Pay&Jump

I söndags blev det att testa på en Pay&Jump med Duffy. Han skötte sig bara bra och fixade två felfria rundor. Inga tveksamheter från den hästen, han bara gör det han ska och är positiv. Så fin. 


Midsommarafton & Norrbyskär

Min midsommarafton startade i flurken och avrundades på Ön. Trevlig kväll with my partyanimals. 


Midsommardagen blev på Norrbyskär, men vi började kvällen hos min kära paps som fixade käk åt oss. Färjan till skäret vid kl20, sedan blev det att träffa massa fint gammfolk från back in the days!


Hjärtisar


Update från frukostbordet

God morgon. Sitter lite halvseg och sörplar på kaffet. Hängde med Sofia och Josse igår. Hade soffhäng, åkte minibil och chillade i parken. Blev inte så sent med dom, men var speedad när jag kom hem så låg och lyssnade på musik och försökte varva ner. Ställde kl på nio idag för att inte sova bort för mycket av dagen. 

Ska dra och gymma strax, sedan rida med Evelina och därefter rida Doreen. Red henne även igår och hon skötte sig snyggt. Duffy ska jag anmäla till en klubbis snart. Testade ett litet hinder hemma på banan och han verkade tycka det var rätt kul så han får åka iväg för att testa nåt nytt. Spääännande.

Semester och ny gadd

Söndag idag. Hoppade på semestern i torsdags och har haft en bra start på den, eller ja, vädret är väl som det är, men har hunnit vara i stallet och greja, varit på kalas hos mamma och kört en utgång med härliga vänner. 

Har sedan jag sist uppdaterade hunnit göra en ny gadd. En mandalatattoo med ett lejon. Anders på Port Royal, samma snubbe som fixade min uggla, fick göra den. Blev väldigt nöjd! Men ja, idag har jag iaf mest grejat på i stallet. Började med att rida ut på Elko tillsammans med Eve som fick rida Duffy. Gick bara fint och när jag var klar där rullade jag vidare till Doreen. Hon bjöd på ett väldigt trevligt och avslappnat pass. Hon kändes nöjd och frustade på så mycket att jag trodde nosen skulle skallra av. Ba fin. 
RSS 2.0