maybe i'm dreaming

Kvällsfikat satt fint i magen efter en kväll med plugg. En engelska filmuppgift har jag både påbörjat och avslutat och nu pluggar jag på näringslära-provet vi har imorgon. Ska läsa igenom det ännu en gång efter jag borstat gaddarna. Sleep tight everybody.♥


jag lyckas med det mesta

Skolan var helt okej idag, lite seg, men fick gå ändå.  Drog som vanligt till stallet efteråt. Amir fick sig ett skrittpass i skogen på ca 50 minuter och då gick ungefär 10min åt att försöka ta sig upp eftersom att jag lyckades ramla av. Observera att jag skrev att han enbart fick sig ett skrittpass.

Gick till så att jag tog upp mobilen ur fickan för att kolla klockan. Tappade då vanten som Amir såklart skulle bli rädd för så han hoppade åt sidan. Var ju inte alls beredd på att hästen skulle fara åt vänster då jag höll på stoppa ner mobilen så jag åkte av (red barbacka). Heter man Emma och är 16 år lyckas man med det mesta.

                                           
Min lilla fegis♥


andra tävlingsdagen

Andra tävlingsdagen är avklarad! Kom hem för flera timmar sedan, men jag har suttit typ hundra år (utan att överdriva) och fixat filmerna. Tog sin tid, men nu är det gjort! Måste ju berätta lite om dagens klass.

LC: Hade även denna gång i huvudet att få en bra och ordentligt riden runda, förstördes dock halvt då jag fick hjärnsläpp mot 6:an och styrde mot hindret bredvid. Såg det rätta hindret i sista stund och gjorde en riktigt taskig sväng, men Amir som är världens shysstaste hoppade ändå och resten av banan gick klockrent. Felfria och slutade på en andra plats!nu bär det av igen

Ännu en tävlingsdag väntar. Idag blir det att tävla en LC och jag ska även denna gång försöka rida ordentligt, men tar jag mig till omhoppning så satsar jag lite mer. Håll tummarna ;)

                                    
        Haha, små mongon!


första tävlingsdagen

Nu är första tävlingsdagen avklarad och jag är trött nu kan jag lova, men nöjd! Riktigt nöjd och jag ska berätta dagens tävlingsresultat lite snabbt. (Film kommer imorgon).

LC(90cm): Kan ju först och främst säga att jag red som en kratta! Eller grunden var helt okej, men när jag tog mig till omhoppningen fick jag för bråttom och när jag hoppade första omhoppningshindret vände jag då Amir fortfarande var i luften så han rev med bakbenen. Andra omhoppningshindret vart det något missförstånd så Amir gjorde världens knashopp, men klarade det ändå. Resten av banan var felfritt, slutade på 4fel (en rivning), men det var då ingen stilhoppning där inte.

LB(1m): När jag gick in på banan för att rida LB:n hade jag bara i huvudet att komma runt felfritt med en ritt och runda jag kunde vara nöjd med, och jag är riktigt nöjd. Jag red lugnt och ordentligt vilket resulterade i att även Amir var lugn och lyssnade på mig. Klarade banan felfritt. Min första helt felfria LB med Amir♥

                          Obeservera nummerbrickan (..007) ;)


it's time for some competition

Good morning my little chickens. Är vädergudarna på bra humör idag or wuut? Myspys med sol iallafall. Ska snart gå och plocka ihop det sista, ex tävlingspapperna och kläder. Fia fick mig att bestämma mig för de vita kingsland byxorna så så får det bli. Tror faktiskt jag går på en gång och plockar ihop. Btw, som ni nog förstår blir uppdateringen sugig idag, men jag kan ju försöka mobilblogga senare.

Glöm inte hålla tummar, tassar, klövar osv för mig idag. puss♥


smörjning fosho

Smörjning av grejerna som ska med på tävlingen imorgon är det som stått på schemat för ikväll. Träns, martingal, magplatta, lädergrimman och ridstövlarna är de saker som fått sig en putsning. Tävlingen börjar inte förrän kl16 imorgon så då hinner jag bestämma tävlingskläderna. Har lite smått beslutsångest över vad jag ska ha för ridbyxor, vita Kingsland eller de gråa från Hööks. Någon som orkar komma med förslag? Whateva, tv:n nu, puss & godnatt!fredag i mitt hjärta

FREDAG!Gotta love it. Kom hem för en stund sedan  efter att ha varit i stallet. Ponnyn gick ett ganska lätt pass i skogen idag, lite lagom sådär. Red med graman och i traven jobbade jag med lite öppna, sluta, skänkelvikning och tempoväxlingar. När Amir började komma loss i kroppen fattade jag galopp. Kortare sträckor i båda galopperna och även lite tempoväxlingar. Lyssnade bra när jag samlade honom, försökte inte fara iväg. Red ca 40min. - Nu taggas helgen med tävling!

Två filmer från förra årets hemmatävling i februari som också var min och Amirs första riktiga tävling. Kom då 1a och 2a. Skulle inte vara helt fel med en favorit i repris. ;)jag, josse och amanda jobbar på like freaks!


a heart don't break even

Helu. Är hemma hos mormor och åt middag för ett rätt bra tag sedan, men är fortfarande fett mätt! Drog till Svalan efter stallet och köpte kycklingsallad. Tryckte i mig nästan allt, men brödet som följde med ligger kvar bredvid mig. Fick bara i mig någon tugga av det och glad är jag att jag inte försökte få i mig mer för då hade jag väl legat på golvet med magkramp nu.

Ponnyn fick sig iallafall ett pass på banan idag. Började jobba honom på en volt, samma i traven. I galoppen galopperade jag igång honom ordentligt på fyrkantsspåret innan jag återigen tog in honom på volt med varierande storlek. Övergick till lite galoppombyten innan jag tillsist fortsatte med att galoppera över två bommar med 4 galoppsprång emellan. Tränade även på att korta galoppen och lägga till nåt extra galoppsprång. Amir var väldigt pigg idag, kändes fin, men hade velat ha honom i en ännu lite stadigare form. Men det är något jag nöter på. Nu ska jag duscha. :)


första gången någonsin

Shu. Degar i skolsoffan med mina degiga vänner och väntar på att nästa lektion som är engelska ska börja. Började skoldagen med matteprov och för första gången blev jag klar först! Galenskap. Trodde jag hade missat massa tal bara för att det gick så snabbt, men whatever. Hoppas på G iaf!


until we bleed

Nu lägger jag undan matteboken för ikväll. Känner att det sitter helt okej, men får ändå bläddra igenom lite imorgon innan provet. Juste, skulle ju dra dagen också.

Uppdaterade tidigare från Forslunda, så där har jag alltså varit idag. Hängde sedan med Sofia till hennes stall. Red Lillen och Fia red Bella. Pigga busponnysar, men vi överlevde ridturen. Efter stallet blev det hem till Fia en sväng, värma sig en stund och sedan iväg till mitt stall. Red ut barbacka i skogen på Amir. Han gick stundvis trevligt, men var mest av tiden sugen på allt annat än arbete. Efter ett ridpass på ca 35 min fick jag skjuts av Fia och hennes kille hem, underbaringar. :) Nu - läsa/sova. Goodnight.


i seek you out

Framför mig har jag nu matteboken, uppslagen. Alltid något. Ska väl försöka göra något mer med den snart, som att räkna. Överdrivet komplicerat, men det blir mer komplicerat på provet imorgon om jag inte gör det. Meeen skitsamma. Berättar om min dag senare, nu - study times!


                               Blue Foundation - Eyes on fire (remix)

how low can u go

Helu. Är på skolan nu, dock inte östra. Jag är på dahm dahm daah, forslunda! Ska ju egentligen inte ens vara i skolan idag då det på östra är elevens val, men jag tog bussen till Sofia igår och hon har ju skola som vanligt så här sitter jag nu. So now you know.


på sista lektionen

Helu. Har näringslära nu som är sista lektionen, skön-t! Ponnyn vilar idag så det blir väl bara en sväng i stallet och greja lite, sedan hem och göra ingenting. Inget planerat än så länge iallafall. Ska koncentrera mig på arbetet nu, bye.


it goes on and on and on

Blev en rask promenad på 30 minuter. Skulle jag känna av något imorgon skulle det definitivt vara i benen. Hann tillbaka hem just till halv åtta hos mig och till det fixade jag en skål med kiwi och banan. Yuummie. :) Händer ju inte mycket mer ikväll. Kanske tar fram svenskaboken och läser några sidor, och det antecknar ni i era intresseböcker.


alla som inte dansar är våldtäktsmän

Shu. Letade precis fram massa gammlåtar från typ Snook, CK, Promoe osv. Har fasiken musikbrist, help. Måste fixa lite fräsch musik till mobilen om jag ska pallra mig ut och gå. Hurtbullen Amanda gav mig motivation.

Min dag då. Började med skola, dryg samtidigt soft. Därefter blev det stallet. Red som över till ett annat stall för att rida på deras rundbana. Deras hästar sprang runt som galningar och jag förstod då ganska snabbt att en häst var lös. Hoppade av Amir och gick för att kolla om det var någon människa på gården. Hittade tillslut en gubbe som fick fast hästen. Fortsatte därefter med ridningen. Lät Amir trava på utan att göra så mycket, lite skänkelvikningar mot slutet. Red ca 45min.

                       Nu ska jag checka startlistorna som kommit ut!


hopptränat

Börjar berätta lite kort om partajet Elin styrde igår. Var iallafall riktigt trevlig kväll med roligt folk och en jäkla massa dansande. Tog bussen hem till Johanna vid ett och vi slocknade ganska direkt vi fått kontakt med sängen.


Hoppträningen idag då. Började med att travhoppa ett räcke. Efter att ha gjort det några gånger hoppade vi en bana. Fick ett stopp på ett titthinder, men tog ju också sämsta vägarna. Andra gången på banan gick mycket bättre. Hade bättre galopp och var även mycket mjukare i handen. Hoppade igenom en kombination några gånger innan vi tillsist hoppade en annan bana. Gick hur bra som helst. Super avslut och det känns bra inför nästa helg då det är hemmatävling!

                       Bilder från igår - pix från Elins blogg.

update från umedalen

Chacha. Kände att jag kunde slänga in ett litet inlägg eftersom jag inte bloggat sen morgonen idag. Är iallafall på Elins partaj och det är draaag. Guurlsen sjunger singstar för fulla muggar och det låter faktiskt rätt bra. Bättre än vad det gjorde för mig och Johanna, den saken är säker.


messing with your head

Godmorgon. Har inte hunnit mer än att klä på mig och satt mig här, men snart ska jag köra igång. Måste hitta vettiga kläder som jag kan ha ikväll då det är Elins partaj som gäller! När klädjakten är avklarad blir det att bege sig till stallet och rida ut på en vild ponny. C u later guys.


can't think of anything else

Såg precis senaste avsnittet av ponnyakuten, gillare. Men ah, drar väl dagen lite snabbt då. Skulle ju somsagt dra på stan och det gjorde jag. Hittade en present, men med lite hjälp av mina kompanjoner Josse och Agnes. Hade svårt att bestämma mig för en grej så jag behövde fler åsikter och det ordnade sig purrrfecto.

Blev sedan stallet. Ställde inga högre krav på Amir då jag visste att han skulle vara pigg och rädd för exakt allt och rätt hade jag. Hoppade hit&dit för snöklumpar eller minsta ljud. Lät honom jogga på och stundvis gick Amir helt okej när han slappnade av. Red 40min, därefter blev det att åka hem. Hemma har jag inte gjort mer än ätit god mat och slappat. Nu ska jag fixa morötter, paprika och dipp, myyys.


guess where i am

Halihalå. Fick bli en ledig dag idag. Tänkte dra på stan snart då gårdagens presentjakt blev en besvikelse. Hoppas det jag söker finns på stan någonstans, annars får jag hitta på något annat. Och ponnyn ska ut och röra på sig idag!:)


hejhopp i lingonskogen

Chacha bloggen. Sitter mätt och belåten hemma hos mormor. Mamma var gullig och köpte en rullkebab åt mig, men då jag tog bort ungefär 90% av brödet blev det mer som en sallad. Vågade inte äta nåt hårdare då jag gjort rotfyllning idag på min tand jag slagit av tidigare, så när läkaren gjorde klart rotfyllningen så satte hon dit en ny bit. Vet ju inte hur hårt den sitter än, men tycker iallafall att det är säkrast att ta det lite varsamt.

Ponnyn fick vila idag. Han har haft en väldigt lugn början på veckan, men imorgon kör vi igång igen. Har ingen sista lektion så jag tror jag slutar runt elva, skööönt. Ikväll ska jag försöka pallra mig ut och fixa en födelsedagspresent, blir gr8!


torsdag

Chillar med b-rudarna i soffan på skolan. Ska snart börja traska iväg mot sjukhuset, eller tandläkarhögskolan. Känns ju sådär lagom roligt att man först fick dra till tandläkaren i Hörnefors igår och idag blir det tandläkaren ännu en gång, wiie. 

                                             gammgammgammtyp


dina tänder är som stjärnorna på himlen

- gula och långt ifrån varandra.

Ey. Lyssnar på musik och ska snart gå och borsta gaddarna. Dagen har mest bestått av tv-tittande och gnäll över min mtf tand som efter lagningen är helt fuckad. Det där lagningskletet gaddläkaren hade på blev typ inte helt jämnt så det skaver som fa-an mot tungan. Hard 2 b me.


två lagade hål och tre bedövningssprutor

Shu folket. Ligger hemma i soffan med halva facet bedövat efter att ha varit hos tandläkaren. Nu är det iallafall gjort. Det jobbiga är att magen kurrar som fan, jag har inte ätit nåt idag och jag måste nog vänta ett bra tag innan jag vågar stoppa i mig nåt för att undvika att jag biter mig i tungan.


jumping front of a train for you

Hej sveriges befolkning. Kan inte säga att jag gör överdrivet mycket atm, så därför kan jag dra min dag för er lite snabbt. Skolan var väl rätt chill, höjdpunkten var att få veta att resultatet på näringslära-provet blev ett MVG! När vi slutade blev det stallet. Fixade bara lite i stallet, ponnyn vilar idag. Kraschade i soffan direkt jag kom hem och sov tills mamma väckte mig. Käkade tacos, lyxig tisdagsmiddag? Därefter har det inte hänt så mycket mer. Alla ba, aaantecknar.


hej kom och hjälp mig

Godmorgon. Är trött, trött och åter trött. Är ju också underbart mysigt med -27 ute... Har iallafall datakunskap nu och jag jobbar på som det lilla MVG-barn jag är. Ehe, kände hur fel det där lät.


alla hjärtans dag

Ingen har väl missat att det är alla dag va? Är iallafall hemma hos Willy nu och är sjukt trött efter en lång dag. Skolan har haft öppet hus ikväll och det är där de flesta timmar av denna dag har tillbringats. Gjorde semlor och bjöd på, sedan blev det ganska mycket häng också då det inte var överdrivet mycket folk. Men kanske lite dåligt planerat, vem vill egentligen vara i skolan på alla hjärtans dag? Godnatt hörrni!♥


she will be loved

Tillbaka från hoppträningen. Började passet med att hoppa två hinder på en åttvolt. Därefter hoppade vi en bana med mycket svängar och nån längre galoppsträcka. Amir kändes fin och ställde upp mycket då det vart knasiga avstånd. Han var väldigt mjuk och följsam och det tyckte min tränare också som även sa att han blivit bättre på korta galoppen när jag tar igen honom. Och det har han, vilket gillas skarpt.


söndag

Shubree. Ligger i min älskade säng och ser ponnyakuten. Idag är det inte mycket mer än hoppträning som står på schemat. Hoppas på att ponnyn är pigg och glad för lite hoppning. :)


NutellaCupcakes

Ingredienser:
2 ägg
2dl socker
1dl mjölk
50g smör
3dl mjöl
2tsk bakpulver
2tsk vaniljsocker
Nutella

Gör såhär:
Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och vispa sedan ihop det. Tillsätt även mjölken. Blanda ihop de torra ingredienserna för sig (mjöl, bakpulver och vaniljsocker). Därefter vispar du ihop alla ingredienser till en jämn smet.

Fyll formarna ungefär till hälften. Ta 1-1½ tsk nutella till varje form och klicka i. Blanda försiktigt ut i smeten med hjälp av t.ex. en tandpetare. Lägg en liten klick smet över och så in i ugnen. Ugn: 200grader Tid: ca 10min.
diggar våra äpplen som vi har hemma


fun with sun

Sköööönt väder ute? Oja, sol uppskattas alltid. Har iallafall just ätit frukost och ska snart börja bege mig till stallet. Blir en tur i skogen, lite lagom sådär så Amir orkar med hoppträningen imorgon. Later my alligators♥


Sv: På lördag tävlar jag LC/LB och söndag LC. :)


friday night and i'm home

Fick bli en hemmakväll för mig, mys! Har bara tagit det lugnt med lite tv tittande och nagelfixeri. Så ah, där har ni min kväll. Inte mycket att komma med, men alltid något. Ska fortsätta se tv nu, kanske läsa några sidor ur Katarina von Bredow's Knappt lovlig.
                                               Godnatt folket♥


betyder det att jag är en datanörd?

Har inget att lyssna på så jag har letat upp en massa oldschool musik som typ KC och Sofijah. Alltid något att lyssna på. Kollade iallafall tdb nyss och såg att det var många som anmält till hippo. Sjukt kul att tävlingarna snart drar igång igen!

Blev ett pass på banan idag och mina händer/fötter överlevde trots kylan. Amir kändes verkligen super fin. Red barbacka så att jag skulle komma åt honom ordentligt och han var väldigt avslappnad. Mjuk och följsam. Blev mycket travarbete och jobb på stor volt/åttvolt. Blev bara lite galopp i varje varv innan jag fortsatte med att jobba honom i traven då jag kände att han blev lite spänd och ofokuserad på jobbet. Avslutade passet med att trava på åttvolt och över en bom. När Amir kändes som finast gav jag mig.

Blev glatt överraskad på skolan idag. Fick veta resultatet på datakunskapsprovet och det blev till min stora förvåning ett MVG! Blev såklart glad för det var inget jag väntade mig. Fast, betyder det att jag är en datanörd?
           


som om ingenting

Morning guys. Sitter i soffan och väntar på att klockan ska bli 9.40. Har varit på skolan sedan åtta, skandal när man har sovmorgon egentligen... Går iallafall till runt två idag, därefter blir det stallet. Hade planerat ett pass på banan, dock är det -21 ute så jag får se hur jag gör. Orkar inte vara på banan och nöta om jag håller på frysa händerna/fötterna av mig.

                 


@ willys place

Shu sverige! Är hos Willy och har ganska precis kommit hit. Idag efter skolan blev det som vanligt stallet. Amir fick komma ut i skogen ca 40min. Blev alla gångarter med lite extra galopparbete. Amir var spänd och blev rädd för allt och inget, men blev lite mer avslappnad efter att ha galopperat en stund. Efter att ha travat av jobbade jag honom i skritten en stund så han lugnade ner sig lite mer. Anmälde mig också till hemmatävlingen idag, men mer om det sen. Willy gnäller om att han vill se klart sitt avsnitt av vampire diaries... puss!


let the show begin

Såg precis film, "hus i helvete", rätt kass. Kvällen har iallafall tillbringats med Ewe. Min morbror fyller år så det blev att baka chokladcupcakes till honom och fira lite. Red ju tidigare idag. Blev ett pass i skogen, ca 50min. Red på hackamoret och Amir brukar kunna bli ganska stark/tung i handen på det, men idag kändes han helt okej. Kunde försöka fara iväg lite i galoppen då jag alltid lyckas smyglänga tyglarna. Något som måste förbättras.

Och snälla mamsen har nu betalat min tävlingslicens så att jag kan anmäla mig till hemmatävlingen som är i slutet av månaden.♥ Måste bara komma ihåg att anmäla snart då innan anmälningstiden går ut.


mami, i'm hungry

Har svenska lektion och magen kurrar, men nästa lektion har vi i charken (kök) och då blir det till att göra mackor. På morgonen höll det nästan på gå åt pipsvängen för mig. Larmet på mobilen som jag ställt på kl07 ringde aldrig, men jag vaknade ändå typ 20 över så jag hann med bussen. Yay för mig!


you were always on my mind

Sitter i Ewes säng, nyduschad och fräsch. Ikväll har vi mest chillat, käkat onyttigt på frasses (oh no) och chillat lite mer. Blir väl att försöka sova strax så att man tar sig upp imorgon. Hoppas på att busstiderna jag checkade stämmer så jag kommer till skolan i tid. Aja, hörs imorgon. Godnatt:)

Hahaha, försökte få bild på en livrädd Bamse. Han tyckte inte om datorn...


färgar håret på pippi långstrump

Kom precis tillbaka hem till Ewe efter att ha varit på stan. Har lunchat med henne och köpt blond hårfärg. Yep, jag ska färga håret blont!!!....... Eller inte, men Ewe ska och jag ska hjälpa henne med det. Hon har redan påbörjat den extrema makeovern så jag ska nu försöka avsluta den så hon slipper se ut som Pippi Långstrump i håret.
          


datakunskap

Har datakunskap och sedan idrott, därefter slutar vi! Ponnyn vilar idag så jag ska hitta på något med Ewelina. Måste ju passa på innan hon drar tillbaka till Finland igen. 

              


i hope you dont mind that i put down in words..

... how wonderful life is now you're in the world.


frödinge styr ju

Tryckte nyss i mig en bit kladdkaka och det var såklart frödinges kladdkaka. Finns ingen godare än deras, klår alla hembakade och så är det. Sörplar nu på citronvatten och hade tänkt leta upp något spel som jag kan nörda med ett tag. Typ Waffleboy eller Mario...? Känner även att jag hade behövt ta tag i en svenska uppgift och göra klart det sista, jaja.
              


dance the night away

Shubree! Sitter hemma med sköning musik i öronen och inväntar middag. Skoldagen var väl helt okej, men kände mig ganska seg/trött. Ponnyn kändes iallafall pigg och glad idag. Fick sig en tur i skogen, bara jogga på i trav. Red ca 30min. Nu - mat.
          
                                Jennifer Lopez - On the floor


hoppträningen

Banträning idag. Började med att dela upp hela banan och värmde då upp med lite bommar och travhopp. Därefter blev det att hoppa båge, sockerbitshinder på volt, båge igen, linje, sockerbitshinder på volt, hoppa ett plank på långsidan och avsluta med travbommar. Det var hela banan, men som sagt så delades den upp innan vi körde igenom allt.

Amir var ganska pigg från början, men lugnade ner sig efter en stund. Han var med mig hela tiden, lyssnade om jag ville öka eller minska galoppen. Kändes jättefin. Var med två "titthinder", men dom hoppade han över gallant. Som min tränare sa - han har blivit lättare att övertala när det kommer lite läskigare hinder. Och det har han, vilket gillas!:):):)

                                            Feta paintskillz
      


@ ewes place

Godmorgon! Tillbringade natten hos Ewelina och vi har precis käkat frulle. Nu blir det lite chill framför tv:n och i eftermiddag blir det hoppträning, wiiie♥ C u later alligator.

                                                 Ewe & Rulle


lördagen den femte februari

Sov hos Willy inatt. Skulle sedan ta en buss som gick kl 11 ,men failade lite när jag kollade busstider så det gick ingen förrän vid ett. Pallrade mig då vidare till Amanda och hängde där en stund. Vi var inne på omegle vilket var väldigt underhållande.

När jag väl kommit mig in till stan och var på busstationen fick jag hämtning av Elin och hennes mamma som hade med sig hästfinkan med Mio i. De följde nämligen med till teg idag och gjorde mig sällskap på en tur i skogen. Jag och Elin bytte hästar så jag fick rida Mio och hon Amir. Både kul och väldigt nyttigt. Var super med sällskap för en gångs skull och det är jag rätt säker på att Amir håller med mig om.

                                           Elin och Mio


lovely friday, yay

Fan vad chill skoldag! Sovmorgon, drog till skolan för att göra dataprovet och sedan sluta. Softish! Drog på stan med Amanda och Josse. Gick med dom ett tag innan de skulle med bussen hem. Mötte därefter Agnes och fortsatte gå runt med henne. Köpte lite underkläder som jag eventuellt visare senare. Nu - stallet.


jag är en trött hästfluga

Fyyyfasen. Har suttit och pluggat flera timmar på den där jäkla datakunskapen och det har då börjat fastna. Hoppas bara det sitter kvar till morgondagens prov. Ska checka igenom frågepapperet en sista gång, sedan blir det sängen. 

                    Tacka gudarna för sovmorgon imorrn.♥

förtjänar en paus

Kände att jag förtjänade en paus från datakunskaps pluggandet och behövde även lite energi påfyllning så nu har jag hallon och glass i magen, yummie. Ska även se klart halv åtta hos mig innan jag kör igång med pluggandet igen.


hej, min ponny är pigg

Skulle jag beskriva Amir med ett ord idag skulle det definitivt bli pigg! Kändes rätt avslappnad i skritten, lite piggare i traven, ännu lite piggare i galoppen. Sen fick han för sig att det var något farligt i skogen så han blåste upp sig och drog även iväg en bit i galoppen. Innan jag travade av lät jag Amir galoppera uppför en backe 2ggr.

Imorgon blir det att rida igenom honom på banan och hoppas på bättre väder.


josefin är en slickepott

Amanda också..

Heeeelu. Sitter i skolsoffan med mina pottsorkar och har tänkt dra snart. Far väl hem till mormor en stund innan jag beger mig till stallet. Så så är det. :)


som en prickig korv

Drog på Sun tan med Amanda och stekte. Eftersom alla mina fräknar kommer fram när jag solar så ser jag mer eller mindre ut som en prickig korv för tillfället.

Har ju inte berättat om ridpasset idag. Red på rundbanan och det blev ganska mycket tempoväxlingar. Amir har så lätt för att bli spänd om det är något ljud eller någon rörelse runt omkring så jag fokuserade bara på att hålla honom lugn och avslappnad. Hade gramantyglarna och han blev väldigt mjuk och lyssnade super efter en stund. Ganska lätt pass, men i alla gångarter, ca 60min.

Nu ska jag ta bort det rosa gamm nackellacket och snygga till mina naglar med svart lack. Därefter blir det väl lite tv-tittande innan jag tillsist kryper ner i sängen. puss!


fika @ waynes

Efter en riktigt soft skoldag drog jag och fikade med tjejerna. Var först förbi på subway och köpte kakor och fortsatte sedan till waynes för att slå oss ner där. Efter lite fika tog vi oss en sväng på stan. Två nagellack fick följa med hem.
plugghäst, gnäääägg

Har pluggat svenska och grejat med datakunskap frågorna, väldigt rolig kväll och intressant också va? Naah.. Måste iallafall fortsätta nöta lite på svenskan så det fastnar något i min nöt till hjärna. Fun life, yepyep.
           


i björkarnas stad

Ponnyn har vilodag, men jag ska dit senare och klappa lite på honom och sedan kvälla hästarna. Är hos mormor nu och har ögonen både på datorn och Vänner som går på tv. Skolan var rätt chill, fick sluta tidigare. Något mindre chill är att vi har svenskaprov imorgon så ikväll blir det till att plugga...


RSS 2.0