Pytonormen säger hej

Helu. Ligger i sängen och mår som en pytonorm. Var ut igår och nu ligger jag i sängen och känner hur en redig baksmälla smyger sig på. Hoppas den drar förbi ganska snabbt också så man får bli människa igen. Harry ska rastas, men det är nog bara det jag har inplanerat så kanske tar tag i att fixa lite grejer hemma som man får vuxenpoäng av. Usch aja kan inte skriva nåt mer nu så ni får haane!



Välkommen Bernard

Igår blev det gym på förmiddagen, sedan iväg till Volvo för att luncha med pappa. När jag var klar där så rullade jag ner till stan för att hämta en hylla som en frisörsalong ville bli av med. Plockade samtidigt upp Agnes som kom med bussen och så hjälpte hon mig upp med hyllan till läggan. 

Efter det var det bara att hoppa in i bilen igen och rulla iväg för att hämta nya familjemedlemmen Bernard. Ser väl ut som en långhårig Frank, typ. Dock blev det inget kärlek vid första ögonkastet då Frank undrade vad det där är för hårig typ. Men förhoppningsvis slutar han att vara så bitter snart.. 



Ledig & lyxfrulle

Men goood morgon Världen!!! Solen skiner och det är snö och frost som klär alla träd i björkarnas stad. Sucha bjuti! Nä, men iallafall så är jag ledig idag. Riktigt skönt efter att ha jobbat åtta dagar i rad och även haft mycket på hästfronten. Red både Harry och Aurora i ridhuset i söndags. Aurora fick faktiskt småskutta lite och kändes riktigt trevlig. Väldigt schysst också märkte jag efter att jag trodde att hon skulle hoppa av stort på en oxer och kastade mig fram, men hon tog ett galoppsprång till innan och hoppade lugnt med mig över halsen typ haha. Hörde Sofia i huvudet gorma "HOPPA INTE FÖRE!!!" ..

Harry fick bara göra av med lite energi och fick sig mycket trav-och galoppjobb. Riktigt jäkla alert var han och blev plötsligt väldigt mötesrädd när han hade all överskottsenergi i kroppen. Han har varit lite mötesrädd tidigare, men det har som varit lugnt på den fronten, men nu i söndags flög han i luften trots att hästarna knappt kom nära honom. Dock tror jag som sagt att det hade väldigt mycket med överskottsenergin att göra, bara sprallig liksom. Väldigt fin emellanåt och fixade några braiga byten i galoppen. 
Nu ska jag snart röra mig mot stallet, sedan blir det faktiskt att åka och hämta en kompis åt Frank!!! Yay, excitiiing. Bjuder på en bild på min lyxiga frulle. Peace!



Shoppingfreak

Dagen började med en frukost bestående av en redig smoothie med grejer som spenat, vetegräs, blåbär, banan och kvarg. Precis börjat ha spenat i smoothies och var lite rädd för att det skulle smaka skumt, men det smakar verkligen ingenting och gör bara smoothien riktigt kall och frisk när spenaten är fryst. Ba yum.

Iaf så blev det ett gympass på förmiddagen, sedan stack jag iväg till Jysk, Rusta & Mio för att shoppa grejer till hemmet. Fick med mig en stor spegel med vit ram hem från Jysk. Även ett nytt tvbord som jag dock behöver hjälp att montera ihop. Nya gardiner, Maria Montazami tofsar (ni vet vad jag menar) som hängdes upp på gardinstängerna, korgar som ska stå i tvbänken, en fet tigertavla, ljuslyktor och ja.. Ni ser ju lite grejer här nedan. Rullade även ut min nya matta som jag köpte från Rusta tidigare. Kul med lite nytt! 

Imorgon kör jobbet igång igen efter några dagars ledighet kring jul och nyår. Jobbar bara 13-18 imorgon så tänkte klämma in ett gympass innan det. Men nu blir det sängen så HADE!




"you're not my sunshine, anymore"

Fan vad duktig jag är. Fick ett stört städryck och fixade fetdisken, dammsugade, dansade runt med trasan i högsta hugg och fick även undan lite julpynt. Pluspoäng till mig och minus till Frank som var tvungen att skita när jag stod inne på toan och städade..
 
Annars idag så blev det ett besök på gymmet för att köra lite ben. Visste inte riktigt hur bra det skulle gå eftersom jag vrickade vänstra foten helt galet mycket när jag dansade på krogen för nå veckor sedan (hade inte ens högklackat, sämst) och känner fortfarande av det, sedan ramlade jag av Harry i förrgår (första gången, yaay) och landade mitt i en oxer så jag fick en bom rätt på högra smalbenet, så ja.. visste inte riktigt hur bra det skulle gå, men det gick faktiskt rättså fint ändå. Stötte på Julia också så vi planerade in ett pass tillsammans imorgon. 
 
SEN MITT NYÅR DÅ - Började kvällen med en svingod trerättersmiddag hos Malin & Måns med trevligt folk. Blev lite spel och snack, sedan rullade jag vidare med Fia till en hemmafest för att avrunda kvällen där. Höll mig städad så mådde som en prinsessa dagen efter. Fint det, palla börja 2015 som pytonorm...
 
 
 
 

RSS 2.0