welcome home

Morning! Jag sitter med en skål crunchy och ska snart iväg till stallet. När jag är klar i stallet ska jag på stan med Amanda och Lilli. Lilli har jag inte träffat på flera år då hon flyttade till Frankrike, men nu har hon äntligen flyttat tillbaka. ♥

               Det blir även bio ikväll, med Amanda. Vi ska se Eclipse!
                   

Happy

Har velat rida lite mer kombinationer, cavaletti,studs m.m med Amir, men har varit så osäker på avstånden. Nu har jag iallafall hittat en super hemsida för sånt!

                           Klicka HÄR för att komma till sidan.
          

i did it

Som jag skrev i det tidigare inlägget så stod hoppning på schemat idag. Mamma hjälpte mig att bygga fram tre hinder. Ett var med vattenmatta, ett vanligt räcke och ett räcke med en tunna under. Amir kändes lite seg från början, men när vi höjde upp taggade han till. Men en väldigt ovanlig grej hände - jag ramlade av!

Mattenvattan brydde han sig inte om så mycket, men när vi kom till tunnan tvärstannade Amir så att jag flög som en vante. Jag hoppade upp igen och efter det gick allt hur bra som helst. Slutade på 1m, men den höjden hoppade jag bara en gång.

             

Freaky Friday

Morning!!

Jag har nyss ätit frukost och ska snart göra mig klar för stallet. Idag har jag planerat att Amir ska få skutta lite på banan. Inga höjder direkt, bara träna lite titthinder, men vädret är inte det roligaste just nu så jag hoppas på att det blir bättre.
             

Kvällshumor

                          Kollar Cirkus Möller -videos på youtube.
             Det kommer nog vara min underhållning för resten av kvällen.


Another day just passes by

Har varit på travet och tittat lite, men har hunnit vara hemma ett tag nu.
När vi var på travet satt vi i bilen och mumsade onyttigheter från Svalan.

Nu till ridningen idag.. Blev en tur i skogen på 40 minuter, alla gångarter. Jag försökte att bara hålla honom lugn och ha honom kvar hos mig hela tiden.
Och Amir var riktigt fin! Jag höll bara lätt i tyglarna och tog knappt i honom, ändå höll han sig kvar i en lugn och avslappnad galopp. Efter ridpasset blev
det en dusch för Amir och lindade ben med backontrack.
         


Besökt gräsmyr

Hey! Var i Gräsmyr hela dagen igår (+ sov där till idag) och hälsade på Hanna. När jag kom dit började vi ganska fort att bygga upp hinder på hennes ridbana. Prisse gjordes iordning och sedan blev det lite hoppning. Efter att Prisse motionerats blev det middag. När vi var mätta och belåtna tog vi en kvällstur på Kejsarn tillsammans. Himlen var alldeles rosa. ♥
         
            Bjuder på en rugg ugglig morgonbild som Hanna tog på mig!

Iaf så är jag hemma nu igen. Ska snart iväg till stallet med mamma och sedan blir det en heldag i stan då vi även ska på trav. Blir nog great! pusss/emma

Wakey Wakey...

..som Ewelina alltid sa när hon väckte mig i Finland!

Blev iallafall väckt av mamma för en stund sedan. Har hunnit klä på mig och vi ska snart iväg till stallet. Tror det blir ett dressyrpass på banan idag så att han blir ordentligt genomriden än en gång. Bloggar senare! puss

time for bed

Vet inte hur många bloggar jag har läst nu, men du kan vara säker på att jag läst just din! Nu ska jag iallafall börja dra mig mot sängen. Ska bara borsta tänderna först. Nattie nattie♥

Stolt som en tupp

Jag är jätte stolt över mig själv just nu. Jag har lyckats lägga in bilder från mobilen till datorn med sladd! Kalla mig trög och efter, men jag har aldrig fattat det där tidigare. Har tidigare försökt mig på att lägga in, men det har slutat med att jag alltid fått lägga in med bluetooth. Men denna gång lyckades jag!
            

Long nails

Nu står ponnyn på teg igen och han kommer nog sova som en stock inatt nu när han får sova inne. Det blev ett himla gnäggande också när han skulle hälsa på alla kompisar.

Nu till annat, jag försöker att alltid ha nagellack för att mina naglar är så svaga, men nu måste jag ta och leta fram aceton för jag har typ 15 lager och det är väldigt ojämnt, helt enkelt inte fint. Men sedan blir det på med något nytt. Jag ska verkligen försöka sköta mina naglar nu, fila och måla, för det är sååå snyggt med långa naglar!
             

Moving back

Nu är jag hemma, men snart ska jag och mamma iväg. Vi ska köra hem Amir från betet. Har varit roligt att ha honom i Västamarken, men ska samtidigt bli skönt att ta hem honom igen.

      
   Bjuder på en bild på mig och mina saknade älsklingar Amanda & Josse♥


I'm lovin it

Amir gick helfint idag för att inte ha blivit genomriden på rätt länge. Lite stel till en början och ville hålla koll på vart Lillen var, men sedan började han slappna av och gick riktigt trevligt.

Nu har jag och Sofia dragit hem till hennes lägenhet i stan. Vi ska bara vara här och chilla och äta! Har ätit en macka på hela dagen, men Sofias mamma är och köper mat på McDonalds nu och det gillas kan jag lova.
                   


Nu ska det bli av

Godmorgon/Goddag!

Idag ska den där ordentliga genomridningen bli av. Det är grått ute även idag, men jag hoppas att regnet kan hålla sig borta så gott det går.
            
                          Slänger in en gammal bild på Amir.

sick and tired

Eller inte sick, men väldigt tired även fast jag sov till typ tolv och det är rätt länge för att vara jag. Hästarna fick vila idag då vädret inte tycktes bli bättre. Vi funderar på att ta hem dom från betet kanske på tisdag eller onsdag. Nog för att Amir har "semester" nu, men det finns inte alls speciellt bra ridvägar här så det ska bli skönt sedan att komma hem och få köra igång igen.
           
Har anmält till SURF tävlingen som är i augusti 6-8. Nu när han fått ta det lite lugnt så blir det nästan bara lägre klasser, LC/ LD+5 / LC+5. Kan ju inte riskera att Amirs mage tar i hinderna.. ;)

Tror faktiskt det börjar bli sleepy time nu så good night.


Svensk sommar

Ligger i sängen med mjukisbyxor och tjocktröja och ute regnar det. Svensk sommar..? Iallafall så har jag och Sofia hunnit vara hem till mig och ätit middag. Efter middagen när jag gick och öppnade min garderob för att ta ett par ridstrumpor fick jag syn på några gamla plagg som mamma hittat i förrådet. Här har ni ett av plaggen:
                
- I'm just saying....... OMG!!!

Som jag skrev så är det skit väder ute så vi har inte ridit än. Får väl se om vädret blir bättre, annars får dom nog vila. Hade ju tänkt rida igenom Amir idag så jag hoppas på att det klarnar upp.

trevligheter

Hej! Uppdateringen har varit rätt kass pga att jag gjort mycket annat.

Igår kom Bone + Jake och hämtade mig och Sofia och då drog vi till stan. När vi kom in till stan åkte vi först och handlade, sedan for vi hem till Bone där det bjöds på tacos. När vi var mätta och belåtna efter en god middag satte vi oss i bilen för att ta en runda på stan. Det var ganska dött så vi for hem till Bone igen och såg på film. När vi sett filmen blev det en sväng till på stan innan vi blev hem skjutsade. Vi sov hemma hos Sofia i stan, men nu är vi tillbaka i hennes stuga. 

            
Bjuder på denna bild då jag och Sofia märkt att hennes mamma gillar att ta bilder från min blogg och lägga ut på facebook, sååå... Här har du Anna Lena!!!

Sofias mage säger hallå

Var hälsad alla varelser från underjorden!

Hästarna fick röra på sig tidigare idag, men då red jag inte med Sofia, utan Johanna som kom hit och grillade igår fick rida Lillen. Det var pigga och glada ponnysar. Om en stund blir det att rida med Sofia för då ska vi ner till vattnet med hästarna och bada lite. 
           
                   Sofia ligger bredvid mig och knappar på hennes laptop.

Det vankas grillning

Nu är det grillning på gång i Sofias stuga. Hittills har Jake och Bone kommit, men fler ska hit. Var hem och hämtade kyckling och det kommer säkert bli hur gott som helst, men själv tänker jag inte stå vid grillen. Den får pojkarna sköta. ;)
          

Namnsdag

~ Såg nyss att jag hade namnsdag idag!

Har iallafall vaknat för ungefär 20 minuter sedan. Inte tänkt egentligen, jag och Sofia hade ställt väckarn på åtta, men sånt går ju aldrig! Speciellt inte om man somnar typ halv två.

             
                       Nu ska vi iväg till hästarna. pusss/emma

Nytt pannband

Idag har jag varit en sväng med pappa till Sundsvall. Han skulle sälja sin crossmoppe så då följde jag med som sällskap under den flera timmars långa bilresan. Vi svängde in på Hööks och jag var bara tvungen att shoppa lite för födelsedags pengarna så det blev ett nytt pannband till Amir.
           
Ska prova det imorgon på honom. Han har fått vila idag och det har han nog inte haft något emot, men imorgon blir det antingen ett pass ut i skogen eller en ordentlig genom ridning. Nu ska jag bara ta det lite lugnt med Sofia, sedan blir det väl till att sova. pusss/emma

Tillbaka

I'm back!

Jag kom hem från Willy för ett tag sedan. Vi skulle egentligen på bio igår, men då hade alla filmer som var något redan börjat/varit. Så det blev hemmakväll hos honom istället.

Igår blev det lite firande, men fler kommer på lördag. Igår fick jag iallafall:
pengar
♦ bodylotion
♦ två koppar
♦ presentkort
♦ nya veredusbakskydd (Amirs andra var för stora)
♦ en liten badstrand (Kusinbarnen hade knåpat och pysslat)
en ny mobil - Sony Ericsson Xperia x10 mini pro


My day today

                                    Idag fyller jag 16 år!
         
Som ni kanske förstår blir det inte så mycket bloggande idag. Får väl se om jag skriver senare, annars hörs vi imorgon! pusss/emma

Om tio minuter

Om 10 minuter fyller jag år!

Idag kom Sofias föräldrar ut till stugan och då bjöds det på våfflor. Riktigt somrigt och gott! Hästarna fick komma ut i skogen idag igen och dom var super busiga. Vi byggde upp ett mini hinder som dom fick skutta över och benen var verkligen överallt, taggade ponnysar! När vi kom tillbaka till gården lindade jag Amirs ben med back on track, sedan fick dom gå till sommarhagen och äta.
           
Tog en bild efter vägen när jag följde med Sofia ut som red Groks, alltså hennes nya häst. Ibland är min mobilkamera faktiskt helt okej. ;) Nu måste jag kolla runt lite på internet. Har inte kollat nåt på flera timmar!

En dag kvar

Morning everybody!

Det här är faktiskt en av de dagarna som vi vaknat tidigare. Annars har vi sovit till ungefär halv tolv. Idag har vi inte planerat något speciellt, vad jag kan minnas, men det blir iallafall att rida ut i skogen med de pigga ponnysarna och även kanske baka chokladbollar som vi blev så sugna på att göra! 
             
                             En bild från när jag träffade Amanda!

Kanske far hem en sväng idag och ser ifall det behövs någon hjälp med bakning eller någonting för imorgon är ingen vanlig dag - då är det min födelsedag!

I'm like a bird, i'm only fly away

Har varit en sväng på stan idag. Började med att titta på telefoner för jag behöver en ny och jag fyller ju år på onsdag. Sedan blev det lite tid över till att kolla på kläder. Hittade ett linne på Gina Tricot som jag bara var tvungen att köpa!
        
                                                     99:-

Idag red jag och Sofia ut med ponnysarna. När vi kom till galoppen blev både Amir och Lillen på bushumör. Lillen började stegra och Amir gjorde luftsprång så hann nästan sköt mig ur sadeln. Sedan när Sofia började galoppera så stod Amir och nästan galopperade på stället och bytte galopp hit och dit, men då lättade jag i handen och lät honom galoppera förbi Lillen. Då efter en liten stund kom fia och Lillen i 170 knyck och drog förbi oss. Lillen stack iväg en bit, men både jag och fia bara garvade. Bus ponnysar♥


Inget roligt uppvaknande

Sorry för dålig uppdatering!

Klockan 05.00 på morgonen fick jag och Sofia inget roligt uppvaknande. Katten Pettsson hade hämtat en råtta som han var tvungen att visa oss. Vi slängde ut råttan, sedan lyckades vi somna om och sov till halv tolv. När vi varit vaken en liten stund hör vi Pettsson knapra på bakom soffan. Vi kollar och får syn på ännu en råtta,usch!

Nu är jag iallafall hem en sväng och ska hämta nagellack. Ska försöka ha nagellack hela tiden på mina naglar nu så dom blir lite starkare, annars går dom bara av.
                       
Igår när vi kom hem med nya hästen gick det bara bra. Han går i en egen hage, men när ponnysarna nosade på honom var det bara lugnt. Sociala Amir tyckte nog att han till och med var lite tråkig när den nya hästen bara gav honom en liten nosning och sedan gick iväg för att äta.

Nu ska jag tillbaka till stugan innan Sofia väntar ihjäl sig! pusss/emma


Påväg hem

     Hej! Nu är vi påväg hem från Stockholm och vad har vi nu gjort där? Jo, 
                        vi har hämtat Sofias nya stjärna!
         
Resan hem har inte varit helt utan komplikationer, men det kan jag berätta mer om senare. Inte för att jag har speciellt bra koll, men jag tror att vi kanske är halvägs hem nu. Vi kommer vara hemma någon gång runt kl 21.

Nu ska jag titta runt lite på internet innan batteriet dör. pusss/emma 

Hunnit med lite grejer

Nu har jag inte skrivit på flera timmar och jag och Sofia har hunnit med lite grejer. Vi var hem till mig och åt tacos innan vi sedan fortsatte in till Hörnefors. Där träffade vi Amanda och Willy som vi stannade och snackade med ett tag. Därefter drog vi till ett sånt där vindkraftverk. Dom är verkligen hur stora som helst!
            
                             Myran till vänster är faktiskt Sofia ;)

Som jag skrev tidigare ska jag och Sofia iväg och vart ska vi nu då? Jo till Stockholm! Men vad det blir att göra där berättar jag inte än. Kan iallafall tala om att väckaren står på 05.00, usch!

Bad med hästarna

Har varit och badat med hästarna och det var riktigt härligt i vattnet! Har även träffat Jake och Davve som kom hit en sväng. Nu är det bara jag och fia i stugan. Lille Billy följde med Jake hem för imorgon ska jag och fia iväg och göra en grej.
            
               Amir spelade död när jag sa att vi skulle iväg och bada!

Lördag

God morgon/God dag!

Har hunnit vara vaken kanske en timme. Har bara degat i soffan, men snart ska vi äta nåt sedan blir det att fara och bada med hästarna. Det är verkligen jätte härligt väder ute med strålande sol!
            
                                        Jag och Sofia igår!

Amir på rymmen

Jag och Sofia ligger i sängen och tittar på make up videos på youtube. Vi var och kollade till hästarna för ett tag sedan. Gubben som äger åkern var ute och berättade då att Amir hade varit på rymmen inatt. Det hade inte varit ström i tråden för att någon sladd var kopplad fel och det märkte Amir så då tog han chansen att hitta på bus! 

              

It's just the way it is

Hey!

Kom hem från Hörnefors för ett tag sedan. Har sovit hos Willy inatt och jag var även med Amanda igår och träffade också Felicia. Bara trevligheter!

                    Bjuder på en rumpbild på mig och Amir, haha ;)
           
        Nu ska jag iväg till Sofias stuga igen, så vi hörs senare! pusss/emma

Amir blir lurad till att äta glass


I'm success

Good day folks!

Idag ringde väckarn kl 8. Jag och Sofia klev upp och gjorde iordning hästarna för en morgontur. Blev barbacka ner till vattnet. Hästarna fick plaska på lite och när dom kom en bit ut fick båda busryck och tvärslängde sig in mot stranden. Med nöd och näppe höll vi oss kvar, haha!

Har ingen badbild med Amir än, så jag bjuder på en bild på Amir från förra ägaren.
      
Efter ridturen släppte vi ponnysarna i den stora sommarhagen. De började med att rulla, sedan högg de in på maten. Nu är jag hemma. Sofia är i stan och grejar lite och själv ska jag hitta på andra grejer. :)

vann veckans blogg

            
Tack alla underbaringar som hjälpte mig att bli Veckans blogg hos Carro!♥

Till salu

           

             http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=369161
Nu har Sofia bestämt sig för att sälja sin super fina och trevliga ponny Ramiiro.
                          För mer information - klicka på länken.

A moment like this

Tre ord - Life is good!

Jag och Sofia (och Billy som sover i sin korg) sitter nu i Sofias stuga och om jag tittar över axeln och ser ut genom fönstret ser jag hästarna gå utanför och äta.
          
Tidigare ikväll var vi och red hästarna på åkern. Amir var lite okoncentrerad och ville hålla koll på Lillen som gjorde galoppbyten en bit ifrån, kanske jag också var lite okoncentrerad? Iallafall så fick hästarna busgaloppera en liten bit och då var det som om allt släppte när jag travade av. Då var han avslappnad och gick i en stadig form.

Det var rätt varmt så vi red inte speciellt länge. Imorgon blir det upp tidigt och rida då det inte hunnit bli så varmt. Nu ska vi fortsätta lyssna på musik och käka godis. pusss/emma

Sommarbete

Idag har Amir och Sofias ponny Lillen kommit ut på sommabete! Eller dom står just nu i en mindre hage vid Sofias stuga och äter, men vi har gjort en större sommarhage på en åker som ligger bara en liten bit ifrån. Det gick bara bra att släppa ihop ponnysarna och senare ska de få komma ut och röra på sig när det blivit lite svalare.

Nu är jag hemma en sväng för jag ska packa lite kläder som ska med till Sofias stuga. Ska ta och sätta igång med det nu. Har skickat lite bilder till Sofia som jag tog innan Futte skulle åka, rip.
             
                 Tar med mig laptopen så kan jag uppdatera bloggen. :)

going out

Har precis ätit middag efter att ha varit i Sofias stall och grejat lite. Jag tror att vi båda är rätt utvilade nu för vi somnade och sov tre-fyra timmar!
              
                          Nu ska vi göra oss klara för att dra ut. pusss !

Hos sofia

Är hos Sofia och vi har just varit ute och gått med lille Billy. Amir fick komma ut i skogen idag, alla gångarter, ca 50 minuter. Han var för det mesta avslappnad och jobbade bra, men blev lite spänd då andra hästar kom.
                

När jag var klar i stallet kom Sofia och hämtade mig med moppen. Vi drog förbi hennes stall och fixade mat till Lillen. Nu ska vi iväg till affären och titta efter nåt ätbart. pusss/emma


Back in the days

Amir gick jätte bra idag. Blev skritt och trav i skogen och jag har verkligen börjat hitta honom nu. Han trampade under sig ordentligt och gick i en stadig form. Fina ponnyn! Sånt kan man leva länge på. :)

Tittade på gamla bilder och hittade bilderna jag tog innan jag klippte mig. Visst att jag behövde klippa mig då håret var jätte slitet, men jag saknar det!
            
Sofia ringde mig tidigare idag och berättade att hon fixat en åker som våra ponnysar ska stå på. Det kommer bli hur bra som helst. Kommer även kunna bada med hästarna då vattnet finns nära. Ska ta mig en promenad nu. cya!

Ni glömmer väl inte att ni kan hjälpa mig att bli Veckans blogg? Klicka HÄR

Veckans blogg

Vill du hjälpa mig att bli Veckans blogg? Klicka då HÄR och rösta nr 6.♥

          


Money maker

Sov hos Willy inatt, sedan tog jag tolv bussen in till stan och nu sitter jag på pappas jobb. Blev bjuden på kina mat och det var inte helt fel.

En tjej från tidningen hästsport ringde mig alldeles nyss. Jag ska maila Norrlandsmästerskap bilderna till henne och jag kommer även att få betalt. Ganska härligt sätt att tjäna pengar på, både lätt och roligt!
             
En till grej som är rolig är att mammas häst Pat Boone ska springa i tv idag. Tror att travet börjar kl 13 och är på tv4. När jag sett hans lopp så ska jag bege mig till stallet och rida ut på Amir.


Just like a papercut

Nu är tävlingarna slut och efter tre dagar känns det faktiskt rätt skönt. Amir fick en välförtjänt vilodag och jag och mamma belönade oss med en godispåse var^^

                   Bjuder på några bilder som jag tagit under dagen.
              
              
Datorn ville för tillfället bara lägga in två bilder så jag får väl lägga in fler senare.. Nu ska jag hoppa i duschen, sedan ska jag till Hörnefors och vara med Willy.

Sista tävlingsdagen

Idag är det sista dagen för Hippos ponnytävling. Det är många som ska debutera LA så jag ska stå och hålla tummarna för dom! 
           
Nu ska jag och mamma iväg till stallet och släppa ut hästarna. Amir blir hemma även idag. Har inte bestämt om han ska vila eller om han får göra det imorgon. Aja, bloggar senare när jag kommer hem.

Sleepytime

Lägger ut filmerna imorgon för nu ska jag börja dra mig mot sängen. Tidig morgon även imorgon. Tar med mig systemkameran. Inte bara för att fota lite i klasserna, utan för att jag även fått i uppdrag att fota för en tidning. Berättar mer om det imorgon. Godnatt/emma
            


Sharki sharki

Mamma och pappa ser en hajfilm som jag inte orkat hänga med på för jag har istället kollat på mobiler. Behöver en ny och jag fyller ju år snart, 21 juli! Är inte säker på vad jag vill ha än. Ska gå på stan någon dag och titta lite också.

         
Innan jag går och lägger mig ska jag försöka fixa hippofilmerna. Har bara alltid så svårt att hitta musik. Någon som har tips på bra låtar? Isf, give me!

Lördag

Nu är andra tävlingsdagen avklarad, men jag har själv inte hoppat. Igår efteranmälde jag mig till LB:n som var idag, men bestämde mig redan igår att stryka då jag såg att han var lite gallig i benen. Visst, kan ju vara värmen eller att han stått stilla i spiltan länge, men han fick iallafall stanna hemma idag och det hade han nog inget emot när han fick komma ut i gräshagen.

Iallafall så har alla varit riktigt duktiga idag! Imorgon är första klassen derby final och då kommer dom hoppa ut från banan och hoppa terränghinder. Blev verkligen sugen på hoppa terränghinder så jag tror jag ska dra in Amir någon dag och rida i hippo skogen där det finns. Men det får vänta för nu ska Amir få ta det lite lugnt.
            
När tävlingen var slut åkte jag och mamma vidare till stallet. Amir fick komma ut på en barbacka tur i skogen och jag red barfota. Mys♥ Han fick trava på lite efter sandvägen innan jag svängde in på en åker. Galopperade på en volt och höll honom samlad, gjorde lite byten. Jag ändrade min ridning en aning och det blev till något bättre. Amir gick jätte bra och i en stadig form. Fortsatte galoppera en bit efter åkern och höll honom fortfarande i samlad galopp. Travade av honom och tog sedan en längre väg hem för att skritta av honom ordentligt. Red ca 50min.

Nu ska jag ta en dusch och fräscha upp mig lite! pusss/emma

Uppe med tuppen

Blev väckt för ett tag sedan av mamma och har nu hunnit klä på mig. Vi ska snart fara iväg till stallet och släppa ut hästarna. När vi är klara där bär det av till Hippo. 
         


Resultat

Hej, kom hem för ett tag sedan. Har hunnit byta om och ätit lite melon. Ska snart gå och se Falsterbo Horse Show, men innan har jag tänkt berätta om tävlingen.

LC - Amir kändes riktigt fin och lyssnade bra, men jag fick ett nerslag på näst sista hindret i grunden då det var en linje och jag bestämde mig inte om jag skulle rida på eller ta igen honom så det blev bara ett mellanting så då tog han med sig bommen med bakbenen.

LB - Fick ett stopp på tredje hindret. Det var också på en linje och avståndet vart knas + att det var ett titthinder så då ville han inte vara lika shysst som han brukar. Tog om det och då hoppade han. Resten av banan kändes han jättefin!

Även fast jag inte vart felfri i någon av klasserna är jag nöjd över dagen. Det var riktigt varmt, men Amir kämpade på bra ändå. ♥ Ska se tv nu. Lägger ut film senare!

Fire burning on the dance floor

Morning! Har tagit på mig ridkläder, men inte tävlingskläderna för tävlingen börjar inte förrän kl 14.00 och då skulle jag hinna smutsa ner mig.

Igår hjälpte Anna mig med Amir och red ut i skogen. Hon smsade efter ridturen och sa att det hade gått jätte bra, till och med varit en av de bästa gångerna. Jag hade glömt fråga om hon kunde fläta svansen på honom, men då hade hon både duschat och flätat svansen. Det är verkligen guld värt att hitta en duktig medryttare man kan lita på, och det har jag gjort.
           
Ska snart bege mig iväg till stallet och putsa på Amir och packa grejer, sedan rullar vi mot Hippologum. Wish me luck! pusss/emma
                

Shoppat

Kom hem från Hörnefors någon gång runt kl 22.00, men har inte hittat till datorn förrän nu. Amanda red lite på banan och även Willy och Jonte var med. Jag fick rida lite, men kände bara för att skritta då stigläderna var en meter för lång ungefär (även fast Amanda kortade dom allt som gick)..

Nu är jag som sagt hemma och tidigare idag var jag in på Hööks i Stockholm och shoppade. Tänkte visa er nu vad jag hittade. 
                                   Ridbyxor - 499kr

                                Ridstövlar - 1099kr

                                   Tröja - 229kr
         

Btw,
minns inte om jag berättat tidigare, men imorgon är det hopptävling på Hippologum. Ska tävla LC och LB. Det är faktiskt första utetävlingen hemma för mig och Amir, blir spännande! Ska gå och lägga mig nu. Godnatt/emma


Home sweet home

Hej! Kom hem för kanske en timme sedan. Har suttit och tagit emot bilder av www.bexfoton.blogg.se som tagit kort på mig i nordmaling, på Surf och i Stöcke. Men jag lägger ut dom senare för nu ska jag iväg till Hörnefors, hämta upp Amanda och sedan titta när hon rider Helga. pusss/emma

Tillbaks på hotellrummet

Har just kommit tillbaka till hotellrummet efter att ha varit och ätit frukostbuffé. Som jag skrev igår så är det idag vi åker hem, men vi har ju Hööks just utanför hotellet så vi ska bara packa ihop våra grejer och checka ut, sedan blir det att shoppa. Wiiie♥
            
Anonym om
Ny moppe:
din blogg är kung!
hur många besökare har du?:)

Svar: Förlåt för sent svar (alltid seg på svara).
Det är olika med statistiken, men igår hade jag 56 besökare.
Tack förresten♥

stockholm i mitt hjärta

Jag och Sofia sitter framför våra laptops och knaprar chips och dricker cider. Idag har vi varit på kolmården och tittat på en väldans massa olika djur!
             
              
             
Det var roligt på kolmården, eller iallafall mot slutet. Från början var det typ de svenska djuren och vissa såg man knappt och när vi kom till björnarna såg jag bara ett björnhuvud sticka upp (då hade jag ställt mig på ett räcke). När vi fortsatte och kom fram till elefanterna, noshörningarna, zebrorna och aporna blev det direkt roligare. På tal om aporna så måste jag bara berätta en sjuk grej. När vi kom fram till aporna skulle Sofia ta kort på en som satt och tittade på oss. Hon hann bara få fram kameran så vände han på sig och började skita i sin hand. När han vände sig mot oss igen med skiten och såg redo ut att kasta skyndade vi oss därifrån!

Imorgon ska vi åka hem, men innan vi beger oss iväg blir det såklart frukostbuffé och även en sväng in på Hööks. Var där tidigare idag och hittade lite smått och gott och när jag ringde hem sa bästa pappsen att han skulle sätta in pengar till mig. Så snällt!♥

Frukostbuffé

Har just kommit tillbaka till hotellrummet efter att ha varit och ätit frukostbuffé!
           
Det fanns hur mycket som helst att välja bland. Färsk ananas/vattenmelon, croissant, flera olika sorters bröd, färsk apelsinjuice, flingor, ägg, bacon, prinskorv osv osv osv..

Sofia har just kommit ur duschen så hon ska bara fixa till sig lite, sedan ska vi åka en våning upp till våning 9. Vi bor på våning 8. Där ska vi iallafall kolla in gymmet, poolen och lite andra grejer. Vi ska även spana efter solarium. ;)


I'm in heaven

OMG, I'm in heaven!!!

Har ganska precis kommit till hotellet och det är så nice! Jag och Sofia har eget hotellrum och det gillas kan jag lova. Här är några bilder från Scandic Infra City.
                 
                 
                 
                 
Både jag och Sofia har med oss våra laptops så vi kommer väl nörda framför dom ett tag, innan vi lägger oss och chillar i våran dubbelsäng. När vi vaknat imorgon väntar frukostbuffén.;) Ha det bäst, det tänker iallafall jag ha. pusss/emma

Where are we going?

Jo, till huvudstaden!

Morning btw! Har nyss tagit en dusch och sitter nu med en skål flingor och jordgubbar. Jag vet, det börjar bli tjatigt.. Iallafall så bär det av till Stockholm idag! Åker dit med Sofia och hennes päron. Kommer bli hur awesome som helst!
        
Nu ska jag göra mig iordning och packa några sista saker, sedan blir det att invänta Sofia. pusss/emma

Färdigpackat

          Nu har jag packat en hel väska och varför då? Vart ska jag nu?
       


Avslöjar allt imorgon för nu ska jag bara gå och borsta gaddarna och kolla igenom väskan så att jag har det mesta, sedan blir det sängen. Är sååå trött!
                                           Nighty/emma


Filmbomb

Har just tagit mig en skål med, just det, flingor och jordgubbar. Yummie! Nu har jag tänkt bjuda på en filmbomb då det är flera filmer från tidigare tävlingar som jag inte lagt ut än.

SURF -6/6




NRK- 19/6


Har varit i Hörnefors

..men nu är jag hemma igen. Var med Willy några timmar och bara chillade, sedan körde jag även hem moppen som stått i Hörnefors några dagar.

Nu ska jag gå ut på altan och äta grillat med mamma, mums! Men innan jag går bjuder jag på en bild från tävlingen på sötaste Amir.
           

Mot stallet

Har just vaknat, eller mamma väckte mig. Ska bara ta på mig stallkläder sedan bär det av till stallet. Blir bara en promenad med Amir idag. Måste också kolla såret och se hur det ser ut.
        

Tävlingsresultat

Hej! Idag har vi då varit i Stöcke och tävlat och jag är nöjd över dagen!

LC- Amir gick väldigt bra och i omhoppningen lyssnade han hur bra som helst. Lite tittig var han, men Stöcke var ju ett helt nytt ställe för honom. Iallafall så blev vi felfria och rundan räckte till en första placering!

LC (laget) - Jag var med i Hippos Div 2 lag och och det slutade med 4fel för mig då det blev ett stopp på sista i grunden. Höll även på få ett stopp på tredje hindret då Amir blev tittig, men han hoppade stilla stående. Han var ändå shysst och räddade mig mycket då jag red som en kratta. Samma sak gjorde han i första klassen.

I laget var jag - Amir, Elin - Mio, Johanna - Tingeling. Även Elin fick som mig 4 fel i grunden så vårat lag gick inte vidare till omhoppning. Amir fick stå i transporten och äta för att det inte fanns någon uppstallning, men när maten var slut blev han väl rastlös och började greja på och då hade stackarn lyckats fastna med grimman i en grej så att han satt fast med huvudet. Amir hade fått panik och Elins mamma hade sett hur transporten gungade på. Jag gick banan då och visste inget, men när jag gått klart så undrade jag vart mamma var och fick då höra att hon hade varit tvungen att gå iväg till Amir för att han varit orolig. När jag kom dit stod mamma där + Marianne och dom hade lyckats få loss honom.

Vi kollade igenom honom och hittade ett sår som under hakan, eller lite mer under huvudet och vi trodde även att det blivit ett sår på benet, men det hade bara varit lite blod från såret.Usch, det är så hemskt när sånt där ska hända. När han kom hem fick han en dusch, benen kyldes, såret tvättades med jodopax och bluespray sedan fick han gå in med back on track på benen.

Har hunnit fixa filmen från LC:n, enjoy!♥

Tävlingsdags

God morgon! Idag är det tävling i Stöcke och vädret är strålande. Mamma har med sig filmkameran så då har jag film att visa er sedan. Fixade filmen från Nordmalingstävlingen igår, men lägger ut den senare när jag kommer hem.
       
                                       Wish me luck!♥

time to say goodbye

Lyssnar på Time to say goodbye och det är en av de finaste låtarna jag vet.


Nu ska jag börja bege mig mot sängen så jag tar mig upp imorgon. Blir att tävla LC och det är även Div 2 imorgon(alltså att man tävlar i lag) så om jag kommer med i laget blir det att rida en till LC.  God natt/emma

Kollat på tävlingar

Har just kommit hem efter att ha varit med mamma i Stöcke och tittat på ponnytävlingarna. Vädret var riktigt härligt och jag hoppas på liknande väder imorgon då jag ska tävla!

Har varit i stan hela dagen (därav den dåliga uppdateringen) och det är Wheels i stan så det är raggarbilar verkligen över allt! Pappa är ute med sina kompisar och cruisar. Hoppas verkligen att han håller sig i skinnet. :o

               

Nu ska jag och mamma se bästa komedin ever - Step Brothers! Och jag har laddat upp med vattenmelon så det blir hur king som helst. pusss/emma

Hos Sofia

Hej! Är hos Sofia och ska snart gå och duscha. Hoppningen gick bra. Hoppade studs,  ett räcke med galoppbommar och ett vanligt räcke sedan la vi ihop de tre hindrena till en bana. Hoppade även en omhoppningsbana och det gick jätte bra. Även Sofia fick prova hoppa några språng och hon tyckte Amir kändes fin. Red runt en timme. Det var rätt varmt så Amir fick sig en dusch efter.

När vi var klara i stallet drog vi och köpte glass. Bjöd Fia och hon tog en likadan som jag. Ben&Jerry's Wich, riktigt god!
                    
När glassen var uppäten fortsatte vi till Fias stall. Hon fixade stallet medan jag skrittade ut på hennes ponny Lillen.

Ikväll blir det grillning och chillning hos Jake. Blir säkert jätte trevligt! pusss/emma

Rock that body

Har just ätit en skål flingor med jordgubbar och ska nu gå och göra mig iordning för att moppa iväg in till Hörnefors och ta bussen till stan. Som jag skrev tidigare så ska jag rida för Sofia idag och det blir att hoppa lite. Mycket lydnadsövningar och känna så att allt stämmer.
        
                                        pusss/emma


Hemma igen

Har ganska just kommit in efter att ha varit med Malin, Jacob och Emil. Har typ ont i magen nu efter alla bullar. Jag, malin och Jacob satt och tryckte i oss en massa i Malins stuga. Sedan hängde Emil på och vi var ute och busade. 
  
                 Nu ska jag gå och lägga mig. God natt/emma

Ut i skitvädret

Har just ätit och ska nu bege mig ut i regnet. Ska ta moppen och hämta upp Malin i hennes stuga, sedan ska vi fortsätta hem till Jacob där det ska hållas bullbakning!

                  Haha, bjuder på en gammal bild på Malin & Safari. Naw!
            
Medan jag skrev inlägget har det hunnit bli sol så nu ska jag skynda mig iväg!

dressyrpass

Idag blev det ett dressyrpass på banan med Amir. Red volter, öppna, sluta, travlängningar. Amir gick bra och var väldigt avslappnad så jag är nöjd.

               Imorgon ska jag rida för Sofia. Blir säkert kanoners!
         
                         Nu ska jag äta. Bloggar mer senare.

RSS 2.0