valborg

Har varit i stallet på förmiddagen och grejat. Ridit Amir i skogen och kollat så allt stämmer och det verkar det göra. Har även smörjt och packat saker så nu är vi redo för imorgon, första utetävlingen för i år.

Nu sen jag kom hem har jag hunnit vara och handla lite med mamma, övningskört för första gången på flera månader och även fixat ihop en marängtårta med jordgubbar och daim. Gästerna är här så nu ska jag väl slita mig från datorn. Hoppas ni får en trevlig och fin Valborg, gärna lite spårad också.♥


before you start pointing fingers, make sure your hands are clean

God morgon folket. Var på bio med Johanna igår och såg Project X, spårad film, men tycker lätt den är sevärd. Iallafall så ska jag snart cykla iväg till stallet och rida ponnyn. Ska även packa grejer och fixa eftersom det är tävling i vännäs imorgon.

Bjuder på en bild från igår.


@ the cinema - project x


tre hästar senare...

Har precis kommit hem efter att ha haft en heldag i stallet. Började med att rida ut på Amir i alla gångarter, använde graman. Han kändes mjuk i kroppen och var riktigt avslappnad i traven. I galoppen blev han mer framåt, men försökte ändå inte gasa iväg.

Efter Amir var det Izas tur. Red på banan och provade för första gången skutta lite med henne. Hon tyckte det var buskul och hoppade mig nästan ur sadeln.

Hann bara komma in i stallet så frågade Emma om jag inte skulle hänga med på banan igen och rida Zarina. Hade ju inget bättre för mig så jag hängde gärna med. Har inte ridit Zarina tidigare, men hon var riktigt trevlig.

Bjuder på en bild på Zarina, från Emmas fb.


söndag

Sitter i soffan och glor på Jerseylicious. Igårkväll for jag till Johanna och spanade in hennes nya crib, riktigt fint. Sedan fortsatte vi till Café Göteborg och hade det trevligt. Idag har jag iallafall inte planerat nåt spec. Ska dra iväg till stallet på ett tag och rida. Härligt väder ju.


v75 på Umåker

Cyklade iväg till Umåker idag och träffade en snubbe som gav mig några papper om montélicens. Hängde även lite med Johanna som jobbade vid vinnarcirkeln. Var stört drygt att först cykla dit med motvind och sedan när jag skulle hem frös jag ihjäl om händerna. Såklart har detta kryddat min förkylning så nu har jag dryghosta. FUN LIFE.


what a night

Kvällen igår startade bra, god middag hos Malin och ah, liksom trevlig start. Drog vidare till sörmjöle där det roliga fortsatte. Dansade och hade det kul tills polisen såklart kom då klockan bara var lite över tio och paja allt. Drog till stan med några pers och avslutade kvällen på subway. Aja, fick ju iaf som sagt en bra start...


Congratz darling

Idag fyller min finaste Malin 18år, är hos henne nu och har precis ätit middag, om ca en timme blir det att ta bussen till sörmjöle där roligheterna fortsätter.


som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig

Ligger i soffan som en säck potatis och chillar i min ensamhet, mamma är ute och äter med jobbet om ni ville veta. Som ni säkert ville. Har iallafall haft heldag i bageriet idag och det gjordes prinsessbakelser och jordgubbsparfait

I stallet red jag ut med Mia. Amir var pigg, men kändes väldigt trevlig. Han tyckte det var kul med kompis och var framåt, men lyssnade ändå bra när jag tog i honom. Red på pelhambettet och han kändes super när jag galopperade. Var som en gummiboll i kroppen och frustade nöjt. finfinafinaste


något mer än bara ord

Amir har ju stått några dar pga att jag först blev sjuk och sedan vaccinerades han, men idag var jag uppe på ryggen igen. Testade ett nytt bett på honom, pelhambett. Har alltid ridit på väldigt "snälla" bett som tredelat och tvådelat. Hoppar ju bara på tredelat för han behöver inget skarpare då.

Men ute i skogen är han så pigg och framåt, speciellt nu när han fått ta det lugnt och underlaget varit kasst (det är ju fortfarande sådär) och när han ligger på i galoppen har jag svårt att få ihop honom. Så idag testade jag pelham.

Jag lät honom jogga på i ett lugnt tempo på rundbanan och första varvet var han lite spänd och nyfiken på annat, men jag hade inte så stora krav heller eftersom han nu vilat, men iallafall så kändes han trevlig på bettet. Kändes inte för skarpt så jag inte hade något i handen liksom, utan han kunde faktiskt ta stöd och jag kunde hålla en mjuk hand, så jag ska fortsätta rida på pelham ute och känna efter.


god morgon världen

Sitter i lugn och ro och käkar frukost. Ska vara på skolan halv ett och bara ha en svenska lektion, sedan blir det skolsystern och därefter sluta. Chill dag jao! Blir stallet efter och jag funderar på att prova ett nytt bett på honom, men får se om det blir idag eller nån annan dag.


Shopping-Times

Varit på stan i några timmar och traskat runt. Köpte en present + lite smått till mig själv. Mötte sedan upp mamma och köpte sallad som snart ska ätas.


tisdag

Sitter på andra och näst sista lektionen för idag och har precis haft redovisning. Har även redovisning sista lektionen, men ett feeet jäkla hål innan. Ponnyn fick ju vaccinsprutan igår så han får vila idag, har tänkt mig på stan en sväng och fixa lite grejer.


i'm feeling that you're letting go

Ligger i sängen och har det bra under täcket. Skoldagen gick snabbt och sedan for jag med mamma till stallet. Amir fick vaccinsprutan idag så nu är det gjort iallafall. När jag kom hem var jag helt slut, behövs inte mycket när man är sjuk märker jag.

Sov ett tag innan jag blev väckt av mami som frågade om hon skulle köpa nån mat, och då fick jag mig en amerikansk sallad som satt lovely. Mammor är som bra att ha. :')

Bjuder på nån bild pappa tagit tidigare, på ah... den där tjejen som var med i idol förut.


in school

Sitter i skolsoffan och inväntar Malin, vi ska göra klart våran redovisning som vi har imorgon. Första lektionen var trafikprov, som sagt, hoppas på det bästa. Tänkte gamea lite GTA nu så länge. ciao ciao


pluggeglugg

Sitter i köket, tillbaka i lägenheten, och har precis pluggat klart för trafikprovet imorgon. Hope for the best, as usual. Hoppas även att jag blir frisk snart så jag kan köra på med träningen. Får väl vara ute och gå så länge jag är halvkrasslig. go'natt

Föralltid min finaste Pom...♥


hjärteplättar

Står i köket och gräddar pannkakor, great frulle jao. Började med att göra hjärteplättar, men det var så jäkla segt så då fick det bli pannkakor istället. Ser ut att bli ännu en lugn dag för mig, har fortfarande feber... Aja, hoppas ni får er en härlig dag.


better fight back

Jäklar vad jag slagits inatt. Slogs med en blond brud, på skolgården i Hörnefors av alla ställen. Samma tjej var på ultrabussen i stan och då satt mina vänner utspridda på säten lite här och var. Minns att tjejen ännu en gång ville ha bråk, men att jag hade jättesvårt att få ut slagen, det tog som stopp i armen halvägs fram. Vilken twistad dröm.

Nu ligger jag iallafall i sängen med förkylning och feber, undra vem jag ska skylla det här på... Josse kanske. Har just sett Pippi och tänkte nu fortsätta med Livet är en schlager.


ben & jerrys - chocolate fudge brownie

Sitter i köket och käkar det som står som rubrik, good stuff♥ Har haft besök av en lillbäbbe ikväll, och den var ju som rätt söt, iallafall innan det började började vrålas en jäkla massa. Även mina ögon tårades när min dator dog och mamma sa att hon hade glömt laddaren i lägenheten.

Robin fick vara min räddare i nöden och låna ut sin sladd, wie. Så nu har jag fixat filmer som kan underhålla mig för kvällen - Sune, Pippi + Eva&Adam. Kung!


blev inte som tänkt

Hade heldag i bageriet idag och det bakades bröd för fulla muggar, sedan var det ju alltid lika trevligt med klassen. Märkte att jag hade en släng av Malin-beroende när hon på morgonen var på körlektion, gick och funderade hela tiden på när hon skulle dyka upp.

Nu är jag hemma i huset. Planen var egentligen att jag skulle på 20års fest, men det verkar som att jag dragit på mig en förkylning och det suger korvstroganoff.

                                  
Fick iallafall ben&jerrys och godis av mami så det får bli min tröst för kvällen..♥


dansa, pausa, dansa, pausa

Ligger och chillar med datorn, bra sätt att avrunda kvällen. Ponnyn har vilat idag, men inte jag. Var ut på en timmes pw tidigare ikväll. Var innan det hos min moster och fikade lite. Imorgon blir det ännu en heldag i bageriet och det blir nog helfint det.


i can't breathe, but i will survive

Tjing tjong kortkalsong. Sitter i soffan och spelar sköna dubstepen. Har haft bageri hela dagen på skolan och bakat bullängder. Förberedde även tillsammans med Tobias en stor jäkla deg till imorgon, ca 40kg mjöl. Men snart ska jag iallafall gå ut till bussen och rulla iväg till min moster för lite uppvaktande. Grattis!


Eastern Palace

Efter skolan idag drog jag till stallet och red ut. Blev att plumsa på i all nysnö som kommit. När stallet var gjort for jag och mamma hem, fixade oss lite smått och drog vidare till stan. Åt kinabuffé på Eastern Palace med min moster och gott var det, tror jag åt mer än vad Amir gör på en dag.

Nu blir det bloggläsning och eventuellt nåt avsnitt big brother, nightynight.


chille dill

Chillar i soffan med brudsen och tänkte köra igång med lite plugg, sista lektionen! Gymmade på morgonen på idrotten och det var bra att jag fick göra bort och träna lite för det hade blivit tight med tid ikväll. Ska ut och äta med mamma och moster. laterrr


"jag är baske mig ett kap"

Kollar några youtube-klipp Malin visade mig tidigare, piggar upp med lite humor nu när det kom sånt här skit-värdelöst-bajs-väder. Aja, efter att jag hade kommit hem idag blev det bara att slänga i sig en sallad och byta om, sedan iväg till iksu för att köra ett bodycombat-pass. Nu tänkte jag bara chilla tungt resten av kvällen. Sovmorgon 2morrow.♥


Done

Nice one. Uppgiften är klar och jag är nöjd. Man skulle skriva om en arbetsplats och det var ju inte komplicerat, inte som matte. Tänkte läsa ut en bok och sedan sticka hem. Taggar dock inte att cykla i skitvädret, jäkla blåst.


@megazone

Sitter på megazone pga en skoluppgift, bloggar när jag kommer hem.


plugg-uggla

Sitter i skolsoffan med datorn i knät och böckerna beredda på min vänstra sida. Nästa och sista lektionen är naturkunskap och då är det prov som gäller, urk. Men nu har jag typ 1½timmes långt hål så då tänkte jag passa på att plugga lite extra. peace


"i am the king of fucking everything"

Har nyss käkat middag, en stor tonfisksallad och fasen vad fint den satt. Var innan det på iksu och körde ett pass bodypump. Oooch innan det var jag i stallet och red Amir 40min i skogen. Fick bli några galoppintervaller. Red på vanligt tredelat bett så han blev stark ibland, men gick ändå stundvis trevligt.


hear my thoughts in every note

Ligger i soffan med datorn i knät och det är väl ungefär så min kväll sett ut. Har väl gått sådär med pluggandet, men tänkte kolla igenom lite nu innan jag slaggar. Och sovmorgon imorgon, löve. Slutar skolan runt två, då blir det först stallet och sedan iksu.

Har inte tränat ordentligt på typ två veckor eftersom jag först drog till Finland en vecka, men det är lugnt för det såg jag som semester, men sedan direkt jag kommer hem får jag en spruta i armen så jag får ont dagarna efter. Har gått bra att rida, men har inte kunnat lyfta den som jag skulle gjort ifall jag gymmade/körde pass. Suuug. Men nuså. Imorgon är det back on track.


umåker

Har varit in på banan idag och ridit Sharif med två andra från stallet som körde sina hästar. Var riktigt roligt och Sharif gasade på bra. Är iallafall hemma i huset nu och tänkte hämta lite grejer + käka middag innan det blir tillbaka till lägenheten igen. Sedan väntar plugg ikväll...


viiiiiiiiider

Vilket jävla äckel väder. Har just kommit in efter att ha krigat mig hem på cykeln genom stan i motvind och snö i ögonen. Fuck you fucking vädergud. Haha, less. Tröstäter iallafall lite godis nu och tänkte hoppa in i duschen snart. Sedan blir det att fixa nån middag och invänta Sofia.

Hade riktigt trevligt med Malin och annat folk på Berghem igår. Träffade på en massa välkända ansikten och det var superkul. Malin sov över här och när vi vaknade pallrade vi oss till stan för att käka. Vågade mig på att prova en bit av Malins sushi, och det var fan gott (fast hon fick ta bort laxbiten som var i), men nu ska jag nog våga mig på att köpa min egna sushi nån dag.


living the good life

Har precis kommit in. Varit på affären och handlat lite smått och gott, Malin slutar om en halvtimme, sedan kommer hon hit. Har spenderat hela förmiddagen med hästarna. Drog först in Amir till Surf och trimmade lite i ridhuset. Han kändes mjuk och fin, men gjorde inte så fina byten i galoppen när han mest ville bocka de flesta gånger. Trots att jag bara la om skänkeln mjukt. Han hade kanske bara lite bus i kroppen.

När vi var tillbaka i stallet red jag ut på Sharif. Började med att värma upp på rundbanan två varv i lätt jogg. Sedan fick han skritta en stund innan jag fortsatte med att rida intervaller. Var riktigt kul och jag lät han gasa på lite. Sharif har sjukt stora gångarter så det går undan. Brände ifrån mamma och Benny, haha. ;)


le derp

My gosh, spökväder ute. Är så dimmigt så man knappt ser ut genom fönstret. Var iallafall ute lite tidigare ikväll och gick en pw på elljusspåret. Får ofta ont i fötterna nu när jag är ute och går så funderar på att gå och kolla på nya skor, om det nu är det de sitter i. Whatever, c u tomorrow.


hands up, and touch the sky

Ligger i soffan och chillar. Har ätit middag med mamma och min moster som är på besök. Var i stallet på förmiddagen och red ut med Mia idag igen. Blev en 50min skrittsväng i skogen och pojkarna skötte sig fint. Tänkte chilla en stund till, omfg simpsons börjar precis, och sedan blir det att gå ut på pw. läjtah


i know i can be what i wanna be, if i work hard and it, i be where i wanna be

Nöff. Chillar i köket med musik och vindruvor, är tillbaka i läggan nu. Har tidigare ikväll varit ute på en timmes promenix. Trodde jag skulle känna av armen som gör ont efter sprutan, men det gick bara fint. Hoppas bara att det inte är värre imorgon så jag behöver gå runt handikappad.

Var ett bra tag sedan man var i backen och gled nu. bwuhu


i'll be everything you want, and more

Har nyss kommit hem, hem till huset och inte lägenheten. Har på förmiddagen varit och ridit med Mia. Amir fick som mest trava en kortare bit och han låg på rätt bra, piggisen. Efter stallet drog jag och mamsen till vårdcentralen för att jag skulle få en spruta. Tur man är en hårding, pff haha.

När jag kom hem fick jag iallafall en perfekt tröst, en ny whitakerluva av mams.♥


You make me feel so lalala


so much sweetness

Skööönt. Äntligen inne, i säkerhet från det tragiska vädret. Har tagit mig en dusch och fixat en räksallad som jag tänkte hugga in på snart. Var ju i stallet tidigare idag och red ut. Amir tyckte lika illa om vädret som jag, men vi krigade på och var ute och skrittade 40min.

När jag var klar i stallet fick jag skjuts av mami till bussen som rullade till iksu. Körde ett pass bodypump. Har varit skönt att chilla lite i Finland, men det är också härligt att få komma igång igen.
      


tisdag

God morgon. Vaknade för en stund sedan och ska väl fixa mig frukost snart. Blir sedan att fara iväg och rida min fina som säkert kommer vara en riktig piggelin. När jag är klar i stallet tänkte jag dra iväg till iksu. ciao


back in sweden bitches

Precis kommit till lägenheten med mamma som hämtade mig från bussen. Nästan en 10 timmar lång resa, tror ni jag var less på sitta den sista biten kanske. Har iallafall haft en helfin tid i Finland med härliga människor och mysiga djur.

                    Imorgon ska jag äntligen få träffa min fina ponnyplutt. lovely


Påväg hem, i Luleå nu


nästan ett plan i huvudet

Sitter i soffan och chillar med Ewzi. Vi tänkte väl på ett tag fara iväg och handla nån mat, hade varit smaskens med typ kina, men får se. Har iallafall varit och ridit på banan idag. Var riktigt kul! Men när vi var på sista varvet och joggade av kraschade ett flygplan ner nån meter ifrån oss. Det var alltså ett fett stort flygplan man styr med kontroll som var ungefär en meter åt varje håll. Jäkla mongon som är och flyger en sån sak över banan, men den gick iallafall i tusen bitar när den störtade. skadeglädje


lördagkväll

Helu. Klockan är snart ett här och jag ligger i sängen och chillar efter ännu en fartfylld dag. Drog iväg och gick på stan nån gång mitt i dan och fortsatte sedan hem till Janne & Marianne. Käkade middag där och sov ett tag. När vi var hemma igen käkade vi snask och jordgubbar och såg sista pirates filmen. Nu avrundar jag denna dag med JS, standaaard. godnatt.

Bild från första dan här i Finland. Lillfölis och jag.


Morrrrr

Får han inte sin morot blir han angry. Nawski, saknar min jättebebis!


ligger i sängen och chillar...

efter en fullspäckad dag! For på dagen ut till Seppos stuga och åkte skoter, pimplade och grillade. Riktigt trevligt var det. Sedan blev det direkt vidare till stallet, ut och rida intervaller med hästarna och när det var gjort blev vi bjudna på middag hos min morbror och hans fru. Gott! Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska se JS. nighty

Och ida, jag tror inte att det var någon inavel på fölet, var bara något som blev väldigt knas haha. Men annars fullt frisk.


Glad Påsk

Go'morron. Ligger i sängen och har det bra, men ska väl kravla mig upp om en stund. Idag, de grejer som jag iallafall vet ska hända, är att fara ut och rida, och sedan blir det att äta middag hos min morbror och hans fru.


skärtorsdagen

Klockan är snart två här och jag ligger i sängen med Aku bredvid som snarkar och grymtar på. Iallafall så var jag ut på en pw idag och fick mig en titt på omgivningen. Tittade lite på renarna innan jag fortsatte hemåt igen. Drog sedan med Ewe till stallet och red ut. For därefter och handlade, kom hem och käkade + såg film. Finfin dag. Go'natt
       


finska är inte det lättaste att förstå

Helu. Klockan är ett här och jag gick ganska nyss upp. Käkar frukost och umgås med en av voffarna. Det knackade nyss på dörren och när jag öppnar dörren står Seppos pappa där som inte kan ett ord svenska. Han räcker fram en rökt firre och säger någon finsk mening. Jag säger bara "kiitos, kiitos!" för tack är ett av dom få ord jag kan på finska, men vettefasen vad han sa. Finska är ju inte ett enkelt språk direkt.


raise your weapon, you won't feel a thing

Sitter i sängen, nyduschad och chillar med deadmau5 som spelas nu medan jag väntar på att JS ska ladda klart. Oh nice one, det gjorde det precis när jag skrev den där meningen. Men har iallafall inte gjort så mycket sedan vi kom hem. Ätit en god middag och jäst i soffan. Det var allt för nu. over & out girlscout

Bild från när jag var i Finland sist och vi besökte ett tivoli, yay-times♥


en häst, eller en utomjording?

Har just kommit in efter att ha varit i stallet och ridit med Ewe. Red ut på deras svarta varmblod Blacken och Ewe red Snärtum. Vi red intervaller och det var riktigt kul att bara få brassa iväg, pigga pållar ska det va.

Måste förresten visa er. Var igår i ett stall och fick se något jag aldrig sett förut. Ett föl, med öron som bara var som små flikar, och utan man eller svans.


onsdag

God morgon. Klockan är tolv här, en timme efter svensk tid, och jag ligger fortfarande i sängen och har det bra. Tänkte se ett avsnitt Jersey Shore innan jag kravlar mig upp. Hoppas ni har det bra där hemma, och mamma, du får gärna fara ut och rida Amir nån dag. Ger inte så mycket att longera nu när underlaget ändå är kasst. later alligator


fina finland

Tog ungefär 10h att komma mig hit, men nu befinner jag mig i Finland. Har hunnit med att kolla min morbrors gård med stall, hälsat lite på hästarna. Sedan blev det ut på skotertur med Ewe och hennes snubbe Seppo. Trodde jag skulle ramla av och dö när Seppo fick syn på ett rådjur och tvärgasade efter så att den sprang jämnsides.

Nu sitter jag iallafall i soffan, omringad av tre små lurviga hundar.
Nasse förra året.


Nasse nu!


på bussen

Hälsningar från bussen. Yes, sitter nu på bussen påväg till Finland! Har åkt i 4h och har ungefär 3½ timme kvar. Går faktiskt bra. Har sysselsatt mig med en bok och lite pillrande på mobilen, men nu tänkte jag dra igång lite Jersey Shore. Hoppas ni i Sverige klarar er utan mig. pff trolololo


look, i'm as high as the sun

Skoldagen rullade på bra idag, gjorde ett prov på sista lektionen och var ett halvt poäng ifrån mvg. Lite små surt, men iofs hade jag bara förväntat mig ett g. For sedan till stallet, red ut på en pigg Amir som ville göra allt annat än skritta, men tyvärr tillät inte underlaget mer än så. Innan jag for därifrån så pussade jag så mycket på hans nos så att han nog nästan ville spy på mig, om han kunnat. Men jag kommer ju inte träffa min fina på några dagar nu so what to do.

Kom iallafall hem från gymmet för ett tag sedan, mördade armar och mage rätt bra. Nu ska jag köra igång och packa resväskan innan klockan speedar iväg alltför mycket. Sedan blir det dusch och i säng. C ya 2morrow.


@ da frikkin schuul man

Good morning class. Har ganska precis dragit från första lektionen och chillar nu i soffan. Slutar lite över två idag och då blir det att fara direkt till stallet, rida, sedan hem och då ska jag hinna med ett träningspass tänkte jag (trots min rediga träningsvärk från gårdagen) och därefter blir det att packa resväskan för imorgon lämnar jag landet.


It's funny how the people you'd take a bullet for sometimes is the ones behind the trigger

Sitter i läggan och chillar i soffan med en påse nötter. Var i stallet och tömkörde Amir idag. Vädret sög ju ostkrok, men det fick gå ändå. Jobbade honom på en volt på banan och han gick riktigt trevligt. Efter stallet drog jag till iksu och körde bodypump, roligt att märka att man blivit starkare, fick lägga på mer vikt än vanligt på stången.

Men nu ska jag kolla igenom lite plugg innan jag fortsätter chillandet.


april april din dumma sill

Asså vädret måste ju skämta med mig? Jäkla snöoväder. fu. Har iallafall nyss vaknat. Hade tänkt skriva nåt första april inlägg och skoja med er, men kom på att jag inte orkade. Ska snart till stallet, men måste först packa lite grejer för sover i lägenheten på Haga inatt. laterrr

                                    


RSS 2.0