Sängupdate

Efter påtryckningar från mina fans här på bloggen har jag inget annat val än att slänga upp en liten update härifrån sovrummet. Haft en hektisk jobbdag som började kl6 och stämplades ut kl 16.30. Däremellan hade jag hunnit ta 30min rast. Mycket att göra idag alltså. Är ledig imorgon, men har tagit på mig en extrahelg nu i helgen för att hjälpa till med alla tusentals bullar som kommer gräddas och sedan förtäras de närmsta dagarna av svenska folket. Nämen seriöst, Kanelbullensdag nu på söndag så det blir att hoppa in och hjälpa till några timmar. Varför inte.

Men skönt att vara ledig imorgon. Passa på att städa och tvätta ska jag göra. Walle som fick vila idag ska ridas imorgon. Han har varit riktigt alert dom senaste dagarna, lite myror i brallan och visat luftkonster så det bara varit att hålla i sig. 

Hade förresten personalfest i lördags. Bjöds på en riktigt bra föreläsning som handlade om positivitet och gav pepp. Även öppen bar, trerätters och rockföreställning fick vi anställda serverat. Rolig kväll som höll till i Vindeln, men som avrundades på Allstar. 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0