- Go little bad girl

Har jobbat på Nybro 6-14 idag och det rullade på fint. Drog till stallet och fixade bara lite grejer, sedan rullade jag ut till pappa. Tog en löptur längs stugvägen och gjorde därefter några magövningar ute på gräsmattan. Förhoppningsvis kan min cuttade hand hålla i vikterna på gymmet snart igen, men tills dess får jag nöta på kondisen. Håller då på läka fint så borde inte vara långt bort.
 
Har annars inte hänt så mycket. Fixade middagen och sedan fastnade jag vid datorn. Suttit och kollat igenom lite gamla bilder jag hittade. Nostalgitripp deluxe alltså. Jäkla festprisse man var förr i tiden, vilket bilderna visar ganska bra. Fest varje helg, barbieläppstift och galenskaper. Jäkligt roliga, och saknade tider. Tiderna innan krogen var öppen för en och man slirade in på varje hemmafest man visste av. Minst sagt woopa! #UtgångImorgon
 

- Onsdag

Jobbat i konditoriet idag 5.30-14.00 och det gick bara fint. Drog sedan till stallet, gjorde iordning och tog mig en timmes powerwalk tillsammans med Amir. Körde en två-flugor-i-en-smäll då både jag och Amir blev motionerade.
 
Annars har det varit ganska lugnt. Hunnit handla med mamma och nu inväntar jag idol. Känner att det kommer få bli en tidig kväll och lika bra är ju det eftersom jag börjar 06 imorgon.
 

- tisdagen

Gick upp vid åtta imorse. Drog på mig nå kläder och tog en promenad genom stan och fortsatte sedan till Nybro. Jobbat 9.30-17.30 och det gick finfint. Fick sedan upphämtning av Sofia när jag slutat och då rullade vi till Robertsfors för att hämta hem Royye som stått på bete. Han skötte sig jättebra och stod snällt hela vägen hem.
 
Snart blir det att röra sig mot sängen, konditoriet som gäller 05.30 imorgon!
Har förresten hämtat ut mitt Celsiuspaket jag vann för några veckor sedan, abooye.
 

- Måndag

Fick mig en sovmorgon imorse, inte varje dag man får sova till 8.30 på en jobbdag. Började 9.30 på Nybro och har idag jobbat till stängning tillsammans med chefen. Flöt på bra och det känns som att jag börjar ha helt okej koll på fiket nu.
 
Slutade kl 18 eftersom vi jobbade över lite, men nu är middagen i magen och jag tänkte hinna ut och röra på mig en stund innan idol börjar. Natasha har ridit Amir idag så har inte varit något i stallet. Mamma kommer väl inte släppa iväg mig dit de närmsta dagarna pga mitt sår i handen, infektionsrisk ya know. Men skulle ändå inte kunna hålla i tyglarna just nu, så tacksam är jag ju för hjälpen man får. l8rrr guys
 
 

- men vad gör det om hundra år

Igår jobbade jag 9-15.30 på Nybro och drog sedan till stallet. Tog en lugn tur i skogen, riktigt härligt i det fina vädret. Fortsatte sedan hem till mamma, åt middag och tog en dusch, därefter rullade jag ut till Hörnefors där det vankades partaj. Fick mig en slirig kväll och det var riktigt trevligt att hänga med folket man ser alltför sällan.
 
Vaknade upp imorse och förstod ganska snabbt att det skulle bli en dryg bakfylla. Hade väntat mig att det skulle bli det jobbigaste för mig idag, men istället lyckades jag skära mig i handen när jag höll på fixa frulle så 5min senare satt jag i bilen med pappa påväg till akuten. Behövde i alla fall inte sy, utan dom kunde limma och plåstra om bara. Så resten av dagen har varit lugn och rätt händelselös. Amir har vilodag så mamma var snäll och fixade stallet. Nu ska jag börja göra mig klar för kudden, får bli en tidig kväll trots att jag inte börjar förrän 9.30 imorgon.
 
 

- Hopptävling, gym & hoppträning

Min fredag började med hopptävling i Vännäs. Startade 1m som blev pannkaka, både för att sporrarna inte satt där dom skulle så att jag inte fick fram honom ordentligt och sedan red jag bara överlag dåligt. Hade även anmält mig till 110, men sa innan att om det inte gick bra i första klassen hoppar jag inte andra, så vi strök och rullade hem.
 
När vi var hemma så fick Amir gå ut i gräshagen och jag drog på gymmet. När jag var klar med träningen så blev det att dra tillbaka till stallet för att hoppa Iza på banan. Därefter har det varit ganska lugnt, bara varit ut en sväng med mamma för att köpa snask. Nu blir det dusch, sedan sängen för jobb väntar imorgon. nighty


- Onsdag

Idag har jag jobbat uppe i fiket på Nybro. Dom har lite dåligt med folk där just nu så då blir det så att jag får hoppa in. Kommer bli några dagar i veckan tills vidare iaf. Så idag har det blivit lite inskolning. Fått stå i kassan, göra mackor, lära mig vart lite stuff är. Slutade vid två och cyklade iväg till stallet.
 
Red på banan och både jag och Amir hade lite dålig energi från början, men kom igång bättre efter en stund. Speciellt när jag började galoppera över bommarna som var utspridda på banan. Då vaknade Amir till och därefter jag med. Tränade på att försöka göra halvhalterna ordentligt och lägga honom rätt över bommarna och det gick ganska bra.
 
Efter stallet blev det att hänga med mamma till Umåker en sväng, sedan kycklingsallad till middag och därefter gym. Nu ska jag dra mig mot sängen innan jag slocknar på tangentbordet, god natt.
 

20 augusti - Work & Workout

Jobbat på Nybro 5.30-14.00 och det gick bara fint. Där vid lunchtid blev det att sätta sig ner med chefen och få beskedet att man nu har ett heltidsjobb framför sig. Känns riktigt sweet, tjäna vuxenpoints.
 
Efter jobbet drog jag till stallet. Gjorde iordning och tog in Amir som hade vilodag. Fortsatte hem, laddade upp med en proteinbar och cyklade sedan till gymmet för att inviga nya gymkortet. Fick till ett ganska bra pass ändå, med tanke på nytt ställe och så, så flöt det på bra. Hann komma hem och hälla i mig proteinshake'n, sedan slocknade jag i sängen en stund innan jag drog mig upp för en simpel middag som bestod av 90% rivna morötter, haha.. Men whatever, nu ska jag sova. tjenos jalapenoz

We got the fire and we're gonna let it burn

Var ju i stallet på förmiddagen och fixade iordning, sedan blev det en liten barbackatur i skogen tillsammans med Natasha. Rullade därefter ut till pappa för att hämta lite grejer och dra på gymmet. Gick riktigt bra.
 
Annars har det väl varit rätt lugnt. Varit och handlat kvarg och även hunnit fixa gymkortet på Gammlia, så nu är planen att premiärgymma i stan redan imorgon. woopa! Men först väntar jobb och möte med Nybrobossen, god natt!
 

- ny vecka, nya möjligheter

Igår jobbade jag min sista dag på Maxi bageriet. Känns som att det gått riktigt fort nu när man tänker tillbaka, the whole summer. Slutade i alla fall vid tre och då blev det att åka in till hippo tillsammans med Anna och hästarna för träning på utebanan.
 
Känslan var väl lite halvers. Amir var stark och ganska springig, som att rida en långtradare eftersom jag inte riktigt fick ihop honom. Blev knashopp och svårt att komma rätt på hinder när han inte tog halvhalterna. Tyckte han bara blev starkare, men det var för att jag bara blev stummare i handen så det blev en enda dragkamp. Men så fort jag fick igenom halvhalterna så kom vi rätt och han var inte ett dugg tittig på staket/grindhindret vi hade framme. Så det tänker jag se positivt! Men jag har lite att tänka på till Vännästävlingen, att inte bli dragandes i handen och bara försöka rida igenom det starka, inte ha handbromsen i liksom.
 
Annars då. Ledig idag, men blir att jobba på Nybro redan imorgon, inte lugnt aight. Tänkte i alla fall ta till vara på min ledighet och snart rulla till stallet. Sedan funderar jag på att fortsätta ut till pappa direkt. Så jävla taggad på gym så kan inte gå ännu en dag utan. Men skriver väl kanske nåt senare, tjao.
                                         Överläggning med coachen myez;)
 

- trött, skriver imorgon, godnatt!

 

- it's all good

Just nu känns det riktigt bra, allt alltså. Arbetet går fint, sista dagen på Maxi imorgon och sedan ser det ju ut att bli fortsättning på Nybro. Har jobbat hela sommaren, större delen på Maxi och det är riktigt kul att ha fått lära känna hela det härliga gänget som jobbar där.
 
Och Amir, efter hans två veckors semester har han gått super och känts riktigt positiv. Som att vilan gjorde honom några år yngre. Vännästävling nästa vecka och jag vet inte vad jag fick för fnatt, men har iaf anmält till en 110! Tar det helt som det kommer och ska bara jaga den bra känslan och hoppas på en bra runda, spännande iaf.
 
Träningen känns väl egentligen också bra. Lite för få gymdagar på sista tiden, men lite mer kondis än vanligt iaf. Mycket jobb i stan och gymmet som ligger ute hos pappa, det går inte riktigt ihop. Men det där lär ju ordna upp sig när jag inom en snar framtid kommer ha gymkort inne i stan. En liten kick fick man ju i alla fall när jag igår gick in på Celsius hemsida och såg att jag vunnit ett helt flak energidryck. jeffla sweet.
 
Samtidigt som allt rullar på så himla smidigt kan man ju inte låta bli att fundera på hur länge det kommer hålla i sig, vad kraschar först, haha.. Nä men bara att njuta av känslan, cuz it's all good.
 

- don't drop that thun thun thun

Jobbat 6-15 idag och dagen rullade på rätt snabbt. Fortsatte till stallet efteråt och red Amir en timme på banan. Jag har en ful ovana att ha vänstertygeln längre än höger och även att jag tar mer i högertygeln, så jag har verkligen försökt tänka på att göra rätt och ha jämna tyglar + mjuk, stadig hand och idag kände jag verkligen hur bra stödet blev när jag gjorde rätt. Amir som ogärna lägger någon tyngd i handen / stöd mot bettet gjorde det större delen av passet idag och gick stundvis riktigt trevligt. Hittade honom jättebra i skritten, stundvis i traven och galoppen. Kände jag att jag började tappa stödet och glappa med tyglarna så bröt jag av och samlade upp allt igen. Nyttigt pass!
 
När jag kom hem käkade jag middag och hade sedan tänkt pallra mig ut och röra på flärret, men slocknade istället i soffan. Drog mig upp senare och cyklade iväg till coop för en minishopping med Sofia. Nu sitter jag nyduschad och laddar för jobb kl 06 imorgon. ciaobelloz
 
 

- like we're gonna die young

Började inte förrän tio på Maxi idag så hann med en löptur och en lyxig frukost bestående av bananpannkakor innan jag var tvungen att rulla. Slutade jobbet sju och sedan har det inte hänt mycket. Nu blir det sängen för att ladda om för ännu en arbetsdag, jobb kl 06!

14 aug - I live for the Applause

Hade stängning på Maxi bageriet idag och jobbade till fem. Fick ett spännande samtal på lunchrasten av chefen på Nybro. Möte väntar! Iaf, fortsatte sedan direkt till stallet när jag slutat för att rida ut på Amir. Skrittade barbacka i skogen 40min och Amir var riktigt pigg och alert. Kändes bara fin och positiv.
 
Fortsatte hem, käkade middag och drog sedan ut på en pw runt stan. Mellanlandade på Gammliahallen en sväng för att spana in gymmet där. Har velat lite fram och tillbaka hur jag ska göra med boxningen, men har nu bestämt mig för att det nog får bli att lägga det på hyllan ett tag för jag hinner verkligen inte. Tänker inte stressa som jag gjorde i vintras för att hinna till träningarna då både skola och stall skulle hinnas med innan, och träningen är vid middagstid. Lite tråkigt såklart, men jag har fattat att jag kommer ha ännu mindre tid nu när det jobbas också.. Med gymkort kan jag ju dra när det finns tid över på dagen, morgon eller kväll. Så att, så är det. God natt.

- ledigheten

Har ju varit ledig idag, så bestämde mig för att sova ut, men vaknade ändå inte senare än halv nio. Käkade frulle och drog iväg på gymmet. När jag var hemma igen fixade jag proteinpannkakor till lunch och sedan blev det att chilla lite innan jag rullade till stan. Tänkte försöka fräscha till mig lite nu för ikväll ser det ut att bli en liten utgång tillsammans med gurlsen. Får se om jag unnar mig nåt glas, svårt att inte känna taggen när solen lyser.
 

" I'm covering my ears like a kid, cuz when your words mean nothing, I go la la la.."

Jobbat på Maxi 7-16 idag och dagen rullade på rätt fort. Amir vilar idag och mamma fixade stallet så jag åkte ut till pappa direkt efter jag slutat. Slängde ihop en enkel middag som fick bestå av kvarg, granola och en banan, sedan blev det att dra på gymmet.
 
Har annars inte hänt mycket. Sett någon serie och bara chillat. Ser ut att bli en tidig kväll trots att jag är ledig imorgon. nighty
 
 
 

- helgen

Igår efter att tävlingen på Surf var avklarad så blev det att fara hem och chilla några timmar. Sedan bar det av till Brännland för Jennies avskedsfest. Åkte in mot stan igen lite före elva och fortsatte festandet på femman. Trevlig kväll!
 
Idag vaknade jag vid halv tio. Käkade frulle och drog sedan till Surf för att kolla på tävlingarna. Hade med mig kameran och filmade rätt många ekipage så nu ikväll har jag suttit och klippt ihop en film som jag kommer lägga ut senare. Nu tänkte jag börja röra mig mot sängen, jobb kl sju imorgon.
 

10 aug - Hopptävling SURF

Nå dagar igen som det varit halvkass uppdatering, men det har varit det vanliga med jobb, stall och träning iaf. Men idag har det varit tävling på Surf!!
 
Har startat 90cm och 1m och Amir har verkligen känts klockren i båda klasserna. Framåt, med i svängarna och jättefina språng. I första klassen tvekade han lite på ett plank som många verkade tycka var läskigt, men lyckades trycka över honom och få en rivning istället. I andra klassen petade vi sista i grunden, men han var verkligen så, så fin! Jättenöjd med ponnyn.
 
 

Onsdag

Jobbat 7-16 på Maxi idag. När jag slutade rullade jag direkt till stan för att hämta ut min nya träningsjacka från Stadium. Fortsatte därefter till stallet för en barbackatur i skogen med en pigg Amir. Han låg på ganska mycket i traven och hade mer tänk framåt än på att även jobba lite också, men stundvis gick han trevligt. Speciellt i slutet när jag kom på att aktivera honom lite mer med öppna/sluta efter vägen. Då fick han så lov att lugna sig lite för att hålla koll på benen. Men kul att han känns pigg och glad iaf.
 
Blev sedan en löprunda innan en sen middag. Nu tänkte jag snart röra mig mot sängen. Blir upp tidigt imorgon för att hinna ett ridpass innan jag börjar jobba kl10. Nighty♥
 
 

- En dag i min smak

Ledig idag och vädret har varit kanoners. Vaknade vid halv nio och drog ut och sprang innan frullen. Gick dock ganska tungt och kändes som att jag sprang på reservtanken hela vägen. Säkert för att jag inte stoppat i mig nåt innan då.. men jag fixade det bra ändå.

Efter frukost och en dusch så rullade jag till stan. Besökte träningsaffären OneMoreRep som jag inte varit in på tidigare. Såg att dom hade de väldigt populära och kanske mest eftertraktade proteinbarerna Questbars som alla verkar leta efter, så jag köpte med mig 10st för 210kr. Traskade vidare till stadium och fastnade för ett par tights och en träningsjacka. Tightsen följde med hem och jackan la jag undan till imorgon. Annars resten av dagen har varit lugn, stekt i solen och käkat grillat!


- 5 augusti

Jobbat på maxi idag 7-16. Hade blivit nå knas med deras beställningar så bageriet var utan mjöl, och ja.. Ni kan ju tänka er ett bageri utan mjöl? Haha.. Så sista två timmarna var rätt lugna, stod mest i disken och grejade på.

Åkte direkt till stallet när jag jobbat klart. Skrittade ut barbacka i skogen tillsammans med Anna och Amir skötte sig fint. Åkte sedan ut till pappa. Vi grillade och efter middagen hade jag tänkt mig på gymmet, men kom inte in för att dörren inte ville låsa upp sig. Fick mig istället en lyckad löptur. Nu sängen, ledig imorgon!!


- Hoppning på hippo

Hoppade för Sofia på hippo idag. Trodde att Amir skulle kunna vara lite seg pga värmen, men han kändes riktigt fin och framåt hela passet. Hoppade på hackamore vilket funkade bra, lite stark emellanåt, men lyssnade för det mesta fint. Började med att travhoppa, sedan studs och därefter blev det att hoppa en liten bana som även innehöll en kombination. Amir kändes super så då hoppas vi på en bra tävling på Surf nästa helg.
 
Resten av dagen har mest varit chill, hunnit hänga på Nydala en stund med Sofia. Tänkte röra mig mot sängen nu, jobb kl sju imorgon. gonatt!

- that's what's up

Har dom senaste dagarna mest jobbat, tränat, ridit Amir som känts riktigt pigg och fin, varit ute hos pappa och hängt med kompisar. Igår träffade jag några brudar från gamla klassen. Vi var ut och åt på Allstar och var sedan förbi på Jontes inflyttningsfest. Trevlans!
 
Sov hos Sofia inatt och kom hem till mamma där runt elva. Har käkat frulle och hällt i mig en kopp kaffe för att piggna till lite. Nu tänkte jag börja röra mig mot stallet. Ska till hippo och hoppa ponnyn, so l8rrr.
 

Den första augusti

Jobbat på Nybro idag och fick sluta där runt två. Drog direkt till stallet och red ut på min fina. Höll mig på rundbanan och Amir kändes riktigt framåt. Pigg i galoppen, men ändå så att jag orkade hålla ihop honom. Fin och fräsch ponnyplutt.

Rullade sedan ut till norrbyn. For på gymmet innan middagen och sedan nu på kvällen har jag varit och hälsat på Malin som jobbar på UG. Ba trevlans, men nu är det sängen som gäller. Natti!


RSS 2.0