Måndag & Tisdag

Rullade ur sängen 06 igårmorse för att hinna ut och röra på mig innan jobbet. Jobb 8-17 och hann även med lite shopping på lunchen. Två par jeans fick hänga med hem. Åkte ut till pappa när jag slutat och avslutade dagen med ett pass på gymmet.
 
Denna dag startades med frukost och gym. Astråkigt blåsväder också. Rullade in till stan en sväng för att titta in på jobbet, åka hem till mamma en snabbis och tog mig en suntan på Sunwell. Sprang även in på Budo&Fitness för att köpa några bars. Varit ut till pappa en sväng igen, men är nu tillbaka i stan. Himla massa hit&dit. Valborg imorgon iaf, hoppas på en riktigt bra dag.
 
                                Cheetahklänning jag testade på shoppingrundan.
 
 

- en hjärnskada i efterhand

Har verkligen inte varit min dag idag. Började med att dra till gymmet för att träna innan jobbet. Märkte då att det var idag mitt kort går ut. Fick komma mig in ändå i alla fall. Sedan på jobbet har jag känt mig stressad och blev inte alls nöjd med tårtbeställningen jag hade. Tappade en lunch i golvet och skar mig i fingret när jag skulle plocka bestick från disken. Sedan har jag bara varit allmänt efter och körde även ut framför en annan bil i rondellen, nollkoll. Kanske fick en hjärnskada i efterhand från bilkrocken.
 
Var i alla fall hos världens bästa Malin efter jobbet och grattade henne eftersom hon fyller 20 år idag! Grattis igen min bästa! Fikade lite och stack sedan iväg till stallet en sväng. Hade tänkt rida, men hästarna var redan nattade så då fick Harry vara idag. Lika bra kanske, hade väl ramlat av ändå idag...
 
Ska hålla mig inne resten av dagen tror jag. Säkrast så. Kanske köpa nå snask och unna mig då jag varit sockerfri sedan förra helgen. Blir nog fint det.

- nighttime

Dagen har gått rättså fort. Tog en pw efter älven på min lunch och slutade vid 18. Drog då direkt till tjejen jag ska hyra lägenheten av för att skriva på några papper, för ah, 1 maj blir jag med lägga. Nästa vecka alltså! Så det ska bli riktigt roligt. Inte haft något eget eller bott själv tidigare så det ska bli spännande.
 
Landade hemma en stund och fick i mig middag innan jag fortsatte till gymmet. Fick till ett riktigt bra pass med några viktökningar. Kör ett till imorgon innan jobbet så ska röra mig mot sängen nu. God natt!
 

Torsdag

Med en måndag ledig så känns det som att denna vecka gått riktigt fort. Redan torsdag och vädret är super. Jobbar 10-18 idag, så får se vad det blir efter. Får passa på att ta mig en sväng ute sedan på lunchen. Ha en fin dag folket.






- 22 april

Haft en bra dag idag. Härligt väder med en stekande sol och de 10 timmarna på jobbet flög förbi. När jag slutade där vid 18 rullade jag direkt till stallet. Harrys ägare hade honom klar i gången när jag kom dit, så det var lyxigt nog bara att hoppa upp och rida iväg till ridbanan. Var en pigg och glad häst som verkade känna av lite vårkänslor, men det gick bra. Resten av kvällen har inte bestått av mycket mer än dusch och dator så ska snart bege mig mot sängen. Gym före jobb imorgon då jag börjar 12!
 
                                                       #payback

- Lyxig långhelg i huvudstaden

I fredags åkte jag till Stockholm tillsammans med Robin för att spendera helgen där. En månad tillsammans nu kan jag ju också nämna. På lördagen blev det att besöka Skansen. Gjorde något jag aldrig i hela mitt liv trodde jag skulle göra och det var att röra en orm. Visst, ett pet med pekfingret i en halv sekund, men ändå.
 
Fortsatte sedan in mot stan och mellanlandade på nåt mexikanskt place för att käka lite. Vi hann även med en sväng i Gamla Stan och därifrån fick jag med mig en klocka. Var verkligen superhärligt att gå runt och glassa i bara skinnjacka i det soliga vädret. Fick riktiga sommarvibbar.
 
Åkte från Stockholm på söndag förmiddag och stannade i Sollefteå. Idag fick vi ännu en dag med strålande sol. Började dagen med en promenad nere vid vattnet. Robin skulle försöka charma nå ankor, men fick sig bara några nyp i handen. Avrundade iaf den fina helgen med grillning, årets första! Perfekt sällskap, väder och helg.
 
                         Bjuder på fler bilder sedan, ni får dessa två så länge.

- Flygtur på min lediga dag

I tisdags hade jag min lediga dag från jobbet, vilket jag har varannan vecka. Men den blev inte riktigt som planerat. Hade tänkt hinna med både gym och stall så som tur var vaknade jag rätt tidigt. Bra väder och solen gjorde mig pigg direkt så jag klev upp och åt en liten frukost innan gymmet.
 
När jag cyklade mot gymmet och precis passerat Motorcentralen rullar en bil ut från parkeringen och ut på cykel/gångvägen som han ska korsa innan han svänger ut på vägen, men då missar han att jag kommer cyklandes i fullfart och rullar ut mitt framför mig så jag smäller in i huven och flyger över. Landar på huvudet ute på vägen och allt går på en sekund verkligen. Sätter mig upp och fattar ingenting. Kändes som ögonen snurrade och huvudet gjorde helt stört ont. Först huvudet, sedan knät som mest troligt fick en smäll från bilhuven. Ambulansen var där på några minuter och snabbt låg jag inne på akuten. Var helt säker på att knät var pajat på något sätt. Mest rädd var jag för att det skulle bli något kroniskt.
 
Huvudet kollades på första avdelningen av en läkare. Inget mer en än redig bula. Inte ens hjärnskakning så det var jäkligt skönt. På nästa avdelning kom en annan läkare och kollade de andra delarna av kroppen som gjorde ont. Knät, handleden och axeln som allt också röntgades. Efter kl16 fick jag lämna akuten med en mör, men ändå hel kropp. Sjukt glad att inget var sönder och att allt kommer vara bra på en vecka ungefär. Verkligen tacksam då det hade kunnat gå så mycket värre.
 
Så igår blev det en dag hemma i sängen med Sex and The City-maraton. Tillbaka på jobbet idag och även en lite lugn sväng på gymmet. Promenerade dit, haha. Imorgon åker jag till Stockholm tillsammans med Robin. Kommer bli riktigt kul och mysigt. Länge sedan jag var där nu. Dock bör jag börja packa nu för det kommer inte hinnas med imorgon. Glad Påsk förresten!
 

- Bra start på veckan

Jobbat 8-17 idag. Rullade förbi pappas jobb och fick däcken bytta på bilen, sedan blev det att dra till stallet för att rida Harry. Han kändes riktigt fin och överraskade mig lite i galoppen då jag gjorde tempoväxlingar. Orkade samla sig rätt ordentligt, i alla fall i vänstern. Högergaloppen tyckte han var jobbigare, men det kommer.
 
Mellanlandade hemma en stund för att få något i magen, sedan har jag även hunnit med gymmet ikväll. Kändes bara bra med ett styrkepass, som att kroppen ändå hunnit ladda batterierna ordentligt nu när jag varit borta. king

- Sweet Sunday

Drog igång denna söndag med en kickstart på gymmet. Precis vad som behövdes efter två veckors sjuka. Körde olika stationer/övningar i ett högt tempo och ben, rumpa, mage fick jobba ordentligt. Gick från gymmet med vingliga sparrisben. 
 
Var på jobbet vid 11 för att köra igång med en bullbeställning och även slänga ihop Erikas födelsedagstårta. Dagen gick fort som fasen och jag kom mig från cafét där runt 16.30. Gick på ICA och köpte med mig en massa bär hem. Får väl se om dagen har så mycket mer att bjuda på sedan. Märker väl.
 

- wanna hear your beating heart tonight

Igår jobbade jag 8-16. Dagen rullade på och när jag hade slutat drog jag direkt till stallet. Red Harry på banan som kändes riktigt trevlig. Lagom pigg och mjuk och följsam i kroppen.
 
Skyndade mig hem sedan och hoppade i duschen en snabbis innan jag drog och hämtade upp Mango på stan. Åt middag tillsammans och sedan droppade några fler in. Hade en trevlig kväll som spenderades med härliga människor. Kvällen slutade mellan 02-03 någon gång och idag vaknade jag runt 11. Får se vad dagen har att erbjuda. Kanske stallet eller nåt, måste ut och lufta mig lite iaf.
 
                                       Ellie Goulding - Beating Heart

10 april

Jobbat 8-16 idag och har bakat för fulla muggar tillsammans med Rebecca. Vi hade riktigt bra flyt i bakningen och hann med mycket. Var lite trött i huvudet efter jobbet, men drog till stallet och red ut på Harry. Trodde blåsten skulle bli dryg, men det lite intensivare ridpasset gjorde att både jag och Harry fick jobba oss svettiga. Tycker så mycket om den där hästen. Så rolig att rida.
 
Fick förresten en anonym fråga från en som undrade om jag köpt honom nu. Men tyvärr, inte det! Det är verkligen en häst i min smak, men jag kommer i alla fall inte köpa någon ny förrän Amir är såld och så har det varit hela tiden. Kommer inte äga två hästar samtidigt. Ni kommer bli varse om när jag har en ny, det kommer ni allt få veta. ;) Men jag kommer lägga ner mycket tid på Harry ändå. Som sagt, en häst i min smak med stor personlighet och glimten i ögat. Så får väl se vad framtiden har att vänta..
 

- nyladdade batterier

Jobbat 12-18 idag. Brukar alltid träna innan jobbet på onsdagar, så denna morgon då det inte var någon träning kändes det som en massa dötid bara gick. Lyckades iaf sova till tio och låg sedan kvar i sängen och kollade igenom de sociala medierna. Får se om jag provar köra igång med träningen snart igen, börjar känna mig rätt pigg nu så.
 
Drog till stallet efter jobbet. En vecka sedan jag red Harry pga förkylningen, så jag hade verkligen väntat mig en sprallig och laddad häst. Men han överraskade mig och skötte sig riktigt fint. Lät honom jogga på ute i skogen och aktiverade honom lite mer med tempoväxlingar. La mycket fokus i början på travökningarna. Vill att han ska lära sig öka utan att falla över i galopp så det ska nötas. Fixade det rätt bra idag i alla fall, lättlärd är han verkligen.  Nöjd häst & ryttare.
 

2 bilder från dagen

Jobbat 8-14, sedan bjöd Malin på lite glitter & glamour såhär en annars grå måndag. Fab!

På gång med hästarna

Lördag, men känns inte alls som det. Vet inte alls vilken dag det egentligen känns som, men helg är det och det är min jobbhelg. Jobbat 10-17 och det gick bra trots att kroppen fortfarande var en aningen orkeslös. Men det blev ingen rusch så jag försökte bara ta det lugnt och det funkade fint.
 
Lite nytt som händer på hästfronten. Amir har ju varit utlånad sedan sommaren/hösten förra året, men som det ser ut nu kommer han hem i månadsskiftet. I början på maj. Det är egentligen mest tänkt som en mellanlandning för han är ju ute på annons. För att folk ska kunna komma och provrida måste jag ju ha honom hemma. Förhoppningsvis blir det bara en mellanlandning, det hoppas jag på för hans skull. Jag vill inte att han ska behöva åka runt, utan nu ska han till ett sista hem. Till ett mysigt hem som ger honom all den tid han förtjänar. Han har haft en bra tid hos fodervärdarna också som verkar vara en jättefin familj, så det handlar inget om det, men jag måste nu sälja och dom är inte intresserad av nåt annat än att låna så då måste jag tyvärr leta efter ett nytt hem.
 
Så nu till vår/sommaren kommer det bli mycket stall. Eftersom jag får hem Amir gäller det att hålla honom i trim och därför känner jag att det är lika bra att ta tag i hästeriet ordentligt och verkligen ge det tid. Därför blir det nog ett litet uppehåll från gymmet här i stan efter att mitt kort gått ut. Har ju gymmet i Norrbyn och när det nu blir varmare tider kan jag vara ute och springa eller hoppa med mitt älskade rep.;) Är även taggad på satsa mer på Harry och komma igång med träningen på honom. Fina hästen. Men det blir bra. Förhoppningsvis blir det något pass med honom redan i början av nästa vecka, bara jag blir helt frisk först.
     
 

Fredagkväll

Ännu en dag har spenderats hemma i sängen. Tur jag har en massa serier att fördriva tiden med, annars vet jag inte hur jag hade pallat ligga här. 

Imorgon ska jag iallafall lämna sängen för jobb. Känner mig piggare och mer alert nu så kl10 ska jag befinna mig inne på cafét. Hoppas riktigt fint väder väntar så jag blir ännu lite piggare. Tänkte ta och sova alldeles strax så godnatt folket.

Vilket aprilskämt

Både igår och idag har jag varit hemma från jobbet och delat säng med en förkylning och feber. Har ont i kroppen och är stel i nacken så gör gärna inte mer än att ligga och se på serier, vilket är det jag gör också. Två dygn i sängen och det ser ut att bli ännu en dag hemma imorgon också. Pappa och bror har varit snälla och handlat hem allt möjligt som proviva, frukt, bär, godis och glass så överlever gör jag ju ändå. Hoppas bara att det hinner ordna upp sig till helgen iaf. 



- say you want the same thing too

10 minuter kvar av min lediga tisdag. Hade tänkt köra ett gympass efter frullen imorse, men ställde in den planen pga förkylningsvibbar som sedan fortsatt gå i vågor under dagen. Har iallafall varit i stallet och grejat på så det var skönt att komma ut en sväng när solen vågat sig fram.
 
Red Harry på banan och jag trodde nästan att jag skulle få tugga grus idag. Han hade ordentligt med överskottsenergi och vi har inte varit på grannstallets ridbana tidigare så bara den nya miljön var ju spännande för honom. I början av passet fick jag känna på lite av hans busryck, men jag körde igång med traven ganska direkt så att han skulle få ur sig lite energi. Blev riktigt fin efter en stund när han började slappna av och koncentrera sig mer på det jag ville. Red 55min och jag är nöjd med honom idag. Får se om det blir någon tur imorgon också. Bara det inte bryter ut nån dryg förkylning så..
 
Har hunnit med lite bakning hemma hos pappa också. Bullar och brownies fick det bli. Fia kom och gjorde mig sällskap en stund, men nu har jag börjat avrunda kvällen med South Park i sängen. 
 
 

RSS 2.0