Han är kvalité

Chaaa. Sitter i soffan, invirad i en filt och ser på tv. Jobbat 8-17 idag och sedan blev det en sväng till stallet bara för att fixa iordning. Walle fick en vilodag, han har gått några dagar nu, men det var mest för vädret. Första höstruskiga dagen känner jag. Vi har ju fått ha några fina dagar nu, men så fort det blir sämre är det kolsvart ute när man slutar jobbet. Tråkigt. 

Walle har iallafall känts riktigt jäkla fin, eller han är riktigt jäkla fin och det visar han bara mer och mer. Hade några galoppbommar framme på banan för någon dag sedan, han var supertaggad, men så fin när han verkligen var på plats. Han är kvalité! 

Mycket på jobbet nu. Halloween och Farsdag incoming, även Kvantums invigning är på gång. Så jag har mycket jobb bakom mig nu på dom senaste veckorna och mycket jobb framöver. I oktober jobbar jag alltså tre helger. Men det går bra när det är så mycket som händer. Avslutar det här inlägget med några av mina senaste pix, hanehej!
Inte helt hundra, men

God morgon eller dag. Tisdag och ledig. Käkat frulle och ligger nu i soffan med morgonrocken på. Ska dock gå och byta om till träningskläder snart, om jag hittar igen dom.. Inte sett varken dom eller gymmet på ett bra tag. Nog för att mycket energi går till hästen, men mest är det för att jag är sjuk varannan vecka. 

Överdriver, men har aldrig varit sjuk så ofta som jag varit det här året. Kan bero på lite olika saker, men jag är iaf riktigt less på att gå runt och vara hängig med snoret rinnande och ett luktsinne som bara funkar till 50%. Jobbigt när man vill känna sig 100% och orka mer. Men ska försöka hinna med vårdcentralen snart och även boosta kroppen med lite må bra grejs. 

Till någonting roligare så hoppade jag Walle för några dagar sedan. Känns bara trevlig, positiv och gör det han ska liksom. Ser framemot framtiden när han är starkare och man kan sätta lite mer krav på honom. Det är en fin häst jag har hittat iaf. 
Nu blir det ombyte för att dra till gymmet och trotsa förkylningen. Lugnt pass såklart. Vill bara andas lite Gammlia innan det blir stallet för ett ridpass i hösten. ciaaaoRSS 2.0