mobilblogg - @ great eastern

Sitter på kina restaurang med några brudar från klassen och har precis käkat klart. Nu blir det ut på lite äventyr, ser väl vart kvällen för oss. Pusspuss!

home

Är hemma nu (hemhem) och stannar troligtvis över till imorgon. Har inte sovit hemma på över en månad. Ska iallafall på gymmet nu, sedan har jag tänkt baka något ätbart som jag kan bjuda folket i stallet på i helgen. kiiisses

                    Bjuder på en bild från igår, elleeeeeeeer.


get on the floor and move your body

Blåbär i flingorna såhär på morgonkvisten, yuuum. Vi ska snart börja bege oss mot bussen. Har heldag i bageriet och sedan åker jag med mamma och fixar lite grejer. later!

                                              
Ge mig sommar igen...♥


mr perfect don't exist my little friend

Käkade middag för ett tag sedan, sallad fick det bli. Och innan middagen blev det att baka klart de sista kladdkakorna. På hålet idag drog jag och Malin och red Amir och Benny. Gick bara bra. Nu ska vi ut på en powerwalk!


i'm not the type to get my heart broken

Kort inlägg, lite batteri. Har precis käkat frulle och ska nu gå och fixa sminket. Har svenska på morgonen, sen ett fethål till bagerilektionen. Passar nog på att dra till stallet emellan. laterrr

                                fiuth + äppelskruttuth + emmuth = santuth


what am i gonna do when the best part of me was always you, i'm falling to pieces

Ligger i sängen och kollar på barnen i bullerbyn-parodier. Fick värsta suget efter att se massa barnfilmer igen, typ Emil i Lönneberga, Bert, Eva & Adam, disneyfilmer, osv♥ Imorgon blir det lite sovmorgon, börjar tio, skönt det!
                                                         
                                                        mah ♥ bitches


baka baka liten. . .massa kaka

Här bakas det för fulla muggar. Precis stoppat in fjärde kladdkakan i ugnen och en femte ska nog kunna tillagas innan ingredienserna börjar tyna. Skoldagen gick iallafall smidigt, som sagt bara en lektion. Innan vi drog dit var vi och traskade runt på stan. Lite underkläder fick följa med hem, gr888.


tjugosjunde september tvåtusenelva

Sitter och käkar frulle med Malin. Vi ska snart få skjuts in till stan och där blir det att gå ett tag med Agnes. Börjar skolan klockan tolv och slutar ett. later alligators♥


kladdkaka för hela slanten

Två kladdkakor bakade ikväll. Jag och sambo unnade oss lite var, var ju tvungen att provsmaka för att se så det duger åt folket. Minns inte om jag berättat det men vi har ju fått en beställning på 15 kladdkakor. Vi har en deadline så i veckan blir det att baka baka och åter baka.

de bra resultaten fortsätter

Igår var det jag som fick ta hem vinsten på hopptävlingen, idag var det mammas travhäst Benny som sprang hem vinsten på Solänget. Fick ett samtal av mamsen för ett tag sedan och då hade hon minsann fått rosett, bukett, paket och såklart prispengar. Glad för din skull mami :)


i promised, i promised, i promised, i promised

En hel månad med sambo idag, weeey♥ Mal hade varit sweet och köpt hem kex, ost, melon osv för att fira mina placeringar, nawi! Nu ska vi ut på en powerwalk.
Nu fan kör vi Malin, och du vet exakt vad jag menar!

tävlingsresultat

Sådärja, hemma igen efter en lyckad tävlingsdag. Första klassen kändes Amir lite spänd, men inte så farligt. Kom runt felfritt och fick rosett. Andra klassen kändes han obrydd om allt runt omkring, men kanske lite små seg istället. Blev iallafall felfri och fick komma in och hoppa omhoppningen. Felfri även där och tog hem vinsten. Fina ponnyplutt.♥

Som sagt, hemma nu och tänkte försöka vara duktig och fixa lite. Har börjat med disken, tänkte slänga in lite tvätt, dammsugas hade också behövts, sedan ska det bakas som aldrig förr. laterrrr


25 september, klubbtävling i vännäs

Morning. Inväntar mamma som borde vara här när som helst och plocka upp mig. Blir då att dra iväg till stallet, packa grejer och packa in hästen i transporten för att sedan börja rulla mot Vännäs. Klubbtävling som gäller idag! :)


cuz baby i was born this way

Sitter i sängen med Malin och är lite smått illamående. Hade köpt hem Varma koppen i hopp om att det skulle kunna vara en mumsig middag, men åt helvete. Smakade ju blaskvatten, men whatever.

Kan kort och gott säga att kvällen med folket ägde. Vaknade av att Agnes hade likt en krokodil rullat in sig i hela täcket och snarkade mig i örat. Popcornen som låg like everywhere i mitt rum ska jag inte ens gå in på. Ikväll blir det iallafall lugnt. Upp och iväg för att tävla imorgon!



23 sep, i was a rebell even as a little girl

Precis fått sminket fixat av min personliga stylist (Frida♥) och väntar nu på att håret ska torka så att även det kan fixas. Inväntar också några härliga brudar från stan, känns som kvällen kommer bli hur kung som helst!


friday i'm in love ♥

Sitter i köket och käkar frulle. Är lite smått stressad eftersom dom andra knappt är klara (en har inte ens klivit upp) och vi ska gå om tio minuter. God morgon förresten.

                              Emmuth och Lisuth, bild från förra helgen.


a whole other world, a different dimension

Sitter i soffan och lyssnar på gitarrspel av Viktor, även Malin och Frida är här. Efter stallet idag följde jag med mamma hem, hämtade lite kläder och drog på gymmet en timme. Har varit skönt med en ledig dag, men imorgon är det tillbaka till skolan. Heldag i bageriet, funfunfun.


22 september, ledig idag

God morgon. Nyss vaknat, eller larmet fick väcka mig för jag somnade runt halv fem. Hade iallafall riktigt kul med tjejerna igår. God mat, efterrätt och massa gotta. Sedan var det ju ett himla dansande också, wei! Ska försöka få upp alla nu och käka lite frulle, sedan blir det bussen till stallet. Bilder från kvällen kommer senare.


längtar efter någon som kan rädda mig

Jag och Malin springer runt som två yra höns och fixar här hemma medans musiken dunkar. Vi har precis kommit hem efter att ha varit och handlat massa gott till kvällen. Folk kommer snart hit och då blir det tacos för fulla muggar. Trevligt!


i really like it, but i'm losing control

Sitter i min ensamhet i köket och knaprar flingor. Sambo verkar bli hemma idag så hon slipper iallafall gå till bussen i regnet, vilket jag kommer behöva göra. Jewla shietväder.

                                 Min fina Jossie fyller 17 år idag, grattis!♥


klubbtävling på gång

I helgen är det klubbtävling i Vännäs som gäller. Var ett bra tag sedan jag tävlade klubbis. Har anmält till 80 och 90 och det ska bli kul + skönt att bara se det som en liten träningstävling. Amir brukar alltid bli så taggad också när han tycker att det är lekande lätt.

                     Julklappshoppningen förra året. Taggad liten prins♥


jag föll för dig och jag faller fortfarande

Precis lagt mig under täcket för att chilla lite med en bok. Har suttit ute på balkongen med sambo och bara tagit det lugnt. Hela dagen har varit lugn, eller ja, jag drog ju ut en timme och rörde på mig också, men annars har jag bara varit hemma. Lagt in massa kalasiga bilder från mobilen, men dom bjuder jag på senare. :)


cheyerna med skillzen

Bra jobbat, missade bussen på morgonen så det blev ingen skola idag då. Aja, Malin har dragit till stan och jag tänker dra ut på en springtur/powerwalk nu. Ska bara ladda mobilen med lite bra musik först. +, solen är ju fan framme. Prisa gudarna!


no one can control me, cause this is what i'm made of, you can hate but never break me, cause this is what i'm made of


she had some troubles with herself

Sådärja, nu är min sambo hemma efter lite om och men. Blev knas med tiobussen så hon fick hämtning av sin snälla mor. Nu sitter vi i köket och har dampat lös lite efter att ha sett vidrigaste grejerna lämna vårat kylskåp (Malins mami rensade). Börjar tolv imorgon och det är väl skönt, mindre skönt är att vi måste ta bussen som går runt tio in till stan, annars går alla andra bussar för sent.

Sysselsatte mig lite ikväll genom att göra smördegskuddar med nutella, yum!


forever alone, always alone

Fan också, min sambo missade bussen hem så nu går inte nästa förrän vid tio. Måste sysselsätta mig med något, vädret suger så powerwalk kände jag inte för, så det lutar nästan mot bakning då? Om jag kommer på något roligt. Wellwell, det blir nog bra.


scary monsters and nice sprites

Sitter hemma i köket och inväntar Malin. Blir att köra igång med middagen när hon kommer hem och sedan blir det väl ut på en powerwalk. Var lite sugen på baka, men får se. Blir säkert för lat, ehe.


tre veckor

Tre veckor med sambo idag (eller okej igår var det tre veckor, klockan har ju hunnit bli över tolv..). Vi har varit duktiga cheyer idag. Drog först ut på en springtur/powerwalk, och därefter städade vi huset. Nu ska jag sova så jag tar mig upp till skolan imorgon. gonatt♥


color me blue, i'm lost in you

Malin drog precis ut på en springtur och då tänker jag nu, vad har jag för anledning att sitta hemma? Ingen alls, så nu blir det ut och bränna lite fett. later my fancy alligators!


being awesome, like a boss

Ligger i sängen och håller på däcka av trötthet. Drog in till stan igår och mötte upp lite folk. For till Umedalen, men där var det överdrivet lame så kvällen avslutades på donken med härliga människor. Sov hos Johanna och när jag vaknade hade hon fixat våfflor, nami.

Fick skjuts till stallet och då gjorde jag iordning Amir och red ett pass på banan, ca en timme, alla gångarter. Han kändes fin och var avslappnad, men blev även lite seg emellanåt.

                                     Jag & Joss, flummiga bilder från igår




17 september, so listen up honey

Kvällen med brudarna var legendarisk! Hade så jäkla kul, även fast vissa grejer inte gick riktigt enligt planerna, men så kan det gå. Helt klart något som måste göras om.

Nu är jag hemma och har precis käkat middag. Innan middagen var jag i stallet och red en superpigg ponny. Började rida ut i skogen och avslutade med att galoppera på åkern och göra galoppombyten. Han fick för sig att bocka lite i vissa byten och en gång lyckades han med världens jäkla luftkonst så jag nästan höll på åka av.
                              
                            Från igår! (...bjuder på mer bilder senare)




partyrockers in the house tonight

Befinner mig i stundens hetta hos skönaste Carro, jao! Kalas för hela slanten om jag säger så. Hade väl inte så mycket mer att komma med, nu fattar ni vad jag sysslar med liksom. Hörs & syns my partypeople!♥


16 september, ännu en dag i bageriet

Morning. Larmet skrek på mig för en stund sedan så nu är jag uppe. Idag är det ännu en dag i bageriet, kiiing. Hoppas bara på att man får sluta i vettig tid (en tidig tid alltså), det är ju ändå fredag!!!


take every chance to dance

Skoldagen gick smidigt, slutade rätt tidigt från bageriet och fortsatte då till stallet. Red ut på min fina pärla som var riktigt på tårna. Lät honom trava en stund på åkern och han var väldigt på till en början innan han tillslut lugnade ner sig lite iallafall.

När jag var hemma igen gjorde jag inte mycket alls. Tog igen missade idolavsnitt på datorn medans jag inväntade Malin. När hon väl var hemma så gjorde vi en mumsig middag och drog sedan ut på en powerwalk. Duktiga cheyer. :)


15 september, bageriet som gäller idag






this is the road of my life

Ligger i sängen och är mör i kroppen efter gårdagens gympass. Tog mig ändå ut på en ordentlig powerwalk ikväll på ca 1tim35min, skönt. Ska avrunda denna onsdag med lite plugg och sedan sova. Upp tidigt imorgon och iväg till skolan där det är bageriet som gäller. fun fun fun


veterinärbesök

Drog tidigare från skolan idag. Amir skulle till veterinären och böjas igenom + raspa tänderna. Gick bara bra och det var inget fel på min lilla farbror. Nu sitter jag i köket och gör ungefär ingenting alls. Malin skulle dra på IKSU efter skolan så hon är väl inte hemma förrän senare.

                    Hur mumma hade inte det här varit att sitta och sleva i sig...


set the fire to the rain

Drog ett mördarpass på gymmet idag (allt blir ju dubbelt så jobbigt när man inte gymmat på ett tag) och det blev 40min styrka och 40min kondition, men skönt var det! Blev go middag när jag kom hem och sedan skjuts tillbaks till Malin. Nu ska jag ta en dusch och sedan avrunda kvällen med lite plugg.


13 september

Åkte med mamma hem idag efter skolan. Ska äta middag här (mamma trotsar vädret och kör på grillat, mmm..) innan jag drar tillbaka till Malin. Men nu ska jag iväg på gymmet och köra stenhårt, ska vara helt slut när jag går därifrån. laterrr


just another girl who wants to be happy

Värdelösa väder. Blev inte alls någon promenad. Slutar iallafall tidigt imorgon, då tänkte jag åka med mamma hem (hemhem), hämta lite saker jag behöver och även passa på att dra på gymmet och köra ett stenhårt pass. Blir säkert great. Godnatt!


can you really forgive if you can't forget

Drog på möte i morse och fortsatte sedan till skolan. Körde ett corepass på idrotten och det kändes. Nu är jag hemma och har käkat en mumsig middag. Precis lagt mig och tänkte försöka sova bort regnet för sedan blir det att dra ut på en ordentlig promenad. 

                           Sambo hade städat när jag kom hem, nawie


i'm good, i'm gone

Precis fixat fram lite frulle och även Malin har stigit upp. Ska käka och sedan fixa håret + sminket. Lämnar datorn hemma så c u later guys. Sommarens standardfrulle nedan.♥


darling, I'll leave and you won't come along

Damn, är hur pigg som helst, men måste försöka sova så jag inte är helt slut i huvudet imorgon. Ni märker väl ifall jag orkat göra ett inlägg imorgon innan skolan, annars gör jag det efter. goodnight♥


so blind stare the eyes in her head

Fan, min powernap failade hårt. Somnade runt ett och vaknade halv sju, sovit bort hela dagen. Bra jobbat. Har iallafall käkat lite middag och hängt på balkongen med Malin. Nu ska jag ta en dusch så jag slipper se ut som nåt katten släpat in.

                                                    min fina amir..♥


I let you think that I'm yours when I'm not

Kom hem från stallet för en stund sedan. Red bara ett tag på banan. Är riktigt trött för det blev inte många timmars sömn inatt. Drog först ut, träffade folk och hade det trevligt. Sedan hängde alla med oss hem och dansade ass'en av sig. Fuuun!


when a heart breaks it don't break even

Helt okej dag. Tog bussen in till stan där runt ett och drog då till stallet. Började med att rida ut på en fyraåring, söt liten sak. Sedan pysslade jag lite med Amir och en annan häst. Ba mys liksom.

Fick skjuts hem, käkade kycklingsallad och tog en dusch. Moi and sambo ska börja fixa oss lite smått så vi vågar synas bland folk, för sedan lät det som att kvällen slutar med vattenpipa och grillning med lite folk. Trevlans :)

                                
Malin dog ute på balkongen och blev ett lik... :( 


10 september. bra start på dagen, yep

Precis smällt i mig en fet brunch med sambo och nu har vi båda lite halvt matkoma. Ska gå och byta kläder nu och sedan traska iväg till bussen som går lite över ett.

9 september, körde på chokladfondue ikväll


you spin my head right round right round

Vildar runt i köket med Malin och varierar lite mellan städning och dans till dunkadunka. Efter skolan idag blev det som vanligt stallet, longerade Amir en stund, sedan fick jag skjuts till Sörmjöle. Tog en powernap och blev väckt av Malin när det var dags för middag. Blir snart att dra ut på en promenad, sedan kör vi på en hemmakväll med gotta, yep!!!!!!!


don't count the days, make the days count

Blev bara en kortare promenad efter middagen, vädret förstörde. Imorgon är det fredag, det förstör ingenting. Det är underbart. Bageriet som vanligt på fredagar, inget som förstör det heller. Nu blir det till att avrunda kvällen, sängen, underbart♥


think we kissed but i forgot

Great day. Har fixat praoplats, sedan blev det att dra till skolan och göra prinsessbakelser i bageriet. Efter skolan blev det stallet och efter stallet blev det att dra och handla med mamsen innan vi sedan fortsatte in till stan för att hämta upp två muppar.

Nu sitter jag och Malin, mätta och belåtna i köket efter middagen jag slängde ihop, bacon och spaghetti. Komplicerat va?..och till efterrätt är det chilinötter som vi sitter och knaprar nu. Blir snart att dra ut på en ordentlig promenad, skönt!

                                               Mjölkriget spårade i mitt face


kungligt

Ställde klockan på halv sju och grabbade direkt telefonen när jag vaknade. Klassen ska fixa praoplatser på olika bageri eller konditorin och det verkar som att det redan ordnat sig för mig och Malin. Båda har ringt ett samtal nu på morgonen och lite senare tar vi bussen in till kondiset och skriver papper. King! Nu blir det morgonpromenix.


åh vilket vackert väder det bjuds på

Hata vädret, jävla storm. Ponnyn fick komma ut på en liten runda på ca 35min, märkte att även Amir kände för att skippa dagens ridpass då han sneglade hemåt mest hela tiden.

Fick sedan skjuts hem av mamma. Käkade och tog en dusch, och efter det har det inte hänt så mycket. Edvard är här och sitter nere i köket och snackar med Malin. Själv drog jag upp på rummet för att jag tänkte ta en titt på lite plugg, fun.


7 september, they don't understand us

Precis varit på lunch med girlsen och nu inväntar vi nästa lektion som börjar om fem minuter. Sista lektionen är i bageriet och jag hoppas på att få sluta i vettig tid. Hoppas också på att skitvädret ska dra förbi så jag slipper rida i regn...


sitter inte på balkongen utan anledning


Powernapen gick på 4timmar, hoppas på att kunna sova ikväll ändå. Dock har vi ju sovmorgon och börjar kl10 imorgon så det gör kanske inte så mycket om man blir uppe lite längre. Jag och Malin fixade ihop en mumsig sallad till middag och drog efter ett tag därpå ut på en promenad. Traskade på i ca 1h15min, duktiga cheyer. :)


love will be hard and hearts will be faking

Kom nyss hem. Skönt att vara hemma tidigt, kunde ta bussen direkt eftersom ponnyn vilar så mamma fixade där. Både jag och Malin är trötta som jag vet inte vad, så nu blir det powernap!


luckless romance

Sitter i skolsoffan och har precis gjort klart en uppgift med Malin. Har arbetsmiljö & lärande, men läraren har dragit till sjukan för han hade lyckats cykla omkull. Iallafall så är det lunch sedan och därefter svenska som är sista lektionen. Slutar runt ett och tar bussen hem då, ponnyn vilar.


leave the world behind for a while

Sitter ute på balkongen med Malin och chillar, käkar nötter om ni ville veta. Har varit ute på promenix ikväll ca 1h30min, skönt det! Blir upp tidigt imorgon, kl06 för att vara exakt. Döden vad tidigt, urk. Aja, godnatt på er folket.♥


slet mig i stycken, spotta på mina sår

Åkte med mamma hem idag. Ska hämta lite grejer, bland annat mer kläder och ta med till Malin. Har nyss käkat middag och ska snart dra iväg på gymmet, passar på nu när jag ändå är hemma. Måste först bara lägga in lite nya låtar på mobilen.

                                       Bjuder på en gammal bild, snö..


5 september

Så kom måndag ännu en gång i mitt liv. Två lektioner idag, trafikant och idrott. Efter skolan blir det en sväng på stan innan jag fortsätter till stallet. Funderar på om jag måste dra hem (hemhem) idag och hämta mer kläder, ser väl hur jag gör.


a liar don't have to tell

Ikväll har jag sett film, hur många lingon finns det i världen, med lite folk som kom hit. Enbart trevligt. Har varit seg hela dagen och nu är jag feting trött så sängen som gäller nu. Skönt att man börjar tio imorgon, japp. Godnatt♥


jag kommer aldrig låta dig få se mig svag

Drog till stan igårkväll och hängde med härligt folk vid Bölesholmarna, satt mest vid elden och chillade. Sov över hos mormor och imorse ringde mamma och väckte mig och tyckte att jag skulle pallra mig iväg till stallet. Gjorde det och i stallet träffade jag en tjej som skulle komma och provrida Benny (mamma söker medryttare). Så vi red ut tillsammas och hon var verkligen jättetrevlig.

Nu ligger jag hemma i sängen och har precis smaskat i mig salladen jag fick av mamsen. Blir väl mest att chilla idag, plocka undan lite här och göra sig redo för ännu en skolvecka.


"jag går och fiskar na na na och tar en tyst minut, jag går ut, ut och fiskar na na na"

Nyss duschat och ligger nu i sängen och knaprar nötter. Igårkväll drog jag och Malin in till stan och kalasade lite. Träffade massa härliga människor och hade det trevligt. Mindre trevligt var det när vi skulle hem och missade sista bussen. Då blev det taxi för våran del.



3 september

Zup folket. Vaknade för ett tag sedan, men har bara legat och degat. Malin kom in med frukost till mig, how cute! :) Ska snart börja röra på mig lite, tänkt ta 11.50-bussen till stallet.


vi ses inatt och rör oss som vi aldrig gjort förut


2 september

Morning guys. Gick upp för en stund sedan och har hunnit klä på mig. Som sagt, heldag i bageriet idag och jag hoppas på att få sluta en vettig tid. Det är ju ändå fredag!♥


but i don't even hear, i don't care

Precis lagt mig under täcket och läser nu lite bloggar. Edvard har varit här ikväll och varit social med mig och Malliz, trevlans. Imorgon blir det upp tidigt för ännu en skoldag i bageriet så bäst man försöker sova snart då.


Malin ligger i sängen och är blind..

..för jag har precis färgat ögonfransarna på henne. Kände för att vara lite ond nu när hon ligger där i sin blindhet så jag sa att det var en spindel typ 5cm ifrån henne. (update: hon kom dansades ut på golvet och eftersom hon inget såg så passade jag på att starta chatroulette så hon fick dansa för lite typer från hela världen.)

Skoldagen har bestått av bageri och det bakades bröd, bullar och kringlor. I stallet blev det att rida ut i skogen ca 45min, alla gångarter. Blev lite dragkamp ibland (red på hackamore), men inte så farligt så Amir kändes fin, speciellt på slutet när han lugnat sig lite.

                                                     Blindstyret..♥


he's a killer just for fun fun fun fun

Nyvaken och seg. Död åt tidiga skoldagar, men jag får trösta mig med att vi har heldag i bageriet. Well, bloggar när jag kommer hem igen. puss! (bilden är från Jennies blogg)


RSS 2.0