29 april - the sun goes down, the stars come up

Hade praktik på förmiddagen och rullade sedan förbi pappas jobb för att lämna bilen. Nu har den sommardäcken på och är nytvättad, finfint! I stallet fixade jag först iordning och red sedan ut i skogen. Lät honom galoppera ganska mycket och han var jäkligt framåt så fick mest sitta och ptrooa på honom. När jag travade av hade han i alla fall gjort av med lite energi och kändes riktigt fin! Red 40min. 
 
Åkte hem och ställde mig direkt i köket för att baka. Började med en Steviakladdkaka som smakade knas eftersom stevian gav en konstig eftersmak. Tror dock bara att det är det här märket jag har hos pappa som smakar underligt, för har inte märkt av nåt sånt på den jag har hos mamma. Kastade i alla fall kakan så gör jag om den någon gång med en annan stevia. Bakade istället brownies med mini-marshmallows som jag ska ta med mig imorgon till middagen som kommer bli av i stan tillsammans med Fia och Lina. Valborg & fiesta times väntar!

- Slutet på denna vecka

Kände för att hoppa lite idag så red till ridbanan och i framridningen var han väldigt fin. Eller fick väcka upp honom lite i början då han försökte komma undan med att sega på, men i galoppen släppte det verkligen då jag gjorde små och stora volter och byten hit och dit. Då tyckte han att det var kul och blev väldigt framåt. Hoppade två räcken några gånger och la sedan ihop två kortare omhoppningsbanor som vi snurrade runt lite snabbt.  Amir kändes då bara fin och var med i svängarna.
 
Kom hem, käkade lunch och somnade i soffan kanske två timmar? Sov väldigt lätt och vaknade flera gånger, men varje gång jag somnade igen drömde jag. Tror jag hade minst tre olika random drömmar, en där jag var i någon familjs lägenhet som även Elin Magnusson var i och någon 92a från Hfors som jag inte ens känner, en annan när jag vaknade upp hos mamma och sa att jag tyckte det var skumt för jag trodde att jag var hos pappa, och så var det en till dröm när jag låg i soffan och såg på film..  Ah, random. Gick i alla fall upp och drog ut på en pw. Var fortfarande lite seg efter sömnen så pallade inte springa som jag först tänkt. Nu har jag duschat och tänkte väl inte göra så mycket mer ikväll.
 
Haha, Pjöller är en riktig pain in the ass när Amir försöker rulla. Han är en fegis när Amir står upp, men såfort han får chansen ska det bitas. Bad pony!

Guten morgen schweden

Somnade lite före tolv igår och hade hoppats på att få sova lite längre idag, men vaknade ändå där lite före åtta.. Har iallafall käkat frulle och tänkte snart börja rulla mot stallet. Har väl inget speciellt planerat idag förutom att jag tänkt mig ut och springa en sväng senare. Vädret är ju kung än så länge, hoppas det håller i sig.


27 april - i feel so high, i come alive

Dagen började med att larmet ringde 05.35 för att vara exakt. Stod inne på Maxi Bageriet vid sju och jobbade i kondisdelen tillsammans med en jätte trevlig tjej. Slutade vid tre och gick då en vända inne på affären för att köpa nybakat bröd och lite annat smått och gott.
 
Kunde sedan rulla direkt hem då mamma hade fixat stallet och Mia red Amir. Käkade middag med pappa och drog sedan på gymmet. Fick världens ryck och festsug och var en centimeter från att rulla in till stan och supa, men lyckades hålla mig i skinnet. Nu när vädret äger och man känner att sommaren är påväg blir man så lätt taggad. Men jag ska hålla mig till på tisdag i alla fall, även fanns det kommer bli att hålla sig i skinnet lite då också eftersom jag tävlar dagen efter Valborg. kungerz...

26 april - Women Logic

Dagen började med det nationella provet i svenska. Känns som att det gick bra så då får jag väl hoppas att det gjorde det också. Var klar ganska tidigt, lite före tio, och då rullade jag direkt till stallet. Gjorde iordning och tog in Amir. Tog tempen på honom eftersom han kändes så seg igår, men han hade då ingen feber. Skrittade ut barbacka i skogen och idag fanns då ingen seghet i den ponnyn. Direkt jag vände hemåt började han takta och hade helst velat lägga i högsta växeln hem. Red 45min.
 
Hade sedan några timmar på mig att bara chilla hemma hos mamma. Boxningsträning vid fem som gick fint och sedan rullade jag hem till pappa. Fick nåt jäkla sneryck när jag nästan var hemma och humöret blev åt hvete. Antagligen för att det blivit några timmar för mycket utan nikotin (jag snusar, tyvärr).
 
Så här har ni en efterbliven konversation (från min sida) just när jag kom in genom dörren, hade varit och handlat kycklingfiléer och störde mig på att en påse kostade nästan hundra spänn, (just då var det något att störa sig på).
Jag - Alltså en jävla kycklingpåse för 93 jävla spänn!
Pappa - Jamen du ska få pengar för det.
Jag - Nä jag vill inte ha nå pengar!!.. Men gör mat dåå.
Pappa - Är du hungrig?
Jag - Neeeeej
 
Dafuq? Vilket jäkla damp. Nu garvar jag bara åt det, tur pappa kan ta mig med en nypa salt. Började i alla fall tänka på bilden här nedan. Måste sluta med snusen, men jag kommer inte göra det innan studenten för då kommer jag vara ett monster. Fyfasen.
 
 
 
 
 

26 april - Done and Done

Sååådärja. Sitter på skolan och är precis klar med SvB nationella provet. Bara hoppas på att det gick bra nu då. Klockan är ju bara tio så jag har hela dagen framför mig nu. Tänkte rulla till stallet och greja lite. Sedan har jag inget planerat förrän vid fem då det är boxningsträning. tjarå

25 apr- If i lose myself tonight, it will be you and i

Kunde inte uppdatera något igår pga att internet muppade sig hemma hos mamma. Gårdagen bestod i alla fall av praktik, stallet och barbacka i skogen, en sväng på Gymgrossisten och sedan  boxningsträning. Idag har det varit praktik igen, sedan stallet. Red Amir på banan, men han kändes väldigt seg och verkade tycka allt var lite extra jobbigt, så då gav jag mig och red hem. Hoppas att han inte känner sig krasslig, men får se hur han verkar imorgon.
 
Nu är jag i alla fall hemma hos pappa. Funderar på att antingen gå ut på en promenad eller dra på gymmet en sväng, får se. Måste hinna läsa lite till i häftet för imorgon väntar nationella i SvB.
 
Detta fick jag med mig från Gymgrossisten. Provade Goodlife's proteinbarer och ännu har jag bara hunnit prova Caramel Coco och den var riktigt jäkla god. Har testat något annat märke tidigare, men det smakade lite konstgjort typ. Dom här var i alla fall riktigt bra i smaken och kostar bara 12kr/styck.

23 april - gray day

Helu. Efter många fina dagar är nu gråvädret här, trist. Har i alla fall haft praktik till ett, åkte sedan till stallet och fixade iordning. Red inte då Amir tycker regn är lika drygt som jag tycker att det är så då fick det bli en extra vilodag, en win/win for oss båda.
 
Har tagit det lugnt sedan jag kom hem. Fastnade lite på youtube's Justin Bieber filmer och en av dom var när en tjej fick ett suprise besök av honom hemma i hennes sovrum. Inte för att jag är värsta JB fanet, men ganska sweet är det ju ändå när man ser filmen. Undra hur många brudar som önskade att dom stod i hennes skor den dagen.
 
 

22 april - yellow diamonds in the sky

Go'kväll. Dagen har varit fin och bara rullat på. Hade praktik till kanske halv två och då gjorde jag bland annat en angry bird tårta som Hanni hade beställt. Var bara en snabbis i stallet för allt var gjort och Natasha hade mockat den underbaringen. Så pussade bara lite på ponnyn och rullade sedan hem till pappa.
 
Käkade lunch och drog på gymmet. Kändes helbra så förhoppningsvis är jag väl helt frisk nurå. Har annars varit rätt lugnt. Fixade middagen som blev kyckling med nån spicy thaisås och sallad till det. Så där har ni det, synes.

- yes, tonight we're losing control

Ni vet när typ hundar duschat och dom kutar runt som galningar efteråt? Så blev jag idag efter en dusch. Började snygga till i garderoben, hänga upp och vika ihop kläder, sedan diskade jag och torkade av i köket, städade undan i lägenheten och sprang iväg på affären och handlade lite småsaker. Käkade lunch och cyklade sedan iväg till stallet.
 
Gjorde iordning och skrittade ut barbacka i kvarteren. Sista biten gick Amir så fint och var riktigt avslappnad. Fick nästan hålla upp huvudet på honom, haha. Efter middagen har jag inte gjort många knop, mest legat i soffan och käkat mango och jordgubbar. Ska snart placera mig i sängen, tidig morgon väntar. ciao peeps

Filmer från klubbisen

 
 

- make me move like a freak, mr saxobeat

God morgon folket. Vaknade lite före tio idag. Har träningsvärk i rygg, triceps (gäddhänget) och rumpan. Har nog Royye att tacka för det, haha. Men träningsvärk är den bästa värken, speciellt nu när jag inte tränat på hela veckan pga förkylningen. Hoppas på att kunna köra igång ordentligt igen nästa vecka.
 
Idag har jag i alla fall inte så mycket inplanerat. Ska till stallet och rida ut lite lugnt i skogen och sedan får jag se vad som händer. Ta en dusch måste jag i alla fall göra typ nu, löken numbah one.

- Klubbtävling i Vännäs

Pojkarna har skött sig riktigt bra i Vännäs idag. Hoppade en 50 med Royye och det blev bara en klass eftersom han hade lyckats dra av sig en sko. Det här var ju då första tävlingen ever för Royye och jag tycker han har skött sig riktigt bra. Hela banan felfri till sista hindret som stod vid läktaren, då blev det lite läskigt så han vek ut. Tog om det och då var det fortfarande läskigt, men jag styrde bara tillbaka honom mot hindret när han började snedda och så tryckte jag över honom. Jag är riktigt nöjd och känslan var bra, det är ju som viktigast, speciellt om man tänker med Royye som det var första gången för. Han hade bra sug mot hindren och skötte sig överlag väldigt snyggt!
 
Även Amir har skött sig bra och känts taggad. Började med att hoppa en 70 och där gick han klockrent. Ba satt och njöt. Samma i 80, men där petade han trean. Amir har känts superfin hela dagen, både på framridningen där han var mjuk och avslappnad, och inne på banan där han bara kändes taggad.

20 april - time for some competition

God morgon folket. Jag har fått i mig gröten och nu blir det att rulla mot stallet. Ska packa grejer och snygga till hästen, sedan rullar vi mot Vännäs för klubbtävling.
 
Kommer tävla Sofias häst Royye i 50 & 60 och det blir hans första tävling så det här är spännande! Amir kommer få hoppa 70 & 80. Innan jag drar bjuder jag på en bild på min nya Kingsland jacka som jag fått av mamma, loooovin' it.

19 april - Imorgon blir det back 2 basic

Denna dag har varit så bra på alla sätt. Vakna pigg och alert, hade en fin dag på praktiken och fick även veta att jag har mycket jobb framför mig i sommar. Ponnyn gick riktigt bra och efter stallet blev det att dra till moster och fira henne. Så dagen har varit prima och vädret är ju bara underbart.
 
Nu sitter jag hemma och har en påse godis bredvid mig. Det blir det sista snasket nu. Kommer inte bli några sötsaker förrän tidigast i juni och det skriver jag ut nu så det bara blir så. Kung. Bjuder på en bild från praktiken.

18 april - Sicko

Har inte gjort ett piss idag. Legat hemma med feber och bara glott på fyrtio olika program. Mamma fixade stallet och Mia red ut på Amir, och han blev även skodd idag så nu är även han redo för tävlingen i helgen. Tänkte iaf kriga mig iväg till praktiken imorgon, får väl knarka Alvedon eller något. lev&må

17 april - B'cuz i'm worth it

Klev upp där vid 05.45 och kände att halsen var öm, har även lite febervibbar, men inget som direkt brutit ut under dagen så jag har försökt ta det lugnt. Någon sjuka har jag inte tid med.
 
Bestämde mig för att ha en unnar-dag idag så jag har käkat allt från chokladbollssmet på praktiken till att ha varit och köpt lösviktsgodis. Kommer knappt ihåg sist jag köpte det, men fint var det. Dock var ju inte det det bästa med denna dag. Kom till stallet och kände mig lite slow och när jag red till ridbanan var inte den så rolig heller med lera och en stor vattenpöl. Hade inte väntat mig något speciellt, men Amir var rena drömmen. Mjuk och avslappnad i alla gångarter och taggad på att hoppa de två små hindren jag hade satt upp. Tog bara några få språng, var mest för att känna på nya sadeln och att hoppa på tredelat och det funkade helbra! Så jag kör på det i helgen.
 
                                                      Underbara ponny

- fall down once, stand up twice

Praktiken har rullat på bra och när jag slutade fick jag skjuts till stallet av pappa. Natasha hade varit snäll och mockat så jag gjorde iordning Amir direkt och red ut i skogen en timme. Först var han mest fokuserad på annat, men jag travade på rätt mycket och efter en stund kunde han börja slappna av. Han var pigg och alert hela turen, speciellt när han fick syn på kompisen som också var ute i skogen. Då blev det lite studsande och skuttande hit och dit. Klart att man hellre hänger med kompisarna än arbetar..
 
Hoppade över boxningen ikväll eftersom min vänsterhand är halvt invalid pga ett köttsår på pekfingret och en öm tumme. Annars är allt som det är helt enkelt. Har som dålig energi och känner mig lite nere om jag ska vara ärlig. Varför vet jag inte för jag har ingen speciell anledning. Kanske bara blir så ibland.

15 april

Go'kväll folket. Min dag började med en skål havregrynsgröt fylld med jordgubbar och banan, även en gurkmacka på sidan av. Tänkte att ni säkert ville veta och även mest troligt se så därför har ni bild nedan. Stod inne på Nybro där runt åtta och slutade sedan vid halv två. Mamma fixade stallet och sedan fick jag skjuts direkt till Maxi för att jobba där några timmar.
 
Nu är jag hemma hos pappa och har precis fått i mig middagen. Gick först och la mig i soffan ett tag när jag kom hem. Var yr och illamående och hade ingen större matlust, men nu känner jag mig faktiskt piggare igen. Bestämde redan igår att jag skulle få en vilodag från träningen idag och det är inte mer än rätt efter att ha tränat varje dag hela förra veckan så nu blir det att chilla tüngaste. herrå

- bitch don't kill my vibe

Varit på gymmet och kört armar och även testat lite nya övningar för ben & rumpa. Middagen är i magen och nu tänkte jag bara känna lugnet och se på karatefylla. Imorgon blir det tillbaka till praktiken och sedan väntar ännu ett besök på Maxi. Såg att ridbanan smält fram nu så jag tänkte även försöka klämma in lite hoppning någon dag. Tävlar i Vännäs till helgen så då tänkte jag hinna hoppa en gång i nya sadeln och även testa hoppa på tredelat och känna efter vad det blir för utrustning att köra på. we'll see.

L to the ovely

Alltså älska vädret idag kanske. Har varit i stallet på förmiddagen och red ut på en härlig barbackatur bland kvarteren. Det märks att Amir fått mer muskler på ryggen för så bekväm som han var att sitta på idag har han inte varit.

Nu är jag iallafall hemma hos pappa. Har käkat lunch och tänkte snart börja röra mig mot gymmet. Ciao!


- ingen kan bromsa mitt driv i detta liv

Red ut på Amir ca 45min idag. Från början när jag började trava var han rätt dryg och rädd för det mesta. Höll på och hoppade av vägen så det var tur att det bara var åkrar på sidorna. Lät honom bara vara och gjorde inget försök till att jobba honom, utan började istället galoppera och lät honom galoppera av sig ordentligt och då när han började bli trött kunde han även slappna av lite mer och sänka sig. Han var riktigt framåt så detta pass var just vad han behövde.
 
Drog sedan vidare till Fias stall och hoppade Royye några språng. När jag var klar där blev det direkt hem, lassa i mig mat och sedan vidare till gymmet för pass nr2 som bestod av styrka. Nu ska jag fräscha till mig och sedan rulla till stan för att hänga med Ewie. ciao peepz

Lördagsmorgonen

Morning folks. Vaknade av mig själv vid typ 06.15 imorse så jag klev upp, tog mina piller och traskade iväg till gymmet. Körde löpband och avslutade med 10min hopprep. Dock var det ju bara ett rep jag hittade som hade en järnhake i ena änden och den höll på snurra runt mitt finger  så när jag hoppat klart märkte jag att den nött bort några hudlager. Jag klarar inte av köttsår på mig själv eller någon annan för den delen, så jag kastade iväg repet och skyndade mig hem med lite halvpanik. Nu sitter ett plåster på fingret så då är det lugnt huhu. Har fått i mig frulle och nu blire stallet. Herrå

- Sitter på en dröm

Svettig och rolig träning på boxningen ikväll. Fick hämtning av pappa där vid halv sju och åkte hem till honom. Till middag fixade jag en nyttigare version av pizza. Har inte käkat pizza på snart 1,5 år så tänkte att det kunde vara najs att slänga ihop något liknande. Smaklig måltid blev det i alla fall.
 
Imorgon tänkte jag försöka ta mig upp där runt sju och röra på flärret. Tänkte även börja med BurnX4 pillerna imorgon som både ska bränna och vara uppiggande så det blir kul att testa. Nu blir det att chilla tüngast resten av kvällen.

12 april - som julafton just nu

Åkte med pappa till stan imorse och var på praoen vid åtta. Slutade vid tolv och drog till stallet. Red ut på Amir som var pigg och vaken som han är mest hela tiden just nu. Lät honom trava på och tog även en kortare galoppsträcka. Red i en ny sadel som kändes bra, men ska testa hoppa i den någon dag framöver också för att se om jag ska fortsätta ha den.
 
Är hemma hos mamma nu och har hunnit vara och hämta ut ett paket. Beställde från Svenskt Kosttillskott för typ två dagar sedan. Fick även hämta ut paket igår och då var det studentmössan som kommit. Plus att jag fick en fin sommarklänning av mamma. Vilken julaftonsfeeling.
 
Det enda som finns kvar på mitt schema idag är väl boxningsträningen. Ska hälla i mig en Celsius och ladda upp ordentligt. Behövs nu när jag har träningsvärk i axlar och armar och känner mig lite seg. Vill ju inte få spö när vi ska vara i ringen idag.

En lång torsdag för mig

Den här dagen har varit lååång. Började med att vara på praktiken från sju till halv ett. Stod sedan inne på Maxi vid ett och jobbade på. Provjobbade där och folket var trevliga. Gick därifrån vid fem och då fanns inte mycket energi kvar. Man kan väl säga att jag bakat från sju till fem idag, hard work work! Åkte hem till mamma, åt som en svulten björn och fick sedan hämtning och åkte hem till pappa. Natasha var ute med Amir så ledig från stallet har jag iallafall varit.

Nu efter en celsius börjar det ordna upp sig så nu blir det gymmet. Hare hej!


10 april - I woke up as your friend

Fick en halvstressig morgon då jag hade ställt klockan på 06.55 istället för 05.55. Tur mamma var vaken och väckte mig i alla fall. Kom ut och fick kuta efter bussen som just åkte förbi när jag var påväg mot hållplatsen. Tur att det ibland faktiskt är schyssta chaffisar bakom ratten så han stannade och väntade.
 
Har annars varit en fin dag. Solen lyser och det har gått awesome på praktiken. Slutade halv ett och kunde ta bussen direkt till stan eftersom Amir vilar och mamma var snäll och fixade stallet. Så väl nere på stan handlade jag med mig lite energidryck, en burk jordnötssmör och jordgubbar. love♥
 
Boxningsträning vid fem och sedan blir det lugnt resten av dagen. ciao peeps

- Man får det man jobbar för

Haft ännu en bra dag på Nybro, trivs verkligen toppen där. Fick skjuts till stallet av pappa när jag slutade. Red ut i skogen och Amir var pigg, vaken och ofokuserad. När jag väl fick honom att slappna av lite så fick han syn på något och då biter han bara fast i bettet och styr upp huvudet. Han är väldigt pigg just nu och det är väl därför han har svårt att koncentrera sig på mig.
 
Men det är ganska simpelt, det jobb man lägger ner får man så småningom tillbaka och nu när underlaget varit lite halvkasst så går det inte att köra på 100%. Så nu får det gärna bli bra så jag verkligen kan jobba honom ordentligt och ta den tid som behövs, istället för att rida halvdana pass (även fast det inte går att göra annat nu) för då får jag ju egentligen bara tillbaka det "halvdana" av Amir. Simpelt som sagt. Men ska börja rida lite mer med gramanen i alla fall så man slipper rida runt på en giraff.
 
Nu ska jag stoppa i mig något och ladda upp för boxningen. lev&må

8 april - Första dagen av två månader

Första dagen på praktiken gick smidigt och det var lika trevligt som alltid att få stå inne på Nybro Konditoriet och baka. Gjorde lite allt möjligt som t.ex. grodor, hallonbakelser, toscatårtor, längder. Slutade runt ett och fick då hämtning av mamma. Åkte till stallet och red ut i skogen 40min. Amir var pigg och vaken på rätt mycket, men gick helt okej när han väl kunde slappna av lite.
 
Nu är jag hemma och har precis käkat middag. Tänkte väl inte göra så mycket mer ikväll än att kanske kolla in lite träningssidor och se om något ska klickas hem. Annars väntar tidig kväll. hare hej

- bedtime

Blev bara att skritta en sväng bland kvarteren idag. Vädret var ju som dom flesta säkert märkte inte det härligaste. Amir var i alla fall pigg och nyfiken på det mesta och dom flesta som var ute och skottade.
 
Var på hippo vid ett och byggde bort boxar. Har även hunnit med att fara och prova en storhäst. Där har ni min dag. Nu ska jag krypa ner under täcket och försöka somna fort för imorgon väntar prao och tidig morgon. Go'natt!

- hej mitt vinterland

Orkade inte uppdatera något igår. Var och festade i fredags och fick bara några få timmars sömn, så igår efter att jag hade varit in på hippo och hoppat med ponnyn så slocknade jag direkt efter middagen.
 
Hoppningen igår gick helt okej. Amir var jäkligt framåt och verkade tycka att det var kul. Skuttade omkring i varje byte. Dock när han blir sådär framåt så får jag inte ihop honom på hackamore. Han tar inte mina halvhalter vilket gör att jag inte kan lägga honom rätt på hindren. Så jag ska nästan ta och prova hoppa på tredelat nu igen och se hur han funkar på det.
 
Och idag, söndag och snöstorm. Man hade ju hoppats på att få slippa snön nu, speciellt när det idag är bortbyggnad av uteboxarna på hippo. "yay". Aja, stallet först! ciao
 
Sommar, sol & en liten Lotus♥

5 april - uppe före tuppen

God morgon. Vaknade redan vid fem imorse!! Fattar inte hur jag kunde vakna och vara pigg vid den tiden, somnade ändå runt halv tolv så det var ju inte så att jag hade gått och lagt mig överdrivet tidigt heller.
 
Tog iallafall och delade en banan och hade på jordnötssmör, käkade upp den och fick lite energi och sedan stod jag inne på gymmet lite före sju. Har nu hällt i mig proteinshaken och tänkte fixa frulle. l8rrr

Chillin' in bed like a boss

I stallet idag blev det först att rida ut tillsammans med Natasha. Blev en lugn tur med mest skritt och en kortare sträcka med trav. Red sedan ut på Iza som var lika piiigg och glad som alltid. Lät henne galoppera på ganska mycket iallafall, men hon hade gärna fortsatt springa några extra kilometer.

Kom sedan hem till mamma, käkade middag och inväntade pappa. Åkte därefter hem till honom och drog direkt på gymmet. Resten av kvällen har spenderats med Fia och vi har väl mest gjort rackartyg as usual. Nu - sängen - godnatt!


4 april - årets första jogg ute

Igår skrev jag ju att jag skulle rida, men la istället in en vilodag och passade på att smörja upp lite grejer. Idag blir det dock en tur i skogen!
 
Vaknade redan lite före åtta imorse så klev upp och drog ut på årets första jogg ute. Har inte velat springa i minusgraderna då jag tycker att halsen blir alldeles pajad, men nu är det ju så pass varmt ute så det gick bara fint. Tänkte fixa nå lunch nu och sedan blir det stallet när mamma slutat. l8rrr

3 april

God morgon. Klockan ringde vid halv nio imorse. Gick ut på en pw och körde sedan mage och biceps lite lätt när jag kom in igen. Har käkat frukost och ska nu bara ta det lugnt tills mamma slutar jobbet. Blir då att fara till stallet och rida och ikväll väntar boxningsträning.
 
Nyttiga havrekakor med kanel & russin som jag testade göra igår!

2 April - another sunny day

Älskar att det fina vädret håller i sig. Red ut barbacka idag och bara njöt. Amir var pigg och glad och trampade på i rask takt. Ska in på hippo i veckan och hoppa lite och det ska bli kul nu när han är så framåt.
 
Är hemma nu och har mest chillat framför tvn. Ska stoppa i mig något och sedan blir det att rulla iväg till boxningen. Bjuder på en bild på bananpannkakorna jag gjorde idag, yum!
 

- april april din dumma sill

Hur många har blivit lurade idag? Jag själv har inte blivit utsatt för något skämt, istället var jag den som drog till med ett på facebook och lurade nog dom flesta när jag skrev att jag skulle söderut och provrida storhästar. Och jorå, visst är jag sugen på storhäst, men jag har inget sug efter att sälja Amir så det var ju det då. Men det är klart, visst kan man börja prova lite och se vad som finns ute. Det skadar ju inte.
 
Annars så var jag i stallet någon gång mitt på dagen. Red ut i det super härliga vädret. Amir var på tårna och fick hållas ordentligt i galoppen. Han kändes super i traven och stundvis i galoppen när han slappnade av. Har käkat en god middag som ni kan se på bilden nedan och nu tänkte jag gå ut och röra på mig lite. ciao

RSS 2.0