pix från klubbisenKlubbtävling

Idag blev det upp tidigt för klubbtävling på Hippo. Kändes nästan lite ringrostigt då det var nästan ett år sedan jag tävlade. Var även Harrys första tävling någonsin idag så det var spännande. Mycket rörelse, mycket att se och även blåsigt. Han kändes ganska spänd från början. På banan pep han åt sidan på hinder 2 & 3, efter fjärde hindret var det som att det släppte (för oss båda) och sedan flöt det på. Är väldigt nöjd med honom överlag och eftersom han är så snabblärd kommer han nog vara mer med på noterna nästa tävling som kommer. 

Annars i helgen har Robin varit här. Vi har hunnit med att äta ute på stan och jag hittade en superfin långklänning. Annars blev det mest mys, chill och serietittande i läggan. Nu kör jag på en tidig kväll så godnatt!

Hoppträning

Igår jobbade jag 8-14. Skönt att sluta tidigt då vädret var strålande. Åkte till hippo med Harry för att hoppa lite på stora uteridbanan. Hoppade både grind och vattenmatta för första gången utan några problem. Mer kondis behövs på honom för han blev trött efter några språng, men det var även 25 plusgrader ute så det tog på oss båda. Väldigt nöjd med honom iallafall!Cuz i'm sleepless about you

I mig finns ett sällsynt städil som inte hälsar på alltför ofta, men idag så. Jobbade 11-16 och där började det med att jag körde igång med ett städryck i köket. Rycket höll i sig hem så läggan har blivit städad, disken fixad, renbäddad säng och jag har lärt mig tvätta. Woopwoop! Avslutade med en dusch och b&j's. Fin somrig söndag. 


Min, men inte min

Kan ju börja inlägget med att skriva att igår, efter 4,5 år tillsammans, åkte Amir till sin nya familj. Blev som jag ville att det bara skulle bli en mellanlandning för honom här i Umeå, att han snabbt skulle få sig en ny familj och så blev det. Ändå kan jag inte låta bli att sakna honom, roligare ponny med så mycket personlighet har jag inte träffat. Men han kommer få ge ännu en familj så mycket glädje och det känns bra. 

Nu ligger jag i sängen och ser på tv. Vaknade inte förrän halv tolv idag så jag ska försöka ta mig upp snart. Verkar ju vara fint väder ute och Harry ska få komma sig ut på en tur. 


- blommiga toppar & rostiga skorJobbat 12-18 idag. Efter jag slutat blev det en snabbis på stan. Tog en vända inne på Life för att kolla in lite SuperFood. Lite grejer jag läst om, olika pulver som man kan blanda i smoothien som ska göra kroppen glad. Fick lite mer info om allt inne på affären som lät bra, men inget fick följa med hem idag. Det gjorde istället två toppar från BikBok. Agnes kom förbi en sväng när jag var hemma igen och överraskade med glass. Köpte även hennes convas som hon ville bli av med. Kände att det var dags för nya då mina vita är ungefär samma färg nu...

- fin helg

I fredags kom Robin till mig. Hände inte så mycket på kvällen då han kom hit ganska sent, men vi drog förbi Bea & Kevin en sväng och sedan fick han såklart beskåda min fina lilla lägga! 

Jobbade 10-17 på lördagen och när jag kom hem hade Robin fixat middagen. Drömmen. ;) Haft en riktigt bra helg, men idag var det tillbaka till jobb och vardag. Slutade 17 och drog direkt till stallet. Red ut barbacka på Amir som kändes pigg och glad. Red 45min, sedan blev det hem för matlagning och tvtittande.
Torsdag


Jobbat, shoppat & stallet har varit min dag. Godnatt!

Frukostmöte & Provridning

Kickade igång denna dag med ett tidigt frukostmöte/föreläsning på Rex tillsammans med chefen. Började inte jobbet förrän tolv så då drog jag iväg till stallet och fixade klart där. Red ut i skogen en rätt lugn sväng och tur var väl det för lite oväntat så ville några intresserade komma och provrida honom efter jag hade slutat jobbet. Så lite efter 18 då jag slutat så rullade jag till stallet. Nu ligger jag i sängen och avrundar denna dag med tvn. Godnatt!


Efter ett halvår hemifrån

Jobbat 8-18 idag. När jag slutat rullade jag direkt till stallet. Friserade Amirs man & svans och red sedan ett lugnt pass på banan tillsammans med Laila och Harry. Över ett halvår sedan han åkte till fodervärden så det var ett bra tag sedan jag sist red honom, ändå hittade jag knapparna väldigt fort och han kändes över förväntan fin. Bästa ponnyplutten. 

Ponnyn hemma igen

God Morgon! Sitter i min alldeles egna lilla lägga och ska på en stund börja rulla mot jobbet. Har i helgen varit med Robin och traskat runt inne på Birsta och IKEA. Fick med mig lite nödvändigt hem som sängkläder, handdukar diskgrejer och doftljus. Hade i övrigt en mysig helg och nu till helgen är det Robin som kommer till mig och håller mig sällskap i lägenheten. 

Igår rullade jag och mamma till Skellefteå för att hämta hem ponnyn. Blev förvånad över hur mörk han var i pälsen. Hans sommar-och vinterpäls är som natt och dag. Blir iallafall stallet efter jobbet för en ridtur på banan. wiiie

- Valborg & Flytt

Valborgsfirande med vännerna igår! Började med att vara ett gäng hemma hos mig för att köra igång kvällen. Lite senare blev det att dra vidare och då blev det för vissa att dra hem och andra att dra vidare på annat håll. Men vi drog som sagt till en annan fest en liten stund, innan det blev iväg till ännu en annan fest. Himla rännande. Kvällen avrundades hemma hos mig med lite härligt folk och sedan slocknade jag runt halv tre.
 
Vaknat upp till rätt fint väder och snart tänkte jag börja packa ihop kläder och annat för idag flyttar jag!!! Som jag väntat på denna dag. Får se vad det blir att hitta på sedan. Hade velat få in min moppe till stan, men får se om det blir av.

RSS 2.0