#dåtidEn bättre torsdag

Igår var det jobb och Harry som gällde. Red på rundbanan och tränade byten och fattningar från samlad trav. Hästen blir bara finare och finare för varje pass. Idag blev det också jobb, men inget stall. Istället blev det middag tillsammans med pappa på Rex. Lite för fint för min smak med musslor och fisk som smakar för mycket fisk, så en burgare var det jag vågade mig på. Nu blir det dusch - sedan säng.
 

- i need to be free with you tonight


Tre Månader

Tisdag och ledig dag. Vaknade upp hos Robin, käkade frukost tillsammans och sedan drog jag till jobbet för att fixa lite grejer. Var på gymmet efteråt för ett bra biceps & axelpass. Stannade till på affären för att köpa mat och städstuff innan jag cyklade hem. Nu lyssnar jag på musik och laddar upp för ett städryck.
 
I söndags fick jag och Robin fira tre månader tillsammans. Ett halvår sedan vi träffades första gången, men nu tre månader som ett par. Firades med middag och en farligt bra biofilm - The Fault in Our Stars. Avrundade kvällen med en sväng till Nydalasjön, vilket ni kan se blev ett perfekt avslut. ♥
 

Midsommar

Igår firades midsommaren ute på Ön tillsammans med en flock härliga människor. Satt vid ett långbord tillsammans och åt grillat, sedan blev det brännboll och festligheter. Tog taxi hem rätt tidigt och fick stå i duschen ett tag innan läggdags för att få upp värmen. Var endast 3+ när jag och Robin åkte därifrån!


Fredagkväll och sleepytime

Ligger i sängen och varvar ner med lite tv. Sängen känns några meter för bred när jag nu för första gången på väldigt länge sover själv då Robin är och jobbar på TC. Har iaf varit hos Bea ikväll för lite balkonghäng och snack. Jobbat 10-18 och nu är det helg, men inte utan jobb. Jobbar 10-16 imorgon och tänkte även hinna med gymmet. 

Var ju i Sävar och tävlade med Harry igår. Andra tävlingen och han skötte sig riktigt bra. Mycket att ta in och hästar som fick sina busryck, men Harry kändes fokuserad och fixade en felfri runda i 80cm. Så duktig!
- turn down for what

Ledig från jobbet idag. Är ju ledig varannan tisdag från jobbet, men eftersom det var så mycket nu i tisdags med studenten och alla tårtor så flyttade jag lediga dagen till torsdag, alltså idag istället. Var på gymmet runt halv två och körde boobs, sedan tog jag en promenad förbi Budo&Fitness för att kolla efter nå proteinbars. Inga sådana fick följa med hem, istället fick jag frågan om jag testat nya energidrycken HEAT vilket jag inte gjort, så då bjöd dom på en sån som jag fick ta med hem och testa. Den får väl slinka ner innan gymmet imorgon då.
 
Sitter hos mamma nu och har precis tryckt i mig en stor portion kött, vattenmelon, sallad och jordgubbar. Lyxerier och bra uppladdning för ikväll då det är hopptävling i Sävar för mig och Harry. Blir spännande. Skriver om den senare.
 

Studenternas dag

Var på cafét där runt sju imorse för att köra igång med alla studenttårtsbeställningarna tillsammans med Bea. För ett år sedan tog jag studenten, men idag var det jag som fick gå ut från fiket och vinka till flaken som for förbi med vilda, sliriga och lyckliga studenter. Riktigt härligt att se för man känner deras glädje, lättnad och pepp. Men det blev bara en snabb titt för det var mycket som skulle göras. Slutade fyra och drog då till min kusins studentmottagning för att fira henne och äta god mat. Fortsatte därefter till stallet för att hoppa Harry som kändes riktigt fin. 
Söndag

Jobbat fyra dagar denna vecka, sedan blev det ju långhelg med fredagen ledig. Igår på förmiddagen var jag i stallet för att hoppa Harry på banan. Han skötte sig riktigt bra och kändes jättefin när jag fick lite mer tryck i honom. Höjden slutade på 90cm vilket är nya rekordet för oss. Var då inga konstigheter. 
Blev båten med brudarna på kvällen och en tidig hemgång så är bara pigg idag. Speciellt efter att ha sovit till nästan kl13!! 1 juni

För snart ett halvår sedan träffade jag Robin, på TC där vi hade bestämt att mötas upp. Är riktigt glad att vi gjorde det för nu har vi varit tillsammans i över två månader, men det bästa är att han flyttade hit till Umeå den här helgen!! Vi var på bio igårkväll och såg en komedi jag inte minns titeln på, men var riktigt rolig! Sov i Robins lägga inatt, slocknade snabbt och sov som en stock. Larmet ringde vid tio och sedan var det jobb vid 11. Nu ligger jag hemma i sängen och chillardill. Hunnit träna efter jobbet och tagit det lugnt med dusch och peeling. Mycket mer händer inte nu så ciao ciao.
RSS 2.0