stockholm i mitt hjärta

Jag och Sofia sitter framför våra laptops och knaprar chips och dricker cider. Idag har vi varit på kolmården och tittat på en väldans massa olika djur!
             
              
             
Det var roligt på kolmården, eller iallafall mot slutet. Från början var det typ de svenska djuren och vissa såg man knappt och när vi kom till björnarna såg jag bara ett björnhuvud sticka upp (då hade jag ställt mig på ett räcke). När vi fortsatte och kom fram till elefanterna, noshörningarna, zebrorna och aporna blev det direkt roligare. På tal om aporna så måste jag bara berätta en sjuk grej. När vi kom fram till aporna skulle Sofia ta kort på en som satt och tittade på oss. Hon hann bara få fram kameran så vände han på sig och började skita i sin hand. När han vände sig mot oss igen med skiten och såg redo ut att kasta skyndade vi oss därifrån!

Imorgon ska vi åka hem, men innan vi beger oss iväg blir det såklart frukostbuffé och även en sväng in på Hööks. Var där tidigare idag och hittade lite smått och gott och när jag ringde hem sa bästa pappsen att han skulle sätta in pengar till mig. Så snällt!♥

Kommentarer
Postat av: Emil

Haha, stygg apa ;]

2010-07-12 @ 16:43:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0