Oh my

SHIT vilken dag. Kände mig nästan onykter när jag körde hem från jobbet, så trött är jag i huvudet nu. Började kl 06 och jobbade fram till 16.30. Länge sedan jag jobbade ett så långt arbetspass och sedan var det även min första riktiga dag i bageriet efter inskolningen. Har jobbat helt själv och eftersom jag inte riktigt har flyt på rutinerna än så körde jag full fart hela tiden och stressade på. Jobbar även imorgon, men då ska jag förhoppningsvis ha bättre koll så jag slipper ha maxpuls. Har iaf kommit hem för en stund sedan. Käkat flingor till middag och nu ligger jag i sängen där jag kommer stanna resten av dagen. 

Veckan har väl egentligen mest bestått av jobb, gym och Robin. Hoppade Harry på träningen i tisdags och det gick väldigt bra så jag fick bara vara nöjd med honom. Nu ska jag fortsätta ta det jäkligt chill iaf, byetheeen.Veckostarten

Nya veckan började igår med jobb 8-16 i förbutiken på ICA där jag nu håller på inskolas. Fjärde och sista avdelningen som jag ska lära mig. Efter jobbet rullade jag direkt till stallet för att rida ut på busfröet. Han var riktigt glad och alert igår. Gjorde skutt och busryck, men kändes väldigt fin emellan. Fanns några stora pölar som han fick gasa igenom några gånger. 
På kvällen blev det bio med Robin. Vi såg The Purge 2 som var riktigt bra, lika bra som ettan. 

Idag har jag varit iväg på gymmet och sedan varit och handlat. Nu håller Robin på laga ihop en riktig gomiddag och ikväll är det hoppträning som gäller. 
Helgen

I fredags var det den 22 aug och på den dagen hade jag och Robin våran 5 månadersdag. Jag var iväg till Vännäs på fredagen och tävlade och sedan jobbade Robin så vi hann inte göra något speciellt, men jag fick en stor rosa ros när han slutade jobbet. Under kvällen träffade jag Malin och vi satt nere vid en båthamn och tog igen massa snack.

Igår blev det att dra på gymmet på förmiddagen tillsammans med Julia, sedan var jag in på Kakmonstret en sväng som firade ett år. På kvällen gick vi ut och åt på Guitars hela kakgänget och sedan stack jag till ett Budo&fitness event nere på stan. Avrundade kvällen på Olles. Hade en riktigt bra dag. 

Idag har det dock varit en väldigt stillsam dag. Käkat thaimat och inväntat Robin som kom hem från Sollefteå efter att spenderat en natt hos päronen. Bjussar på lite bilder från helgen. 

Hopptävling i Vännäs

I tisdags var jag in på hippo för första träningen tillsammans med andra. Kommer träna för Johanna Forsman, men just den här gången var det för Sara Långström och det gick bara bra. 

Idag har det iaf varit hopptävling i Vännäs. Andra riktiga tävlingen och vädret var ju inte det finaste jag bjudits på. Spöregn och störa vattenpölar ute på banan. Ena långsidan där man skulle hoppa en linje var det bara en enda lång vattenpöl. Startade först i första klassen 90cm och Harry kändes lite spänd, men lyssnade ändå framåt och kändes helt okej på framhoppningen. Ute på banan skötte han sig bara bra. Fortfarande lite spänd och fick väl nåt knashopp sådär, men han fixade hela banan felfritt och var så duktig! Nöjd ryttare.Fredag

Helu! Ligger i sängen och ser på cake boss tillsammans med Robbish. Har hunnit vara på Kvantum kl6-11 för ännu en inskolningsdag i konditoriet. Skönt att få sluta så tidigt så tänkte dra till stallet sedan och rida Harry. Testade för första gången att rida barbacka på honom igår. Höll oss bara kring gården, men det gick så fint så. Tre från SURF


Inskolningen

Hade min femte inskolningsdag i bageriet idag och den gick ut på att jag skulle klara mig själv vilket faktiskt gick riktigt bra. Efter lunchen fick jag gå över till konditoriet för nu börjar min inskolning där. Fick mig en rundtur där, sedan hann vi bara greja med lite cheesecakes & budapest. 
 
Slutade vid kl15 och rullade då hem direkt för att fixa tvätten. Då det var gjort fick jag något ryck och cyklade till stallet. Har inte hänt så mycket annars. ICA som gäller imorgon igen, men slapp dag ser det ut att bli. Börjar kl8 istället för kl6 så det är ju rena sovmorgonen, hahhh. Men ska pallra mig i säng nu, nighty.
 

Klubbis i Innertavle

I söndags var jag med på klubbis i Innertavle. Harry skötte sig jättebra både utanför och inne på banan. I 70cm lyssnade han fint och vi tog det lugnt med ordentliga vägar och kom runt felfritt. Kändes fin även i 90cm och hade fokus på det han skulle göra. Dock lite loj i benen, men tog oss runt med tre pet. Första gången han går två klasser också. Fick iaf rulla hem ifrån tävlingen och vara jättenöjd! 


the bags under my eyes are CHANEL

Efter fem veckors semester/arbetslöshet har man ju hunnit sega ihop lite och vänt en aning på dygnet och sovit alldeles för länge på dagarna, blir lätt så med en nattuggla till pojkvän.. Så nu efter tre dagar på Kvantum med inskolning i bageriet är det rätt skönt att vara fri imorgon. Vet, tre dagar är inte mycket, men det har varit att gå upp före 05 så det har varit lite slitet. Börjar iaf ha koll i bageriet och alla är väldigt trevliga så det känns bra. Har fler ställen i butiken jag ska inskolas på, men nästa gång i bageriet blir nu på måndag igen.
 
Idag slutade jag vid kl16. Rullade direkt till Evelina som fyller år idag, grattis igen♥.. Så blev lite snack och gofika där innan jag fortsatte till stallet. Red Harry på rundbanan och han kändes så jäkla fin. Sagohäst. Tävling som väntar imorgon faktiskt. Blir en klubbis i Innertavle. Nytt ställe för oss båda. funfunfun
Hittade igen en gammal bild från vårat första ridpass tillsammans. Oktober -13
Undre bilden är från i Maj. Han har verkligen utvecklats massor och blir bara finare. 
 

Tisdag

Go'kväll. Ligger i sängen och ser på tv, men tänkte försöka sova snart. Ska upp tidigt imorgon då min inskolning på nya jobbet börjar!! Skrev ju tidigare att det händer lite saker i mitt liv just nu och en av sakerna är att jag börjar på ett nytt jobb. Var på intervju förra veckan och fick beskedet igår att jag fått en tjänst på ICA Kvantum. Tror att det kommer bli riktigt bra. 

Annars idag har jag väl inte gjort så mycket. Harry har fått vila, men jag har varit på gymmet iaf. Robin stack till Sollefteå för en fotbollsmatch som blev vinst så nu håller han på rulla hem igen. Bjuder på en bild från i söndags då Robin fick följa med till stallet och rida Harry. Att han hade bra balans fick jag se när Harry blev rädd för något och gjorde ett skutt, men Robin överraskade och satt kvar haha, så duktig!Hopptävling på SURF

Igår blev det hopptävling på SURF för mig och Harry. Våran första riktiga tävling och även våran 90 debut. Harry kändes riktigt fin på framhoppningen trots mycket runt omkring. Han var fokuserad och hoppade fint. Även inne på banan kändes han fin. Pep dock undan på två hinder, blev lite vingligt på någon linje då jag skulle varit bättre på passa upp, men i övrigt skötte han det bra och fixade sånt som jag hade väntat som svårigheter. Både jag och Laila var nöjd. Han var sansad och kändes bra. Blir kul att se nu hur han sköter nästa tävling, hittills har han ju utvecklats väldigt snabbt. Kul & spännande.
 
                              Bild från våran hoppträning tidigare i veckan.

RSS 2.0