Are you frikkkkkin' kidding me

Jag hoppas att min kropp skämtar med mig. Börjar känna av lite förkylning i halsen. Och det gjorde jag även innan jag drog på gymmet, men försökte intala mig själv att det var inbillning, men nu känns det lite mer. Hoppas att det går åt rätt håll under natten.
 
                    En tröst var iallafall att man fick en present av pappa ikväll.♥♥♥ 
            

31, sista dagen i januari 2013

Helu. Var i bageriet idag och gjorde en Bananza tårta. Vi kommer göra en likadan till uppbaket så det där var som bara lite testande. Gick till ett, fick hämtning av mamma och åkte till stallet. Red ut i skogen på Amir som var pigg och glad, men höll sig ändå i skinnet.. ett tag iallafall. Innan jag började rida tillbaka mot stallet fick han galoppera uppför en backe fem gånger. Han tyckte det var buskul och blev bara vildare för varje gång haha. Bara att hålla i sig.
 
Har precis käkat middag och väntar nu på att pappa ska komma och plocka upp mig. Mer inplanerat för ikväll är gym och eventuellt ut och övningsköra med släp om det inte blir alltför sent.

30 januari

Ledig dag från skolan som det är nu på onsdagar. Sov till lite över elva, käkade en ordentligt frukost och sedan runt ett drog jag till stallet. Red inte idag pga busvädret. Fixade istället iordning och pussade lite på ponnyn.
 
Kom hem igen, chillade lite och drog sedan till boxningen. Körde lite olika stationer idag med hopprep, skuggboxning, studsa tennisboll och sedan slagpåsen. Lite tyngre pass idag, men riktigt kul. Nu har jag precis duschat, peelat facet och tänkte snart placera mig framför tvn. nightynighty

"Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert" - Pippi Långstrump

Gick i skolan till två idag och promenerade sedan hem. Såg på tv och tog det lugnt. Ringde Wish och beställde klipptid till avslutningen, lika bra att vara ute i tid. Drog sedan vidare till stallet och hämtade mamma som varit där och grejat. Ponnyn vilar idag.
 
Drog sedan hem, bytte om till träningskläderna och fortsatte vidare till Gammliahallen. Joinade boxningsklubben och fick testa på lite. 1,5h träning idag som mest innehöll grunderna. Mycket steg att lära sig, men det här blir spännande. ding ding ding
 
 

28 januari - We got the World

Var i skolan på förmiddagen och drog sedan hem ett tag. Skulle egentligen ha en hästledig dag, men Natasha fick förhinder och kunde inte rida, så då drog jag till stallet runt fyra. Tycker att det är viktigt att röra på hästarna både före och efter träning/tävling. Så jag tog på mig gympapjuxen och tog en pw med Amir på 45min. När vi kom tillbaka fick han gå runt och nosa runt lite innan vi gick in, och han såg ut som en hund som nosa och krafsa i snön, sedan la han sig plötsligt och rullade, haha knasen.
 
Nu den senaste timmen har jag suttit och kollat studentklänningar. Tyckte det gick segt från början, har inget större intresse av att kolla efter kläder på nätet, men nu har jag istället hittat flera stycken jag gillar. Beslutsångest, here i come.

Hoppträning för Emma Emanuelsson

Träningen började med en gemensam uppvärming. Red på hackamore och Amir låg på ganska mycket, men lyssnade ändå rätt bra. Kändes framåt och mjuk i kroppen.
 
Hoppade studs på volt, en hinder serie på ena långsidan, snett igenom stod ett räcke med markbommar både framför och bakom hindret och på andra långsidan skulle man trava in på ett räcke och sedan fortsätta fram till en oxer. Allt sattes ihop på slutet och Amir kändes verkligen toppenfin. Trodde han skulle bli trött, men han var framåt och positiv hela träningen. Supernöjd!
 
Emma var nöjd, men jag skulle tänka på att sitta rakt över hästen då jag ibland lutar kroppen lite åt vänster, och sedan få igen honom lite snabbare efter hindren. Fick beröm även från de andra på banan och det behöver man alltid få höra, uppskattat och kul!

26 januari

Hade trevligt på Hannas inflyttningsfest igår. Kom hem rätt tidigt, så har varit ganska pigg idag och sluppit baksmällan. Var i stallet runt halv två. Red ut i skogen, tog det ganska lugnt, men red i alla gångarter. Checkade mest av lydnaden. Gjorde mycket tempoväxlingar i traven och sedan i galoppen var Amir till en början lite spänd, men det släppte ganska snabbt och han blev jättefin. Gjorde riktigt trevliga byten och efter det gav jag mig. Red ca 45min. Imorgon är det träning för Emma Emanuelsson, spännande!
 
Drog iväg vid fyra och skjutsade några partypeeps, var tillbaka efter ungefär två timmar och käkade då middag. Nu ska jag tvätta piercingen och sedan röra mig utåt igen för att träffa Eve. ciao

25 januari - Festlig fredag

Varit i bageriet även denna dag och gjort olika bullsorter. Slutade ganska tidigt och åkte till stallet. Red Amir på banan ett tag och han kändes supertrevlig i skritten och traven. Han tyckte att det blev lite kämpigare i galoppen, men gjorde det helt okej ändå. Avslutade med att longera honom några varv för att se hur han rörde sig.
 
Nu sitter jag hemma, nyduschad, forever alone och har precis käkat middag. Eftersom jag är själv och inte direkt någon mästerkock fick det bli mjölk och flingor, ni vet såna här crunchy? Jäkla diabetesflingor som även innehöll mandelbitar vilket min hals inte brukar gilla.. Men har inte tid att dö just nu, ska börja fixa mig lite för ikväll vankas inflyttningsfest. Woooppa!

24 januari

Slutade skolan runt två idag, höll på med wienerdeg och gjorde lite olika grejer. Fick hämtning av mamma och drog till stallet. Red ut en stund och nu även fast jag är inne i värmen fryser jag som en liten ökenråtta i Antarktis. Var ju ändå inte så många minusgrader. Känner just nu bara för att hoppa i duschen och stanna där ett bra tag, men ska röra mig mot iksu på en stund och där lär jag ju få upp värmen.

Film från i söndags


Titeln ligger där och vi vet vem som är ägaren

Var i stallet lite över ett och red ut tillsammans med Bitte och Natasha. Blev mest skritt, men även några travsträckor. Amir kändes pigg och glad och verkade gilla lite sällskap. Vädret kunde man ju verkligen inte klaga på.
 
Åkte hem till mamma en stund när jag fixat klart stallet. Pappa kom lite efter fem och hämtade upp mig. Har bara haft en lugn kväll. Fixat lite med skoldatorn som jag ska lämna in på lagning och även lagt över allt till min mobil igen, så nu får ni tag på mig igen på vanliga numret. gr888t

23 januari - it's a beautiful day

Morning. Har nyss käkat frunch och tänkte snart gå och tvätta piercingen. Sedan ska jag dra och svänga förbi pappa på jobbet innan jag rullar vidare till stallet. Ska hämta min älskade iphone som kommit hem nu igen. I stallet blir det att rida ut tillsammans med Natasha, blir nog härligt i det fina vädret.
 
Bjuder på en bild som jag hittade igår. Från konfan när Safari var helt freaky, hahaha.

Min finaste

Har inte haft så mycket för mig nu så satt och kollade igenom gamla tävlingsfilmer. Galet hur mycket jag tycker om min ponny. Verkligen det finaste jag har. Jag hoppas att vi har ett friskt och roligt år framför oss.

22 januari - Get up and Give it all you've got

Slutade skolan runt två idag och jag gillar verkligen vårat schema just nu. Vi har fått ändra så att våran svenska lektion (som är den enda på onsdagar) hamnat på måndagar istället. Så nu är vi ledig på onsdagar, sweet!
 
Amir vilar idag så mamma var snäll och fixade stallet. Jag drog direkt till iksu efter plugget och höll mig mest på bandet, men avslutade med lite styrka. Benen var en aning stela, både från träningsvärk och avfallningen igår, men det gick bra ändå. Nu har jag precis stoppat i mig middagen och tänkte chilla en stund, sedan ta en dusch och därefter köra igång med att få plugg och annat bortgjort.

21 januari - Spännande ridtur

Slutade vid elva idag och fick hämtning av pappa. Åkte till stallet och gjorde iordning. Red ut barbacka tillsammans med Bitte och vi skrittade mest, bara en kortare travsträcka. Amir kändes pigg och vaken. Allt gick väl egentligen bra tills vi nästan var tillbaka i stallet. IKEA håller ju på byggas en bit nedanför vårat stall och då körs det flera dumprar hit och dit efter vägen, så när vi var påväg tillbaka mötte vi en sån. Amir flippade ur och visste inte riktigt vart han skulle ta vägen. Försökte följa efter Bitte och Iza som taktade förbi dumpern när den stod stilla, men när jag försökte tvinga förbi Amir och vi passerat ungefär halva så fick han frispel och reste sig rätt upp. Hann bara komma ner på marken så stod han rakt upp igen samtidigt som han slängde sig åt sidan så jag åkte av. Fick nå smällar på benet som jag landade på och även nån touch i ansiktet? som jag kanske fick av Amir när han reste sig eftersom jag är rödsvullen på kinden.
 
Hade ju bara en liten bit kvar till stallet så gick sista biten med Amir bredvid mig som hoppade hit och dit. Inte lätt att vara en liten och rädd ponny. Drog iallafall vidare till iksu sedan och gymmade ett tag. Nu är jag hos pappa och bara chillar tüngast. ciao

#Söndagkväll

Red ju på hippo idag och Amir kändes rätt lagom. Värmde upp lite i alla gångarterna och började sedan hoppa fram på ett räcke, fortsatte sedan på studsen som låg på ena långsidan. På andra långsidan var en serie som jag kom på några gånger. Avslutade med räcket som höjdes upp lite på slutet. Red ca 45min.
 
Nu sitter jag hemma hos pappsen. Läst igenom några bloggar och käkat naturgodis och bara tagit det lugnt, men tänkte på en stund börja röra mig mot gymmet. l8rrr

20 januari - Mot Hippologum

Idag fyller min fina Sofia 21 år, grattiis!! Det firade vi redan igår genom att dra på bio ett gäng och se filmen Gangster Squad, riktigt grym och sevärd.
 
Ska på en stund börja rulla mot stallet och fixa iordning, sedan åker jag och pappa till hippo med Amir. Blir att rida igenom honom lite och skutta några hinder. ciao

19 jan - hej mitt vinterland

Helu, hur mås det idag? Bakis? Inte jag. Drog ju ut nykter igår, men var dock rätt segt. Var mycket folk ute, kanske 95orna som börjar trilla in?
 
Ska hoppa i duschen nu och rengöra piercingen, sedan tänkte jag börja rulla mot stallet. Är ju inte så kallt ute, men istället ska det såklart snöa. Får hoppas att Amir inte goes Bambi på hal is.

18 januari - sober tonight

Höll på med lite grejer till uppbaket idag på bageriet. Slutade sedan runt, halv två?, och drog till stallet. Red ut barbacka 40min i skogen. Amir kändes riktigt fin i traven, mjuk i kroppen och avslappnad, men ändå framåt. I galoppen blev han ganska pigg så då blev det mest att försöka hålla honom i ett någorlunda lugnt tempo. Han hade visst glömt bort vad "ptroo" och "luuugn" betyder.
 
Nu är jag duschad och sminket är på så jag tänkte börja röra mig till Malin. Sedan blir det att dra ut på femman. Kör en nykter utgång, blir nog kingeling. hare, hej, synes.

Scream & shout, let it all out

Skickade iväg min iPhone för nån dag sedan och saknar den redan. Har tjuvat pappas mobil nu, heheee.

Kom precis ur duschen och har nu krupit ner under täcket. Hade heldag i bageriet och det blev att göra lite olika grejer. En del höll på med bullar som är farligt gott och då slank det ner några bitar, så på gymmet blev det att kämpa lite extra länge på löpbandet. Ponnyn fick nöja sig med en 30 minuter i skogen. Snuskigt kallt ute nu ju, men det har väl knappast någon missat? Aja, godnatt!


"Come as you are, leave as a star"

Hörde citatet (rubriken) idag när jag var påväg ut från iksu, gillare. Drog iallafall dit vid sju och var med på ett pass bodypump. Var ett tag sedan jag körde det, men det var kul och timmen gick snabbt.
 
I stallet blev det rätt lugnt. Gjorde iordning och tog sedan in Amir. Såg att han hade trampat sig ordentligt vänster fram så sköljde av och gick ut och gick med honom istället för att rida. Provade springa en bit, men ingen hälta syntes. Pigg och glad var han iallafall, trippade på och slängde med huvudet hit och dit.
 
Nu har jag duschat och tänkte lägga mig och se en film. Blir upp tidigt imorgon, 8.20 i bageriet. nighty

16 januari - Kom sommar, kom

Gick upp lite före elva idag och har nu fått i mig frullen. Ska på ett tag börja rulla mot stallet, men ska svänga förbi pappas jobb och hämta en laddare till mobilen jag har nu. Har lämnat in min iphone på lagning så har inte mitt egna nummer just nu!! Bara att fråga om ni vill ha numret jag använder nu, vet ju inte hur länge min älskade iphone blir borta...
 
Har suttit och kollat igenom lite bilder på instagram och phuck vad jag saknar sommaren.♥ Fina sommarkvällar, ponnysommar, härligt sliriga kvällar med vännerna, god mat på uteserveringar och såklart tävlingarna med min fina.

"Common sense is like deodorant, the people who need it most never use it."

Hade tre lektioner idag, vi brukar oftast bara ha två så det kändes nästan som en långdag. Latmaskerier. Slutade iallafall runt två och drog direkt till iksu. Ponnyn vilar så mamma tog stallet.
 
Har käkat middag och på ett tag tänkte jag börja rulla mot hippo för att kolla på hoppträningar. Det är alltid kul och även ett bra tidsfördriv. Later my alligators.
 
Fick förresten med mig ett te hem från stan igår. Passar bra nu i denna kyla...

14 jan - Here we go again

Var helt död idag när jag klev upp vid halv sju, bara sådär överdrivet trött. Skönt att vi iaf bara hade en lektion på morgonen och slutade 9.20. Fick skjuts till stallet och red ut på Amir som även han var väldigt seg idag. Säkert trött från igår. Kändes iallafall jätte mjuk och fin i kroppen.

Åkte hem till mamma några timmar och tog det lugnt. Bror och far kom dit och käkade middag innan vi rullade vidare till körskolan. Dags för att ta kort för tungt släp... Ska iallafall till gymmet nu. Höll nästan på ta en ledig dag, men pappa pushade mig så nu drar jag. Ciao!


Film från dagens ridpass


13 jan - Ett pass i ridhuset

Har varit på hippo idag och ridit igenom Amir. Hade bara vanligt tredelat, men han kändes jättefin och mjuk i kroppen. Blev lite slö för skänkeln ibland så jag fick väcka upp honom lite, men annars rullade det på bra. Avslutade passet med att komma 5 ggr på ett räcke som låg på ca 50cm. Nöjd med honom, red 40min. Ska fixa en film som kommer senare.
 
Nu har jag precis tryckt i mig middag och tänkte ta det lugnt ett tag. Har inte bestämt än om jag ska dra på gymmet eller om det får bli en vilodag, få la se.

Kingsland Ridbyxor till Salu

Fick ett par nya jättefina JW ridbyxor av mamma idag, och jag tänkte att jag skulle rensa lite då jag har snygga ridbyxor som börjat sitta löst och används alltför lite. Tänkte att jag kunde börja sätta ut dom här för att se om någon i min närhet är intresserad, annars åker dom ut på annons.
 
Båda paren är snygga och fräscha. XS på dom ljusa och S på dom mörkbruna. Är väl som ungefär 36/38? i strl, Kingsland har ju lite speciella storlekar. Inte bestämt pris, men det är bara skriva vid intresse.

12 Januari - Get Free

Kvällen blev inte som jag hade planerat igår. Alla härliga skulle ut på Five och rocka loss, men jag tänkte ligga hemma och ta det lugnt, trots protester från vännerna. När klockan var lite över nio och jag låg och kollade på Gladiatorerna kom pappa och tyckte att jag skulle åka in och överraska kompisarna vilket jag nappade på. Drog med brorsan och hans kompisar som var festsugna och så körde jag. Nykter, men riktigt rolig kväll på femman med mina party animals.
 
Idag har jag på förmiddagen hängt med Sofia i hennes stall, mellanlandade hemma hos mamma och käkade lunch, rullade sedan vidare till min ponnyplutt. Red ut barbacka i skogen, alla gångarter, 45min och Amir kändes riktigt trevlig. Lite spänd i galoppen, men när han slappnade av var han superfin.
 
Käkat middag med far och bror och snart blir det att börja röra sig mot gymmet. Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Done with the WorkOut

50min kondition + 30min styrka blev det idag. Har precis fått i mig en ordentlig lunch och nu blir det duschen. Verkar som att det blir en sväng till stan sedan också för att handla och hämta brorsan. mjees


11 jan - we work hard, play hard

Klockan ringde vid nio idag. Kände inte för att sova så länge för då tar det sån himla tid innan jag somnar på kvällen. Blev havregrynsgröten till frulle och lite senare ska jag dra på gymmet. Tänkte köra ganska länge på löpbandet idag, men vet inte riktigt hur hårt jag vågar pressa mig själv. Vill ju inte att förkylningen ska börja om igen, fortfarande lite smått snorig.
 
Sedan får jag se vad som händer. Ponnyn vilar så mamma är snäll och fixar stallet. Kanske ska börja städa bort julen och eventuellt prova baka ett nyttigt bröd, men då måste jag orka dra och handla också. We'll see.

Nyttig Blåbärskaka

Läste en blogg för någon dag sedan som innehöll recept för dom som gärna stoppar i sig något gott, men ändå vill vara nyttiga. Hittade ett recept som jag gillade, men bytte ut lite grejer för att få det ännu lite nyttigare. Så här har ni min blåbärskaka.
 
Ingredienser:
2 ägg
100g kesella
½ dl fiber havregryn
½-1 banan
1 tsk bakpulver
blåbär
 
Börja med att vispa ihop ägg och kesella. Rör ner havregryn, banan som du mosat och bakpulver. I med blåbären sist innan du häller upp smeten i en form. Ugn 200 grader , 20-30min.

10 Januari - Bra Dag

Gick upp vid sju idag och tog mig en pw. Kom hem och käkade en ordentlig frukost och sedan började skolan vid tio. Hade bara en halvtimmes lektion som bestod av betygssnack och jag kan säga att jag inte hade väntat mig ett mvg i religion.

Fick skjuts hem av Malin, men på hemvägen fick jag ett samtal om en tårtbeställning som dom väldigt gärna ville ha klar till på lördag. Åkte hem, slängde i mig lunch och drog tillbaka till skolan för att fixa tårtan.

Var klar vid halv fyra och åkte då till stallet för att rida ponnyn. Mötte även upp veterinären och hans fru som hade beställt tårtan och dom älskade den så det var riktigt kul! Amir gick för övrigt bra, skritt och trav i skogen. Åt en väldigt god middag med pappa, thaisoppa med färska räkor och kräftor + nybakat bröd. Nu har jag precis satt in en kaka i ugnen. Aldrig gjort den tidigare, är en nyttigare kaka som jag ville testa. Är den god kommer recept upp sen! Ciao

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/356351/images/2013/pic_50ef16a8e087c363556c0625.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/356351/images/2013/pic_50ef16abddf2b31be897ef54.jpg" class="image">


9 Januari - Budo Fitness

Som för många andra idag så kickade ju skolan igång igen. Hängde i bageriet och gjorde två olika sorters bröd. Slutade runt halv ett och fick då hämtning av mamma. Underbart att vara tillbaka i sadeln igen. Red en timme och det var konditionsträning som stod på schemat. Lät Amir galoppera två varv runt slingan och första varvet fick han gå lite som han ville för att göra av med energin. Andra varvet var han lugnare och jobbade riiiktigt trevligt när han slappnade av. Svettigt pass, både för ponnyn och mig!
 
Har ju också hunnit vara iväg på Budo Fitness idag. Kollade på proteinpulver och fick även provsmaka. Skitbra service och bra grejer, så det kan mycket väl bli så att något får följa med mig hem någon dag framöver.

8 Januari - Tips på Healthy Snack

Go'kväll folket. Har varit en fartfylld dag. Kan ju börja med att berätta om gårkvällen. Var ut och träffade Malin en stund, kul som alltid. Sedan när jag kom in igen så ringde Eve lite före ett och berättade att hon var strandsatt på stan så då var det bara att åka iväg och hämta henne. Alltid trevligt med sovsällskap.
 
Vi åkte ner på stan runt tolv idag och gjorde lite allt möjligt. Drog till stallet en stund och fixade iordning. Natasha var snäll och red Amir, men imorgon känner jag att jag kan rida själv igen. Börjar känna mig frisk nu så. Var iallafall runt på lite olika ställen, sedan var jag hemma vid fyra igen.
 
Tänkte förresten tipsa er om ett healthy snack. Testade idag att göra en dipp på kesella/lättkvarg istället för att använda tex gräddfil som innehåller bra mycket mer fett. Det smakar precis likadant och kesella innehåller mycket protein. Try it :)

7 Januari - Back 2 Basics

Det går rätt bra med förkylningen, den har lugnat sig lite nu så förhoppningsvis går den över fort. Idag har det iallafall blivit back to basics när det gäller att vara nyttig. Blir ju mycket gottande under jul och lovet och så ska det såklart vara, men nu gäller the healthy-style.
 
Har mest tagit det lugnt idag. Mia var ute och red Amir på morgonen och jag var i stallet runt två och fixade iordning. Så där har ni det. Förresten, nån mer än mig som saknar sommaren?
 

My universe will never be the same

Förkylningen och febern sitter i så jag har bara tagit det lugnt idag. Guldklimpen Mia red ut på Amir och jag fixade stallet och hon erbjöd sig även att rida imorgon. Så då kan jag ta det lugnt ännu en dag, vill ju bli frisk fort, gärna nu.

5 januari - you got me feelin' so right

Senast igår sa jag till mamma, "Skönt, jag har hittills inte varit sjuk på länge" och idag har jag börjat bli förkyld och känner att febern är på G. Gr8.
 
Aja, hade riktigt jäkla kul igår. Mycket skratt och träffade många härliga personer. Lyckad kväll! Vaknade upp med Josse här hemma, båda lite bakis, men ändå så att man överlevde. Drog ner på stan vid ett och käkade. Åkte hem runt tre och bytte kläder, sedan rullade jag till stallet. Gjorde iordning och pussade på min fina ponnyplutt, ingen ridning idag. Hoppas på att jag inte vaknar upp imorgon och mår ruttet så jag kan fara ut och rida. Vem har tid för sjukdom liksom?..
 

4 januari - snabbt inlägg

Helu! Larmet ringde vid 07 idag, en halvtimme senare var jag på gymmet och jobbade på. Åkte med pappa in till stan och for till stallet. Red Zarina tillsammans med Natasha som red Amir. Pigga och glada pållar. Nu sitter jag i läggan och kastar i mig middag, två kokta ägg haha. Men har bråttom nu, ska bara borsta håret sen blir det att springa iväg på affären, köpa groggvirke till Malin och därefter fortsätta till henne där det styrs förfest. Ses på femman!

the sun goes down, the stars come out

Åkte till stallet runt ett idag och fixade iordning. Red på banan, men tog det ganska lugnt för underlaget var inte det bästa. Jobbade honom mycket i skritten och han kändes supertrevlig. När jag började trava kändes han mest ofokuserad och stöört skänkeldöv (hade inga sporrar). Så skrittade en stund igen och försökte få honom att lyssna framåt, tillslut vaknade han till och kändes riktigt trevlig i traven. Red ca 50min.
 
Åkte hem till mamma, käkade sen lunch och chillade framför tvn innan det blev att rulla till volvo för att hämta upp pappa. Fick vänta ett tag då han jobbade över så drog och köpte bröd. Passade perfa till thaisoppan, spicy shit! Har varit på gymmet nu och tänkte hoppa i duschen, ciao peepz.

Bjuder på lite gott & blandat


Fan va Drömmig - Mashup 2012


2 januari 2013

Såklart råkade jag skriva 2012 på rubriken först, lär inte va sista gången. Gick iallafall upp vid tio idag, käkade frulle framför tvn och rullade sedan vidare till stallet. Red ut i skogen och det var lite halvtråkigt underlag med snö/snöslask så var bara ute 35min då det säkert var lite jobbigt att röra sig i. Lät Amir jogga på och han gick trevligt stundvis, men ville ibland bita fast i bettet. Är sugen på åka in till hippo i helgen och rida igenom honom ordentligt, rider ju mest bara i skogen, men det skadar ju inte farbrorn.
 
Träffade pappa en stund när jag var förbi på hans jobb, sedan rullade jag hem, käkade middag och drog sedan till iksu vid sju. Körde på en timme, bland annat benböj så snart kommer jag väl få jobbigt att gå, huhu..

1 Januari 2013 - Årets första blogginlägg

Helu! Hoppas alla hade en kunglig nyårsafton. Min började ju hos Sofia med härligt folk och vi korkade väl upp där vid tre. Käkade en god middag och rullade sedan vidare till en lokalfest. Vaknade upp idag och mådde oförskämt bra, men jag var ändå rätt stadig igår. Så jag har bara varit lite trött, men det kan jag leva med.
 
Har inte gjort så många knyck, men rullade iväg till stallet och tog in Amir. Borstade och fixade iordning. Nu har jag precis duschat och tänkte lägga mig i soffan och ha det bra. synes

RSS 2.0