Drömdag

Fan vad härlig dag. Solig dag och ledig så det tog jag tillvara på. Red Aurora på förmiddagen. Skrittade runt slingan på en pigg och glad häst. Efter stallet blev det hem, ta en dusch och cykla ner till stan för att möta upp Josse. Lunchade på Mat&Prat och därefter blev det att spendera lite mer pengar då vi kom in på Utopia. Även Sofia kom och joinade oss då. Fick med en långklänning, en riktigt snygg tröja, smink och vita convas. 

Avrundade stadsrundan med en frappe nere vid älven. Nu avrundar jag denna dag med Parneviks och laddar om för jobb imorgon. playing with fire

Morning. Sitter med frulle i magen och ska snart börja rulla mot stallet. Aurora ska få komma ut i skogen och röra lite lätt på sig. Hon är ju ute på annons och igår visade jag henne inne på hippo för två personer. Gick bra och Aurora skötte sig fint.
 
Måndag idag, men jag är ledig. Långhelg woop woop. Fick ju smaka på ännu en förkylningsomgång förra veckan, men känner mig piggare nu igen. Försökt boosta med Khan Jang och gröna smoothies. Får prova det sättet när jag är dålig på ta det chill och ligga hemma. I helgen har jag varit ute en sväng med vännerna, ridit, kalasat hos min moster, besökt en lekpark med Fia hahhh, och igår fick jag besök av Mango som bjöd på fika och även Joss trillade in. Tog också tag i att städa upp i läggan och vädra ut så det är riktigt skönt att ha det gjort. Freshness.
 

At least we stole the show

Veckan har gått fort, speciellt helgen som flög förbi. Under veckan har det varit jobb och gym i stort sett. I helgen har det varit lite mer som hänt som inflyttningsfest hos Josse & Anton. Bra drag och roligt folk. Kvällen avslutades på Allstar och var väl hemma där runt halv tre. Hittade inte nyckeln i väskan när jag stod där utanför dörren så cyklade till brorsan och slaggade där. Dagen efter lyckades jag hitta nyckeln iaf, i väskan haha. 

Annars idag har jag varit i stallet på förmiddagen för att rida mammas häst Duffy. Gick bara bra och det var härligt att fara ut nå varv på rundbanan. Efter stallet blev det hem för lunch, därefter gymmet. Kände av lite halsont på eftermiddagen så slängde mig in i bilen och gasade iväg för att köpa Khan Jang. Vill verkligen inte bli sjuk igen så jag håller tummarna för att det är borta imorgon och att två shottar KJ gjort susen.. Påsk & Långfredag

Många som är ledig denna dag då den är röd, men själv krigar man på och har jobbat 6-15.30. Trodde det skulle vara lite lugnare i butiken eftersom det var mycket igår, meeen icket! Efter en jobbdag med full fart var det skönt att parkera mitt ass hos mamma och få en trerätters serverad. Inte många som lagar mat som min mamma. På det fick jag även med mig ett påskägg hem! 


Helgen består bland annat av jobb för mig. 6-12 imorgon, men lär nog finnas en risk att behöva jobba över då det var ganska många tårtbeställningar. Mer inplanerat imorgon är en middag med pappa och bror. Trevligt trevligt. Tänkte röra mig mot sängen nu, men innan det bjuder jag på ytterligare en bild från dagen. Jag nämnde nåt i fikarummet om att vi inte hade fått nåt påskägg, sedan möttes jag av detta bord vid hemgång. Sweeeet.RSS 2.0