Nyår

Precis käkat klart, sminket är lagt och kläderna är på. Nu är vi redo för kvällens festligheter. Gott nytt år!


god morgon världen

Mamma väckte mig för en stund sedan. Ikväll är det ju nyårsfirande som gäller, ska tillbringa kvällen med härligt folk och jag tror det kommer bli toppen. Ska plocka ihop allt jag behöver till ikväll, kläder, smink, klackar osv. sedan blir det att börja rulla mot stan. Nu under dagen har jag inget speciellt att göra, ponnyn vilar. love2uguys


you better die young while having fun

Kom hem för en stund sedan efter en heldag i stan. Sov över hos Johanna inatt och vi chillade väl mest, färgade håret på henne och hade det gott. Drog på morgonen och red ponnyplutten, var ju in på hippo igår och det gick bättre än förväntat eftersom jag inte ridit igenom honom ordentligt på ett tag. Men Amir kändes riktigt fin.

Efter stallet mötte jag upp Sofia på en tatueringsstudio, hon gaddade sig och sedan fortsatte vi till hennes stall. Red Royye, Sofias nya, och när vi var klara där blev det hem och käka middag. Där har ni i stort sett hela min dag.


Red Dragon Tattoo

Här händer det grejer!


på bussen

Nyss hoppat på bussen som rullar mot Johanna. Berättar mer om min dag imorgon. Har iallafall nyss varit på stan och den här gången var shoppinglyckan på min sida, yay.


what doesn't kill you make you stronger

Morning. Väcktes  av mamsen för en stund sedan. Har lite olika grejer inplanerat idag, gäller bara att lägga upp dom i en bra ordning. Börjar iallafall att fara till stallet och sedan bär det av till hippo. Ska bli underbart att få rida i ridhus!


john whitaker luva

Nästan som att det är julafton fortfarande, fick denna fina luva av mami idag.♥

vintern är kort, det mesta regnar bort

Har varit trött, seg och irriterad hela dagen, men så kan det väl vara ibland. Fick iallafall skjuts till stallet av brorsan tidigare idag. Skrittade ut en halvtimme på Amir och svor lite för mig själv över det värdelösa underlaget. Nu ska jag ut på en powerwalk, h e j d å å å


28 december, neighbor for sale

Precis sett klart filmen neighbor for sale, var väl okej. Nu ska jag fixa mig nå frunch, sedan blir nästa projekt att försöka få upp brorsan så att jag förhoppningsvis kan ta mig till stan nån gång.


we're gonna get high on life tonight

Varit på gymmet en timme ikväll. Så jäkla najs att träna när man har bra musik i öronen, gillazgorillaz. Nu gör jag ungefär ingenting, tänkte se en film som jag hyrde med mamma tidigare.

Fick två par strumpbyxor av mami, får nog bli det glittriga paret på nyår. perfecto


just chilling, killing. true true

Chillar i soffan med päronen, men ska snart börja rulla mot gymmet. Pappsen har precis hjälpt mig att fixa spotify premium så nu blir det att dunka!
 
Var tidigare idag i stallet och grejade. Ville inte riskera att blåsa bort så red bara en halvtimme. Ponnyn är ju pigg som bara den så det blev lite skuttande hit och dit. Blir förhoppningsvis hippo på torsdag så man kan rida ordentligt.
          

27 december, pippi kortstrump

Helu. Sitter i soffan och ser på Pippi Långstrump. Perfekt start på dagen. Pappa kommer och hämtar mig när som helst och då blir det att fara till min fina ponnyplutt. Blir, som vanligt just nu, bara en lugn tur i skogen. Får se om jag även ger rean på stan en chans till.


en parfym rikare

Tack för hjälpen om inläggen♥ Har iallafall nyss kommit hem. Var ju som sagt på stan med Elin för att försöka fynda lite på rean, men till min besvikelse var det inte mycket jag fastnade för. En parfym rikare blev jag iallafall.


26dec, drar till stan

Godmorgon. Blir på ett tag att börja rulla mot stan. Ska gå med Elin och se om jag hittar nåt, gärna nåt passande till nyår. Hade även behövt ett par nya strumpbyxor. Och förresten, är det bara för mig som blogg.se är cp? När jag ska göra inlägg så syns inte dom små rutorna som man ska trycka på för att t.ex. lägga in en bild eller göra texten kursiv osv. jättekul att inläggen blir stört fula:)

I'm gonna marry the night

Som ni ser i inlägget under så fick även Amir en julklapp, ett jättefint agriatäcke. Tack mami! Blev en skritt tur i skogen 40min, underlaget tillåter ju inte mycket annat... Ikväll har jag varit en timme på gymmet, feels good!


Även Amir måste ju få en julklapp


Grattis pappa♥

Gick upp för ett tag sedan och har precis käkat frulle. Idag blir det att fira min underbara pappa som fyller år.♥ Ska även iväg till stallet och rida min fina. Senare mot kvällen hade jag tänkt dra till gymmet och försöka jobba bort lite av julmaten.


24.merry little christmas

Lite mindre än en timme kvar innan julafton är över. Har iallafall varit en bra dag med mycket gott och fina julklappar. Fick pengar, presentkort, hästgrejer och en ny mobil. Håller nu på lägga över alla nummer på min fina iphone 4s. Tar sin tid, but so worth it.♥




god jul allihopa

God jul! Jag vaknade för ungefär en halvtimme sedan av att pappa dunkar musik och grejar på med allt möjligt. Ska iallafall kravla mig upp ur sängen nu och få nåt i magen.



                               Hoppas ni alla får en riktigt fin dag.♥

två minuter kvar till julafton

Har pysslat på med lite olika saker här hemma idag. Gjorde knäck med mamma, hjälpte pappa att slå in julklappar, har städat och bytt sängkläder. Avslutade dagen med en powerwalk 75min. Chillar nu i sängen nyduschad och nöjd. puss

can't keep my hands off the cookie jar

Hade det riktigt jäkla kul igår med folket. Sov som en stock med några andra muppar i Beas säng och sedan vid tolv när alla var uppe tog vi bussen till stan. Käkade på frasses och fick sedan hämtning av mamsen. Nu är jag hemma och chillar tungt. Dock lär jag behöva städa lite, trots allt julafton imorgon.♥ Knäck-times nu!
   


gonna keep going all night long

Anlände till beabus för ett tag sedan och nu är festligheterna i full gång. Kung!
Känns ju som det enda rätta är att köra igång lovet på det här viset.♥

två dagar kvar till julafton

Morning! Vaknade för en halvtimme sedan och väntar nu på att badrummet ska bli ledigt som min brorsa blockerar. Idag blir det julavslutning på skolan, sen stallet, hem till mormor och förhoppningsvis hinna chilla en stund innan jag måste börja fixa mig. Senare denna dag blir det att dra hem till Bea och ha fun fun fun med brudarna. wie♥

chocolate chip cookie whoopies


i spend my time just thinking about you

Chill skoldag kanske, se en film och sedan dra. For till stallet och fixade där, red ut på Amir ca 45min i skogen. Eftersom att det inte går att träna ordentligt just nu har ponnyn energi så det räcker och blir över. Lät honom trava på en bit och stundvis gick han väl trevligt när han inte låg på så mycket, för då var det mest dragkamp. Försökte aktivera honom lite mer med öppna/sluta och då lugnade han sig lite.

Nu ska jag köra igång och baka något som jag aldrig gjort förut - Whoopies! Finns lite olika varianter man kan göra, men jag ska prova mig på dessa.


tre dagar kvar till julafton

Shiet, bara tre dagar kvar till julafton. Myyze. Sitter iallafall i köket och chillar med en macka. Åker med pappa till skolan lite före nio och har svenska. Känns ju sådär att dra dit för en lektion, men what to do.


you scream but i can't hear a word you say

Kom hem för en stund sedan. Har varit på gymmet och där stötte jag på Robin, var ett tag sedan jag träffade den muppen. Imorgon börjar jag skolan lite före tio, har bara svenska och därefter blir det att dra till stallet. Hoppas på att underlaget blir awesome snart så det går att träna ordentligt.


ledig från skolan idag...

men inte blev det någon latdag för det inte. Jag och Malin har varit en dag extra på Konditori Nybro och jobbat, lika kul som alltid! Drog till stallet efteråt och red ut på en lugn tur i skogen med en annan tjej från stallet. Nu är det snart middag, sedan får jag se hur kvällen slutar.

                        Smörgåstårtan jag gjorde för några veckor sedan.


skandalen på festen, den objudna gästen

Var awesome att få träffa mina underbaringar idag, saknat folk. :') Var iallafall en jäkligt chill dag i skolan och sedan kom mamma och hämtade mig. Red ut barbacka på Amir och det gick väl bara bra tills vi stötte på plogbilen. Då vart Amir så rädd att han hoppade åt alla håll, lugnade sig dock efter en stund.

Såg en riktigt bra film på tvn när jag kom hem, fast minns inte vad den hette. Fan, måste kolla det. Har även hunnit med att baka havrekakor med daim. Kvar att göra ikväll är att ta en powerwalk.

@ school

Det var ett tag sedan jag använde den där rubriken, men nu är det dax igen... Börjar inte förrän om 40min så nu sitter jag bara i en soffa och chillar. Ska iallafall bli kul att träffa folket igen. :)


efter sju underbara praktikveckor...

så är det tillbaka till skolan som gäller imorgon. Såklart kul att träffa alla härliga peeps igen, men plugg och hemläxor klarar jag mig utan.

Nu ikväll har jag hunnit med att klä granen, drog in med brorsan till hörnefors enbart för att köpa polkagrisar till granen. Har även varit på gymmet en timme och därefter tagit en dusch. Kvar att göra innan jag får lägga mig i sängen och chilla med simpsons är att noppa ögonbrynen. Typ chacha unibrown.
     


time for some julgranspyntning

Red ca 40min idag, först ut en sväng och sedan en stund på banan. Bara skritt för det går ju inte att göra så mycket annat... Idag har julgranen fått flytta in och nu ska jag klä den med brorsan. Yay :')

söndag, 18.12.11

Vaknade för ett tag sedan, men ligger fortfarande kvar i sängen och chillar. Har inte så mycket planerat idag, stallet + gymmet. Får jag tråkigt kanske det blir att baka något.

i'll be here, forever, not gone, holding on

Red Amir på banan idag, bara skritt 45min. Tänkte att jag skulle rida över samma bom som han fjantade för tidigare. Gick bara bra den här gången och han kändes riktigt avslappnad. Jättefin. Nu sitter jag hemma och tar det lugnt. Tänkte julbaka lite ikväll, men även hinna med en powerwalk.

Du som undrade vem jag skriver mina rubriker för - ibland kan dom relateras till känslan jag har just då, men ofta är det bara låttexter som jag tar. Som i detta fall, rubriken är från låten "I won't let you go" med James Morrison, och det är den jag lyssnar på just nu.

17 december. 2011


Sitter i sängen med Malin och äter naturgodiset som egentligen skulle ätits upp igår. Båda var som två trötta muppar igår så det blev mest chill, satt och kom på olika historier och somnade sen till en julfilm. Sweet. Nu blir det in till stan med papi. läääjtah.


ett steg vänster och känslan kommer tillbaks

Nyss kommit hem från gymmet och sitter nu i köket och suger på en aloe vera dryck, nom. Snart blir det go'middag. Har snott Johanna & Elins mumsiga maträtt "inbakad fläskfilé".

             Malin kom precis och kvällen ska spenderas med den tösen, azum.

förstår att du förstår att jag förstår

Nyss kommit hem. Sista praktikdagen idag, gick kung och fick göra en tårta som följde med hem. Drog till stallet efter och red ut på pigga ponnyn. Hittade en väg som hade smält fram så jag kunde låta Amir gå en högre växel. Det gillade han.

      Ikväll kommer Malin hit, men nu ska jag på gymmet och bränna fett.


upp med händerna i luften och lyft taket

Fick mig en timmes powerwalk ikväll. Efter att ha kommit in igen har jag gjort ungefär ingenting, bortsett från en dusch. Imorgon väntar sista praktikdagen, en dag ifrån att ha varit där sju veckor! Gått sickest fort och jag är riktigt nöjd med praoplacet. :)


bara en av många dagar

Efter praktiken idag blev det att dra till stan. Köpte en foundation och fick sedan hämtning av mamma. Eftersom vädret är så värdelöst så fick ponnyn en vilodag... Nu när jag varit hemma har jag hunnit med att göra ett pepparkakshus, fått en blåsa på tummen, käkat middag och chillat. Kvar att göra idag är att ta en powerwalk.

Såg förresten den här AloeVera drycken som alla storbloggare skrivit om. Var ju såklart tvungen att köpa en för att se om den är så god som alla säger. - Det är den.


i'll be back before you know it

Blev gymmet en timme ikväll. Känns great, som alltid efter ett ordentligt pass. :') Ni kan ju få veta hur jag tror min dag kommer se ut imorgon. Först praktiken, näst sista dagen på underbara nybro... och innan jag drar till stallet vill jag hinna en snabbis på stan. There you have it folks.


grattis brüüür

Slutade ganska tidigt från praktiken idag och gick då till stallet. Red på ridbanan idag, men fick inte ut så mycket av ridturen. Ungefär hela passet bråkades det för att Amir inte vågade gå över en bom. Och nånstans där mitt i fighten åkte jag av också...

                          Grattis till brorsan som tog körkortet idag!


mange ger dig allt du vill ha


lucia, 13.12.11

Idag är det ju då lucia och det har även denna dag bakats en massa lussebullar, dock inte lika många som igår. Tur det för jag har riktigt skön träningsvärk i armarna, om det är från gymmet eller allt lussebullsrullande förblir en gåta.

Ligger nu i sängen och chillar tungt. Ska fortsätta med det ett tag till, sedan blir det att ta sig en promenad till Sofia och... typ chilla lite mer där? ChilllzzzZzz


this is my cool and i can't take it off

Lyssnar på sköna adam tensta låtar och läser bloggar. Kom nyss ur duschen. Har varit en timme på gymmet ikväll och jobbat. Var ju tur att jag valde det och inte en powerwalk. Gick ju knappt att ta sig fram på vägen utan att vara nära på att åka omkull. Jeffla is.


12 december

Idag på praktiken rullades det ca 5000 lussebullar. Känns just nu som att man aldrig vill se en lussebulle igen, men imorgon ska det rullas några tusen till. Tur jag har Malin vid min sida som jag kan flumma med.

Efter praktiken skjutsade pappa mig till face. Där fick jag en ryggbehandling (peeling, lerinpackning & massage). Riktigt skönt. Tack mami för presentkortet♥


du är pusselbiten jag saknar

Hade inte mycket energi kvar efter att jag kom hem från julshowen, men det som fanns kvar använde jag till en powerwalk. Skönt det. Imorgon är det sista veckan på nybro, cutcutcut osv. Vet att det ska bakas en jäkla massa lussebullar imorgon. Och klockan två ska jag vara på face och få ryggbehandling.


hippologums julshow 2011

Nyss kommit hem från julshowen. Allt rullade på bra och publiken verkade gilla showen. I andra showen bjöd jag på lite action när jag nästan åkte av, haha. När farten ökar blir det lätt att kontrollen minskar.. Men Amir har skött sig bra, även fast han nästan kröp ur skinnet. Taggad påwnie.


11 december, let the show begin

Morning. Precis plockat ihop allt som ska med för showen och vi ska snart börja rulla. Det är två shower, en vid kl10 och den andra vid kl14. Kom och titta vettja;)


jump jump jump, moving all around

Har varit på julshowsträning flera timmar idag. Amir skötte sig bra och kändes taggad. Showen är imorgon och det blir säkert awesome. Ska fortsätta chilla och göra ungefär ingenting nu.

                                               Snygg nå jävulst.


moving around to the sound

Sitter hos Sofia med..såklart Sofia, och hennes pojke Jake. Vi ska snart ta bussen till stan och ha lite fun fun fun. Imorgon är det sista genrepet för julshowen och på söndag smäller det. Kommer bli kuuungen.

cha cha helgen

Nyss kommit hem och sitter nu i köket och käkar tunnbröd, tänkte att ni ville veta. Asså de om tunnbrödet. Iaf, slutade lite över elva från praoen. Drog då med Malin till stallet och red ut en sväng i busvädret. Nu ska jag köra igång och baka muffins.
                         
                                     Ville bara bjuda på en gammal goding. 


i have been here many times before

Powerwalk på 70min ikväll, precis vad jag behövde. Innan det bakade jag muffins som jag tänkte ta med till julshowen, men blev inte riktigt nöjd med dom så funderar på göra nya imorgon. We'll see. Nu blir det grape och the simpsons innan sängen kallar. ciao


lost myself again and i feel unsafe

Nyss käkat middag och chillar nu, men ska lägga av med det. Måste plocka ihop hästens showoutfit, baka (ska också med till showen) och sedan hade jag ju velat träna lite. Kanske bara får bli en pw.


8 december, 2011

Är på nybro och har precis käkat lunch (klockan är lite över tio, visar ju bara på hur tidigt de börjar arbeta.) Har iaf nu på morgonen hunnit med att göra lite småkakor och doppat bakelser. Och nu ska jag fortsätta jobba. Love this place:')
Recept: Mintchokladmuffins
Checka muffinsarna jag hittade. Ser inte tråkiga ut. Dock är det mintchoklad i (är inte så mycket för det), men sånt går ju alltid att byta ut ifall man känner för att baka dessa. Recept -> här  <-


underneath my skin there's an eagle

Har bara chillat tungt sedan jag kom hem idag. Som sagt, ponnyn fick en vilodag och jag drog ner på stan efter praktiken. Shoppade två presenter och även en till mig själv, bh från h&m. Nu ska jag ut på en promenad med musiken dunkandes i öronen.


nyss käkat frulle...

och ska snart återgå till arbetet. Malin är sjuk så jag jobbar på själv idag. Efter praoen drar jag nog ner på stan direkt och går en vända. Ponnyn vilar. Måste checka av att jag har allt jag behöver till min outfit i helgen, julshow på söndag!


colder than ice and hotter than fire

Varit på gymmet tidigare ikväll. Lite spaghettikropp nu. Håller iallafall på se DP, men när det är slut blir det nog sängen ganska direkt. När man går upp tidigt uppskattar man verkligen alla timmar sömn.♥


calling someone ugly won't make you pretty

Ligger i soffan och ser på nåt program, men det är ju inte det enda jag gjort idag. Var såklart på praoen tidigare och efter det for jag till stallet. Skrittade 40min i skogen och Amir var som vanligt pigg och glad.

                  Ska fortsätta chilla ett tag till, blir att dra och gymma vid sju.


positiv till livet

Kom in för ett tag sedan. Varit ute på en powerwalk, riktigt skönt. Underbart nu när det snöat. Får inte nog. Vill ha mer snö. Tänkte på det när jag var ute och gick, att jag vill ha massor med snö. Vill att underlaget ska bli perfekt så jag kan trimma Amir ordentligt och även travträna varmbloden massa massa massa. Taggen:)

                                           
Jag och Benny förra vintern.


i will smile for you, it's true

Kom hem för ett tag sedan. Har varit på praoen med min kära Malin och efter den traskade jag iväg till stallet. Skrittade ut 35min barbacka på min superpigga ponny i det härliga vinterlandskapet!!!♥ Älskar att det äntligen kommit snö.


andra advent och julshowsträning

Kom hem för ett tag sedan och har nyss käkat middag. Andra advent idag och ingen snö, fu. Har iallafall varit på julshowsträning med ponnyn idag. Första vändan började alla hästar vilda runt när vi kom in på banan. Amir blev spänd som en fiolsträng och hoppade hit och dit. Musiken och leksakerna ute på banan gjorde hästarna uppjagade. Men andra rundan, eller kanske tredje (?), så gick det iallafall mycket bättre.


@ johannas place

Precis kommit mig till Johanna. Blir ju tjejmiddag här ikväll, trevligt värre!♥ Vi gick på stan tidigare idag och det blev en mini shopping. Innan det var jag i stallet. Skrittade först ut på Amir 40min, därefter Puccini 35min. Var ju allt annat än varmt och skönt. Men ha en härlig lördagkväll, det ska jag ha!

                                  
Johanna och Mona som slavar i köket just nu!


wake up in the morning feeling like . . .

... crap. Fast nä. Blev iallafall nyss väckt av mami. Trodde jag skulle vara trött, men att sova till lite före åtta blev ju nästan som sovmorgon efter att ha gått upp halv sex varje morgon denna vecka.

Ska iallafall iväg till stallet nu, sedan ska jag dra en sväng på stan med Johanna. Senare mot kvällen blir det tjejmiddag hemma hos henne. Där har ni min dag folket!


you spin my head right round right round

Nyss fått skjuts hem av Bullen, snel hest. Kvällen tillbringades i Hörnefors med Tove, chilla dillsåsen sådär. Ska försöka pallra mig i säng snart. Spela roll att det är helg, i mitt liv är det standard att gå upp tidigt, yepyep
.


then once again it's . . . friday!

Shiiiiiet. Den här veckan har ju gått sjukaste fort. Typ måndag igår. Slutade praoen lite över tolv idag och drog då till stallet. Red ut barbacka på Amir och red lite intervaller. I traven kändes han fin, och även bitvis i galoppen, men där blev han ganska stark då jag red på hackamore.


i just wanna make you sweat


Nyduschad och knaprar på ett äpple. Drog iväg till gymmet lite tidigare ikväll och körde kondis en timme. Alltid lika skönt när det är gjort. Ska bara försöka få håret lite torrt (lär va omöjligt) och kanske hinner jag se nåt avsnitt av simpsons innan det blir sängen. Aja, godnatt på er♥


everybody just have a good time

Har precis slagit in några julklappar, ger ju lite julfeeling iaf♥ Vill ut och powerwalka, men det här jävla sugvädret förstör ju till tusen. Åt h-vete med stormen, kanske krigar mig ut ändå.


1 december, nya converse

Jag och Malliz körde på ordentligt på praoen idag, sedan for jag till stallet. Red ut barbacka i skogen en timme. Jobbade mest på i traven, men även några kortare sträckor galopp. Gillas att underlaget blivit lite bättre igen.

          När jag kom hem fick jag öppna paket, yayface :D Nya converse!


RSS 2.0