shu katt

Ja helgen gick ju snabbare än snabbast då. Ni fick ju en bakisupdate i lördags och min lördag bestod inte av så mycket annat än att vara just, bakis! Så den dagen var bortkastad, men i söndags blev det iaf att stiga upp tidigt för att vara med på banträningen på hippo. 
 
Red en bana som låg på 90cm och Harry skötte sig bra. Lite spänd och mötesrädd inne på framhoppningen, men gjorde det han skulle inne på banan och fixade en felfri runda. Bara duktig. På kvällen blev det jobb och sedan hem till sängen. Idag sov jag ut, steg sedan upp och fick faktiskt sällskap till frullen. Fia och hennes valpsing kom förbi så vi käkade och rullade därefter en sväng till travet, checkade lite hästgrejer på travshopen osv. Blev stallet efteråt med tanken att rida, men det var så stökigt just utanför stallet med grävskopor och traktorer så Laila sa att hon kunde tömköra honom senare idag istället. 
 
Har samlat vuxenpoäng på eftermiddagen och både tvättat och gjort matlådor. Imorgon väntar jobb, sedan blir det faktiskt ut och äta med bagerifolket, trevlish! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0