Slut på veckan

Jobbat 6.30-16.00 idag. Dagen gick rätt snabbt och jag hade fortfarande ångan uppe när jag kom hem så bytte bara om och fortsatte till gymmet. Körde ben, men lyckades fint nog sträcka benen i uppvärmningen. Var nog lite stel i musklerna sen gårdagens tävling, men passet gick bra ändå då jag körde mer övningar för rumpan istället. 
 
Nu blir det iaf mys framför Simpsons tillsammans med Robin. Vi har varit på Godishuset och köpt snask så nu blir det att krypa ner i sängen. Imorgon är det ny vecka och då ska jag vara duktig med kosten. Försöka göra matlådor till jobb också så man inte blir fattig. Bra, nu har jag skrivit ut det så nu måste jag hålla det nu när HELA världen som läser min blogg vet om det. Superb, byetheeen.
 


Klubbtävling & Grand Prix

Imorse rullade jag och Laila till Vännäs för klubbtävling med Harry. Pigg häst som hade lite för mycket energi på framridningen, men lugnade sig ganska snabbt och blev jättefin. Tävlade 80cm & 90cm. I första klassen var det lite ON/OFF. Inget superflyt, utan lite för framåt vissa bitar, sen tillbaka, nära på något hinder och stort på något annat. Felfria blev vi iaf och Harry kändes väldigt avspänd. I andra klassen hade vi mycket bättre flyt och Harry gjorde några riktigt fina språng. Petade ner en bom, annars var det inga konstigheter. Miljonpålle.
 
Efter klubbisen blev det att rulla vidare till hemmatävlingen på Hippo - Volkswagen Grand Prix. Maffig tillställning med mycket folk, snygga hinder och farligt fina hästar. Roligt att få se många duktiga ryttare som tävlade upp till 1.50cm.

Newies

Nytt från IKEA & Birsta blev det ju när vi spenderade helgen i Sundsvall. Tog bilder idag för att visa er några av sakerna. När vi var på Konsum nu i eftermiddag för att handla mat hittade jag även en jättefin kaffeburk som fick följa med hem. Har ännu inget kaffe hemma och har inte haft det heller under tiden jag bott här, men det kommer nog det med snart. Helg i Sundsvall

I fredags rullade jag och Robin till Sundsvall och checkade in på Elite Hotel Knaust. På lördagen började vi morgonen med deras finfina frullebuffé, sedan rullade vi vidare till IKEA. Blev lite smått och gott därifrån, och ännu lite mer ifrån Birsta. Fick med mig lite grejer till hemmet, fina ljuslyktor, en stor vit ljuslykta, kuddfodral, blommiga långa skedar, kläder, ny väska, köksgrejer osv. Så nöjd! 

Idag efter frukosten rullade vi mot Övik för att stanna till där några timmar då Robin hade match. Nu är vi hemma igen och tar det väldigt lugnt. Bjuder på en bild från det maffiga hotellet.söndag

Go'kväll. Ligger i sängen och chillar tuungt efter en dag med jobb och stall. Gick upp 05.30 och det var jäkligt trögt, men väl på jobbet hade jag hunnit komma igång lite. Slutade fyra och rullade då till stallet. 

Red ut i skogen för lite galoppjobb. Harry kändes farligt fin. Vet att jag skrivit det tidigare, men han blir verkligen bara finare för varje dag. Alert och bra framåtbjudning, mjuk och följsam och han överraskade med att göra några riktigt fina byten i galoppen. Det kanske börjar falla på plats det där. Nu ligger jag iallafall i sängen och chillar med en redig godispåse från hemmakväll. Robin som varit på match borde komma hem när som helst. Imorgon blir det back 2 basic och jag tänkte försöka hinna med gym innan jobbet imorgon. Ciao peepsDålig jag blivit

Dålig jag blivit på uppdatera här. Tror bloggen glidit över till den senila delen av hjärnan. Inte för att ni missat så mycket ändå. Har ju hängt en del på jobbet och sedan har det varit stall. Varit lite latmask med gymmet, men det ska väl ordna upp sig. 

Slutade vid fyra idag och rullade då till stallet. Red Harry på banan som var pigg och en gnutta busig, iaf i galoppen då jag var nära på ryka. Twice. Men han har börjat bli riktigt duktig på byten i galoppen så det är roligt. Ska ta och försöka sova strax. Jobb hela helgen och en vecka framåt! Godnatt. RSS 2.0