that's just...

For till hästarna vid sommarhagen och grejade lite. Tog in Amir och borstade honom. Hade egentligen tänkt låta honom vila, men märkte att han stod och frös (han hade ett tunnare regntäcke) så jag la på honom ett tjockare och for ut och red en halvtimme så han skulle bli lite varm.
 
Nu sitter jag hemma och snackar med datorn, något skumt måste jag säga.

Nya träningskläder från Runshop

Beställde nya träningskläder från Runshop för några dagar sedan. Har precis varit och hämtat ut dom med pappa och dom passade perfekt. Happy girl! Thanks papi♥

svensk sommar var det ja...

Godmorgon.. Hade ju hellre sett att det var sol ute idag än det här kassa vädret (noshit) men aja. Vaknade vid tolv. Somnade ganska sent eftersom jag var stört pigg. Var liksom ute på en powerwalk vid midnatt. Sitter iaf i köket nu och käkar frunch. Får se vad resten av dagen har att bjuda på.
 
Haha, asså kolla på den här. dafuq

Sofia & Ba-Royale


ponnyn på sommarbete

Nu har Amir fått komma ut på sommarbete, lycklig ponny. Fias två hästar blev heltokiga och jättenyfikna på Amir, men dom fick inte så mycket uppmärksamhet. Amir sprang typ tre steg innan han dök ner med huvet i gräset.

vad fan är det här?

Asså har jag missat nåt eller? Är det sportlov och inte sommarlov? Svinkallt ute. Satt som en frusen ihopkrupen köttbulle på moppen när jag körde hem. Ligger i sängen nu och försöker få upp värmen igen. Den här såkallade sommaren kan ju ta sig, ge mig sol nu.
Sv till e; Köpte Amir från Härnösand. Och tacktack!:)

torsdag

God morgon världen. Har precis fixat mig en skål havregrynsgröt med skivade jordgubbar. Ska på en stund börja rulla mot stan. Ska till ponnyn och packa lite grejer och rida. Sen blir det även att hjälpa en tjej som ville prova rida bommar med sin pålle. laterrr

jag är här för att lyfta taket

Hade en riktigt rolig kväll hos Jennie igår med mina fyllegullegrisar! Körde på nyktert och tur var väl det för runt kl22 kom folket på att dom ville ha lite grejer från affären så då krigade jag och Jennie oss iväg i regnet på moppen och handlade. Men kul hade jag och lite småvilt var det allt. Vissa bet sönder sina tänder och andra hade fortfarande en öl i handen vid åtta på morgonen.
 
Vi höll ju till en bit ut i bushen så runt elva imorse tog jag och Lisa bussen in till stan. Jag for och lunchade med pappa och fortsatte sedan till stallet. Skrittade ut på en pigg, framåt, glad och spänd Amir. Nu är jag hemma och ska snart iväg och gymma. ciao

respect your haters, they're the only ones who think you're better than them

Har precis tagit en dusch och fått på mig lite smink. Gick bra att träna, gymmade 50min och 20min på löpbandet. Ska tillbringa kvällen hos Jennie med lite flickor. Fick dock tväront i magen och jag ska dra om en stund så hoppas det släpper snarast... herrå

tisdag

Jizez. Har redan börjat tappa kollen på dagarna, var tvungen att kolla på kalendern att det verkligen var tisdag...
 
Vaknade iallafall runt halv elva. Har städat lite i köket och hängt upp tvätten. Tänkte dra på gymmet om en stund. Har feta träningsvärken i rumpa och ben efter bodypumpen igår så då passar det bra med ett gympass för överkroppen.

kommer aldrig behöva bli kaffedrickare

...med dom här pillerna. Satan i gatan vad speedad jag varit idag. Kunde knappt sitta still vid middagen och jag längtade till att få gå iväg till sommarhagen och ge hästarna mat. Känner inte heller av nåt sötsug/matsug, brukar annars gärna ta nåt på kvällen.

Star Nutrition, Ripped Hardcore

Var i stallet på förmiddagen. Amir blev skodd och jag grejade bara på i stallet, fyllde vatten och packade hö osv. Drog sedan ner på stan och hängde med Jennie en stund, träffade även Mango, wie! Var också in på GymGrossisten och köpte nå träningspiller.
 
                  Ökad fettförbränning, uppiggande & minskar sötsuget.
                    
 
Tog första pillret idag innan jag drog på bodypumpen och jag känner mig helt hyper fortfarande. Men ska bli kul att testa, har mest sett positiva kommentarer.
 
Och du som undrar vart det finns hästar till salu, kolla www.blocket.se eller www.hastnet.se ...

GymGrossisten

Jäklar vilket hålligång det blev idag ändå. Gym, käka middag, ut på powerwalk och sedan bara hem och byta till ridkläder för att sedan få sig ett ordentligt ridpass på Royale. Har faktiskt funkat bra, trots att jag känt mig rätt trött idag.
 
Tänkte försöka komma mig i säng nu så jag förhoppningsvis är piggare imorgon. Blir att fara till ponnyplutten på förmiddagen, sedan eventuellt besöka GymGrossisten på stan. Har spanat lite på deras hemsida och dom verkar ju ha rätt mycket najsigt.

i'm that monster in your mirror

Har inte gjort överdrivet många knop idag, men har iallafall varit på gymmet och snart tänkte jag dra ut på en powerwalk. Blir väl efter det att fara iväg till hästarna när Sofia kommit hem från stan.
Foto: Nu har dom fått kommit ut på semester:)

rastlös

Helu folket. Sitter hemma i köket och är sjukt rastlös. Funderade på att baka, men kan inte bestämma mig för vad och är väl egentligen inte sugen på det heller så, tror det får bli en lång jäkla promenad istället så jag får göra av med lite energi.
 
Skulle ha tävlat nästa helg i Stöcke, men avanmälde igår. Märkt att Amir är lite tjock i en sena i frambenet, han är inte halt, men det kan ju vara en varning så att tävla då är väl som att be om en skada. Istället får Amir nu komma ut på bete i veckan och det blir toppen.

"I only drink 2 times per year, when it's my birthday... and when it's not."


Midsommar

Hade en riktigt trevlig midsommar med mycket folk igår. Kan se om jag har några bilder att bjuda på senare, tror många ej är så bloggvänliga. Är iallafall lite seg idag, men har varit ute och ridit Amir på förmiddagen och sedan när jag kom hem stack jag iväg direkt och red ut med Sofia.

21 juni, en månad kvar

God morgon världen! Sitter i köket och käkar frulle, flingor med skivade jordgubbar, bästa! Ska på en stund börja göra mig klar för att ta moppen till Hörnefors och sedan därifrån ta bussen till stan för att fara till ponnyn. Längtar tills han kommer ut på bete för då är det bara någon km hemifrån så jag kan gå, cykla, moppa.
 
Och om en månad kan jag skriva att jag fyller 18 år, oh-ma-gawd.

the trädgårdsmaster

- Skulle publicerats vid kl15.
 
Sitter nu och käkar veg chicken nuggets och ris efter att ha varit ute i trädgården och rensat jordgubbslandet + blomrabatter. Var snuskigt med alla småkryp, pissmyror, sniglar, spindlar och drygmyggor, men det gick ändå!
Fick bort det mesta från jordgubbslandet iallafall, dock kunde jag inte ta bort det där feta ogräset till vänster för det satt en spindel där...

god morgon världen

Vaknade för ett tag sedan och tänkte snart gå ut och rensa ogräs, som jag lovat pappa. Hoppas jag inte stöter på en massa kryp (spindlar)... Senare idag blir det faktiskt barnkalas! Fias lillkusin fyller år.

call me your favourite, call me your world

Go'kväll alla balla. Har haft en riktigt bra dag som spenderats mestadels med Sofia. Var bara hem en sväng för att käka middag och sedan dra iväg till gymmet innan det blev att fara iväg till sommarhagen och rida ut på fias fina. Nu avrundas kvällen med gurkmacka och bloggläsning. nighty

"can we just for one night let the stars decide where we belong..."

Zhu. Var hos ponnyn på förmiddagen och red ut i skogen. Amir var rätt lugn tills han fick galoppera, då var det mest bara hålla i sig (red barbacka & på hackamore).

Nu ska jag iväg till fia. Hennes pållar kom ut på betet igår så vi ska väl ut och röra på dom en sväng. Amir kommer inte ut förrän efter stöcketävlingen som är om ca 2v.

you better fight for your right

Helu folket! Humöret var fortfarande kasst när jag vaknade imorse, men efter en härlig ridtur i skogen med mycket galopp och sedan häng med Sofia så blev det bättre. Har tänkt dra på gymmet en stund innan jag drar tillbaka och våldgästar Sofia.

får diabetes av denna sötnos

Mitt humör har varit lite halv pissigt hela dan, sedan när folk kommer och tror att dom är så mycket mer än vad dom egentligen är blir man ju bara irriterad. Så efterblivet. Har iaf varit på gymmet lite tidigare ikväll och nu blir det att chilla tungt. Lika bra.


Denna diabetesframkallande sötnos räddade just min kväll lite...♥

helvetes jävla helvete

Så jävla värdelöst. Har haft ett utkast där jag skrivit ner verkligen all min träning, vad jag gjort, resultat, osv. Och när jag loggar in och ser nya designen så ser jag även att mitt inlägg är borta. Jag blir så jääävla depp. Känns helt värdelöst. Helvetes jävla blogg.se.
                 

hela hinken eller slatten, drick den

Kom hem för en stund sedan. Har chillat dillsås hos Sofia, bara flummat runt, det vanliga helt enkelt. Nu när jag kom hem kände jag för ett kvällssnack och det finns ju alltid nyttigare alternativ så körde på äppelskivor och kanel. Riktigt gott, testa om ni inte gjort tidigare.

Googlade på äpple&kanel och fick fram dom här söta mini smulpajerna. Ska testa göra dom, typ i helgen? Säkert schmaskiga.

källa


"jag blir lite bäng och lite glad och jag tänker för mig själv - allting är som det ska"

 

Go'kväll peep to the z!

Har nyss kommit hem från gymmet, varit där och köttat tsm med Robin. Inväntar nu Sofia som ska komma och hämta upp mig, måste iväg till Hörnefors och hämta hem moppen.

Tidigare idag tog jag bussen in till stan, for till stallet och red ut på Amirisen. Han var på riktigt pusshumör så jag fick passa mig lite när jag höll på göra iordning honom, var smart och hade ett vitt linne i stallet, ofc. Red iallafall på en stor äng och lät honom galoppera av sig. Riktigt härligt och kul tyckte både han och jag att det var.

Hittade en mini-shoe när jag var ute och gick igår, naw!


första dagen på sommarlovet, check

Då har första dagen på sommarlovet flygit förbi! Fick en riktigt snygg start på lovet med mina fina igår, fick dock väldigt lite sömn, men äääh, standard.

Vaknade tidigt idag och tog en dusch. For vidare till stallet och red ett ordentligt dressyrpass på banan. Försökte verkligen vara noga med mig själv och Amir. Att sitta ner ordentligt gick faktiskt bra, men märker att jag gärna smyglänger tyglarna och trampet i stigbygeln måste jobbas på. Amir kändes iallafall väldigt trevlig i traven efter en stund.

Var tidigare ikväll ute på en powerwalk, sedan stack jag iväg till Sofia och hängde där. Nu tänkte jag snart försöka ta igen några timmars sömn. goodnight♥

Bjuder på en bildbomb...












skolavslutning mtf's

Är hos Bea och kickar igång sommarlovet! Var på skolan en kortare stund imorse och drog sedan på stan med mina sköningar. Åkte karuseller på tivolit och lunchade, sedan blev det att dra iväg till Beas lägga. Nu är det sommarlov!!! KBK mtf'ssss!

standing up for myself, saying fuck'em all

Idag har det varit hippietimes med sköningar från klassen. Vi var utklädda och taggade på brännbollsturnering, dock var turen inte på våran sida så resultaten är väl inget att skryta med.

Var på stan en stund efter turneringen, sedan for jag iväg till stallet. Började med att tömköra en stund, sedan longerade jag. Amir skötte sig riktigt bra, brukar annars vara ganska mycket dampande.

Innan jag for hem drog jag på stan igen och klippte mig. Ett år sen sist... Men behövde ändå bara ta 2cm på längden, så det blev enda skillnaden på håret. sweet, soft, awesome.




don't feel no pain, just smile back

Ligger i sängen med Eminem som sjunger sina sköna låtar. Har inte hänt så mycket idag. Hängde med Sofia några timmar och kollade när hon hopptränade, och det är väl egentligen det mest intressanta som hänt idag.

Näst sista skoldagen imorgon, och det är inte ens en skoldag. Det är brännbollsturnering och min klass är såklart utklädd till hippies, yeah man. Har även ikväll bestämt avslutningskläder så det känns soft. nattie peepz


too late for the other side, caught in a chase

Ciao chickenz. Ligger i sängen som en säl och chillar. Ska väl på ett tag hänga på Sofia och se på hennes hoppträning. Sen hade jag även behövt röra på mig idag, men om det blir gym eller promenix märker jag väl sen.


when every night is saturday night

Halihalå. Hade verkligen svintrevligt hos Bea igår med massa peppade folk och härlig musik. Somnade runt halv fem och vaknade såklart onödigt tidigt så har varit rätt seg idag, men piggnade till lite efter en härlig sväng med ponnyn. Galopperade barbacka på en äng och det var lovely.

Mamma fyller år idag så grattis till henne. Har käkat smörgåstårta och sedan kom fia och joinade. Vi har större delen av kvällen fulat oss i camen på chattis. Bara tokigheter.♥


morgonstund har jordgubbe i mun

God morgon alla fina & fula! Har precis slevat i mig en skål (ah jag åt skålen också) med flingor och jordgubbar. Härligt att vakna och se att solen skiner. Dock vaknade jag av att pappas mobil ringde så det var ju lite på minus.

Min medryttare rider iallafall Amir idag. Mina planer såhär långt är att gå ut på en powerwalk och sedan ikväll blir det att äta middag hos Bea och fira henne tillsammans med brudarna.


this time we're deep down in our struggle

Go'kväll! Kan ju börja med att berätta om tidigare idag...

Var i stallet runt ett och fixade. Amir fick bara komma in och bli borstad för sedan stack jag iväg till stan. Lunchade med Malin och shoppade lite smått. Fick hämtning av mamma och när jag kom hem drog jag på gymmet.

Kom hem, käkade och sedan kom Sofia hit och färgade håret på mig. Är helt orangehårig nu efter att försökt blondera det, fast nä, körde såklart på mörkbrunt. fuckyeaaah


mekar mode [ON]

Var i stallet på förmiddagen och red ut barbacka i skogen ca 40min. Lät Amir jogga på länge och jag höll mig som mest till trav. Han kändes riktigt fin efter en stund, mjuk och avslappnad i kroppen och lyssnade på tempoväxlingarna.

När jag kom hem blev det lite moppemek med papi. For ut och testkörde den slimegröna som stått över vintern och den gick helfint. Tvättade upp den och aeroxen. Fick nya ventilhattar av papi till aeroxen, det är dom små detaljerna som gör det.
             
De silvriga döskallehattarna...hell yeah


fundileringar

Fan, hade ju velat fixa håret innan avslutningen. Ringde till Wish tidigare, men dom hade inte tid förrän om en månad typ. Har gått där dom senaste åren så vettefan vart man annars ska våga gå, vill inte komma med nån jäkla hockeyfrilla.

Sedan hade jag velat färga det också. Gärna som sist då jag körde på mörkbrunt och ljusare slingor. Om jag köper hem färg blir det väl fail med fläckar här och där. Men hinner man ens få tid på någon salong innan tisdag? Nästan synd att man inte är kille, så enkelt med snagg ba.

                                          what i'm talking about   ↓


"if this love only exists in my dreams, don't wake me up..."

Skön dag, men kanske inte det skönaste vädret atm. Var iallafall lite sol tidigare så jag försökte steka en stund då. Ponnyn har fått en välförtjänt vilodag och jag har varit på gymmet och köttat. Har ändå inget bättre för mig nu så det får väl bli en kvällspromenix. ciao

Haha, jäkla ghettoAmir...♥


love this freedom

Har varit på skolan och haft två betygssnack idag som gick fint. Kommer troligtvis inte sätta min fot på skolan nå mer den här veckan and it feels lovely. Nästan sommarlov nuju. ;) For iaf till stallet efteråt och red ut barbacka i skogen 40min. Red på hacket så Amir blev lite hängandes, men kändes bara pigg och glad. Blev bara nån kortare travsträcka, annars skritt.

Har tidigare ikväll varit på gymmet en timme och nu sitter jag nyduschad i sängen med en banan&blåbärssmoothie i handen. Tänkte väl se någon serie nu bara. Bra avrundning på kvällen.

                                                          


cuz i'm gonna shout it out, that i love you so

Go'morron! Sitter i köket och käkar frulle. Ska på en stund hoppa på moppen och köra till Hörnefors. Tar bussen därifrån till skolan. Har bara betygssnack idag så det är chill.

Blir sedan att fara till min fina lilla ponnyplutt för en lugn tur i skogen. ciao


min kämpe

Har även idag varit på Surf och tävlat. Och det har verkligen varit skönt med bättre väder! Hoppade en LB idag och Amir kändes riktigt fin. Gick först in och hoppade grunden som jag nollade, så då fick jag sedan komma in och hoppa omhoppningen. Var bara tre stycken som blivit felfria så jag var som "garanterad" en placering.

Kände då för att satsa lite på omhoppningen, men blev tyvärr lite slarvridning och fick två nerslag. Räckte ju ändå till en tredjeplacering, men det är skönt att Amir kan vara riktigt schysst ibland!


LA-debut

Go'kväll. Ligger i sängen och tar igen mig efter en heldag ute i skitvädret. Har inte varit några speciella resultat idag om man snackar placeringar, men för mig själv har jag tagit ännu ett steg med Amir och nått mitt mål.

I LB:n rullade det på bra i grunden, när jag kom till omhoppningen tappade jag ena stigbygeln mot andra hindret och tappade tempot så det blev ett stopp. Tog om, hoppade och rullade på till nästa hinder. När vi inte hade hittat tempot igen och det var ett titthinder vi kom på så kände inte Amir för att vara schysst, så vi blev uteslutna.

I LA-debuten kändes han riktigt fin och höjden kändes enkel. Fick två rivningar, sen blev det soppatorsk på näst sista hindret. Men som sagt, är nöjd och jag har lyckats nå målet jag siktat mot.♥


mot surf

God morgon.

Sitter i köket och slevar i mig frukost. Har på mig tävlingskläderna och snart blir det att rulla mot stallet för att fixa till ponnyn och dra till Surf för hopptävling. Håll tummarna för oss idag.♥


1. juni. 2012

Fan vad fint, nu är det juni! Skolavslutningen är inte alls långt bort nu. Hade iallafall bara bageri i skolan idag. Gjorde vetelängder som var ett bakprov och det gick helvackert.

Red ut på min ponny efter skolan och det gick toppen. Han kändes mjuk i kroppen, pigg och framåt. Checkade av lite grejer, mycket tempoväxlingar och flytta för att se så han var med, trots allt tävling imorgon.

Just när jag kom hem satte jag mig i sängen och såg bigbrother, sedan blev det att ta sig en powerwalk som slutade hemma hos fia. Har nyss kommit hem till sängen igen och tänkte snarka nu. nattie


RSS 2.0