Brännbollsyran 2015

Brännboll med Kvantum

Tisdag idag och inte så länge sedan helgen drog förbi. Var ute och hade det trevligt på Allstar lördagkväll när Alfons med Ganjaman spelade. Rättså lugn kväll så vaknade upp på söndagen och mådde fint. Hann då med att vara i stallet på förmiddagen för att titta på Cassies efterlängtade föl som pluppade ut lördagkväll. Ett jättefint litet hingstföl. Efter titten blev det en lunch på frasses med Evelina. Vi hann ta igen lite snack innan jag rullade vidare till Sofias stall för att rida Doreen. Premiärturen. Bjöds på markarbete och fint väder så det var väldigt trevligt. 

Idag kan jag inte säga samma om vädret, jäkla pissregn och kyla som håller i sig. Jobbade till 15, sedan vid 19 trotsade jag vädret tillsammans med ett gäng från jobbet och körde brännboll. Så jäääkla roligt. det här är liiivet

Ligger i sängen med musik i öronen och laddar upp för en ny jobbvecka. Idag, söndag, har det varit jobb 6.30-16, sedan lyckades jag släpa mig till gymmet trots att huvudet bara ville parkera på kudden. 

Annars i helgen har det hänt mycket roligheter. Hade förfest hos mig i fredags och hade fixetrixat till det för Malin som både fyllt år och snart blir norrbaggsjänte. Vi hoppade in i en taxi och avslutade kvällen på Allstar. På lördagen, alltså igår, så gled jag ner på Båten som hade öppningshelg och tog mig en drink tillsammans med några från jobbet. Blev som sagt bara över en drink, för sedan kom Josse och plockade upp mig på stan och så blev det lite häng hos mig innan jag skulle krypa till kojs. Nu hoppas jag att nästa vecka bjuder på lite härligt väder så man blir pigg och taggad på livet, ska då sova nu annars kommer inget sånt bli av. Hanéè   
Valborg

Kan väl börja inlägget med att skriva att jag hoppas alla fick en trevlig Valborg med härligt folk och god mat. Min spenderades i Täfteå i en stuga precis vid vattnet. Kändes skönt att hitta på något utanför stan för omväxlings skull. Killarna hade iallafall styrt upp jättebra och planerat lekar och de hade även hyrt en badtunna och kört dit. Blev grillat till middag, sedan fortsatte festligheterna natten lång. 

RSS 2.0