got feelings for that guy i can't deny

Körde på en 80minuters kvällspromenad. Innan vi vände hem la vi oss vid vattnet och tittade upp mot stjärnorna, chill. Skolan idag var väl okej. Hade två vanliga lektioner, skolfoto och avslutade med bageriet.

Fick därefter hämtning av mamma och drog till stallet. Red ut barbacka på Amir och jobbade i traven med lite skänkelvikning och öppna/sluta. Han lyssnade riktigt fint på mina hjälper och var lugn och avslappnad. Fina ponny♥ Nu blir det drömmarnas värld.


balkonghäng med growling

Hänger med Grävling på balkongen. Mätta och belåtna är vi efter en middag bestående av tacos, yum. Nu ska vi ut och röra på oss, en ordentlig långpromenix är vad som gäller. ciao♥


på skolan med mina darlings



if you want to be interesting, be interested.

Kom ur duschen för en stund sedan och väntar nu på att håret ska torka. Edvard är här och sitter ute på balkisen med Malin. Joinade dom en stund innan jag var tvungen att gå in igen, kallt ute ju. Iallafall så är det skolfoto imorgon. Fundilerar fortfarande på hur håret ska få vara och jag har lagt fram lite olika klädval. Får helt enkelt sova på saken. :)

                                                   
Förra årets skolfoto


true minds, true hearts

Hej!:) Kom hem för ett tag sedan. Skoldagen gick smidigt med en vanlig lektion, sedan blev det bageriet för att baka tårtor med ettorna. Även det gick fort så efter det drog jag på Waynes med Malin, Bea och Jacce. Fick mig en chailatte av Malin (...eftersom jag bevisat i bageriet att jag klarar av att äta kakao-och florsockerklumpar), och efter fikat blev det en sväng på stan.




you'll never leave where you are until you decide where you'd rather be

Har varit på en kvällspromenix med Malin, var ute runt en timme. Riktigt skönt och man känner verkligen att hösten är på gång. Imorgon blir det upp tidigt, runt kl06 för att hinna med en buss som går lite över sju. sååå godnatt♥


when nothing goes right, go left.

Skoldagen gick undan och mamma kom och hämtade mig och Malin när vi hade slutat. Drog då till stallet och red ut på Amir och Benny. Amir var så snäll med Malin som inte har ridit på ett bra tag. Efter stallet drog vi med mamsen och handlade. Fick med oss massa braiga (..ja, det ordet finns i min egna ordbok) grejer och till middag lagade vi till nån liten specialare med tortillas och veg kyckling. Nu känner jag nästan för en powernap, we'll see.


i wonder, is heaven still open for me?

Haft första lektionen, som var trafikgrejs, och varit på lunch. Nu väntar jag på sista lektionen som är idrott, slutar därefter runt tjugo i två. Drar då till stallet och Malin hänkar. Därefter ska vi leka lite vuxna och dra och handla nödvändigheter till hemmet.


i hope you know somebody love you

Äntligen, nu är solen här, efter några dagar med tråkväder. Väckaren ringde iallafall för en halvtimme sedan, men jag har inte kommit mig ur sängen än. Inte för att det är någon brådska heller när vi inte börjar förrän kl10 idag!



pure awesomeness på hög nivå

Ikväll tog jag mitt pick och pack och flyttade. Är nu sambo med Malin och det känns enbart a w e s o m e. Vi tog oss en ordentlig promenix innan vi gick in och fortsatte snacket i mitt nya rum. sweet sweet sweet. godnatt!


hey hey, what can i say, day day day day

Andra tävlingsdagen i Vännäs idag då. Hoppade en LC och Amir kändes även denna dag väldigt fin på framhoppningen. Blev spänd när vi kom in på banan, men kom runt i grunden. Första hindret i omhoppningen stannade han på, men tog oss sedan runt felfritt. Han var rätt spänd och ofokuserad hela banan så jag fick kämpa lite, menmen, känns okej ändå.

Tillbaka hemma i stallet fick Amir sig en dusch och blev lite ompysslad. Red sedan ut på Benny en stund innan jag red till banan och jobbade honom lite där. Använde gramantygeln på honom för första och han gick riktigt fint. Duktig böna. :)


ya'll gonna make me lose my mind

Avrundar kvällen med melon och youtubefilmer. Har varit ute med Sofia ca 1h30min och traskat på. Snackat om allt mellan himmel och jord. Men som sagt så börjar lördagen gå mot sitt slut för mig. Ska fara hemifrån halv sju imorgon för att hinna i tid till tävlingen. Go'natt.

                                    mam&pap's tårta jag fixade ihop igår, ehe.


första tävlingsdagen

Ligger i sängen och är rätt nöjd efter att ha tryckt i mig en sallad. Tävlingsdagen är jag väl inte riktigt lika nöjd med. I första klassen, som var en LC, blev det aldrig någon bra känsla. Kom nära/långt ifrån på hindren och Amir var pigg och blev stark emellanåt. Var felfri till sista hindret i grunden då han först blev tittig och stannade, men lyckades tvinga över honom. Eftersom han hoppade från stillastående rev han också.

I andra klassen, LB:n, kändes han inte riktigt framme. Kom nära och rev fjärde hindret, sedan ett fjantstopp på sjätte hindret och tillsist ett stopp på sista hindret som bara var mitt fel. Satt och bromsade hela vägen fram och när Amir tappade fart och stannade kom jag på att jag kanske skulle lättat i handen?! Jaja, ponnyn har iallafall varit riktigt fin på framhoppningen och hade jag fokuserat på lite mer ridning inne på banan hade det nog gått bra även där.

Ska försöka skärpa till mig och köra på en bra runda i LC:n imorgon. yepyep.


mot hopptävlingen i vännäs


chest to chest, nose to nose, always close

Precis käkat en god middag med mamma och pappa och även brorsan som kommit hem från Rhodos nu. Har fixat ihop en marängtårta eftersom päronen firar 28 år tillsammans idag.♥

Måste packa och förbereda lite inför helgen. Tävling i Vännäs som gäller. Måste även försöka rensa mobilen lite innan den segar ihop... Bjuder på några bilder från bageriet.



det var sjutton år, sjutton år i staden

Precis lagt på luren efter att ha snackat med underbaringen Malin. Är hos mormor nu och halvligger i fåtöljen, mätt och belåten efter en sallad. Hade heldag i bageriet idag och vi fick sluta ganska tidigt. Drog då till stallet och red min fina Amir som gick klockrent idag. Red barbacka på banan och han var lugn och avslappnad, men ändå framåt. Riktigt mjuk och fin i kroppen när jag avslutade passet, red ca 50min.

lisa är min bitch jao

Morning folket. Sitter i källaren (Fritzl style..) på skolan med Lisa. Vi har lunch nu från bageriet. Har bakat paj och ska fortsätta med att göra jordgubbsparfait när vi kommer tillbaka, mumma. Later alligators.

                             < You see that girl? It's Jennie, she's also my bitch♥


första skoldagen avklarad

Sådärja, hemma igen med en kräft-och räksallad framför mig, yum. Skoldagen gick väl rätt smidigt, blev mest att gå igenom saker och göra nå enklare uppgifter. Drog sedan ner på stan med Malin, Josse och Agnes. Fixade lite grejer innan vi slog oss ner på Waynes.



film från surf - vinst


stå inte där och se på när alla får spel

Yum. Unnade mig tacos ikväll, kändes rätt sista dan sådär. Innan det var jag på gymmet och jobbade på, skönt! Har varit lite lat med gym på sista tiden känner jag...

Iallafall så blev det att hoppträna lite för Sofia idag. Underlaget var inte det bästa vilket resulterade i att vi gick omkull på ett ställe där det var löst... Travade bara där det var löst sen och det gick bra, men jag kände att han var ganska osäker efteråt. Hoppade lite lågt på en trekombination och avslutade med en oxer som hade vattenmattan under. Går bättre med den där jäkla vattenmattan. :)


23 augusti, sista sommarlovsdagen

Då var vi här då. Dagen jag tänkte på när vi just fått sommarlov. Sista dagen, skola imorgon. Blir såklart roligt att träffa folket igen, men plugget är väl inget jag ser fram emot.

Men jag har haft ett toppen sommarlov. Jag har varit frisk, ponnyn har varit frisk. Hopptävlingar, sköna/galna kvällar med härligt folk, varit iväg till Finland, ny bekantskap, hästsommar. Inget att klaga på helt enkelt.♥

                                                       
Bildresumé!


































glöm inte bort att finnas

Kom ur duschen för en stund sedan. Fick bli en timmes powerwalk ikväll, skönt! Dock uppskattar jag inte alla grodor jag möter när jag är ute. Kom värsta ninja-grodan flygandes mot mig, fan vad rädd jag blev. Men nu blir det chillen, ska fixa lite fruktsallad och lägga mig i sängen för att se Kommissarie Späck. Wiiie.


alla har väl fallit nån gång i trans, fått känna den där värmen av sann romans...

Har varit duktig och plockat undan lite kläder i mitt rum, är ju nästan så man kan tro att jag använder golvet som garderob. Illa. Har tänkt mig ut på promenix om en stund och ikväll blir det att kolla på Kommissarie Späck. :D


22 augusti, inte pigg...

Buhu, ont i kroppen och vill fortsätta sova, men icket. Nu är ridkläderna på och snart rullar jag och mamma till stallet. Blir först att greja lite med Amir, sedan hänger jag med mamma till travet. Benny ska starta. laterrr:)


wanna be your victim, ready for abduction

Sofia kom hit ikväll. Vi tog igen lite snack och käkade popcorn. Nu ligger jag i sängen och funderade först på se en av filmerna som mamma hyrt, men jag vet inte vart dom lagts och jag orkar inte leta så musiken får helt enkelt duga. Det gör iaf den här låten!♥


bad boys, that's all i'm saying


söndag

Befinner mig i sängen och inväntar Sofia som ska komma hit och chilla med mig ikväll. Gårkvällen spenderades med Johanna och annat trevligt folk på nåt berg i stan. Kan säga att min kropp är paj idag då jag envisades med bergsklättring. Fullt med blåmärken på ena benet och sträckt det andra, men det är sweet. Still worth it liksom.

Tog inte med mig kameran ut igår, men har några bilder från kvällen hos Malin. Enjoy ;)





20 augusti

Godmorgon! Sitter i köket med Malin och ska käka lite frulle. Kvällen/natten var legendarisk, men dock lite för få timmars sömn. Iallafall så ska jag ta en buss in till stan vid ett och dra till stallet innan jag sedan fortsätter till Johanna. Trevlans.

vi ska ha kul nu, hos malin malin malin

Har hållt på fixa mig ett tag nu och sminket är nästa helt klart, efter det är jag färdig och redo för att dra till Hörnefors. Kvällen kommer spenderas hos Malin med härligheternas härliga folk. Hoppas ni får en awesome fredagkväll♥


                                                      PIIIIIIIIIZ!


friday i'm in love

Godmorgon! Pappa väckte mig för en stund sen och jag har inte kommit mycket längre än till datorn. Ska iallafall åka med honom in till stan snart och dra till stallet. Hörs & syns när jag är hemma igen♥


what am i suppose to do with you?

Kom hem från Sofia för en stund sedan. Drog dit ett tag och kollade en thriller som gick på tv, sevärd även fast jag inte kommer ihåg vad den hette... Imorgon blir det iallafall att åka med pappa in till stan och dra till stallet, ponnyn ska få komma ut en stund i skogen. Kanoners. nightynight folks♥

        ....Malin, jag hoppas du förstår vem jag försöker efterlikna med denna fagra pose!


be satisfied with who you are, you're unique

Hemma igen, käkar en mumsig sallad som mamma fixat ihop. Ponnyn fick sig ett pass på banan idag. Hoppade lite studs och sedan stod ett lågt hinder med vattenmattan framme. Amir fjantade lite för den först, men hoppade sen och var jätteduktig. Är nöjd med passet, men han har gått bättre. Efter gårdagens pass när vi var ute i skogen och jobbade massa med samlad galopp så kan han ju ha haft lite träningsvärk idag, det vet jag iallafall att jag har efter gårdagens springtur...


torsdag

Morning guys. Väckaren ringde halv tio, men jag har legat och dragit mig en stund (..40min). Ska iallafall tvinga mig upp ur sängen nu och fixa lite frulle innan jag drar iväg till stallet. cya♥


"but behind the scenes she means the world to me, i wanna tell her that she's beautiful"



Malin visade den här låten igår, älskar den!..♥ Med det säger jag godnatt.

there i said it, yes i said it, i said it cuz i can

Kött fyfan. Kom nyss ur duschen efter att ha varit ute och sprungit 45min. Det var ett bra tag sen sist, så när jag kom ut kände jag att det kanske var dags för lite löpning igen. Hoppas bara att benen bär imorgon...


nice and needed

Precis stigit upp efter en powernap på ca 2timmar. Skönt! Hade egentligen tänkt dra på gymmet ikväll, men eftersom jag är så seg så tror jag att jag skulle vara det även där så jag kör på en powerwalk istället. Men nu först ska jag fixa lite middag, får nog bli nåt vegetariskt.


kladdkaka m. daim, dumle och vaniljglass



onsdag

Godmorgon. Vaknade nyss upp hos Malin, lillgrävling sover fortfarande. Drog hit igårkväll och tog igen massa snack. Malin berättade om sin New York resa och det lät inget annat än awesome. Vi somnade lite över fem så jag är väl inte den piggaste just nu. Tänkte iallafall försöka väcka Malin. ciao.

lite nytt





                 skor, sjal, whitaker-& kingsland tisha och p.o.t + borstar

måste vara magi för jag flyger iväg

Godmorgon. Ställde väckarn på halv tio så att jag ska hinna vakna till och göra mig klar. Tänkt ta elva bussen till stallet. Och roligt väder det är idag då.. grått och höstigt.

                                                      min lilla åsna ♥


"rider du inte ordentligt kan du hoppa själv!"


go little bad girl, go

Blev en heldag i stan. Fick ju först skjuts till stallet och där gjorde jag iordning allt innan pappa kom och hämtade mig igen. Då drog vi och käkade middag på en indisk restaurang, Tajmahal, med brorsan och hans tjej. Åt friterad kyckling och ris + nanbröd, jättegott! Men nu måste jag dra till gymmet, ciiiiao!


every morning i wake up

Shu. Fick äntligen sova ut lite idag så vaknade runt elva. Ska snart dra till stallet och fixa iordning där, ponnyn vilar. Kan bjuda på lite bilder från Surf.








showjumping, surf


look at her go on the dancefloor

Nyss kommit hem. Har varit i stallet på morgonen. Bjöd på fika i stallet, sedan red jag ut på Amir i skogen ca 45min, lät honom jogga lite. Han kändes bara pigg och fräsch. Fortsatte sedan till Surf och filmade några ekipage i LA:n. Tänkte klippa ihop en film sen nån gång. Men det var allt för nu, laterrrr.


kräftkväll med mamsen




surf, check

Nu har jag ridit klasserna jag ska på Surf och jag är riktigt nöjd med helgens resultat. Känns som att jag och Amir hade en liten svacka ett tag, men nu är "gamla Amir" tillbaka och det känns super. Jag har ändrat min ridning lite  och det tror jag han uppskattar. Han har iallafall känts toppen på tävlingen och det har även varit roligt att träffa massa Härnösandare som känner Amir sen han stod hos gamla ägaren. Också mamma och Sofia har varit till stor hjälp♥ Men nu ska jag inte dra ut på det massa, här är dagens resultat.

Började med att tävla en LC och Amir kändes väldigt fin. Han var med på noterna och hoppade shysst när jag tryckte av honom stort. Fick en felfri runda som räckte till en andra plats!

Därefter hoppade jag en LC+5 och där kände jag att han var betydligt tröttare och värmen gjorde honom seg. Tog oss iallafall en bit in på omhoppningen innan bensinen tog slut. Jag försökte trycka av Amir stort på ett hinder och hoppade före honom, men eftersom han var trött och jag inte satt kvar och hjälpte honom så tyckte han att det fick räcka, så Amir stannade och jag åkte av. Menmen, jag förstår Amir. Rider jag inte ordentligt så får jag ta konsekvenserna. Ponnyn är jag iallafall så nöjd med.♥


ännu en gång, tävlingsdags

Morning! Många vakna eller? Trodde inte det heller. Ska snart ta på mig tävlingskläderna, sedan börjar jag och mamma rulla mot stan. Blir att först hämta min lilla hopptränare Sofia och sedan fortsätter vi till stallet. Jag startar första klassen så vi ska försöka vara på Surf runt halv nio. wish me luck.


tävlingshelgen börjar bra

Kom hem för ett tag sen. Dagen har varit hur bra som helst. Började med att dra och shoppa med mamma, sedan hämtade vi upp Sofia. Fortsatte till stallet, packade alla grejer och duschade hästen, sedan rullade vi iväg till Surf.

Amir har varit klockren hela dan. Kändes super på framridningen och framhoppningen. Lugn, avslappnad och hade all koll på vad jag ville. Allt det följde med in på tävlingsbanan och vi gjorde en toppenrunda. Kom runt felfritt och det räckte till en första placering!


tävlingsdags

Håller på käka lite frulle, men ska alldeles strax bege mig till stallet. Hästen ska få sig en dusch och grejer ska packas. Första start är kl16 så man har ju några timmar på sig att greja. laterrr:)


i can't stand how much i need you

Brorsan beställde chokladmuffins så jag har precis bakat en hel plåt till honom. Vi hade ingen blockchoklad hemma och det kändes lite tråkigt att göra vanliga chokladmuffins, men som tur var så hittade jag lindtchokladkulor som jag smälte ner i smeten, yum.

Nu ska jag ta fram lite tävlingskläder. Surf som gäller imorgon, tävlar en LC. Hade även velat komma mig ut på en kvällspromenad. Hade varit skönt. :)


awesome night

Hade en trevlig kväll med tjejerna på Umedalen igår. God mat och gott sällskap. Tror jag och Johanna var kvar där till runt tolv nån gång innan vi drog hem till henne och snackade tills vi somna. Bjuder på lite pics!







it's going to be legendary

Hemma hos mormor nu igen efter att ha varit i stallet. Amir fick komma ut och jogga i skogen ca 35min. Han försökte fokusera på lite annat än jobbet i början av passet, men efter en stund släppte han och gick helfint.

Har iallafall precis tagit en dusch. Ska käka något litet och fixa mig, sedan är det tjejmiddag som gäller ikväll. Festligheter!


10 augusti

Mormor väckte mig lite före tolv. Väntar nu på att mamma ska komma och hämta mig och då blir det stallet. Amir får sig nog bara ett lättare pass i skogen. Drog ju ut igårkväll och träffade Andreas. Ingen av oss var några linslusar så jag har inte så mycket roligt att bjuda på.



a room filled with colors and shapes

Hej folket! Var på Nolia tidigare idag med mams och paps. Fick med mig en klänning, ett par solbrillor och smink + sminkborstar därifrån. Lunchade där och åt nåt jättegott thaikäk.

Efter Nolia blev det stallet. Hopptränade för Sofia och det gick verkligen super. Amir var jättefin och lyssnade bra på mig. Nu väntar jag på att mitt hår ska torka så jag kan fixa det, sedan lite senare ska jag träffa Andreas. ciao.



9 augusti

Morning. Blev nyss väckt och ska snart in till stan. Päronen ska på Nolia, men jag får se hur jag gör om jag hänger med eller om jag drar till mormor istället. För mig och Amir står det hoppträning för fia på schemat idag. Blir nog king.


i'm gonna do this step by step

Drog ut och gick en timme ikväll, annars har jag inte gjort mycket alls. Bakade tidigare och käkade grillat till middag. Bara lite info som jag tänkte ni säkert ville veta, ehe.





believe that everything happens for a reason. if you get a chance, take it. if it changes your life, let it. nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it.

Tumblr_lpjmn3qyib1r16cv0o1_500_large

preparing for another day

Sitter och kollar igenom startlistorna för Surf. Blir att tävla till helgen, fredag och lördag. Känns som att det var ett bra tag sen jag tävlade nu, senaste var ju Stöcke. Men ska inte sitta inne så länge nu. Solen har äntligen hittat hit så jag måste passa på och vara ute lite. laterrr:)


meow meow meow meow meow meow

Lyssnar på Nyan Cat låten och blir sådär lagom hjärntvättad. Förutom det så inväntar jag Sofia som ska komma hit och chilla lite med mig ikväll. Blir softish. C u later cuties♥


svar


sv: Haha uhm, ah "Petra". Bara för sisådär 5månader sen..

söndag

Shu. Vaknade vid tolv. Gårdagen/natten var trevlig, kom inte hem förrän vid halv fem. Filmen, Bad Teacher, var iallafall sevärd tycker jag. Men har inte så mycket att komma med just nu, tänkte kanske dra och köpa lite frulle snart. Kan ju bjuda på lite bilder från kvällen.





cinema times

Sminket är lagt, håret är plattat och kläderna är grejade så snart börjar jag dra mot stan. Ska möta upp Andreas och därefter fortsätter vi mot bion för att se Bad Teacher. Hoppas på att den är bra, later♥


that's hawt

Vädret suger, men det passar perfekt för tv-tittande. Sitter hos mormor och ser på Paris Hilton's My New BFF, ihi. Har inget planerat förrän senare ikväll då jag ska träffa Andreas, men blir nästan sugen på att dra iväg och sola på SunTan. Inte så konstigt med tanke på det gråtrista vädret. Ser väl hur jag gör. :)

Red Amir på banan imorse. Jobbade honom på en volt och han var verkligen hur fin som helst. I galoppen gick han väl okej, men i traven och skritten var han underbar. Mjuk och avslappnad i kroppen. Fina killen!


flummiga grejer så här på kvällskvisten


let's give it a try, jump and fly

Har faktiskt inte bara suttit vid datorn ikväll. Gjorde ett ryck och bakade bullar! Tråkigt att jag inte kan trycka i mig massa själv, men mam&pap verkade iallafall uppskatta lite gott kvällsfika.


forget about the world, just for a while

Hemma från stallet nu. Amir fick komma ut i skogen 35 minuter, bara skritt, typ powerwalk. Var väl inte en jättemysig ridtur pga vädret, jäkla regnande. :( Fast det är perfekt ""smörja grejer-väder" så jag passade på att smörja två träns. Vet inte riktigt vad som händer resten av dagen, men det lär jag märka.


it was friday night and i wanted to go out

Bra start på dagen med gurkmackor, m-m. Ställde väckaren på halv tio idag så jag ska hinna med 11-bussen till stan. Fyfan vad jag hatar larmet på mobilen, tänker direkt på tidiga skolskoldagar.

                                   Bild från skolans kök, fina mandie♥
         


plågad

Åh vad jag är sugen på choklad och allt annat gott!!! Sitter och plågar mig själv genom att kolla bakvideos på youtube. Fan vad dum jag är med mig själv... Men iallafall, varit på gymmet tidigare ikväll. Efter det drog jag till sommarhagen för jag tänkte ta bort några stolpar som blivit kvar, men inte blev det något arbete där inte för då hade gullefia varit i farten och fixat klart allt. Nawi♥

                                                            Oooooh my god


fight to win, every day and every night

Amir vilar idag, var bara där och pussade lite på honom. Är hemma nu och har väl inte gjort nåt speciellt. Tänkte bara vila magen lite nu efter middagen och sedan dra på gymmet.


have to figure out how I got this way

Godmorgon. Vaknade för en stund sedan. Fortfarande kvar i sängen, men ska väl dra mig upp och göra någon nytta. Tror jag gör det nu på direkten faktiskt. Later guys♥


trevlig kväll på kajen

Nyss kommit tillbaka hem till mormor. Kvällen på stan började med att jag mötte upp Amanda och Lisa nere vid kajen. Satt på bryggan och snackade en stund innan vi fortsatte till Waynes och tog en fika.

Efteråt gick vi runt på stan och flummade, innan vi tillsist gick ner till bryggan igen där vi mötte upp Andreas och hans kompis Pontus. Bara snackat lite med Andreas (som bor i Stockholm) via sms/internet tidigare  så första gången jag träffade honom. Riktigt trevlig kille. Satt iallafall där på bryggan och snackade om allt och inget innan vi tillslut började pallra oss hemåt. Skön kväll!





hej mina små kycklingar

Promenixade till stallet tidigare idag. Amir har nu bytt stall, fortfarande på samma gård, men det finns liksom fyra stall (ett stort och tre mindre) och Amir har nu fått flytta upp i storstallet. Blir säkert bra det där. Red ut i skogen 40min. Använde gramantygeln och lät honom jogga på i ett jämnt tempo. Var ute efter en rundare form på honom och den kom i slutet av passet. Då gick han riktigt trevligt, fina ponnyn. :)

Nu ska jag ut och gå ett tag, sedan hem och snygga till mig lite innan det blir att chilla med lite folk nere vid kajen här i stan. Later guys.


23 augusti

Morning. Väcktes av mormor för en stund sedan som kom in och sa att hon skulle iväg, kommer dock inte ihåg vart hon skulle. Ska iallafall titta lite på the simpsons nu och ta mig nåt att äta, därefter blir det promenad till stallet och rida Amir.


@ mormors place

Hoppträningen för Helena ikväll gick bra. Amir kunde bli lite skänkeldöv ibland, men annars har jag inte så mycket att anmärka. Lyssnade fint tillbaks och kändes avslappnad. Hoppade nå linjer och trippelbarr. Fick lite mer tips från Helena och jag ska tänka på att träna hans reaktion för skänkeln, att han ska lyssna framåt och även träna mer tempoväxlingar, speciellt få tillbaks honom ordentligt. Stärka honom.

Förövrigt så sitter jag nu hos mormor, nyduschad och fett mätt efter att ha tryckt i mig en kycklingsallad. Tänkte väl gå i säng på en stund, väntar bara på att håret ska torka. Men godnatt på er iallafall!


andra augusti

Men skön sommardag kanske?! Har legat ute hela dan och glassat i solstolen, skönt. Känns ju inte helt fel att det även blir grillat till middag. Och ikväll blir det hoppträning för Helena Soos. Känns som att dagen kommer vara helfin fullt ut.


life is a party, and you're invited

Godmorgon! Morgonen började bra när jag tittade på mobilen och såg att jag fått ett jättefint sms från Malin, som btw åker iväg till USA idag.♥ Hoppas på att hon får det toppen där borta!

Iallafall så äger ju vädret idag. Tänkte lägga mig ute och steka en stund och försöka bättra på brännan lite. Tror jag gör det nu på direkten så fixar jag frulle senare. ciao!


so take me away, so take me with you

Har väl inte varit mycket annat än en nolifer ikväll. Eller drog på gymmet efter middagen, men annars har jag inte gjort mycket alls. Typ kollat youtubeklipp. Wie. Och första augusti idag! Damn. Inte länge kvar till skolan nu...

Shoppingen idag!


you drive me crazy, you're crazy

Hemma igen! Sov hos mormor inatt och fyfan vad hemskt det är att vara utan mobilen. Mamma hade varit förbi och lämnat laddaren på morgonen så då fick jag äntligen liv i min lilla telefon igen. Beroende.

Gick in till stan när jag vaknat till och hittade lite smått och gott. Underkläder och tights från Gina Tricot och ett oversize-linne från H&M. Efter shoppingen blev det stallet. Red ut på Amir i skogen, alla gångarter ca 45min. Gick väl okej. :) Nu ska det käkas sallad!

                                                     Min fina Amir


RSS 2.0