sjukt skönt att ha gjort bort..

                                    Amir, min lilla nakenråtta♥


say forever

Lyssnar på Rasmus Seebach's "Engel". Att en dansk låt kan vara så bra? Gillar även hans låt Natteravn som jag och fia dunkade ständigt i hennes stuga i somras. Lät ju allt annat än sweet när vi tog fram texten och försökte sjunga med..

Annars då. Skoldagen bestod av bageriet. Lussebullar och smörstjärnor bakades. Därefter blev det stallet. Fixade bara i stallet då Amir vilar idag. Nu de timmarna som är kvar av dagen innan det är dags för sängen har jag tänkt hinna med att smörja ridstövlarna, kanske plugga lite och hade även varit skönt att komma ut och röra på sig, ser väl hur långt jag kommer.

Förresten -

måndag

Kom hem för ett tag sedan. Skoldagen innehöll idrott, stödmatte och avslutades med bageriet där vi (iaf min grupp) fick påbörja en deg för att imorgon fortsätta göra smördegsstjärnor. Har aldrig gjort såna förut, men det blir säkert kul. Borde ju se ut som på bilden nedan, eller iallafall vara rätt lika.

Efter skolan blev det stallet. Amir fick komma ut i skogen och jogga lite. Kändes helt okej och lyssnade bra när jag flyttade honom åt höger och vänster. Red 30 minuter, sedan fick han komma in och äta. Som jag skrev igår skulle han ju klippas/rakas av Sofia och det gick rätt bra, lite protester i början, men med mutande av morötter lugnade han ganska fort ner sig. Ska försöka bjuda på bild senare!

            

hoppträningen

Hoppträningen blev nästan som en privat träning då det bara var jag och en till. Men det var skönt. Fick mycket hjälp med annat än hoppningen. Min tränare gav mig tips på hur jag skulle få han att jobba ordentligt och jag är medveten om vad jag behöver göra, men det är alltid bra med ett extra öga på en som säger till när man t.ex. glömmer skänkeln osv. Jag har också lätt för att trycka ner min hand istället för att höja den så Amir får bättre stöd i munnen, men det är sånt jag jobbar på.

Iallafall så började vi med travbommar och fortsatte sedan med att hoppa en kortare bana. Första rundan var jag bara dragande i handen och det blev inga bra avstånd. Andra rundan tog jag istället ordentliga halvhalter för att få tillbaka honom och det flöt på mycket bättre. Avslutade med en lite längre bana och Amir kändes riktigt fin!

Film från i somras. Längtar ihjäl mig efter att tävlingarna ska börja igen :D

a sunday without sun

Morning! Vaknade runt elva och har inte kommit längre än till datorn. Men ska göra mig klar nu och få i mig något ätbart. På schemat idag är det att först hälsa på farmor, sedan fortsätta in till stan för att fara till stallet. Amir ska klippas av Sofia så snart är han nakenråtta! Senare på eftermiddagen är det hoppträning på hippo.

i was praying that you and me might end up together

Lyssnar på musik och gör fortfarande inget vettigt. Ska iallafall slita mig från datorn snart. Har knappt ätit nåt idag och är inte heller sugen på nåt och det suger för jag har as goda popcorn med cheddarkrydda, åhå.

jag lever

Som många vet var jag i Hörnefors igår och kvällen blev allt annat än lyckad för mig, mer än så behöver jag inte säga. Är iallafall hemma nu och ligger i sängen och tar det lugnt. Det är väl egentligen vad dagen har bestått av, förutom stallet. Amir fick komma ut på en skritt tur i skogen, 30min. Pigg och fjantig för allt möjligt var han. Skruttponi:)


Mot Hörnefors

Drar till Hörnefors nu. Bloggar mer imorgon. puss!


get the knockout

Förlåt för dålig uppdatering!

Har varit hos mormor från igår till idag och hon har inget internet + min mobil fick slut på batteri. Men nu är jag hemma igen och gör inget speciellt, lyssnar bara på musik och kollar runt på det vanliga värda på internet.

Amir fick idag gå ett pass på banan med olika övningar som t.ex skänkelvikning, tempoväxlingar, öppna/sluta, byten på åttvolt/rakt spår. Hade även gramantyglarna, dock lite klumpigt med vintervantarna.. Men Amir kändes helt okej.


@engelskalektion

Har engelska som är näst sista lektionen, men slutar när som helst. Nästa lektion är egentligen svenska, men läraren är inte här så det är alltså bara idrott kvar.

Efter plugget väntar stallet och ridning. Därefter blir det nog att gå och handla med mormor och även hålla tummarna för mammas häst Benny som startar på travet idag.


mobilblogg - hos mormor

Helu! Sitter i soffan hos mormor och ser Bonde söker fru. Tog en varm skön dusch för en stund sedan och har efter det hunnit äta mackor med julskinka, sjukt gott! Längtar efter julen, julmaten, allt julbakande. Blev faktiskt lite julbakande i bageriet idag då vi gjorde en pepparkaksdeg, bakade även grifflar och mandelflarn. Imorgon är det vanliga lektioner som gäller, tyvärr.. Aja, bloggar mer imorrn. pusss:)

jag dog


you know who's gay? you!

Sitter i samma rum som Göran Persson. Nä, skoja bara. Är än en gång i rummet bredvid bageriet. Har lunch och har nyss tryckt i mig några ton bröd och ett antal muggar med saft. Idag har vi hittills hunnit baka grifflar och mandelflarn, ska efter lunchen fortsätta med att göra en pepparkaksdeg, yum yum!

                         Carro steker & leker, as usual..

muffins are just ugly cupcakes

Morning! Sitter i det lilla rummet intill bageriet och väntar på att lektionen ska börja. Lyckades missa bussen idag, men åkte då med pappa istället. Och det är verkligen svinkallt ute,-15! Galenskap.

now it's time to smash that

Ligger i sängen och försöker få upp lite värme. Seriöst, hur kallt är det ute? -13? Sjukaste! Höll på frysa fötterna av mig när jag red Amir. Han fick ett skrittpass på banan, 40 minuter, och vet ni vad? Jag åkte av, haha!

Såhär var det, jag skrittade över en bom som låg lite under snön och när han tog i den lite så den rörde sig vart han rädd och jätte fjantig för den. När jag red mot den än en gång protesterade han med små stegringar innan han tillslut kom över bommen genom att göra ett jättehopp och lite åt sidan så jag inte hängde med (red barbacka as usual)..

                                           Min knasponny..♥



i wanna celebrate and live my life

Lyssnar på musik och har min dagliga koll över bloggar, facebook osv. Ska försöka skriva lite på en livsmedelsuppgift vi har. Känns ju inte dåligt skönt när man gjort klart exakt allt.

Blev ju inge rotfyllning idag. Satt i väntrummet 30 minuter och väntade, men ingen kom så då drog jag till stallet istället. Amir fick sig en kort skritt tur innan han fick komma in och äta. 

                      Ibland är min mobilkamera helt okej.. :)

@school

Sitter på skolan och väntar på att sista lektionen ska börja. Kl 15 ska jag till tandläkaren för att göra rotfyllning, so not funny!

put it down on me

Om 50 minuter är det ny vecka. Måndag betyder skola, skola betyder jobb, jobb betyder jobbigt, jobbigt betyder so not emmuth style. Nä, sova nu. Goodnight

that's how we party

Kom hem för ett tag sedan efter att ha haft markarbetsträning på hippo. Trodde att Amir skulle vara pigg och stark då underlaget varit kasst så han fått ta det lugnt hela veckan, men han skötte sig riktigt bra. Redan i uppvärmningen var han väldigt mjuk och följsam och lyssnade på mina tempoväxlingar.

Hela passet bestod av en evighetsövning som innehöll travbommar/galoppbommar på volt, skänkelvikning, låga hinder. Perfekt övning för Amir, speciellt de med bommarna som var upphöjda så han fick jobba på ordentligt med bakbenen och det gjorde han också.


old school pics

Kom hem från stallet för ett tag sedan. Tyckte att underlaget enbart passade för skritt så då passade jag på att backträna lite. När jag skrittade uppför backen de första gångerna var de mest studs hit och dit, ner i diket och även sticka i galopp en gång innan Amir tillslut lugnade ner sig.

Kollade igenom lite gammbilder och fick lust att bjuda på några!











chokladtryffel

Ingredienser:
300g mörk choklad (kvalité)
2dl vispgrädde
20g smör
kakao



Gör såhär:
Koka upp grädden i en kastrull. Hacka under tiden chokladen och lägg den i en skål. Sätt skålen över en kastrull med kokande vatten så att chokladen smälter. Rör sedan ner chokladen tillsammans med grädden till en jämn smet.

När smeten är helt blank rör då i smöret. Rör runt tills chokladsmeten blir blank igen.
Häll ut tryffeln på ett fat och in i kylskåpet. Låt stelna i 1-2 timmar. Eller in i frysen, går lite fortare. 

Forma sedan små kulor av smeten, ta hjälp av en sked. Rulla därefter kulorna i kakao.
                                                        Voilà!


bakning på G

Pappa köpte ingredienser åt mig så nu blir det till att baka cholkadtryffel. Skippade nutellan så det blir att göra vanliga, men det blir nog hur bra som helst.
      

where are you?

Blir galen. Fick igår smaka chokladtryffel, som innehöll nutella, och det var hur gott som helst. Har nu letat efter ett recept på chokladtryffel med nutella, men kan inget hitta. Visst att jag kan ta ett vanligt recept på tryffel och lägga till nutella, men hur mycket ska jag då använda av nutellan? Hm, ser väl om jag hittar något recept, annars får jag prova mig fram för jag vill verkligen göra likadana. Sååå gott♥

@home

Är hemma från skolan idag då jag vaknade och fortfarande hade feber. Känner mig dock piggare än igår, men kände att det var bättre att stanna hemma och ta det lugnt. Har både engelska och livsmedels arbete hemma som jag kan sysselsätta mig med.

                  Bild från i somras, skulle kanske gått bygg istället?

julgodis / julbakande

Åhå, längtar ihjäl mig. Vill att julbakandet ska köra igång nu nu nu! Överdrivet mysigt och roligt. Den här julen kommer det bakas som aldrig förr kan jag lova, kakor, godis, pepparkakor, lussebullar osv osv.

Nu ska jag sova och imorgon när klockan ringer ska jag ta tempen och bestämma mig för om det blir en dag i skolan eller hemma. När jag kollade tidigare idag hade jag lite feber.. amen, godnatt♥

arabhingsten amir

Gör inget speciellt just nu, men har känt mig lite hängig idag så ska strax leta upp tempen och checka läget. Iallafall så fick Amir sig en promenad idag och han var rätt pigg efter två dagars vila. När vi passerade en blå container som han tittade lite extra på höjde han svansen, blåste upp sig och studsade fram vid min sida.

Kändes lite som att Amir lekte arabhingst, pappa upp i dagen kanske?

                               Amirs pappa på bilden (hans mamma är welsh)


do you have a green home?

Rubriken är från omslaget på engelska boken, don't ask. Eftersom jag har engelska boken förstår ni kanske att jag har engelska lektion. Har precis börjat, men vi har inte kört igång än.

Det har ju kommit en massa snö och Amir har inga sulor så får se om det går att rida eller inte. Han fick vila både igår och i förrgår.. Aja, laterrr:)


ung & bortskämd

Innan jag bestämmer mig för att sova ska jag titta på programmet Ung & Bortskämd som handlar om just unga personer som är bortskämda. Hade mamma och pappa haft chansen hade dom bergis anmält mig!

kringlor

Sorry för att jag inte uppdaterat tidigare idag. Är så sjukt trött då jag sov alldeles för få timmar inatt.. Somnade i soffan när jag kom hem och nu sitter jag här och försöker piggna till. Kanske gör det efter duschen jag ska ta alldeles strax.

Första dagen i bageriet fick vi förbereda för krämbullar som vi ska fortsätta med nästa vecka, sedan gjorde vi kringlor med vaniljkräm som vi fick provsmaka. Mumma! Är väldigt glad att min klass fick börja med köket för att sedan byta med den andra livsmedelsklassen till bageriet.

       Ja mena, man går väl hellre från helvetet till himlen än tvärtom?



i want you to stay 'til the end

Kan ju lova att dagen har varit slapp med enbart pendlande mellan tv:n och datorn. Behövde inte ens gå ner till köket och ordna något när brorsan och hans tjej hade fixat amerikanska pannkakor som jag fick smaka en bit av.

             

slapp dag

Ligger i soffan, ser på Oprah och har just tryckt i mig två toasts, m-m! Vet inte riktigt vad det blir att göra idag. Kanske planerar något mer mot kvällen, men nu under
dagen ska jag bara chilla.

Har även kollat på lite gamla klipp på mig och Amir och jag taggar verkligen julshowen på hippo. Hoppas på att vårat nummer blir lyckat.
                     
                                         Julshowen 2009


klassfoto - LP1B


Maximillian, Bea, Lina, Jessica, Carro, Emma, jag , Daniella, Lisa, Micaela, Tobias 

all i hear is blah blah blah

Rastlös. Blev sugen på att baka, men vet inte vad så pallar inte. Är hungrig också, men orkar inte fixa nånting. Kanske klipper ihop en film eller nåt. Något som gillas är att man är ledig imorgon, yay.

                                          
Lilli, moi & Amanda


ett år idag

Skoldagen var chill. Missade första lektionen, stödmatte nästa lektion och sista lektionen var teori i bageriet. Gick igenom lite grejer och Sverre som min bageri lärare kallas pratade lite med oss enskilt. Han gillade mitt namn då även hans dotter heter Emma. ;)

                                    Men idag är ingen vanlig dag.
                      Idag,  den 8 november, har jag haft Amir 1år!


drop the world

Hoppträningen började med travbommar/travhoppa. Fortsatte därefter med att hoppa linjer och bågar. Amir var väldigt stark, men lyssnade ändå någolunda. När vi sedan la ihop allt till en bana och hoppade var det noll kontroll. Han blev så stark så han bara for iväg, hoppade nära, hoppade långt ifrån, inget perfekt avstånd.

Kändes allt annat än snyggt. Red iallafall en del av banan ännu en gång och då samlade jag ihop honom så mycket som gick, även fast han var stark och ville fara iväg. Slutade träningen hyfsat. Tänker egentligen inte tycka till så mycket då jag vet att han var pigg och taggad då det bara var andra hoppträningen efter uppehållet.


i thought i told you, imma star

Shulululu! Sov hos Willy inatt, men är nu hemma igen då mamma kom och hämtade mig vid elva. Blev en chill kväll i Hörnefors igår. Var en sväng hos Jimmy som hade partay, men när dom skulle vidare drog vi hem.

Idag är det möte angående julshowen och hoppträning som står på schemat. Kommer få bli en lugnare träning även denna gång för Amir.


dance for me someone said

Fasar för den 15 november, guess why? Rotfyllning!!! yay.

Fick hem brevet om det idag och jag blir så less! Var på sjukhuset och kollade munnen för några dagar sedan och då var det då inte återbesök förrän i januari/februari igen. Blev visst ändrade planer..

Nog om det. Ikväll har jag inget planerat, så det blir väl att skapa planer för sitta hemma tänker jag inte göra. Vad händer i Hörnefors ikväll? Får kolla upp det..

            Förstår ni hur tråkigt jag har när jag börjar leka med paint!?


flashy lights everywhere i go

Morning guys! Har nyss ätit frukost och ska snart bege mig iväg till stallet. Det blir att rida ut på Amir och längre än så har jag inte planerat min dag. Känns ju inte helt okej att lovet bara dragit förbi som en sval november vind... eller de där var ehm, nä okej..

                                               ponnyplutt♥


Gym Class Heroes - Cookie Jar



criminal mind is all i ever had

Hey Folks! Är nu hemma igen efter en hel dag i björkarnas stad. Amir har fått komma ut i skogen idag, fick bli barbacka, 50 minuter och underlaget var faktiskt helt okej så det blev även att galoppera. Han var pigg, men lyssnade ändå bra när jag gjorde lite tempoväxlingar.


mobilblogg - vad hände?

Hade egentligen planerat en mysig hemmakväll, men nu sitter jag istället i bilen påväg till travet, vad hände? Men de blir nog bra det med, mammas häst Benny ska springa så håll tummarna. ;)

busbilly

Har just gnällt lite på Billy som ligger och gnager på mattan. Fröken fia är i duschen och jag väntar på att hon ska bli klar så jag får tvätta av mig och få tillbaka värmen som försvann helt under ridturen med fias ponnysar.

Som jag skrev blir det fortet på Megazone ikväll. Funny!

white chicks

Är hos Sofia och vi ligger i hennes säng och äter godis och ser på White Chicks, sjukt rolig film! Amir vilar idag så jag var bara dit en snabbis och klappade lite på honom. Nu ska vi fortsätta se film och ikväll blir det att köra Fortet på Megazone med några andra, yay!

            

cut cut cut jag mår så dåligt

Märkte nyss att jag lyckats skära mig på nånting så jag är blodig på armen. Vettefan vad jag lyckats va i.. Iallafall så lyckades jag ta mig till stan genom att lifta med Ronja. Det var länge sen man träffade henne så det var trevligt.

Amir fick komma ut på en tur i skogen, 30 minuter, skritt & trav på hacket. Han var till min förvåning ganska pigg, vilket jag inte trodde då han varit på träning både igår och i måndags.

                               Ni får en bild på mig & Malin!


movie time

Helu! Är hemma och funderar på hur jag ska ta mig till stan och rida Amir. Går som inga bussar härifrån och päronen jobbar..

Aja, nu ska ni iallafall få eran efterlängtade film från hoppträningen igår, enjoy!

Hoppträning för Caroline Kamensky

Kan ju kort och gott säga att jag är riktigt nöjd med träningen för Caroline Kamensky. Amir lyssnade även idag väldigt bra på mig och var pigg och glad.

Har klippt ihop en film från idag som innehåller alla hoppövningar, men jag väntar med att lägga ut den till imorgon så har ni något att längta till. ;) Godnatt!

                        Bjuder på en gobild på mig, Josse & Amanda
       

mini

Gör ett mini inlägg lite snabbt. Sitter på mammas jobb och gör inget speciellt. Hon har möte. Vi drog hit efter att vi var klara i stallet och nu väntar jag på att pappa ska sluta så jag kommer mig hem någon gång.

Berättar om hoppträningen när jag kommer hem. puss!


underbaraste

Underbara ponny, markarbetet för Caroline Kamensky gick verkligen super. Värmde upp tillsammans, travade cavalettibommar, mycket lydnadsövningar och på slutet hoppade vi en liten bana, och Amir fick ta det snäppet lugnare/lägre än de andra.

Men genom hela passet kändes Amir sååå fin! Han var med redan från början, lyssnade framåt/tillbaka. Skulle tänka på att få igång bakdelen på honom ordentligt, att han skulle få med sig bakbenen så jag fick lite tips för det. Är jätte nöjd med passet och taggar morgondagen.

                                                  Underbaraste♥

RSS 2.0