my day

ja, idag har min dag mest tillbringats på Umåker. Jag var på hästloppis med mamma och sålde lite grejer. och sen har jag ju såklart köpt lite grejer också, hehe. de här sakerna har jag köpt:
* 2 par ridbyxor, ett par gråa & ett par jeansridbyxor - 200 kr
* 1 vitt schabrak - 100 kr
* 1 magplatta - 200 kr
* 1 ljusblå tävlingsskjorta - 20 kr

jag är väldigt nöjd över grejerna!
efter loppisen åkte vi hem, jag tog moppen till stallet och red ut barbacka på Safari.
sjuuuuuuuukt härligt väder, värsta sommarvädret!
Safari var taggad och idag fick han börja trava. har skrittat honom en vecka. men han var iaf väldigt fin idag :)
efter stallet blev det hem och äta grillat, riktigt gott!

sååå, här har ni min dag. =) hoppas ni haft en bra dag! pussssss // emma

hejhopp

sitter just nu i soffan och skriver, och huuur kan jag göra det? jo jag har fått en ny bärbar dator av pappa!!
men iaf, idag har det inte hänt så jätte mkt. dagen började med skolan, vi hade HK men vi lagade ingen mat, istället satt vi i datasalen och gjorde en asdryg grej. man skulle skriva in alla ingredienser till en maträtt och skriva hur mycket man skulle ha av varje sak, det var drygt och svårt att fatta.
efter skolan har jag inte gjort mycket alls. somnade i soffan sen vaknade jag när mamma kom hem. har inte varit nåt till stallet idag, safari gick in tidigt idag. och om nån tänker "men va, måste hon inte mocka o fixa stallet?"  & nej, dom som har stallet mockar o fixar allt sånt åt mig, lyxigt värre.

imorgon är det lördag och jag vet inte vad jag ska hitta på. det blir väl att rida safari,sen så är jag väldigt sugen på att fara och hälsa på pompe i vindeln..
på söndag blir det umåker, det är hästloppis och jag ska stå med mamma o sälja grejer.. sen blir det nog att köpa lite grejer också, om jag hittar nåt förstås. och jag ska tjata på mamma att jag vill rida hennes häst Qetesh. haha men hon är inte så positiv till de, hon tycker att Qetesh är så pigg. hos hennes förra ägare blev hon riden fyra gånger och två av gångerna blev dom avkastade. men mamma har faktiskt suttit på henne i stallet två gånger och då har hon bara varit snäll, men får väl se hur det blir haha.

nu har jag inte så himla mycket mer, och jag har tyvärr inga bilder att lägga ut för jag har inte hunnit lägga in nå bilder på datorn än. men det kommer bilder senare.
aja, ha det så bra så länge! hejsvejs //eeemma

pompom&safari ~ my all

hej alla!

jag skriver ju inte här speciellt ofta så det hinner hända lite under tiden. för ungefär en månad sedan så blev safari först väldigt förkyld så han fick vila nästan 2 veckor. när han var nästan frisk så tänkte jag att jag skulle fara ut på en skritt tur, jag kände efter en bit att han gick orent.. jag hoppade av och sprang med honom, han var halt. så jag bestämde mig för att bara promenixa med honom hem till mig. när jag nästan är hemma så kommer min brorsa cyklandes och på ryggen har han sin gitarr. och safari som redan är riktigt pigg och fjantig över allt reser sig o slänger sig bakåt o drar allt han kan. först åker tränset ner på nosen sedan åker det fort av. safari vänder och galopperar upp mot storvägen. jag slänger tränset, tar cykeln och cyklar efter. när jag kommer upp mot storvägen står han på sidan och väntar,men när jag kommer närmare sticker han igen. jag tror att han ska fara tvärsöver vägen mot stallet men han svänger åt vänster och fortsätter efter storvägen. jag slänger cykeln och springer efter. det kommer bilar men dom ser safari o saktar ner.
en kvinna saktar in bredvid mig och frågar om jag vill åka med henne ner till en infart, för då har safari hunnit svänga in på en gård. jag åker ner till infarten, hoppar ur och springer in på gården. jag tittar mig omkring och får syn på safari som står bakom huset. dom som bor där kommer ut och jag får låna ett rep så jag kan göra som en grimma.
kvinnan med bilen kommer gående och hon säger att hon är jätte bra på att göra knopar,så hon hjälper mig att göra en grimma. jag ringer en som heter annika ( hon äger stallet som jag har safari i ) hon kommer och hjälper mig hem med safari. och det var slutet på den historian.

och den turen gjorde ju inte benet bättre så dagen efter var han tjock i benet. han fick vila nästan två veckor till, och i fredags var vi in på ATG med honom och då var han bara bra och det var bara att sätta igång :) haha han var så söt, han fick lugnande när dom skulle kolla benet på honom och han blev jätte trött, jag var tvungen att hålla i huvudet på honom. sen när han skulle gå ut från rummet han undersökts i höll han nästan på ramla,benen var åt alla håll hahaha!
han fick stå i en box och vakna till lite,sen bar det av hem.
jag har varit ute och skrittat han i tre dagar nu. ska nog skritta honom hela veckan ut.
 
och det är nog inte så mycket om PomPom. hade tänkt fara o hälsa på honom förra veckan när påsklovet var men jag har varit sjuk nästan hela lovet. blev sjuk förra måndagen och är fortfarande sjuk. hade över 38 grader när vi for in på ATG och jag ville bara sova. men nu är iaf febern borta men jag har den dryga hostan kvar! aja, tbx till pompe. hade tänkt fara o hälsa på honom nästa helg kanske, saknar honom jätte mycket, min fina underbara häst.
jag längtar grymt mycket till sommaren! jag, fia & pållarna, bada, sol, hästar hästar hästar! hästar är sommar!
men dom här sista månaderna går nog fort. & nu har jag inte så mycket mer att skriva.

FUTTE & POM POM, den sommaren är saknad.
fina killarna

 SAFARI, en härlig sommardag.
safari(L)

dom bästa killarna i världen ser ni på bilderna, helt klart!
<3 puss // emmaRSS 2.0