goodnight folks

Ska försöka sova nu så jag tar mig upp kl sju imorgon. Godnatt♥

funny morning


Som ni kan läsa på min facebook började min dag inte så mysigt. Har iallafall flytt fältet och är hos mormor nu. Skoldagen gick väl rätt smidigt. Fick sluta lite tidigare och jag tog då bussen till mormor. Lämnade av väskan+datorn och tog mig en promenad till stallet. Amir fick komma ut i skogen, 35min, skritt och trav. Gick väl sådär, jag blev lite för grejig i handen så Amir blev less på mig, men gick stundvis okej ändå.

Ikväll blir det bara att chilla hos mormor med dator, tv och plugg. Allt lät ganska bra förutom det sista. Men bloggar väl senare. puss


SofiaNilssonSofiaNilssonSofiaNilssonSofiaNilsson



mitt ljus i mörkret

Trots att denna söndag varit en bajs dag lyckas Amir lysa upp den. Red på banan och jobbade igenom honom. Mot slutet provade jag något som jag inte gjort tidigare. Nämligen att galoppera upp på medellinjen, rida rakt upp och sedan byta galopp på rakt spår. Amir fattade ganska snabbt vad det handlade om och fick koncentrera sig på att vänta på mig och inte byta när han kände för det. Men han lyssnade bra och skötte sig hel fint.


tack för mig

Pratade nyss med Willy i telefon och känner nu att det är dags för mig att ta igen lite förlorad sömn från förra natten. Måste bara borsta gaddarna, tvätta bort sminket och hoppa i sovkläderna innan jag kryper ner i sängen. Godnatt.


put the lime in the coconut and twist it all up

tjjjjjja folks! Har tagit emot miljarder bilder av Agnes från gårdagens trevligheter med b-rudarna. Blev bland annat att baka en paj, dra ut och visa Agnes Hörnefors (vindelbo), drog också förbi Tove 17år och sa grattis sedan blev det att dra hem till Amanda igen, tjocka sig med chips, paj och cola + tjejsnack till kl 05.











kom nyss på..

..att det är helg nu♥ Gör iallafall ingenting just nu. Käkade nyss en banan, intressant jag vet. Blir att vara med b-rudarna Amanda, Agnes och Josse ikväll. Soooftish. Blir nog bara att tare lugnt, stoppa i sig lite extra kalorier, gossips. Ni vet sånt där som tjejer gör.


jag drog lilla chillen

Hey folks! Guess where i am? Hemmaaa. Så är det. Väcktes iallafall av att Amanda smsade mig vid halv elva. Har hunnit duscha, degat vid datorn och stoppat i mig några godisar. Nu ska jag gå och titta efter riktig frulle och sedan måste jag snygga till mina naglar. Ser förtääskiga ut. Säger som Paris - bye bitches♥


i hope you know somebody loves you

Shu! Nöter för tillfället lite på en svenska uppgift och lyssnar på musik. Typ fin/sadface musik, har märkt att det är något jag behöver för att tänka till när det kommer till seriösare skrivande. Rascal Flatts spelas mest i mina öron då, svårslagen snubbe.
Rascal Flatts - Greatest Hits Volume 1 Cover Art


i could really use a wish right now

Dags för lite uppdatering va? Tycker jag med. Sov hos Willy inatt, tog sedan elva bussen till stallet. Red ut på Amir som fick galoppera av sig ordentligt. Pigg var han så det blev ganska mycket hopp från sida till sida (pga av läskiga snöklumpar), men efter att ha blivit av med lite energi lugnade även hans spöksyner ner sig.

Efter stallet blev det att dra hem till Malin och spendera några timmar där med henne och Josefin. Vi bakade brownies och jag säger väl som Malin, smakade väl inte riktigt som jag trodde, men dom blev helt okej. Nu sitter jag hemma, mätt och belåten efter lite mat i magen och funderar nu på vad som ska hända resten av kvällen. Blir nog mest chill, men är kanske tillochmed lite duktig och pluggar. Så får det bli! puss:)


inte fjantig utan anledning

Skola gick snabbt och smidigt idag så nog om det. Är hemma nu och har ganska precis käkat middag. Idag när jag var ute och red i skogen blev Amir fjantig efter ett tag. Han spände sig och höll på en massa. Blev irriterad och fattade inte varför han höll på, men efter att ha ridit en bit till förstod jag. Blev först skiträdd och ba "EN BJÖRN!!", innan jag tillslut såg att det var en älg som gömde sig bland träden.

På hemvägen var Amir fortfarande lika spänd, dragande och ofokuserad på vad jag ville, så jag red en liten extra sväng och lät honom galoppera en bit. Då var han mycket mer avspänd och sökte sig t.o.m neråt, vilket han inte hade gjort större delen av passet då han var spänd som en fiolsträng.

         Nu ska jag köra igång med lite skolarbete. wiiie, alltid lika kul.
       


fun stuff

Morning:) Orkade inte uppdatera något efter gymmet igår, men här kommer ett inlägg. Sitter i soffan på skolan med Bea och Josse. Ska köra igång med näringsläran nu och vara lite duktig. Intressant va?

                          


all we had is gone now

Lyssnar på Shontelle's låt Impossible, gotta lovit'♥ Åt iallafall middag för ett tag sedan, köttfärssås och ris + sallad, kålrot, majs, frukt. Kändes bra att äta ett lite ordentligare mål då jag under dagen bara levt på husmans och morötter. Unnade mig lite äppelpaj till efterrätt så snart blir det att dra till gymmet och jobba. När jag kommer hem igen blir det att ta tag i näringsläran. puss!
              


näringslära

Har dagens sista lektion som är näringslära. Repeterar lite grejer som vi har till imorgon då vi har ett litet "mini prov". Får ta och kolla lite extra på det där ikväll.

Ponnyn vilar idag så jag kommer mig nog hem ganska snabbt. Har inget speciellt planerat idag så jag kanske drar på gymmet en sväng, men det känns som att resten av denna vecka har mycket att bjuda på och det gillas. Men mer om det sen.


så är det

Hade ingen matte idag så vi fick flytta upp svenskan och börja tidigare (vi får alltid som vi vill :):):) ) Slutar iallafall typ nu och då blir det att dra vidare till stallet. Det är sjukt varmt idag och det är väl både på gott och ont. Men bloggar senare. puss!


hoppträning + olycka

Då har man hopptränat då. Är riktigt nöjd över ponnyn. Fokuserade på att hålla honom lugn så att han skulle lyssna och inte stressa upp sig. Funkade riktigt bra när vi hoppade lite lägre på en båge. Vi fortsatte sedan med att hoppa en linje och första hindret var ett lite tittigare med låda. Amir brukar kunna fjanta lite på sånt, men jag fortsatte rida lugnt emot och smacka lite på honom och då hoppade han utan att titta speciellt mycket. Brydde sig ingenting resten av gångerna och linjen gick bra. Kunde bli knas avstånd, men Amir fixade det ändå. Skulle bara tänka på att väcka honom snäppet mer när det blev högre.

Efter träningen och Amir var tillbaks hemma i stallet började jag och mamma rulla hemåt. Vid volvorondellen stannade vi och väntade på att några bilar skulle köra förbi. Då kom det en annan bil bakom som körde in i oss. Det är ju så halt på vissa ställen att bilen bara glider när man bromsar, så det var väl det som hände för snubben som krockade i oss. Gick iallafall bra för alla.  :)


söndag

Helu! Har just sett tredje avsnittet av Ponnyakuten som kom ut idag och vissa deltagare kan man ju inte låta bli att garva lite åt. Tillexempel en tjej hade en ponny som "skenade" efter hon hoppade hinder och hon åkte som bara med runt fyrkantsspåret och sa typ "amen det är såhär han håller på!". Hon gjorde som inte ens något försök till att styra in den på en volt eller liknande. Men ja, dom är ju där för att få hjälp så...

Iallafall, hoppträning som står på schemat idag. Ska väl ta och göra mig klar nu och ta fram ridkläder så vi kan börja rulla oss iväg mot stallet. Hare så länge!


däänskä pärädais håtäl

Är helt fast i DPH, spännande spännande spännande! Men ska faktiskt försöka sova snart så jag tar mig upp någon gång imorgon och så jag orkar med hoppträningen. Andra hoppträningen för i år. Kul! Hoppas iallafall att ni haft en härlig dag. Godnatt♥


ponnyakuten in my ♥

Käkar popcorn och glor på ponnyakuten. Är ni ett hästfreak (som jag...) är ponnyakuten sååå sevärt. Tänker varje gång jag ser det att det hade varit något för mig och min gamla ponny Safari. ;)  Klicka HÄR för att se.

       


föralltid min finaste

I do have one burning question, who told your life was'nt worth the fight
        They were wrong, they lied. Now you're gone and we cried
        Cause it's not like you to walk away in the middle of a song

                                        
RIP

what a wonderful day

Wiie, ingen som har missat att det är underbart väder idag? Kan lova er att det var hur härligt som helst att vara ute och rida idag. Ponnyn var pigg och glad. Red i alla gångarter och Amir skötte sig bra. Lite hetsig när jag galoppera hemåt, men gick ändå att få stopp på honom. Tillslut, haha.

                                                    My love♥


i'm lovin' it

Godmorgon godmorgon, självklart är jag uppe med tuppen som vanligt. Bär snart av till stallet för att släppa ut pållarna, fixa stallet och tillsist rida. Och ah just det, nytt besöksrekord igår då. ;)

                                    
Gammbild på Carro och mig.


yummie for my tummy

Börjar inlägget med att skriva tack Amanda för tipset på cookiesarna!♥ Dom blev verkligen super yummie. Ginon blev inte helt fel den heller. Nu sitter jag här och försöker hålla nere allt, verkligen proppad! Förutom de så lyssnar jag även på Rascal Flatts über fina låtar. Love'em.



friday friday friday friday friday

Gillar att statistiken sköt i höjden när jag skrev på facebook att jag hade bikini bilder på bloggen på mig, Josse, Agnes och Amanda, haha! Iaf, ponnyn gick bra idag. Red ut i skogen barbacka på hackamore och han blev inte alls sådär tung i handen som han brukar kunna bli när jag rider på hacket. Blev mycket travarbete och tempoväxlingar, men även kortare sträckor i galopp.

Ikväll blir det nog bara en hemmakväll med mamsen (pappa är borta med jobbet). Ska göra godsaker som gino och eventuellt chocolate chip cookies, ett recept som Amanda tipsade om.

      När det kommer till att redigera är det Josse som är kingen!

                           Jag                                                  Amanda
 


SNUSKIGT ATTRAKTIVT


congrats to my darling

Är precis hemkommen efter en  super trevlig kväll hos födelsedagsbarnet Sofia 19 år!♥ Bjöds på tårta, bullar och maränger (frossade i maränger) och senare mot kvällen kom lite fler gäster, bland annat hennes småkusiner som var överallt och ingenstans. Busungar! Men somsagt, haft jätte kul hos fia ikväll!

     


dit it again but i got it all wrong


HELLLLLL NO

"Dude he just called you fat!OH HELL NO,hold my cake"

''Dude, he just called you a facebook addict'' ''OH HELL NO, hold my laptop, but let me like this first..."

"Dude he called you a woman" "OH HELL NO!! Hold my kitchen...."

"Dude, she just called you Scottish!!!" "OH HELL NO hold my kilt!!"

"Dude, she just called you Asian, OH HELL NO!!!, hold my eyes open!"


sta sta stalkin ya mom

Hey folks! Har fastnat på youtube, men ska försöka slita mig från datorn snart för att göra vettigare saker. Måste till exempel plugga engelska glosor (ja LP1, vi har glosor till imorrn..), fila/måla naglarna, eventuellt plugga dressyrprog. , slå in paket som följer med till Sofia som fyller 19år imorgon.♥

Var på stan efter skolan med Amanda och Josse. Unnade mig nya vantar, inte för att det är något fel på mina slöjd gjorda vantar, hhrm... Drog vidare till stallet och red ut på en pigg Amir, men som ändå skötte sig väldigt bra. Blev väl några bocksprång i bytena och emellanåt lite tung i handen då jag red på hackamore. Men jag är nöjd. :)

                                           WTF? Don't ask


min mage är curly sue

Sitter i skolsoffan med Agnes, Amanda och Josse och har blicken fäst på dataskärmen. Ska egentligen ha mattelektion nu, men läraren var inte här sååå vi börjar inte förrän tio... Alltid lika roligt att komma till skolan och märka att man inte har någon förstalektion. Och magen är arg, kurrar och har sig.


bästa rubriken ever

Ligger i sängen, as usual, och hade tänkt köra igång lite paradise hotel, as usual. Ponnyn fick sig en vilodag så jag och mamma kom oss hem rätt tidigt idag, vilket kan vara rätt skönt. Men somsagt, paradise hotel nu.



Kolla bilden jag redigerade. En äkta noob-redigering, haha.


paradise hotel freak

Ligger och kollar på danska paradise hotel och var precis och hämtade nutellan ur kylskåpet. Vilken liten knubbsäl jag är. Brorsan frågade tidigare om jag skulle med och gymma, men jag känner bara för att lata mig och det är rätt svårt att slita sig från datorn nu när jag är helt inne i paradise hotel. ♥


catuush, fun life

Käkade nyss lunch och chillar nu i soffan med Lisa och Emma, yep det finns en till Emma i min klass!!! Har hunnit ha idrott på morgonen, sedan stödmatte och nu har vi snart vanlig mattelektion. Fun life med två mattelektioner efter varandra? Nej.

                


Årets första hoppträning

Eller hoppträning, det var väl mer markarbete. Amir kändes väldigt fin när jag red fram, lyssnade på tempoväxlingarna och var mjuk i kroppen. Lite ringrostiga var vi allt när vi körde igång med övningarna, men mot slutet släppte det. Övningen vi körde mest var nog linjen på långsidan med tre hinder där man skulle försöka få in så många galoppsprång som möjligt. Sedan nötte vi också på en åttvolt med cavalettibommar. Men somsagt, lite ringrostigt till en början, men bättre mot slutet.

Imorgon är det måndag och det betyder nuförtiden skola, så denna vecka avrundas nu med chips, dipp och cola. Förresten, idag var det premiär ridning för mamma på Amir! Hon fick skritta honom lite medans vi höll på bygga fram. Så duktiga♥


goodmorning sunshines

Godmorgon! Mamma ropade för ungefär en halvtimme sedan att nu fick jag ta och vakna och det har jag ju som ni förstår gjort, fast jag har inte tagit mig från sängen. ;) Idag är det hoppträning som står på schemat. Ska bli spännande att se hur Amir känns. Bloggar väl mer ikväll när jag kommer hem igen. puss!


if a girl wanna play, then let her go

Ikväll har jag faktiskt hängt med en kompis som jag inte varit med på alltför länge, Sofia!♥ (..en av alla Sofior jag känner, haha). Vi drog iallafall värsta chillen och fläskade både muffins och popcorn till några sevärda movies som The ugly truth och Alice i underlandet.

Nu ligger jag hemma i min överdrivet sköna säng och har musik i öronen, men ska försöka avrunda snart och låta mig sväva in i drömmarnas värld, oooh flummiigt. Jaja, jag är trött... Förresten, tack för alla kommentarer också. Uppskattas♥ Godnatt folket.

                    Nu skulle man haft en lillBamse och mysa med.


pigga pluttponny

Är precis hemkommen efter en dag i stallet. Ponnyn skötte sig aningen bättre idag, men var överdrivet fjantig för allt runt omkring vilket störde väldigt mycket. Hann bara galoppera några steg så fick Amir syn på nånting och tvärstannar till. Blir tillslut bara less på honom för det blir ett sånt himla oflyt när han håller på och när han känner att jag blir frustrerad blir han bara ännu mer spänd. Ond cirkel de där... Men han kanske bara håller på lite extra nu när han är pigg, vad vet jag.

En sak jag vet är att det kommer bli SJUKT skönt att få rida i ridhus imorgon då hoppträningarna kör igång igen. Kulkul! Amir fick sig förresten också en klippning av man och svans idag, vilket behövdes märkte jag då jag fick klippa ungefär hälften av längden. Nu ska jag gå och leta reda på nåt ätbart!


i wanna tell the world

Skööööönt med fredag! Och hej. Drar väl skoldagen lite snabbt som var rätt chill. Startade dagen med svenska och avslutade med matte. Alltså bara två lektioner och på matten fick vi veta resultatet på proven. Fick G så det var pretty sweet.

Efter plugget blev det stan med Amanda, Josefin och Agnes. Provade ett par svarta jeansleggings som också fick följa med hem.♥ Var inte på stan speciellt länge innan jag drog vidare till stallet. Amir fick komma ut i skogen och galoppera av sig vilket behövdes! Dock gjorde han lite mer än så. Då han fick syn på en "svinläskig" snöklump i svängen (galopperade på rundbanan) kastade han sig rätt ut i djupsnön och det var riktigt djupt så både Amir och jag flög som vantar.

Amir klättrade upp på vägen igen och jag klättrade efter. Som tur var stod han snällt stilla när jag tog mig fram till honom.  Den där turen ut i snön hade jag gärna skippat, men det verkar som att det där med att flyga av i snön kommer bli min nya "thing".

                                               Snuskigt attraktiv
             


BIKBOK♥BIKBOK♥BIKBOK♥BIKBOK♥BIKBOK


@ mormors place

Helu! Befinner mig i mormors soffa för tillfället och smälter middagen som bestod av pannkakor. Innan jag drog till mormor var jag i stallet. Ponnyn fick sig en tur i skogen och han var väldigt pigg, för pigg för att behöva jobba tyckte han, men stundvis gick han ändå helt okej.

Mer har hunnits med idag. Förutom skolan, så har jag även varit en sväng på stan med Amanda. Hittade en tröja på Ginatricot + en ring från H&M.♥


the best thing about me is you

Sitter och checkar igenom lite dressyrprogram. Hoppas jag lyckas nöta in ett program. Har gjort det förut, men det var ju på Safari-tiden och jag menar, ju äldre man blir desto sämre blir minnet, är det inte så?

              


i wanna celebrate and live my life

Första skoldagen idag då, kändes enbart ovärt. Varför? För att vi hade en "lektion" i 40min och på dom 40 minuterna fick vi ett ynka papper (schema) som vi hade kunnat kolla på hemsidan och resten av minuterna skulle vi bara snacka och umgås. "yay"

Ponnyn var iallafall på topp och gjorde min dag. Red ut i skogen med graman. Blev ganska mycket travarbete, men även kortare galoppsträckor. Red utan stigbyglar 90% av passet pga att jag måste träna på att sitta ner ordentligt. Även halter tränade jag mycket och fick till några riktigt trevliga. Så jag är helnöjd med passet, men mer ska nötas!


sista dagen på lovet

Var en sväng på gymmet ikväll och det fick bli lite uppvärmning på löpbandet för att sedan fortsätta med varierande övningar för ben, armar och mage. Nu ligger jag här i sängen, nyduschad och lyssnar på musik. Sista dagen på lovet och skola imorgon... Har varit ett bra lov, men känns som det alltid känns - som att man knappt hunnit göra något! Men somsagt, ett lyckat lov med lyckade högtider (julafton&nyår).

Det är inte bara skolan som kör igång i veckan, även hoppträningarna börjar igen efter vinteruppehållet. Blir kul, men ska fortsätta och trimma honom mycket nu med konditionsträning så han är fit for fight inför tävlingssäsongen!


let's go all night baby

Blev ett dressyrpass på banan idag och det gick helt okej. Amir blev finare och finare mot slutet. Gjorde inte direkt något avancerat, utan red ganska mycket på en stor volt, tränade lite halter och växlingar. I galoppen ville jag att han skulle ha ganska mycket power och tillslut galopperade han på riktigt fint. Amir bjöd även på några bocksprång den busen!

Funderar på att vara med i en kombinationstävling som är i slutet av månaden, men då vill jag att dressyren ska sitta också. Inget fel på ponnyn, bara chaffisen som måste sköta spakarna rätt..


HAHAHA så sjukt klockrent!


i'll be your commander

Orkar inte att jag är svinpigg och ska försöka sova nu. Sköning musiken jag lyssnar på gör mig inte direkt sömnig den heller. Varför är jag inte den personen som lyssnar på typ bethooven? :'(


baby, you're a firework

Hade nästan tänkt dra på gymmet, men latmasken i mig sitter kvar så tiden hann rinna iväg. Känns ju duktigt skönt att man börjar på onsdag medans typ många börjar redan imorgon, eller på tisdag. ehhehe.

Har iallafall pimpat mina pepparkakor med lite glasyr, blev enbart sweet. ;) Har inte mycket mer att komma med för tillfället så jag kan ju lika gärna bjuda på en skön låt.

 

believe it or not

Omg, gick upp kl13.30 idag. Väldigt ovanligt för att vara jag. Fast jag sov hos Willy inatt, sen kom mamma och hämtade mig kl08.30 för att vi skulle fara till stallet, men vädret gjorde det nästan omöjligt att komma sig fram så då valde vi att fara tillbaka hem (..min morbror hjälper då istället till med hästarna).

När jag kom hem gick jag direkt och la mig. Känns lite onödigt att sova så länge, men samtidigt har jag gått upp tidigt nästan varje dag på lovet. Nu ska jag se Ice Age 3 med mam&pap. :) puss!

                                       Lastmasken Emma
                    


i'm the real deal, mkay?

Shubaluba. Ligger i sängen och degar, men snart blir det annan deg då jag ska baka pepparkakor. mmmm pebercookiessss. random,okej skärpning. Nämen jag bakade inga pepparkakor alls vid jul så då får jag väl ta och göra det nu. Bättre sent än aldrig liksom.

Har btw hunnit vara i stallet också. Fick bli ett pass på banan för Amir och han var fin idag. Lite hängande blev han emellanåt då jag red på hackamore, men inte så farligt. Blev mycket lösgörande, som att rida på en stor volt och ställa honom både inåt och utåt, även en del tempoväxlingar fick det bli. Avlsutade passet med att göra en övning som skulle vara mycket lösgörande (..läste jag på en duktig ryttares blogg) och det är att rida hästen i förvrängd galopp samtidigt som man ställer den inåt, så det gjorde jag och Amir lyssnade bra, även när jag gjorde lite byten.

                                   Nu - baka pepparkaka♥


det sket sig

Det där med att gå och träna sket sig. Gjorde istället helt tvärtom och stoppade i mig både chips och kladdkaka och körde på en gammal hederlig latkväll. I denna stund sitter jag nu i sängen, kluddar på ett papper och funderar på att gå och leta reda på hörlurarna. Ser väl om jag kommer så långt innan jag bestämmer mig för att sova.


Lite lagom smaskig sådär. Blev inspirerad av Dessie när jag tog bilden (..duckface)


gym,igen?

Fundilerar på att dra till gymmet, men har inte riktigt bestämt mig. Har träningsvärk efter att jag var där igår och sedan har jag ju skottat snö som en galning idag, men ändå. Och ångest över att jag inte varit hos min lilla ponny idag. Eller borde jag kanske ha mer ångest över hur pigg han kommer att vara imorgon?


snöskottat like never before



stop shaking the snow globe

Ny istid på G? Som det snöar här känns det som att man kommer bli insnöad snart, ej roligt väder. Det som suger hårdast med det här vädret är att vi inte kommer ta oss in till stan idag (jag är ett f-ing bushbarn) och det betyder att Amir får en vilodag igen!!!

Min lilla tröst för stunden är blåbärssmoothien jag sitter och suger i mig.♥


xperia x10 mini pro









jag siktar mot toppen så långt jag kan nå

Jiises, huset har varit värsta bagarstugan typ. Eller nästan. Jag bakade iallafall rulltårta och den blev yummie. Utseendet blev inte lika yummie då det såklart tillkom sprickor när jag rullade ihop den, men what to do. Brorsan och hans b-rud bakade kakor med M&M godisar, nomi.


så överdrivet sugen

Inte lilla suget efter rulltårta! Vill baka, men vet inte hur det är med ingredienser. Måste checka, men innan kan jag berätta lite om gårdagens och dagens ridpass.

Igår när jag var ut i skogen med Amir skötte han sig helt okej i skritten och traven. När vi kom till galoppen blev det något bocksprång i ett byte och några luftsprång när jag skulle fatta galopp. Han höll hela tiden på dra åt vänster mot diket som gick på sidan av vägen. Då vart jag tillslut less på honom och vände honom mot diket. I samma sekund gjorde han världens luftsprång, uppåt/framåt, så han bara fick luft under sig innan vi landade i det djupa, snöfyllda diket. Jag flög som en vante och Amir kravlade sig upp på vägen själv. Tror inte riktigt att Amir förstod att han var lös för han stod bara kvar och gnäggade. Resten av ridturen höll vi oss ifrån alla diken.

Idag var jag också ute i skogen med honom. Passet fick bestå av galoppträning, vilket behövdes. Amir var pigg och lite fjantig för allt möjligt från början, men lugnade ner sig ganska fort ändå och skötte sig fint.

                                        Nu - Cake times


the show most go on

Vilken sugig uppdatering.. men iaf. Har just sett filmen Moulin Rouge med Willy. Kommer ihåg när jag såg den första gången med fia. Det var inte jätte länge sen ändå, men hon kunde inte förstå att jag inte sett den tidigare, haha. Hade inte ens hört talas om den. Men filmen är bra.

Innan jag drog till Willy idag var jag i stallet från tidig morgon. Kan kort och gott säga att min ponny var allt annat än lugn idag när han fick komma ut i skogen och allt gick väl inte riktigt som planerat, men de där kan vi ta imorgon. Godnatt♥
         

Better than the original

Hahahaha. När jag såg den här filmen började jag direkt garva och tänka på Amanda, inte för att hon är lik snubben eller nåt, utan för att det är en typisk film vi skulle kunna sitta och garva åt!


Just lock me up and leave

ChaChaBloggen! Har hunnit vara hemma ett tag nu efter att ha kommit hem från Willy. Sitter här med hicka och lyssnar på sköningen al fakir. Kan ju säga att det inte är min dag idag när det kommer till bussar. Sov hos Willy och så skulle jag ta elva bussen in till stan. Kom då på att jag inte hade pengar (går ju inte att åka på skolkortet..) och Willy hittade inga jag kunde låna så då hann jag inte när jag var tvungen att gå och ta ut.

Nästa buss som gick runt klockan tolv (trodde jag) stod jag då istället och väntade på en halvtimme innan jag tillslut förstod att den nog inte kommer. Slutade med att jag gick tillbaka hem till Willy och tillbringade några timmar där innan mamma kom och hämtade mig.

Eftersom jag inte tog mig in till stan idag så fick Amir en vilodag. Ej bra då han är riktigt pigg nu. Kan lova att han behöver allt annat än en vilodag, men men..


ååååååååååååhå.

Jag orkar inte att jag är hur trött som helst. Jag orkar inte att jag var hos tandläkaren idag. Jag orkar inte att jag hade 3, eventuellt 4 hål!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det enda jag orkar är att gå och lägga mig i soffan och tycka synd om mig själv.


fika @ waynes

Har just checkat in/chattat med ni vet paradise Cimon, när han satt i live chatt, drowl.. Iallafall så var jag, Eve och Seppo ut en sväng med hundarna. Körde med bilen på en skogsväg och så sprang hundarna både framför och bakom bilen. Stackars Bamse hängde knappt med när Jussi gasade iväg.

Efter motionering av hundarna drog vi förbi Waynes och fikade. Blev en smoothie, yuuummie. Var även på stan tidigare idag och med mig hem fick en eyeliner följa.♥

                


feelin' fly

Sov hos Eve inatt. Vi har nu på morgonen legat och sett på en film och inte gjort mycket mer än så. Blir nog att fara till stallet snart. Har inte bestämt än vad Amir ska få göra, men något blir det.

                                                   SötJussiiii


1 januari 2011

Shu! Är hos Eve just nu. Hon och hennes sambo drar snart tillbaka till Finland igen så det gäller att passa på och umgås lite när dom väl är här i Sverige. Iallafall så blev kvällen lyckad hos Sofia, tycker då jag. Maten var ätbar, det var glada miner och skumpan flödade. Naaaah:o

Idag fick Amir komma ut i skogen. Fokuserade väldigt mycket på lydnad. Halter, backande, flytta för skänkeln och tempoväxlingar var det jag använde mig mycket utav. Amir lyssnade bra och tillslut behövde jag knappt hålla något i honom i galoppen, utan han blev väldigt känslig och lyhörd. Fina ponny♥


RSS 2.0