- Sista dagen i juli

Imorgon är det redan augusti, sista sommarmånaden. Hoppas på att det bjuds på lite mer sol och värme nu bara.. Har i alla fall varit på Maxi och jobbat hela dagen idag. Skulle sluta 17, men jobbade över lite. Var helslö när jag kom hem. Tur Natasha hade Amir idag.
 
Resten av veckan kommer jag jobba på Nybro så imorgon blir det att börja 05.30. Är väl lika bra att man snart börjar röra sig mot sängen då. God natt!
 
Bild från i vintras, håriga typer..
 

- 30 juli

Har jobbat på Nybro idag, 05.30-14.00. Drog sedan till stallet och tänkte rida ut i skogen en sväng trots att både jag och Amir tycker att regn är en riktig pina, men när det sedan började regna ännu mer så fick det fan vara. Blev istället att frisera och putsa lite på ponnyn.
 
Blev sedan hem och jag hade nästan tänkt bosätta mig i soffan resten av dagen, men lyckades istället tvinga ut mig själv på en löprunda i det värdelösa svenska sommarvädret. Därefter middag, dusch och chill. Jobb imorgon, god natt!

- We're all winners

Jobbat 7-16 idag och åkte sedan direkt hem till Haga eftersom mamma redan hade fixat stallet och Amir vilar idag. Ställde mig i hallonbuskarna vi har här ute på gården och plockade en hel bunke. Vi har annars varit iväg och handlat och sedan har jag stekt några kycklingfiléer så att det går snabbt och smidigt att göra matlådor. Imorgon blir det jobb på Nybro och nu blir det duschen. god natt! 
 

- Söndag och ledig

Passade på att sova ut imorse, sedan blev det att kliva upp, fixa frulle och placera ass'et i solstolen. Satt där en stund innan det blev att fortsätta till gymmet. Hann träffa Sofia en stund och sedan blev det att rulla till stallet för en tur i skogen. Amir kändes lite seg från början, men kom sedan igång och kändes rätt trevlig.
 
Annars har det inte hänt så mycket idag, bara laddat om för ännu en jobbvecka!
 

- Lördag

Jobbat 06-14 idag. Trodde att jag började 07, men det var tur att jag kollade schemat igårkväll för säkerhetsskull innan jag skulle sova.. Drog i alla fall till stallet när jag slutat och red ut barbacka på Amir. Lät honom trava på i ett lugnt tempo runt rundbanan och först kändes han riktigt trevlig, sen någon gång i mitten av passet blev han dryg i munnen och jag blev hård i handen så vi skrittade en bit, hittade varann igen och sedan gick resten av passet fint.
 
Körde hem till pappa och tog mig en löptur i skogen innan middagen. Blev sedan en favorit i repris med müslin, plus vattenmelon. Simpelt och gott. Har annars ikväll spenderat ett par timmar i skogen och nu är jag några blåbär rikare. ciao
 
 

- fridfull fredag

04.40 imorse var det god morgon för min del. Började 06 på maxi och jobbade fram till 15. Blev sedan stallet och en tur i skogen med Amir. Han har skrittat några dagar nu, men fick börja trava idag. Påminner om att han har haft semester, därav igångsättningen, så ingen börjar fundera på nåt annat.

Han kändes iallafall riktigt fin. Trodde han skulle vara pigg och tittig, men han var perfa. Riktigt härligt pass med solen som stekte. När jag var klar i stallet blev det att rulla hem till pappa. Fixade en snabb middag som fick bestå av müslin och sedan drog jag på gymmet. Nu är det sängen som gäller, jobb 07 imorgon. natti!


- tjena sommaren

Jobbat 9-17 idag och dagen har rullat på fint. Natasha har skrittat Amir så när jag var klar på Maxi så drog jag och handlade lite stuff och fortsatte därefter hem. Drog ut och sprang direkt när jag var hemma, sedan blev det grillning med pappa. Har hunnit sitta nere på bryggan med Sofia en stund och nu avrundar jag kvällen med en skål kvarg och mina nyplockade blåbär. gr888
 

- 24 juli

Har känts lite småruttet (tänker inte gå in på det mer än att kalla det småruttet) dom senaste två dagarna och det kommer nog vara fortsatt småruttet tills jag får lite mer klarhet i det småruttna, meeen iaf så har jag varit lite inaktiv här för att jag jobbat, varit i stallet och hängt rätt mycket med Sofia. Idag var jag ledig. Har skrittat min fina ponny, njutit av det härliga vädret tillsammans med Sofia, varit ner med hundarna till vattnet och nu är jag precis hemkommen från gymmet. Tänkte dra ut en sväng nu och se om jag hittar nå blåbär i Norrbyns vildvuxna skogar. Jao, tjao
 
                     "You came to the wrong neighborhood motherfucker.."
 

- 22 juli

Jobbat 6-15 på Maxi idag och sedan skrittat Amir efter hans 2v långa semester.
 

- Fötterna på jorden i nitton år, check!

Ja, då har man blivit 19 år då. Ingen speciell siffra som 18 eller 20, men vafan, 19 ska man ju också vara någon gång i livet. Eftersom allt firande blev igår så har denna dag bara spenderats i soffan med godis i munnen.
 
Igår börjades dagen med att släkt och vänner kom till huset och käkade en massa gofika. Tänkte bjuda på lite bilder senare så ni får se vad det bjöds på. Fick i alla fall mycket fina grejer som t.ex. en ny tävlingskavaj, grejer till hästen, pulsklocka, pengar, presentkort, krämer, halsband and so on. Mycket nöjd chey. Blev sedan en slirig utgång med vännerna på Five som gästades av Dani M. Kingerz!
 

18 juli - full frikkin rulle

Varit och inhandlat lite olika grejer idag. Bland annat ett trevåningskakfat och lite ingredienser till imorgon då det blir att baka loss ordentligt. Fyller ju år på söndag, men firandet blir på lördag så då ska jag ta bakningen imorgon. Jobbar 05.30-14.00 på Nybro imorgon och när jag slutat blir det att dra en sväng på affären igen och inhandla det sista.
 
Annars då. Drog hem till pappa mitt på dagen någon gång. Mellanlandade på H&H för att kolla om det fanns nåt fint, men det gjorde det ju inte. For ut och joggade en runda innan det blev middagsdejt med Sofia. Där har ni dagen, ciao!
 

Onsdag

Go'kväll. Jobbat 8-17 och hade sedan teknikträning med några från boxningen som började 17.30 och höll på i två timmar. Blev sedan hem, käka middag och chilla tungt. Där har ni min dag. Nu - tvchill.
 

- trött tisdag

Väckaren ringde 04.40 imorse. 5.30 stod jag inne på Nybro. Slutade där vid två och drog sedan till stallet för att pussa på ponnyn. Därefter fick jag soppatorsk, blev trött och seg och tänkte banga träningen som började kl15. Men jag lyckades rycka upp mig och dra ändå.
 
Annars har det inte hänt så mycket. Slocknade i soffan när jag kom hem, blev väckt när middagen var klar. Tog en varm dusch och nu sitter jag här och möglar när solen äntligen skiner.. Aja, hejrå, ni får nöja er med en frullebild.
 

- if i'm wrong i don't wanna be right

Slutade tolv idag. Drog och tankade bilen och rullade sedan hem till pappa. Har varit på gymmet och sedan en sväng till Hörnefors för att köpa lite grejer till tonfiskröran jag gjorde till middag. Vädret suger så det lär väl inte hända asmycket ikväll, fortsätta glo på Cougar Town typ. Ah, tjarå
 

- Nothing worth having comes easy

Hade en trevlig kväll i Vännäs igår. Började med att vi drog förbi någon som styrde hemma och sedan rullade vi vidare till tivolit för att åka lite. Tror att jag var hemma någon gång runt ett.
 
Vaknade vid elva idag och hoppade direkt ur sängen. Käkade frulle och drog på mig träningskläderna. Där vid ett blev det att fara ut och jogga tillsammans med tre snubbar från boxningsklubben. Vi körde SM-spåret så nu kan jag checka av milen!!√  Gick jäkligt bra faktiskt, speciellt med tanke på att SM-spåret mest består av en massa branta backar. Men då kan man ju konstatera att kondisen är helt okej. Nu blir det chill och sedan sängen. Jobb imorgon, men bara 6-12 pass. Gr8.
 

lördag

Jobbat 7-14 på Maxi idag och det gick bara fint. Sedan har det inte hänt så mycket. Var sjukt uttråkad och höll på somna i soffan, sedan började jag fundera på att dra en utgång, men blev otaggad och seg igen. Tillslut blev det att ta sig i kragen och nu blir det så att kvällen kommer att spenderas i Vännäs några timmar, den gamla råtthålan. hah. Nä, men det blir nog fint. herrå!
 

- 12 juli

Igår jobbade jag 10-19. När jag slutade så drog jag direkt hem, käkade middag och tog en dusch. Fortsatte sedan till Vännäs tillsammans med Carro för att festa lite. Funfun. Var tillbaka i stan idag där runt halv ett och då blev det att åka och besikta brorsans bil. Gick snabbt och smidigt och snubbarna där var riktigt trevliga.
 
Drog sedan förbi stallet en stund och pussade på min pärla. Har glömt att berätta att han har semester just nu. Mamma tar hand om honom och fixar stallet så jag får lite extra ledigt nu när jag jobbar så mycket. Amir såg då bara nöjd ut. Han såg även ut att ha lagt på sig några extra kilon..
 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Folk är ute i det fina vädret, dricker och har det bra, men för mig känns det som en trött söndag eftersom jag jobbar 7-14 imorgon. Men det kommer gå fort och därefter har jag helg. ciao!
 

- flashy lights everywhere i go

Dagen började ju med ett gympass som gick riktigt bra. Blev sedan lunch och dusch innan jag fortsatte in till stan. Hade möte med ett gäng från boxningen så när det var klart så rullade jag hem till mamma. Har inte hänt så mycket efter det. Jobb 10-19 imorgon, gonna be a long day.
 

- 10 juni

Igår började dagen med jobb 7-16. Mamma fixade stallet så när jag slutat drog jag direkt hem till pappa. Var på gymmet innan middagen och efter jag käkat blev det stan igen. En nykter utgång på Olles. Var hemma vid 02 och hoppade ner i sängen direkt.

Ställde klockan på 10 så nu har jag precis fått i mig frullen och tänkte röra mig mot gymmet. ciao


Måndag

Dagen började med en kort jobbdag, 6-12. Drog hem, käkade lunch och fortsatte sedan till stallet. Fixade iordning och därefter rullade jag ut till pappa. Stannade till på kiosken i Hörnefors för att shoppa upp mitt presentkort på 300kr. Blev sju trisslotter och resten tuggummin. Hade ju planerat att bli miljonär, men fick nöja mig med 60kr på första lotten och resten nit.

Ohwell.. Träffade Fia en stund, fixade sedan middag och när den var uppkäkad blev det gymmet. Nu sova!


Igår & Idag

Igår blev det en heldag i Nordmaling för hopptävling. Började med att hoppa 90cm som var en clearround. Amir kändes riktigt fin, lyssnade och var framme, men då var ju femman lite läskigare än de andra hindren så då blev det stopp på den. Valde att rida om banan en gång till eftersom man hade det valet, och då gick det klockrent och blev en felfri runda.
 
I 1m klassen var det samma sak. Amir kändes precis som han skulle och hoppade riktigt fint, men näst sista i grunden var ju ett lite läskigare hinder så då var det samma sak igen. Alltså inte våran bästa tävlingsdag, men jag vet hur han är den där fegisen så det är bara att skaka av sig och köra på. Är nöjd överlag.
 
Idag har jag varit i stallet. Pysslat med Amir och ridit ut en sväng i skogen barbacka. Sedan på eftermiddagen drog jag och mamma till Allstars uteservering och käkade middag. Gott ja! Kvällen har varit lugn och nu ska jag röra mig mot sängen. ciao
 

Har tävlat idag, men skriver om det imorgon istället för nu är det sleepytime. godnatt!

 

- 5 juli

Igår jobbade jag 8-17 på Maxi. Blev sedan stallet direkt efteråt för att rida ett pass på banan. Hade febervibbar och halsont så mitt tålamod var sådär. Amir kändes seg, dryg i munnen och ungefär lika slö som jag själv kände mig så det fick bli ett ganska okomplicerat pass. Stod upp och galopperade runt på en stor volt. Fick knappt ta något i honom så jag hade nästan ingen kontakt i munnen och rätt långa tyglar och med det var han nöjd. Avslutade med att galoppera på en åttvolt över en bom i mitten och då vaknade både han och jag till lite iaf.
 
Idag har jag jobbat på Nybro, 05.30-14.00. Blev stallet efteråt och idag höll jag mig på rundbanan. Gick verkligen mycket bättre än igår. Amir var framåt, mjuk i kroppen och lyssnade jättebra på skänklarna. Blev dusch och schamponering efteråt. Klart ponnyn måste va fin till morgondagens tävling i Nordmaling. funfun!
 

- Allting går upp för mig när solen går ner

Igår körde jag in Amir till hippo för lite hoppning på utebanan, och ja, alltså jag drog dit honom. Första gången och det var inga problems. Han står ju som ett ljus min lilla ängel. Nä men så det var kul att ha det gjort nu och det lär väl inte dröja länge tills nästa gång. #vuxenpoäng
 
Amir kändes i alla fall fin. Vi har ju inte hoppat så mycket på sista tiden eftersom det ändå knappt varit några tävlingar i närheten. Men första delen av passet kändes det lite halvers då han inte riktigt var framme och avstånden blev sisådär. Fick väcka upp honom lite och då gick det genast bättre. Hoppade några enkelhinder, nåt räcke på åttvolt, bågar och en linje och la sedan ihop allt till en bana. Så det kändes riktigt bra när vi avslutade. Måste bara tänka på det till på tävlingen på lördag att verkligen ha honom framme, ingen handbroms i...
 
Idag har jag jobbat 7-17 på Maxi. Slängde i mig lite frukt och drog sedan direkt till stallet. Red ut barbacka i skogen och Amir var väldigt pigg och framåt. Lyssnade fint på skänklarna. Blev dock ganska stark emellanåt då jag red på hacket. Red lite lätt i alla gångarter med mycket tempoväxlingar. Fin påni.
 
Kom hem lite efter sju. Har käkat middag och tänkte nu bara chilla innan sängen kallar. Ännu en tidig morgon på Maxi väntar. ciao
 

- Första juli

Hade en kort jobbdag idag, 6-12. Drog och köpte en sallad när jag slutat och for förbi pappas jobb en sväng. Fortsatte sedan vidare till stallet. Red Amir barbacka på grannstallets rundbana. Han var ganska dryg i munnen från början då han inte ville släppa bettet, men efter lite pillrande så blev han väldigt fin. Speciellt mot slutet av passet när han verkligen slappnade av i traven och gav stöd mot bettet. Red 50min.
 
När jag var klar i stallet blev det att rulla ut till pappa. Drog direkt till gymmet och sedan blev det grillat ute på altanen. Härliga tider, mjes. Känns ju inte sämre att veta att man är ledig imorgon.
 

RSS 2.0