Sängupdate

Efter påtryckningar från mina fans här på bloggen har jag inget annat val än att slänga upp en liten update härifrån sovrummet. Haft en hektisk jobbdag som började kl6 och stämplades ut kl 16.30. Däremellan hade jag hunnit ta 30min rast. Mycket att göra idag alltså. Är ledig imorgon, men har tagit på mig en extrahelg nu i helgen för att hjälpa till med alla tusentals bullar som kommer gräddas och sedan förtäras de närmsta dagarna av svenska folket. Nämen seriöst, Kanelbullensdag nu på söndag så det blir att hoppa in och hjälpa till några timmar. Varför inte.

Men skönt att vara ledig imorgon. Passa på att städa och tvätta ska jag göra. Walle som fick vila idag ska ridas imorgon. Han har varit riktigt alert dom senaste dagarna, lite myror i brallan och visat luftkonster så det bara varit att hålla i sig. 

Hade förresten personalfest i lördags. Bjöds på en riktigt bra föreläsning som handlade om positivitet och gav pepp. Även öppen bar, trerätters och rockföreställning fick vi anställda serverat. Rolig kväll som höll till i Vindeln, men som avrundades på Allstar. 
0nsdag

Tja & tjena. Ligger i soffan och chillar tüüngt med lurarna på. Onsdag och ledig idag, men resten av veckan är det jobb. Åtta dagar framåt för att vara exakt. Nästa helg är det personalfest som gäller med rocktema. Fick förslag från några på lunchen igår att jag skulle våffla håret. Kanske det, men jag vet inte. Får flashbacks från lågstadiet när man hade våfflat hår och man mer eller mindre såg ut som ett troll. Men kanske. 

Om ni vill ha lite update om hästen så är det bra med honom. Nya skor och nu håller han på sättas igång efter att vi båda haft lite semester. Han känns då fin och taggad på att få arbeta så det är kul. Börjar ta sig med hullet också. 

Haft lite folk som undrat om tävlingar och så, men tanken är att starta honom nästa år. Får väl se till vintern hur långt vi kommit och kanske är med på något litet, men nu är det bara bygga upp och lära känna varann. Lasttränas ska också göras. Testade för några dagar sedan utan nå större konstigheter. 

Om 30min ska jag befinna mig hos Veterinär Göransson för att kastrera mina små piglets (kissarna). Tur att det är nära för det brukar kunna bli rätt mycket gnäll i dom där åkburarna. Gnäll x2 liksom. RSS 2.0