Better work it Snape

Har varit ute på en pw ikväll, riktigt härligt. Blev ju sämre igen efter en runda på krogen i lördags, så febern kom tillbaka och halsen kråkade sig. Så nu blir det lite lugnare tills jag är helt frisk, men saknar gymmet gör jag och passen på iksu. yes yes yeaphhhhhh

Hästhoppning i OS

Helu. Sov över hos mormor inatt och drog till stallet på förmiddagen. Hoppade första gången nu efter uppehållet och Amir kändes lite seg från början så fick hålla på och väcka upp honom, men tillslut kom han igång. Hade ny sadel och hoppade för första gången på pelham.
 
Det positiva med pelhamet var att Amir kändes mjuk och avspänd, brukar annars kunna vara lite spänd i början. Negativa var väl att jag inte hade så mycket i handen, men iofs så har jag knappt nåt i handen heller om jag har vanligt tredelat. Nu sitter jag iallafall och glor på hästhoppningen i OS, spännande!
 
Heja Sara!

i stop hatin' only if you make me

Godmorgon. Nyss varit ute på en morgonpromenix och sitter nu i köket och slänger i mig gröten. Måste skynda mig bort till sommarhagen snart och hjälpa fia. Blev tråkigt nog inte som tänkt med Casus (hennes nya) så pga olika skäl flyttar han söderut idag.

sliten söndag

Shubräeh. Kvällen på five igår var outta space. Hade askul och träffade folk man inte sett på ett tag. Sov hos Malin, hängde med henne till jobbet en stund på morgonen och drog sedan till hästen. Red ut barbacka och Amir var pigg och glad efter att ha sovit inne inatt. Lät honom jogga på en bit medan jag ställde honom höger, vänster, flyttade honom för skänkeln, tempoväxlingar, så efter en stund blev han riktigt fin och avslappnad.
 
Nu innan jag typ somnar på tangentbordet så ska jag kriga mig iväg till sommarhagen och kolla till kusarna där. ciao så länge

Tar en återställare på Mal's jobb


#shitvapin

Bloggar mer imorgon, men kan iaf berätta lite snabbt att jag och brudarna nu är hos Malin och förar. Blir femman på ett tag, sååå tjarå!


fredag

God morgon folket. Sitter i soffan och glor på top model, men tänkte snart börja rulla mot hästarna. Saknar gymmet, men tänker vänta till nästa vecka iallafall så det inte vänder och jag blir sjuk igen. Aja, ciao så länge.

press play, fast forward

Yes, äntligen!Känns som att sjukan börjar ge efter nu. Kom hem för ett tag sedan efter att ha suttit nere vid vattnet med Malin och käkat Ben&Jerry's.
 
Har tidigare idag mest chillat tungt, men drog sedan iväg till hästarna och red med Sofia en stund på åkern. Skrittade bara och han kändes mjuk och trevlig, lite seg, men bekväm är han ju gärna, min lilla ponny.
 
Fick ett sms av Amirs gamla ägare Matilda som ikväll är på störsjöyran. Hon hade träffat på en hästbrud härifrån som sagt att Matilda sålt Amir till helt rätt tjej. Tack för det, att få höra sånt gör mig verkligen glad.♥
 
 

"We’ve come a long way since that day, And we will never look back, at the faded silhouette"

Morning folket. Sitter här och chillar med skön musik. Tänker ta det lugnt även idag så jag kanske kan dra och ha lite kul imorgon. Har suttit ute på bron med grannhunden Zero en stund. Satt där och myste tills jag kände för att busa lite, så tog en tennisboll och kastade. Men då tog han den bara och sprang hem, haha. :(
 
 Underbar...♥

pärlan min

Har ju mest legat framför tvn även denna dag, men var nyss förbi hästarna och bjöd dom på godis. Stannade upp och kollade på Amir lite extra. Han har nog lagt på sig några kilon under den här månaden på sommarbetet, men så länge inte magen tar i hindren så.. Sedan såg ögonen trötta ut, men han kommer mest troligt hem på lördag och då ska han få sova ut i boxen.
 
Satte mig ner i gräset och myste med Amir en stund. Kliande honom i pannan och när jag slutade började han buffa på mig, en gång så hårt att jag tippade omkull haha. Min gammskrutt.♥

when they gonna give it up to me

Helu. Rättså fint väder idag, synd att man inte kan vara ute och njuta av det. Men jag börjar ändå känna mig lite bättre. Bara febern släpper snart så är det lugna puckar, halsen kan jag väl stå ut med ett tag till.
 
Men jag hade ju hellre skrivit att jag just varit på gymmet, att jag snart skulle iväg till hästen och att jag sedan skulle hänga med en kompis. wellwellwell. tv nu
 

F this shit

Helu.. Ligger i soffan och ser tv. Vaknade halv sju imorse och kunde inte somna om, men har sovit lite nu på dan. Febern är fortfarande ganska hög och det känns som jag svalt en fotboll. Lovely. Hade behövt stora mysbjörnen Zero här..


jag mår inte som jag förtjänar

Att det bara skulle varit ett sår i halsen var att hoppas på för mycket. Halsen gör fortfarande ont och även febern har joinat min kropp. Var iallafall hos hästarna på förmiddagen och skrittade ut på Amir en stund.
 
Annars har jag spenderat större delen av dan i sängen. Får se hur jag mår imorgon, annars blir det att fara till Nordmaling då istället.

God morgon..

eller inte... Har sovit skitdåligt inatt, tog länge att somna och sedan vaknade jag miljoner gånger. Har även stört ont i halsen, men vet inte om det beror på att jag fått ett sår där som gjort att det svällt upp eller om en förkylning är på gång. Skippade iallafall gymmet imorse för säkerhetsskull.
 
Aja, skönt med fint väder iallafall. Tänkte dra förbi sommarhagen nu och se hur hästarna har det och sedan fortsätta bort till Nordmaling för att hjälpa Maria med unghästen. ciao
 
 
 

Måndag

Helu. Har på förmiddagen varit ute och promenixat och sedan varit hos hästarna och fixat lite. Nu blir det 40års kalas för hela slanten.


"hey mr dj, put this song on replay.."

Ojojoj, fick mig en galet bra födelsedag igår alltså! Släkten var ju här på dagen och fikade, fick mest pengar och presentkort, men även kläder och smycken osv. Så blev det kväll och det började med förfest hos Bea, sedan iväg till five. Hade stört kul och träffade mycket nytt folk, dansade ass'et av mig och ah, kvällen ägde.

Bakis och svensk sommar


21 juli, my birthday

Fuck yeah, min födelsedag har äntligen anlänt och alla vet väl vad som gäller när man fyller 18?! Krogen! Så blir 5ive med brudsen ikväll, kingeling.
 
Har iallafall släkten här nu och vi har precis fikat klart. Har fått lite olika smått och gott, men allt det där tar vi imorgon, även mer bilder. hejz!

en fullspäckad dag

Begravningen var som väntat tung, men samtidigt är det ju något fint, ett sätt att säga hejdå. Drog efteråt vidare till Allstar med päronen och käkade. Fortsatte hemåt och bakade och när jag var klar med det så drog jag vidare till Fia och hängde där. yeah man, ciao

20 juli, fredag

Morning folks!Har varit på gymmet och nu fått i mig frukost. Idag blir det att fixa och dona lite här hemma, baka osv. Amir tar det bara lugnt nu för han har ett sår bak i karleden, drar dit sen och pussar på honom.
 
Men det händer även mindre roliga saker idag. Begravning för farmor och jag känner bara hur jäkla jobbigt det kommer bli. Varit på begravning en gång tidigare och det var ingen fröjd...

i may be dumb, but i'm not stupid

Har tillbringat större delen av kvällen i Nordmaling hos Maria. Tagit igen en jäkla massa snack, klappat på alla hästarna och ridit hennes unghäst Amigo.
 
Sen jag kom hem har jag inte gjort askalas mycket, men tog iallafall en kvällspromenad bort till hästarna och pussade lite på Amir. Bjuder på en bild på Amigo. goodnight
 

19 juli, biskvier

God morgon världen! Har varit på gymmet på morgonen och nu håller jag på sleva i mig havregrynsgröten med en jäkla massa skivade jordgubbar. Underbart att det bjuds på härligt väder även idag.
 
Doppade och gjorde klart biskvierna igår och snart ska jag börja planera lite för tårtan. Har hittat en rätt fräsig jag vill prova göra, men om det går åt skogen så är det inte hela världen då även mamma ska göra en. aja, lev&må.

" alla ska ju ändå dö en vacker dag..."

Har haft en heldag i stan med papsen. Har övningskört och varit på olika affärer. Det där med övningskörningen gick väl inte riktigt som jag ville. Fick kärringstopp x2 vid rödljusen, fuckade ur med kopplingen och efter att ha varit nära att krocka var jag påväg att hoppa ur bilen, men pappa sa att vi alla ska ju ändå dö en vacker dag och ah, det är ju sant, så då var det bara fortsätta.
 
Avslutade dagen med att käka middag på Allstar, så jäkla gott. Bra dag!♥

"Winners never quit. Quitters never win"

Kom inte in på bloggen igår så drar väl dagen lite fort. Hämtade mitt ID, var i stallet på teg och hjälpte en tjej, drog hem och bakade biskvier och på kvällen red jag Amir på åkern. Han var helt galet fin. Lyssnade super på tempoväxlingarna, klockrena byten och allt bara flöt på. Älskade ponny.♥
 
Nu på morgonen har jag varit ute och sprungit, duschat och käkat frulle. Och ingen har väl förresten missat det härliga vädret?! Lovely.

lose yourself for a minute

Morning guys. Har varit på gymmet och även hunnit få i mig frulle så nu tänkte jag ta och byta om till ridkläder. Ska först in till stan en sväng och hämta id-kortet och därefter blir det stallet på teg för att hjälpa en tjej med hennes pålle. Ah tja herrå.
 
Bjuder på en bild som är från en av mina första tävlingar med finaste Pom.♥

when the weekend comes i know i feel alive

Drar väl dagen lite snabbt då.. Red Bella på åkern på förmiddagen och hon kändes riktigt fin. Chillade sedan hos Sofia ett tag innan jag drog hem och fortsatte chillandet där. Ett tag efter middagen for jag iväg till hästarna igen och red ut på Amir en barbackatur. Myzepyze. Film nu!
                                                 Bellabus och Fia
 

tänkte just på en grej...

Att jag kommer aldrig mer vara 17år på en lördag eller söndag, för nu på lördag fyller jag ju 18år, sicksicksick. Har iallafall varit på gymmet nu på morgonen och ska snart rulla iväg bort till sommarhagen för att rida ut med Sofia. l8eeer
 
En liten bild från förra året när jag fyllde 17, älläää
 
 
 

det finaste jag har


haters don't like that we got the spotlight

God morgon!Imorse när väckaren ringde fattade jag nada, men sedan kom jag på att det var dags för en springtur, så nu har jag varit ute, tagit en dusch och fått i mig havregrynsgröten.
 
Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Hästen ska såklart få komma ut och röra på sig lite, men jag kanske är duktig och tar tag i lite städning också. Då blir väl pappa happyface.
 
Bjuder på en blek bild från förra sommaren.

Amir goes U-båt

"Say Cheeeese"...♥
 
 
 
 

"it doesn't matter what i say, no matter what i do, every little thing reminds me of you."

Var ju och badade med Sofia idag på Amir och Bella. Var faktiskt riktigt skönt i vattnet, dock blåste det rätt bra så Amir tyckte vågorna var lite läskiga, haha. Maria var iallafall schysst och tog bilder, wie!

sju dagar kvar

Bara en vecka kvar till 18, wie! Och helu förresten.. Kom hem för en stund sedan. Drog in till stan igår och partajade lite på ålidhem med både gamla och nya ansikten, fint det. Nu ska jag chilla lite, sedan ser det ut att bli bad med hästarna.
 
Lite pics från förra året.
sv till Frida, dom är köpta på GymGrossisten.

"det finns inga dumma frågor, bara dumma svar" yeah right...

Ibland känns det som att killar tror att dom är de enda som kan något när det kommer till gym och träning. Har ju fått höra lite allt möjligt efterblivet, men senast för några dagar sedan fick jag en fråga som gick ungefär "amen när du går till gymmet, kör du liksom hårt så att du svettas?"
 
Dafuq!? "Nä, jag brukar ta med mig plockepinn till gymmet och sitta på golvet. Mitt iksukort och de nya träningskläderna har jag bara för syns skull."

it's funny bcuz it's true


fredag den trettonde

My gawd, otursdagen är här. Jag som har tänkt mig på gymmet snart. Kommer väl snubbla på en vikt och dö. Och vädret fortsätter suga och det...suger. Jaja, later alligator.
 
Kolla vilken skillnad det är på Amirs nos när det är vinter och sommar. Han blir nästan helt svart på sommaren och har bara sin lilla Harry Potter blixt.

really gotta know or else you gotta let me go

Go'kväll! Har varit och fixat ID-kort idag och när jag fick se bilden till kortet kände jag ju att jag var allt annat än en fröjd för ögat. Jaja. Lunchade på stan med mamma och drog sedan hem. Vädret var tråkigt och jag var trött så Amir fick vila.
 
Drog hem till Sofia efter att jag varit vid sommarhagen och jag kom dit före henne så då tog jag Billy och la mig i soffan och sov en stund. Nu sitter jag nyduschad i sängen och tänkte se en film. chacha
 
Såg mig typ såhär på bilden...

skönhet med mina sköna bönor

Var på gymmet imorse, sedan hem för frulle och därefter iväg till hästarna. Amir var så trött och mysig så han fick stå idag. For istället ut på en härlig barbackatur i skogen på Bella. Nu har jag duschat, men skippat sminket. Ska på ansiktsbehandling med några brudz. laterrr

11 juli, hemsk dröm...

Usch, hade en hemsk dröm inatt. Jag och mamma var påväg ut med Amir till sommarbetet och stannade till med transporten utanför kiosken i Hörnefors. Där träffade vi på pappa som kom fram med en liten flicka och sa att hon ville titta på ponnyn. Visst, sa jag och öppnade den mindre dörren till transporten så hon skulle få se Amir, men när jag öppnade var den stora luckan bak öppen, det var blod på golvet och ponnyn var borta.
 
Jag sjönk ihop på marken och bara grät, sen satt jag plötsligt i bilen igen för att försöka hitta Amir efter vägen. I Vadet (ligger mellan Norrbyn och Hörnefors) var det en stor blodpöl på vägen så vi stannade där och jag gick ur bilen. Då kom Amir lugnt gåendes mot mig utan att jag kunde se några större skador, sedan vaknade jag...
 
Men fyfan vad hemskt det skulle vara alltså. Det hände ju faktiskt tidigare i år att en häst ramlade ur transporten och dog.
 
Min favoritkille alla dagar i veckan, året om...♥

nytt i garderoben

Har ju inte hänt så speciellt mycket sedan jag kom hem idag, och det skyller jag på vädret. Tog mig iallafall en promenad tidigare ikväll och fortsatte bort till hästarna, kollade vattnet, fixade fodret och pussade på Amir.
 
Klockan är bara lite före elva, men jag tänkte faktiskt gå och lägga mig nu så jag förhoppningsvis vaknar pigg imorgon. Tänkte dra och träna innan frullen. Här har ni förresten grejerna jag beställde tidigare.
                      Tacktacktackpapi...♥ Nu - sängen. Godnatt folket och sov gott.

and i'm like, yes, it's on and poppin' yes

Zup folks!? Gårkvällen hos fina Agnes var riktigt trevlig med folk från klassen. Vi fick nåt ryck tidigare under kvällen och började pierca öronen som bara den, kickkk. Men nu är jag hemma igen och får se hur dagen blir, är rätt seg.
 
Vädret är svenskt och tråkigt också så jag får se hur det blir med ridningen. Tänker iallafall kriga mig ut på en powerwalk senare. Ska också komma ihåg att visa lite nya grejer som kom hem för någon dag sedan, wie.
 

life is about one choice - give up or get up

God morgon Sverige. Har idag tagit mina träningspiller två veckor och det verkar vara bra skit för det har då gett resultat. Ska iallafall iväg till hästarna nu och rida, sedan blir det hem igen och göra sig iordning för kvällen. Blir att fira Agnes i Vindeln, kingeling.

"everyone's itching for beauty, but they're just scratching the surface..."

Började med att rida ut på Royye idag tillsammans med Fia som red Bella. Royye kändes pigg och glad som alltid, men riktigt trevlig. Red sedan Amir på åkern och fick jobba en stund i traven, sedan var det som att allt släppte och han kändes superfin. Kunde öka och samla galoppen och han var så mjuk och trevlig. Fina killen min.
 
Har tidigare ikväll varit på gymmet och köttat och nu har jag precis kommit hem från Sofia. Ska bara rocka lite musik och sedan blir det sängen. nighty

i'm in love with a fairytale, even though it hurts, cause i don't care if i lose my mind, i'm already cursed

Morning folks. Fia ringde och väckte mig för ett tag sedan. Har varit vaken tidigare imorse och fodrat hästarna. Nu sitter jag och rockar i köket (min kusin kom just in när jag vilda, hrm...) för jag hittade en riktigt skön remix på fairytale-låten.
 
Aja, ska iväg till ponnyplutten nu snart. Ska bara få på mig några ridkläder.
 
Sista bilden är jag när jag nyss rockade loss framför min kusse...

i love the way you put it down down down

Början av dagen var väldigt chill, bakade en blåbärspaj som mest... Gjorde inget speciellt förrän Fia kom hem från jobbet. Drog och red ut tillsammans runt fem. Först på Amir och Casse, och därefter fick Royye och Bellabus komma ut.
 
Ikväll har jag varit på gymmet och sedan fortsatt mitt chillade. Intressant, ciao.

bröllop x2

Gårdagen hade en jobbig start då pappa ringde och sa att farmor somnat in. Så, vila i frid fina ängel så syns vi...♥
 
Fick iallafall en fin dag ändå. Var på dubbelbröllop i Hörnefors där min kusin gifte sig och det var riktigt fint. Bröllopsfesten fortsatte i Gräsmyr med trerätters, öppen bar och en jäkla massa folk. Roligt att träffa både släkt och nya ansiktet.

cause i'm in love with the thought of you

Har haft en helhärlig dag med superväder. Drog tillbaka till hästarna vid elva och red ner till vattnet med Fia. Bella och Amir tyckte det var skönt, men skulle envisas med att vispa med frambenen. När vi var klara vid vattnet red vi ut på dom andra två småpojkarna.
 
När jag kom hem blev det stek i solen flera timmar, sedan en räksallad på det och iväg till gymmet. Tänkte dra ner till vattnet sedan en sväng innan sängen kallar.

boy, i've been fooled by your smile

God morgon folket. Har hunnit vara ute på en morgonpromenad bort till hästarna och fixat morgonfodret, och nu har även jag fått i mig frulle. Ingen har väl förresten missat det fina vädret ute idag va!? Helhärligt.

"arabian schankeldovh"

Har ju varit på stan med Agnes idag och jag fick med mig lite grejer hem. En bh, ny töjning till örat och en klänning till mamma. Åkte hem vid tre och drog då iväg direkt till hästarna. Red ut med Fia på två pigga och glada hästar. Nu blir det ut på en kvällspromenix.

4 juli, mot björkarnas stad

Guten morgen. Har hunnit vara på gymmet, duscha och käkat frulle. Ska nu fixa på lite smink och sedan rullar jag in till stan för att traska runt där med Agnes. Fun fun fun, looking forward to the... future.

enjoy life now, this is not a rehearsal

Hann bara ligga ute och njuta av det fina vädret en stund innan jag satt i bilen påväg till sjukhuset. Farmor las in igår och just nu ser det ut som att ah... Det var tungt iaf.
 
Resten av dagen gick iallafall åt rätt håll. Red två fina hästar, Bella & Amir, på åkern och båda skötte sig bra. När jag var klar där blev det hem, middag, och därefter ut på en springtur.

3 juli, nya träningsskor

Var på intersport igår och kollade efter nya skor med min underbart snälla pappa. Hittade ett par riktigt fina så jag hoppas dom ska bli bra nu och inte ge nå skav. Sen att jag är en bortskämd skitunge, det vet jag redan.
                       
God morgon förresten.. Har hunnit vara ute på en morgonpromenad och fodrat hästarna. Tänkte chilla ett tag innan jag drar bort till sommarhagen igen.

gjorde min kväll

Har suttit nere vid vattnet ikväll. Trodde jag skulle få sitta där själv, men då ringde Malin som var i sin stuga bara några meter ifrån mig. Så vi har chillat på bryggan och tagit igen en massa snack. Gjorde verkligen min kväll.
 
Nu ska jag snart försöka sova, ska upp imorgon och ge pållarna morgonfoder. nighty♥

2 juli, uppe med tuppen

Sitter i köket, nyduschad och med frullen bredvid. Väckaren ringde sju imorse. Har planer för dagen så fick ta gymmet på morgonen. Sitter nu och försöker få i mig gröten, fick bara tvärkramp i magen så blöööö,dö. laterrr
 
Inte lugn med jordgubbarna iaf...♥
 

"and my wildcards keeps getting wilder..."

Yeah man! Fick äntligen besök av solen en stund idag, den som verkar varit bortrest större delen av juni. Passade iallafall på att rida ut när det var som finast. Amir var från början spänd, skänkeldöv och gick med handbromsen i, men det släppte iaf efter ett tag och han kändes då riktigt trevlig.
 
Annars har jag inte gjort många knop idag. Somnade om imorse efter att ha varit hos hästarna och sov till ett. Har städat lite och tagit ännu en tur bort till hästarna ikväll, var då bara lugnt.

sunday, but where's the sun?

God morgon! Jag ligger i sängen och tänkte dra igång ett avsnitt av Family Guy. Väckaren ringde sju för mig imorse. Klädde på mig och traskade iväg till hästarna för att ge dom foder. Fick då en promenad på 45min.
 
Men nu blir det som sagt att hålla sig inne ett tag. Kallt, grått och tråkigt väder ute. Och idag är det alltså 1juli?! No summerfeelings...

RSS 2.0