Busväder goes mysväder

Var ut för någon timme sedan för att parkera om bilen och fick då smaka på busvädret. Igår föll det ju faktiskt rätt mycket snö, men idag är det istället regn och rusk. Riktiga krigare dom där som cyklar till jobbet..

Dock mysigt att ligga och lyssna på när jag kom in igen och kröp ner under filten, då blev det mysväder istället. Blir nog att hålla sig under filten hela dagen och hoppas på ett mirakulöst tillfrisknande. Nä, men iaf att febern försvinner helt så man känner sig lite piggare. Personalfest imorgon och den vill jag ju inte missa. Ohwellll. Nu blir det frulle framför Dessertmästarna. Trevlig helg! sjukt

Go'kväll folket. Här sitter jag framför datorn, knaprandes på en brago och kommer på att det var ett tag sen jag skrev på min lilla blogg. Händer ju inte så mycket speciellt på dagarna, men sånt vanligt krafs finns ju alltid att berätta. Många som är sjuka nu och det verkar som att varken jag eller Robin lyckats komma undan. Börjat känna mig krasslig nu, men som tur är har jag haft en ledig dag. Har överhuvudtaget en väldigt lugn jobbvecka denna vecka, så på ett sätt tur att sjukan kommer nu så jag inte tappar så mycket jobb. Vill bara inte missa personalfesten nu på lördag som nog kommer bli riktigt grym med nya jobbet. Krävs mycket sjuka för att jag ska hålla mig hemma.
 
Annars idag har jag och Robin 7 månader tillsammans! Eftersom vi båda känner oss krassliga blir det lugnt seriemys med gotta hemma i sängen. Har varit i stallet på dagen och ridit Harry barbacka och innan det var jag in på Kakmonstret för att se hur det stod till där. Tycker Bea är så duktig som verkligen huggit i och styrt upp så bra med företaget så det verkligen syns att det går bra. Riktig boss. 
 
 

Söndag

Godagenz. Ligger i sängen och degar, men ska dra mig upp nu för att rulla ner till pizzerian och käka som passar så fint så här dagen efter. Dock är jag faktiskt pigg idag trots alkoholen igår. Hade några vänner som kom hit, Robin fick vara bartender och servera drinkar till folket. Trevlig kväll som blev en liten runda ner på stan och sedan hem. Idag har jag inte så mycket planerat förutom stallet. Red Harry i skogen igår och den friska höstluften gjorde sitt kan jag minst sagt säga, bara att hålla i sig.

we jumped, never asking why

5 oktober 2014 betyder bror 22 år, congratzzzz!!! Vi tog kalaset igår med middag och fika ute hos pappa. Blev sedan häng med min gurly Fia och myshunden Frasse. Idag har jag tränat nu på förmiddagen och sedan väntar stallet för att rida pärlan. Sugen på rida barbacka, men jag vet inte om det är det klokaste ever då Harry haft en rätt lugn vecka, men ser väl när jag kommer till stallet hur sugen jag är på leka med döden. Hörs sen då, kanske...?
 
 

RSS 2.0