hard work

Klockan är tio och jag har ganska precis kommit hem, äntligen. Som jag skrev i tidigare inlägget så gick ridningen jättebra idag. Red ut barbacka på Amir i skogen och lät honom jogga på runt rundbanan. Han var riktigt mjuk och fin.

Fortsatte sedan direkt efter till iksu. Började med ett pass zumba och körde därefter core control. Nu blir det  middag och sedan chilla tungaste ever.


På bussen påväg till iksu

Jobbat på i bageriet idag och avslutade med skrillor, Agnes tyckte iaf att det var kul som ni kan se på bilden. Nyss varit i stallet och ridningen gick skitbra, mer om det sen. Ska till iksu nu.


tisdag

Godmorgon. Fått på mig smink och kläder och håller nu på käka frulle. Bageri och idrott idag. Sedan hästen, och därefter är jag sugen på dra på nåt pass på iksu. Om det blir ikväll eller direkt efter stallet får jag se. herråå


sudda bort dom som hugger dig i ryggen

Har under kvällen skrivit lite på en svenska uppgift och lyssnat på musik, Kapten Röd just nu. Hur skön?! Imorgon har jag bageri från morgonen och några timmar framåt, sedan avslutas skoldagen med idrott. Nu ska jag sleepa tight. godnatt!


stadsbo

Ah,  nu är man stadsbo ett tag framöver. Mamma fick lägenhetsnyckeln idag så vi har varit och handlat och fixat lite. Iallafall, slutade fyra från skolan och fick då hämtning av papi och drog till stallet.

Red Amir på banan och lät honom mest rulla på i galopp på volter, runt spåret, gjorde lite byten. Han blev mjuk och fin mot slutet, red 55min.


ny vecka, nya tag, mera drag

Haft en riktigt lugn helg med plugg, stall och träning. Men så ska det väl också vara ibland. Nu sitter jag i skolan och ska kolla igenom plugget till provet en extra gång. Smell you later alligator.


Fortsätter pluggandet, kewl


Söndag

Varit i stallet hela förmiddagen och ridit, nyss pluggat och nu blir det pw.ciao


@ mormors place

Är hos mormor, har precis duschat och sitter nu i soffan med godispåsen bredvid. Hoppade inget med Amir idag, men fick mig ett trevligt dressyrpass. Meeen ska chilla vidare nu, ciao.


Amir ger er alla onda ögat


lördag

God morgon eller dag. Vaknade för ett tag sedan och håller på käka frulle. Nästa steg är att fundera ut hur jag ska ta mig till stallet. Drygt att åka buss... Är iaf svinsugen på att rida på banan och sätta upp nåt litet skutt. Var ju flera månader sen jag hoppade med Amir. We'll see.

           Bjuder på en bild som Emma la upp på fb. Emma, Emil och knattejag.


turn all the lights on

Kom hem från gymmet för ett tag sedan och nu sitter jag och sörplar i mig citronvatten. Blev visst bara en lugn och fin kväll, men det funkar väl det med. Ska bläddra igenom naturkunskapsboken och knapra popcorn nu. Hoppas ni får en fabolous evening. ;)

Förra helgen: Fia, jag, Jake, Krille och Johanna. + fotografen Bone.


pics 2 ma' morbror






fredag

Haft en bra skoldag. Korta lugna lektioner och några timmar i bageriet. Fick sluta rätt tidigt och drog då till stallet. Red först ut på Amir. Han var pigg och framåt, men när han väl kunde lugna sig lite gick han emellanåt trevligt. Red Amir 50min och tog sedan ut Iza på en tur i skogen. Även hon var pigg och glad.

                       Får se vad som händer ikväll, inget planerat än så länge.


två timmar kvar till fredag

Fan va skönt, redan fredag imorgon! Har varit ute på en powerwalk ikväll och nu blir det att ta tag i några trafikfrågor. Hade ju hellre sett satc, men what to do. over&out
             


rocka på rocka på så hårt det går

Shu. Nyss käkat och sitter nu och lyssnar på markoolio, nostal-fk'n-gi. Skoldagen gick smidigt och vi fick sluta tidigt. Drog till stallet och provade en ny dressyrsadel på Amir, annars hände inte mycket mer för honom. Ska snart ut och gå, ska bara chilla ett tag till.


to prove that i finish what i start

Slutade skolan runt ett och drog då till stallet. Red ut barbacka i skogen på Amir. Gick sådär. Fortsatte sedan till iksu och körde ett pass bodypump. Gissar att jag kan förvänta mig en fet träningsvärk. Nu chillar jag i sängen med musik i öronen. Måste ta tag i trafikplugg. oh, sooo much fun. hejdå.


I butiken

Står i butiken på skolan och säljer olika sallader, välkomna;)


i'll stop hatin', but only if you make me

Har varit på gymmet ikväll, nu ligger jag i sängen och lyssnar på fina Conor Maynard. Tänkte fixa mig en kopp te och se satc. over and out girlscout.


24 januari, try something new

Helu. Är nu hemma igen efter flera dagar i stan. Ligger i sängen och tänkte chilla med lite satc. Har iallafall varit i köket på skolan idag, gjordes mackor, potatissallad och kött skivades. Fick hämtning av mamma när vi slutat och for till stallet.

Red Amir på banan och provade ett nytt bett på honom, rullbett. Tyckte det funkade riktigt bra och med ett rullbett så kan han inte bita fast. Red en timme och jag är nöjd med passet, kände mest på honom i alla gångarter för att se hur han skulle funka med bettet.


Home sweet home

Då var kvällen på östra avklarad. Har fått fixa mackor och bjudit på och har även fått käka en hel del själv. Men nu är jag hemma hos mormor igen och ska dö i soffan. Godnatt!


Öppet hus på östra

Har precis kommit tillbaka till skolan efter att ha smitit iväg till stallet en sväng. Är öppet hus här på östra ikväll, welcome!;)


Cause we're doing this right

Precis kommit tillbaka hem till mormor efter en timmes promenad med Malin, riktigt härligt. Nu blir det tv och chill, sen att det är sovmorgon imorgon är bara sweeeet.


Söndag

Helu. Var igår hos Sofia och åt middag med trevligt folk, fortsatte sedan till Johanna och spenderade resten av kvällen där. Idag har jag hittills varit i stallet. Ridit både Amir och iza och dom skötte sig fint.


Iksu

Nyss varit i stallet och ridit ut med Emma, gick bra och Amir ser ut att trivas fint med henne på ryggen. Nu sitter jag i bussen på väg till iksu, laterrr


focus on what's important in your life

Ligger i sängen och smaskar godis, som att jag inte fått nog med fika hos fia ikväll!? Har iallafall haft en trevlig kväll med min fina fia och massa annat folk. Nu ska jag avrunda kvällen med satc, nighty♥


spännande ridtur

Red bland kvarteren idag och det känns som att det var ungar every-fucking-where som följde oss storögt med blicken, haha. Spännande att se en häst tydligen, fast det vet man ju själv hur man var när man var liten. ;)

Började garva lite när jag red förbi en farbror som satt ute på sin bro. Han började gnägga åt Amir, horsewhisper or what's up? Det lite mindre trevliga med ridturen var att när jag nästan var vid stallet igen kom en hund i fullfart mot Amir och hans bakben. Amir vart rädd, hoppade upp i luften och slog, men träffade inte hunden som tur var...

                                        Aja, nu ska jag och gratta fia. ciao!


it's friday bitches

Sitter i soffan med Malin och Tobbe och chillar med lite youtube videos. Näst sista lektionen börjar om en stund. Men det där skiter vi i nu, måste ju såklart skriva om det viktigaste med den här dagen.

                    Min underbara bästa Sofia fyller 20 år idag. GRATTIS!












-


Skönt att äntligen kunna vara och jobba på i gymmet igen efter förkylningen. Med uppehållet + träningsvärken gick det lite tyngre än vanligt, men det ska nog snart rulla på igen som det brukar. Nu blir det satc, nattie.♥


träningsvärk, enda värda värken

Ponnyn fick vila idag så jag drog förbi stan en sväng med Malin. Nu ligger jag i sängen och smälter maten. Har fetaste träningsvärken i ben och rumpa, nästan så jag borde ha tillgång till rullstol, men ska ändå dra på gymmet på ett tag. Dock ska jag endast köra överkropp.


@ school ofc

Sitter i klassrummet och har projekt & företagande. Går egentligen till fyra (3h till...), men läraren sa att vi skulle få sluta ganska mycket tidigare. Chillzor! Får se hur det blir med ridningen idag. Har ju snöat en jäkla massa så styltor under hovarna lär ju garanterat bildas.


she got it good, hell yeah she got it made

Ligger i sängen och chillar med härlig musik. Har fått lite plugg bortgjort ikväll and it feels good. Dock väntar en lång pluggdag imorgon. Men det är då, nu -› satc♥


this peppermint winter is so sugar sweet

Precis kommit hem och jag har haft en riktigt bra dag. Heldag i bageriet på skolan och där var uppgiften att jobba självständigt och man fick även göra precis vad man ville. Började med att göra äppelbakelser och fortsatte sedan att experimentera lite, vilket ni kan se på bilden nedan.

Efter skolan blev det iksu med Malin. Började med att gå på bandet 40min, därefter bodypump 60min. Tungt mot slutet, men sjukt kul ändå. Riktig kick. :)


Med b-rudarna

Chillar i sängen med Malin och Bea och glor såklart på satc, what else liksom. Sover hos Malin inatt och imorgon blir det upp tidigt för bussen till skolan. Heldag i bageriet vilket är chill, viiiilket passar perfekt. Herrå


sjuttonde januari

Helu. Precis kommit hem. Varit i stallet och ridit intervaller med Amir. Gick bäst mot slutet när han hade lugnat sig lite och började slappna av. Innan stallet var det skolan, hade bageri och fick göra pannacotta + chokladcream. Har även hunnit vara och hälsa på morbrors fölis som inte direkt är nåt föl längre. Lägger upp bilder på henne senare.


det är min tur att må bra

Har varit ute och gått 50min ikväll. Var härligt, bortsett från att jag fått ont i båda fötterna, redan sen några dagar tidigare. Mamma pratade om inflammation, men jag vet inte. Får väl försöka ta det lugnt med promenaderna, tror jag istället är redo för att köra ett pass på gymmet imorgon. Förkylningen har äntligen börjat avta.

      Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska dra igång ett avsnitt av satc.
                      


för jag kan inte dansa så fint som du

Efter en skoldag är sängen lätt ett av favorit placen. Vi gick mest bara igenom grejer, men ändå kändes det som en ganska lång dag. Tuffare schema nu än tidigare. Drog iallafall till stallet efter och red ut barbacka i skogen 50min. Amir skötte sig ovanligt bra på hacket, gjorde mycket tempoväxlingar och halter för att han skulle lyssna. Nu ska jag smälta maten till ett avsnitt av satc, sedan promenix.

                                            Bild från när fia tatuerade sig.


agnes äter daggmaskar till soppan

cha cha bloggen. Sitter på skolan och flummar. Ska ha NO nu vilken sekund som helst. Fun fun fun, looking forward to the future. Nä, men ah, fast, hejdå. :)


lovers dance when they're feeling in love

Nyss varit ute på en pw, perfekt sätt att avrunda veckan på. Hoppas att min förkylning kan ge sig så jag kan sätta igång med gymmandet nån gång nästa vecka. Nåt som jag vet säkert som sätter igång på allvar nu är skolan, tur man har kungaste tungaste klassen jao.


after all, those wings will take you up so high

Halihalå. Kom hem för ett tag sedan och chillar nu med sex and the city. Idag har Amir fått komma in på hippo och rört på sig. Först red jag en stund, sedan red Emma, tjejen som ska börja hjälpa mig lite. Dom såg ut att trivas bra med varandra så det kändes skönt. :)


I wanna be loved by you

Helu världen. Precis kommit till stallet och ska snart ut och rida. Var ju och kalasa lite i flarken igår, dock sjönk stämningen ganska fort när det skulle bråkas. Aja, hade iaf kul med mina fina party peeps. :)


Mot oändligheten och vidare

Sitter i bussen och det ska jag göra en timme. Ska ut i skogen, möta upp mal & bea och ha fun fun fun. Kvällen kommer va ung och dum, just like us. ;)


fredag den trettonde

Omg, otursdagen är här. Blir iallafall att vara hemma från stallet idag. Vaknade tolv och ligger fortfarande kvar i sängen. Tänker se sex and the city och även fixa lite frulle på ett tag. tjingtjong


everything will be okay in the end. if it's not okay, it's not the end.

Känner att febern smygit sig på, men jag har ändå varit ute och gått ikväll. Riktigt härligt var det. Innan det bakade jag en kladdkaka som jag ska smaska på imorgon, helg♥. Amir har fått vila idag och jag har inte riktigt bestämt hur jag ska göra imorgon. Kanske får han vila även då. Har känt mig lite snurrig då jag ridit nu när jag är sjuk.


cause i'm so far, from where you are

cha. Sitter i köket och lyssnar på Owl City, love♥ Vaknade lite före två idag och har väl hittills inte gjort så många knop, plockat undan lite i köket bara. Trots min dryga förkylning tänker jag dra ut på en powerwalk senare. Blir så seg om jag bara ska sitta inne och mögla.


nattuggla

What am i doing. Klockan är fem och jag är fortfarande vaken. Har gått och lagt mig mitt i natten de senaste dagarna och kan säga att det inte var härligt att kliva upp för skolan, men nu kommer jag få sova så då spelar det ingen roll. godnatt cuties♥


what a feeling, it's hard to believe in

Skön känsla. Kort och chill skoldag, ridpasset med Amir på banan gick riktigt bra och nu sitter jag hemma i sängen med tekoppen bredvid. Nåt riktigt härligt är att det här var enda skoldagen för denna vecka, score!
 
               Så går det när mästerfotografen Lisa har mobilen i handen, haha!



Emma med e

Värt. Komma till skolan för att se en film, Hannah med h. Svensk sug film. Blir iaf att dra till stallet snart. Ciao


living like there's no tomorrow

Kött fifän, imorgon kör skolan igång igen. Blir iallafall king att träffa alla godingar. Har tillbringat hela dagen (förutom när jag var i stallet) i sängen. Lika bra det nu när jag ändå är sjuk. Hoppade motvilligt över powerwalken idag, men vill försöka bli frisk så snabbt som möjligt.

                Sommar, sol och en 18års dag hade jag inte tackat nej till nu.


imagination unlimited

Kom hem för ett tag sedan och sitter nu och sörplar i mig te. Har Malin att tacka för att jag äntligen kan dricka te, passar perfekt när halsen är handikappad. Har ju varit i stallet på förmiddagen och Amir fick sig en sväng i skogen. Han var ganska spänd och i galoppen blev jag bara less på honom för då var allt farligt. baiz herrå


10 januari, sista dagen på lovet

Morning. Väckaren ringde för ett tag sedan och nu sitter jag i köket med ridkläderna på och dricker te. Halsen är sämre, men what to do. Ska iallafall snart börja rulla mot stallet och fixa där. later


it's much better to face this kind of things

Chillar i sängen med musiken. Har varit ut tidigare ikväll på en promenad och det var riktigt härligt. Bara varit inne annars idag och chillat tungast. Halsen känns sämre, men någon större förkylning har iallafall inte brutit ut, än. Imorgon blir det upp tidigt för att fara till stallet, hoppas bara att jag kan somna en vettig tid med tanke på hur länge jag sov idag.


c h o c k t i l l s t å n d

God morgon... Vaknade två idag! Har inte sovit så länge på hundra år, fast sen var jag ju uppe när klockan hade passerat fyra inatt. Ska iallafall fixa mig lite frunch nu.


sometimes i get a good feeling

Har varit en lugn dag. Känner i halsen att en förkylning är på gång och något sånt vill jag gärna slippa så jag får försöka ta det lugnt nu. Ponnyn vilar imorgon och även jag ska försöka vila. Kommer nog köra på en powerwalk iallafall annars kommer jag klättra på väggarna.


8 januari

Helu. Precis kommit hem efter att ha varit i stallet. En tjej, som också heter Emma, kom och tittade lite på Amir. Hon ska eventuellt börja rida honom ibland och att hon är dressyrryttare är bara positivt. Red iallafall på rundbanan och jobbade mycket med tempoväxlingar. Gick bra, men Amir blev spänd emellanåt.

Hade en trevlig kväll med Johanna igår. Vi såg Breaking Dawn på bio och den var riktigt bra. Drog därefter hem till henne och chillade med gotta framför tvn.



Breaking dawn

Ridturen med Johanna gick fint och ikväll ska vi dra på bio. Hade egentligen andra vilda planer, men kroppen tyckte annat. Men jag är säker på att kvällen kommer bli ung och kung.


morgonstund har gröt i mun

Godmorgon. Mamma väckte mig för ett tag sedan och nu sitter jag och käkar gröt. Blir på ett tag att börja rulla mot stan. Ska hämta upp Johanna och sedan rulla till stallet.


tävlingsresumé 2011

Februari:
Första tävlingen på året var en hemmatävling, Hippo. Första dagen, 26feb, tävlade jag LC med 4fel och red min första felfria LB. Andra dagen, 27feb, nollade jag LC och kom tvåa.


Maj:
Vännäs Ryttarförening 8maj. Tvåa i LC och 8fel i LB. Var nöjd med dagen.


Sikeå Ridklubb 28maj. 4 fel i både LC och LB, men ändå tvåa i båda klasserna.


Juni:
Vindelns Ridklubb 11juni. Sämsta tävlingen någonsin för mig och Amir. Hästen spänd som en fiolsträng och en frustrerad ryttare vilket resulterade i två uteslutningar.


Juli:
Stöcke Ponnyförening, 2juli. Tävlade två LC klasser, 4fel i första och i andra utgick jag. Amir kändes inte som sig själv så efter tävlingen fick han semester.


Augusti:
Surf, 12-13aug. Tävlade en LC första dagen, vinst. Andra dagen blev det en andra placering i LC och en avfallning i LC+5. Var skitnöjd med helgen!


Vännäs Ryttarförening, 27-28aug. Hade ingen bra helg, red som en rutten säck potatis. 4 fel i LC, utesluten LB, 4 fel i LC.


September:
Vännäs Ryttarförening, 25sep. Årets enda klubbtävling. Nollade en LD (cr) och vann LC.


Oktober:
Hemmatävling, Hippo, 8-9okt. Hade en bra känsla hela helgen. Första dagen blev jag trea i LC, 4 fel i LB. Andra dagen knep jag fjärde platsen i LC.


November:
Surf, 12nov. Årets sista tävling som avslutades på topp. Hoppade en LC med 4 fel och nollade LB. Båda rundorna räckte till vinst.


Jag är riktigt nöjd med tävlingsåret som varit. Vi har haft motgångar, men mycket framgångar. Jag har hittat Amir bättre, men har ändå mycket att arbeta med. Det här året som jag har framför mig vill jag jobba mycket med min ridning och bygga upp Amir mer. Jag vill inte känna press för att det är mitt sista tävlingsår på ponny, utan jag vill fortsätta ha kul med Amir och rulla på där allt känns bra. Känns allt som det ska debuterar jag LA, men det tar vi då. Allt som räknas är att ha kul.


just snap snap snap your fingers for me

Gymmandet gick fint och nu sitter jag här och smaskar godis, käkar väl tillbaks allt jag tränade bort. Imorgon blir det iallafall att dra till stallet nån gång på förmiddagen. Johanna ska hänga med så det blir väl en tur i skogen för pojkarna. Men bloggar mer imorgon, have a wonderful evening.


jag går bredvid, men halkar efter

Kvällen blir som jag misstänkte, hemma och lugn. Trots min saftiga träningsvärk i benen så ska jag dra mig iväg till gymmet. Tur att jag mest brukar köra överkropp. Sedan blir det nog bara att gotta sig lite framför tvn. Unnar mig ju bara godsaker på helgen och den här gången har jag laddat upp med ostkrokar, yuuuuum.


fredagen den sjätte januari tvåtusentolv

Att passa voffen gick fint och jag överlevde natten, hade tvn på hela natten som min beskyddare. Kändes tryggt. Drog till stallet runt tolv och red på banan en stund. Han galoppjobbades ordentligt igår så idag blev det bara ett lättare pass. Travade lite volter och mjukade upp honom.

Kan säga att jag har en ganska skön träningsvärk i benen. Igår var det ju först galoppjobb med Amir, sedan fick även Pucken ett ordentligt travpass. Iallafall så ser det ut att bli en lugn kväll, kanske inte vad jag önskade mig, men får väl se vad som händer.


Meow

Helu. Chillar tungt i soffan efter en härlig promenix. Nighty


Hundvakt

Att jag skulle vara hundvakt visste jag, men inte att det var jag som skulle flytta till hunden. Mina kusiner är borta så nu är det jag och voffe, ensamma i stora huset.


jag vet vem jag är när jag är hos dig

Morning. Har precis käkat frulle och ska snart börja rulla mot. Har inte så mycket inplanerat idag, först stallet och sedan blir det att vara hundvakt. cya laterrr


what doesn't kill you makes a fighter

Var på gymmet och körde på en timme ikväll, gick fint. Nu sitter jag dock i köket och tröstäter ett äpple. Har ont i stortån, som jag får lite från och till, vilket jag kan tacka min lilla ponny för. Fast nä, jag skyller på mig själv. På hippologums oktobertävling när jag stod i boxen och gjorde iordning Amir så stod jag lite klantigt till när Amir blev rädd för något, hoppade bakåt och landade på min fot. Det var ju sådär lagom roligt att ha en mosad tå när man hade en klass kvar att rida.

Kommer ihåg att jag stod och hade insläpp till tävlingsbanan och hade sååå jäkla ont. Tog av mig skon och såg att jag hade blött igenom socken. Ville dock inte ta en närmare titt förrän jag ridit sista klassen.

Lite halvt plågat ansiktsuttryck när jag skulle stoppa in foten i stigbygeln, haha.


sicker than the remix

Chu folket. Ligger hemma i soffan och chillar med tvn. De e la gött. Tillbringade min förmiddag i stallet. Började med att fixa iordning allt och drog sedan ut och red i snöovädret. Lät Amir jogga på två varv runt slingan och det gick väl rätt bra, när han inte höll på dö av alla snöklumpar som skottats upp på bägge sidorna av vägen.


@ mormors place

Sitter i soffan hos mormor och ser tv, men ska snart ut på en promenix. Grejade på i stallet hela förmiddagen och red både Amir och Pucken. Dom fick plumsa på i snön och det gick bara fint. Kul var det också! :)


tredje januari tvåtusentolv

Gutmårning. Har precis käkat frulle och ska snart börja rulla mot stallet. Blir väl att fixa och greja lite först, sedan rida. Får se om jag stannar i stan hos mormor när jag är klar hos ponnyn.


första gympasset 2012, check

Var och gymmade tidigare ikväll, gick bara bra. Ska chilla ett tag till vid datorn, sedan måste jag börja röra mig mot sängen. Blir upp tidigt imorgon för att fara till stallet. Har ju kommit en jäkla massa snö, men hoppas på att det funkar bra att rida ändå. nighty


dag två av det nya året

Helu. Blev väckt vid tio av att tandläkaren ringde och ville boka in en tid, omg i'm next. Har iallafall nyss kokat gröt som jag nu käkar till frunch. Skulle egentligen varit på hippo och ridit dressyr för Lena Unneby, men jag hoppar över det då det är sjukdom på hippo. Blir nog även så att jag hoppar över markarbetet imorgon och hoppningen på onsdag. (Var en tredagarsträning jag hade anmält till).

Känns såklart tråkigt för markarbetet och hoppningen är för Emma Emanuelsson och hon hade jag gärna ridit för, men får se. Far kanske bara dit och tittar. Verkar som att det får bli en dag hemma för mig idag. Ponnyn vilar för det var tydligen bara klibb i stan och klibb betyder styltor...


nyårslöften och sånt där

Har varit hos Sofia ikväll. Käkade kebabrulle, som jag inte gjort sedan i våras typ! Tänkte på det där med nyårslöften, någon som lovat sig själv nånting? Själv skippar jag det. Har ju redan påbörjat mitt "löfte" till mig själv och det är träningen. Hoppas på att motivationen håller sig lika stark, då kommer det nog bli ganska bra det här.


2012 och jag mår som jag förtjänar

Hade en toppenkväll igår med härligt folk. Välkomnade det nya året med raketer och skumpa. Började det här året med att vakna upp hos Sofia och må som jag förtjänar. Fick hämtning av mamma och for till stallet. Red ut på en härlig tur i skogen på min fina ponnyplutt. Nu ska jag på kalas, fias mami fyller år. Grattis!


RSS 2.0