all i see is beautiful people

Nog är man ledig imorgon, men inte får man sova ut för det inte. Blir att pallra sig upp tidigt och åka med pappa som skjutsar mig till stallet. Sedan måste jag även planera lite mer med Agnes om att dra till henne. Blir ju typ röd/röda dagar nu så jag vet inte hur det går med bussar till Vindeln då? Får kolla upp de där själv och sluta slösa med er tid. Godnatt folket♥


första och sista skoldagen för denna vecka

Sköööönt kanske? Första och sista skoldagen för denna vecka avklarad. Är nu ledig en hel vecka, långledigt ftw♥ Skoldagen gick iallafall smidigt och jag fick veta slutbetyget för datakunskapen som blev ett MVG. Positivt överraskad. :) När jag slutade mötte jag upp Malin och satt och fikade/snackade med henne, enbart trevligheter!

Drog därefter till stallet. Red ut barbacka på en superpigg Amir. Han var seriöst galet pigg. Kunde knappt stå still. Hade egentligen bara tänkt låta honom jogga lite, men han fick ta sig en liten galopp på åkern för att göra av med energi. Hjälpte knappt. När jag travade av honom blev han bara tvärsugen på gräs så då sög han tag i en grästuva och jag var inte alls beredd på att halsen skulle försvinna och att de skulle ta stopp så då gled jag av. Lyckades kravla mig upp och avsluta passet.

Imorgon ska Amir få komma ut och galoppera av sig. Konditionspass. Det är spikat!


cause you're falling for a douchebag

Drog med Robin på gymmet ikväll. Köttfifän, död i hela kroppen. Eller inte överdrivet kanske, men det känns. Körde typ hela kroppen, ben, mage, armar. Nu ska jag ta en dusch så jag är lagom fräsh för skolan imorgon. Later my little alligators.


emmuth goes prickigkorv

Har precis kommit in efter att ha legat ute och stekt i 1timme20min. Glassigt värre. Ser mer eller mindre ut som en prickigkorv i ansiktet nu, men är man är fröken fräken så är man. :) Nu blir det bara till att chilla och invänta käk (grillat på menyn). Yummie osv.


jag blev ett måndagsbarn

Go'morron. Gick upp vid tolv och har inte kommit mycket längre än till datorn. Ska iallafall leta fram något ätbart nu och chilla lite framför tv:n, sedan borde jag nästan dra ut ett tag. Vädret är ju sweeeet!♥


klockan är tre..

.. och jag är fortfarande vaken. Tänker stanna hemma från skolan imorgon (idag?) för jag har bara en lektion och det känns ovärt. Blir till att sova ut, sköönt. Har även planerat in ett gympass med Robin så det blir säkert rätt sweet det också. Nu ska jag ha en dejt med sängen. Godnatt!


me against the world, the world against me

Shu. Gick precis upp efter en powernap. Vet inte hur smart det var med en sån såhär på kvällskvisten, men så kan det gå. Ponnyn fick sig iallafall en lugn tur i skogen idag. Lät honom jogga på och han var mjuk och fin. Blev lite spänd ett tag, men då fick han göra lite öppna/sluta för att tänka på annat.

Angelica - Tack för kommentaren. Tänkte också på mina händer när jag såg filmen. Brukar vanligtvis inte "rida så mycket med handen", men tror det kan ha och göra med att han inte kändes riktigt framme. Ska tänkas på! Men tacktack! :)


filmer från sikeå





mmmm smoothie

Mumma! Har precis fixat mig en hallon och blåbärs smoothie + husmansmackor med gurka. Helt ok frukost kanske. Håller iallafall nu på att ladda upp tävlingsfilmerna på youtube så de kommer nog upp här lite senare. Stay tuned! :)


resultat från sikeå

Nu är ni allt sugna på veta resultatet va? ;););) Fast många har säkert redan läst resultatet på facebook, men här skriver jag ju lite mer information, so here we go...

LC - Amir kändes som inte riktigt framme så det blev att kämpa på lite tills han kom igång. Kom iallafall runt banan med ett stopp i omhoppningen. Trots 4fel så räckte det till en andra plats!

LB - Amir började sega mot första hindret, men jag var på honom så han hoppade och han gick därefter som en klocka. Verkligen superfin i omhoppningen, men såklart tänkte jag mot sista i omhoppningen "..sista, sista, sista!" och så gjorde jag världens sämsta sväng och fick ett nerslag. Men ponnyn var på topp! Även den rundan räckte till en andra plats!



i sikeå

Godmorgon Sverige. Kom fram till tävlingsplatsen för ett tag sedan och nu sitter jag bara och chillar i bilen medans ponnyn står och mumsar hö i boxen. Blir att tävla LC och LB och jag hoppas Amir är taggad, annars ska jag banne mig få han taggad. Laterrr!


@ ewes place

Började ju dagen med dataprov. Kan väl säga att jag hoppas på g iallafall... Slutade efter det och drog på stan med Josse och Agnes. Shoppade lite smått och gott som jag kan visa senare. Tog sedan moppen och for och köpte kycklingsallad. Käkade i stallet och red sedan ut på en dryg ponny. Amir var fin i traven, men i galoppen blev han spänd, tittig, springig osvosv för allt och inget. Skitjobbigt, men gav mig med galoppen när han gick okej och fortsatte sedan jobba honom i traven efter vägen med öppna/sluta och skänkelvikningar.

I stallet träffade jag Ewelina som äntligen är hemma en sväng från Finland. Så nu hänger jag hemma hos henne och vi ska väl bara dra chillen ikväll. Bäst så om jag ska orka tävla imorgon. Wiiieeeo!


hej, jag går in i väggen

Ligger i mormors säng och chillar dillsåsen. Har verkligen varit fullt upp idag. Drog på stan på hålet med brudarna och checkade in lite kläder. Därefter tillbaka till skolan, jobbade sate på sista lektionen som var bild. Var där säkert tre timmar. Tog sedan bussen till mormor, tryckte i mig en frukt och fick skjuts till stallet av pappsen. Red ut på en pigg Amir. Lät honom galoppera av sig på åkern och det gillade han. Ba maxxxxade. ;)

Nu är jag hos mormor igen. Har hunnit duscha och käka pannkakor. Yumyum. Nu väntar något mindre trevligt - dataplugg. Har prov imorgon och jag ooorkar inte. Känner redan nu att plugget kommer spåra ur. Poor me. :(


min dag gjordes precis

FYFAN VAD SKÖNT! Godkänd i matte, gotta love it! Inga fler mattelektioner för mig nu och det känns hur bra som helst. Helt unbelievable, underbart, fantastiskt, älskvärt, levande, och nu ska jag sluta flumma, men ni måste ju förstå min glädje. Lovely♥


en armé på fjorton katter

Fattaru rubriken Amanda? *Spärrar upp ögonen* Jiizes, big time.

Kom ur duschen för ett tag sedan. Har hunnit trycka i mig en mango (för er som ville veta) ,men fett med gott ju. Innan duschen bäddade jag rent i sängen och det kommer bli hur skönt som helst att lägga sig ikväll. Speciellt nu när jag smörjt in hela mig, huuur skönt äre inte då?! 

Eftersom dataplugget sög så drog jag istället ut på en promenad på 55min tidigare idag. Härligt att komma ut. Tar igen pluggandet på hålet imorgon. Är för sär för att jobba själv så det blir bra med lite hjälp från gurlsen. Over and out girlscout!


instabil som nitroglycerin

Morning. Gick upp runt tolv idag och har hunnit sleva i mig en skål med fil och flingor. Amir vilar idag, men det gör inte jag. Har plugg jag måste ta tag i och sedan hade jag velat komma mig ut, bara det slutar regna...

Skulle ju liksom inte tacka nej till det här härliga härligheternas vädret! Giiiive me ♥


pulsen ökar, hjärtat rusar, knäna sviker

Har precis tryckt i mig en ordentlig portion sallad. Innan det tog jag en välbehövlig powernap, skönt! Sparade Amirs vilodag till imorgon då jag ska vara hemma, och han fick springa lös i volten. Jäklar vilket mongo han var i början. Värsta vildingen, men han lugnade ner sig efter en stund och då fick han skutta över vattenmattan. Väldigt motvillig från början, men han gav faktiskt med sig.

Nu ska jag byta om till bekvämare kläder och dra till gymmet med Robin. Nice one!


äääntligen, finally, tralala

Okej, slutade för ett bra tag sedan nu, men hej! Hade bara nationellaprov i matte och ja, hoppas bara att jag får godkänt. Hoppas hoppas hoppas! Sitter iallafall och chillar med Agnes nu och det är ba niiice. Now you know.


make me move lika a freak

Kom hem för en stund sedan. Skoldagen var okej och att rida var mindre okej. Eller snarare vädret. Jäkla regnande... Amir gick stundvis bra, men kunde vara lite fjantig för..ingenting. Ska experimentera lite i veckan och prova låta honom gå lite hårdare pass för att se om han ger sig med sitt fjantande för allt.

Kvällen kommer iallafall bestå av plugg inför morgondagens nationella prov. Funny.


party in my head

Morning folket. Sitter på stödmatten, dock verkar det inte vara något för det är helt dött här. Aja, kan ju försöka bläddra i boken lite själv. Kan väl knappast skada.. + att det är andra delen av nationella matteprovet imorgon. Kill me someone.


kulturnatta + klubbhoppning

Tjaaa. Dålig uppdatering, i know, men jag har haft fullt upp. Kulturnatta igår. Blev väl lite små missar, men annars hade jag rätt trevligt. Satt nere vid vattnet och garvade sönder med Lisa och lite annat folk. Sköningar!

Idag då. Vaknade upp hos mormor, duschade bort kulturnatta och drog sedan till stallet. Fanns inte så mycket att göra där så jag tog moppen och körde runt lite i stan. När jag sedan var tillbaka i stallet igen så gjorde jag och mamma iordning, sedan rullade vi mot hippo med ponnyn. Var klubbhoppning och jag startade LC (90cm) och LB (1m). Amir kändes fin och taggad, men jag klantade mig på samma sätt i båda klasserna och rev tredje hindret. Så avslutade båda rundorna med 4fel, men jag är nöjd över ponnyn. ♥

Har förresten varit på loppis idag! Köpte en tröja och en ring. Har ju köpt lite nytt på sistone, tänkte jag visar allt i ett inlägg. Låter bra va? Yeooo.

                      Den här kan jag visa nu. Earcuff från Glitter. Gotta love it


kvällen kommer bli legen -wait for it- dary

Sitter just i denna stund och trycker supergod hemgjord pizza, yummie! Kvällen ser iallafall ut såhär att den börjar hos Tove, sedan tar vi åtta-bussen till stan för där är det kulturnatta som gäller! Har lyckats bestämma kläder för ikväll och fake up:n är på, bara håret som ska fixas. Hoppas ni får en superkväll! puss♥


lördag

Guudmårning. Blev väckt av mamsen för en stund sedan. Har klätt på mig, men ska käka något och sedan rullar vi mot stallet. Ponnyplutt får komma ut i skogen och röra på sig lite lagom. Blir att vara med på hippos lilla klubbis imorgon och hoppa 90cm, 1m. Funfun. :)

                          
Bjuder på en bild på mitt gamla monster Snuffepuff.


rulla ut mattan, vi glider med stil

Precis hemkommen efter en powerwalk och fyyyfan vad jag dog där ett tag. Kom traskandes efter vägen och vad tror ni jag får syn på om inte en ormjävel!?!? Euuuuw. Nytt rekord i höjdhopp kan jag lova. Nu då, väntar på att Robin ska komma hem så vi kan dra och gunga som de små snorungar vi är. Låter bra, yay.


riktig latmask

Vilken latmask jag är. Sedan jag vaknade har jag inte gjort mer än att ätit två mackor, kollat datorn och gått och lagt mig framför tv:n. Mamma fixade Amir idag så jag ska inte till stallet heller. Ska dock försöka pallra mig ut en sväng så jag inte känner mig alltför värdelös idag.


när vi hänger i min sagovärld

Godmorgondag! Vaknade lite före ett, så jag har sovit länge för att vara jag. Skönt. Dock har jag inte lika skön träningsvärk, menmen. Ska leta fram nåt ätbart nu. Later guys.
 
                                                             Fiiin chey..


bara för ikväll, låt oss göra det stort

Precis kommit ur duschen. Drog på gymmet med Robin och det var enbart awesome. Fick både hjälp och tips och nu ska jag försöka ta tag i det här for real. Fast så ska man kanske inte säga, för då går de väl oftast i botten... men nääe. Det går som det går helt enkelt.

                               Pappsen köpte lite välbehövligt stuff... thanks♥


torsdag

Heeey guys. Veckans sista skoldag är bortgjord (japp, inga lektioner imorrn) så nu är det långhelg. Skolan var iallafall rätt chill med mycket fika och så blev det även en del shopping då jag och brudarna drog ner på stan på hålet. Efter skolan blev det stallet.

Red Amir barbacka på banan och passet började väl inte så snyggt. En gummimatta låg på sidan av banan och han fick värsta damprycket när han fick syn på den. Höll mig nästan kvar, men när han hoppade iväg en andra gång åkte jag. Han blev rätt billig där ett tag innan jag fick tillbaka feelingen igen. När han kom igång gick han riktigt fint. Red över travbommar och skuttade även över ett mini hinder i trav och galopp, sedan hoppade jag den på en åtta och tränade lite byten. Passet blev väl rättså hårt, men det behövde han.

                                      Blev ju riktigt skitväder där ett tag idag.


back from the gym

Har precis sugit i mig en banansmoothie och har även hunnit duscha efter att ha kommit hem från gymmet. Blev bara typ 40min där för min brorsa var inte den snabbaste på att pallra sig hemifrån. Körde iallafall ganska mycket armar och ben. Hoppas det inte känns alltför mycket imorgon... Nu - borsta gaddarna, sedan - sängen!


you see, it's all about me

Ponnyn fick komma ut i skogen idag, alla gångarter ca 40min. Han var lite småfjantig, men skötte sig ändå bra. Gick riktigt trevligt när han kom igång och blev mjuk i kroppen. Nu sitter jag iallafall hemma och har nyss käkat. Har inte planerat mycket mer än gymmet med brorsan ikväll. Nice nice.

Jag tackar gudarna för Amandas musiksmak. Enbart sweetness på hög nivå!


really, no comments

Oufff.. Precis haft nationella prov i matte. Fyfuck. Aja, nu är det gjort och jag hoppas verkligen verkligen verkligen att det blir godkänt. Om det blir det så kanske jag kan trycka fram lite glädjetårar, eller nä. Det är omöjligt. Men iallafall så ska jag försöka skriva klart novellen nu. Bye guys!


trevligheter på gång

Heeelu. Befinner mig hos Josse och har ytterst trevligt! Det vankas go middag bestående av kyckling och skruvpommisar + lite annat smått och gott. Agnes står och steker kyckling medans vi andra stekare (jag, Josse och Amanda) gör allt annat än nyttiga saker.
Ponnyn gick förresten suuuper idag. Red på en åker och jobbade igenom honom med volter i alla gångarterna. Han blev väldigt mjuk och följsam och jag kunde korta galoppen ordentligt. Avslutade passet med serpentiner och byten i varje sväng. Lät honom galoppera av sig en bit också. Ganska säker på att han uppskattade det efter jobbet. Nu äre maaat!

like the plugghäst i am

Kom precis ur duschen och nu sitter jag med en macka i handen. Måste få i mig något om jag ska orka med matteboken ett tag till.. Brorsan hjälpte mig lite tidigare och nu håller jag på med lite blandade uppgifter, tänkte om ni ville veta. Ni ba, anteeecknar...


you miss me if you blink twice

Heldag på travet! Blev inga pengar för Benny, men så kan det gå. Iallafall så fick Amir vila idag. Var så less när jag hade varit på travet flera timmar så han fick nöja sig med några pussar istället. Nu ska jag skumma igenom lite bloggar innan resten av kvällen ska spenderas med matteboken och endast matteboken...


en dag på travet

Godmorgon. Härligt väder idag? Känner ju verkligen taggen på att vara ute hela dagen.. Är iallafall ledig idag för jag ska hjälpa mamma med Benny som ska starta på travet. Blir nog bra, enda lilla ångesten jag har är att det var sista mattelektionen idag inför nationella, men min brorsa har lovat att hjälpa mig så jag får väl hoppas på att det går vägen. Aja, lär väl uppdatera senare idag när jag kommer hem. Bye guys!


is that why you call it money for nothing?

Varför klickade jag in mig på en Darin låt på youtube? Galenskap. Iallafall, haft en heldag med Amanda och den har väl varit minst sagt intressant. Eller vad säger du Amanda? ;) Nämen dagen började iallafall med att vi drog till Vännäs and guess what, vi red b-ponnys!? Minisar. Det var ett bra tag sedan kan jag lova.

Efter Vännäs fortsatte vi till mitt stall. Red Amir på banan ca 40min. Gjorde inget mer komplicerat än lite volter och tempoväxlingar. Amir var avslappnad och kändes fin.


äventyr med amandiis

Godmorgon! Har lite bråttom just nu. Håller på trycka i mig frulle och när det är gjort så drar jag och pappsen och hämtar Amanda, sedan ska jag och Amanda till Vännäs. Vad som händer där berättar jag när jag kommer hem igen. Bye guys!!

                                                   Min sköna böna


Snygga Eric Saade på en tredje plats i ESC♥


simply because i'm on fire

Gör för stunden absolut ingenting. Ska senare sitta och glo och heja på Eric Saade♥. Var tidigare ute på en promenad på ca en och en halvtimme, skönt! Var ju hos ponnyn på morgonen och han fick komma ut och jogga av sig. Red på en åker och jobbade honom med lite volter. Eftersom han var så pigg hade han ingen större lust att fokusera på jobbet, men när han väl slappnade av gick han trevligt!

                                                        cutest ever


my imagination is taking me away


håll den tänd, vi kan gå genom eld

Godmorgon. Ska snart åka med pappa in till stan för att fara till stallet. Amir ska nog få komma ut i skogen en sväng i skritt och trav. Sen i veckan kommer han få börja gå hårdare pass. Hårdare än vad han fått gå tidigare för nu när han fått mer muskler så medför det ju att han orkar mer, blir piggare och är mer vaken så då måste han få göra av med mer energi också. Jaja, later!♥


guess whos birthday it is?

Chacha. Sitter hemma och gör ungefär ingenting. Matteboken ligger bredvid mig rättså orörd, men det ska det bli ändring på. Ponnyn fick sig förresten en tur i skogen idag på ca 45min. Han var svinpigg och försökte få mig att förstå att han ville göra allt annat än gå, men nu har han vilat tre dagar pga vaccination så då måste man ju köra igång lite lugnt igen.

Vet ni förresten vems födelsedag det är idag? Jo, superheta Robert Pattinson's!

                                              Happy Birthday♥


fredag och ledig

Wooow. Har sovit sjukt länge för att vara jag. Dock gick jag och la mig runt fyra inatt och trodde att jag skulle vakna tidigt som vanligt, men ändå sov jag till tolv. Skönt, men nu ska jag käka nåt och göra mig iordning sedan tar jag moppen till stallet.


töjning på g

Sitter och glor på ESV (Eurovison Song Contest) och vissa bidrag är ju så efterblivna det går att bli. Heja Eric iallafall♥ Menmen, jag kan ju dra min dag en sväng. Fick Josse och Agnes att bryta deras löfte om att ha uppehåll från Frasses så vi lunchade där efter skolan. Gick sedan runt på stan och dregglade efter det mesta.

Nu är jag hos mormor och chillar. Gjorde några tal i matteboken när jag kom hit och tog därefter en dusch, så nu sitter jag här riktigt frééésh. Btw, fick låna en töjning av Agnes idag som jag tryckt in i örat, fett med nice.


peace out

Godmorning class. Har hunnit ha matte och nu sitter jag på engelska lektionen. Har fetaste hålet sen så då ska jag försöka göra klart bilduppgiften. Eller försöka, det är ju ett måste.. Jaja, later hörrni!


crash, boom, mr cool

Atm sitter jag i köket och försöker skriva på bildarbetet. Hade mycket hellre dragit ut på en promenad eller nåt, men icket. Detta måste göras annars "får jag underkänt om det inte lämnas in i tid, (alltså imorgon)" som det står på papperet. Damn. Ska iallafall pusha mig att plugga ett tag till, sedan får jag fortsätta med resten imorgon. Fun life, yepyep.


my life be like oh ah

Charken var chill, käkade go maten (kyckling+potatisklyftor), sedan bjöds det även på fruktsallad och smoothies. Nice one! Iallafall, stallet efter. Stod i hagen och pussade på Amir en stund, red inte för han vaccinerades ju igår. Nu är jag hemma och chillar dillsås in da säng. Måste köra igång med ett bildarbete som ska vara klart till imorgon!! Jiizés.

                   Vacker bild på mig och Amanda från Josses blogg
          


svar


Om det här nu är seriöst så okej, roligt att höra.:) Jag kommer inte lägga ut mitt nummer här så vill du snacka mer kan du ju alltid kommentera igen, eller skriva på facebook.

Hej bloggen btw. Sitter nu på skolan och har svenska lektion. Ska fortsätta med novellen som jag påbörjade igår. Efter svenskan kommer vi vara i charken (köket här på skolan) och göra lite go'saker. Låter bra va? I know, i know.


novell

Sitter i köket och funderar på novellen som ska skrivas. Svenska uppgift. Nog har man skrivit noveller förut, men med mindre tid på sig känns det alltid så påtvingat. Har dock börjat komma på lite grejer, måste bara hitta passande musik att lyssna på nu för att få in den rätta känslan.


värsta i wipeout


calling someone fake won't make you real

Hej! Hittade precis lite bilder på mig och Amir från vännästävlingen. Dock kan jag inte lägga upp dom här på bloggen, för att göra det måste jag betala först. På den här hemsidan hittar ni bilderna på mig + andra ekipage.

Iallafall, haft två engelska nationella prov idag, slutade efter och drog då till stallet. Amir blev vaccinerad så han vilar. Istället fick mammas pålle komma ut en sväng i skogen. Jag hade själv tänkt pallra mig ut nu en stund i det härliga vädret!


en dejt med sängen

Funderar starkt på att börja dra mig mot sängen, men ligger just i denna stund i soffan hos mormor och glor på Scrubs. Drog ut på en timmes promenix ikväll och det var inget annat än skööönt. Tog massa härliga bilder i björkarnas stad som jag bjuder på senare. Sleep tight everybody..


inte lilla sommarfeelingen



Yeees
. Så där mysigt hade jag det tidigare idag. Drog efter skolan till stallet och red ut på en barbacka tur i skogen med Amir. Blev ett lugnt pass med mycket skritt, en travsträcka fick han sig på hemvägen. Var enbart mys att vara ute, hur härligt väder som helst och det till och med blåser varmt?! Like it.


första utetävlingen, check!

Ja allihopa, nu är väl ni super spända på att få höra resultatet? Eller många har väl kanske sett min facebook uppdatering redan, meeen jag drar allt här ännu en gång med lite mer info.

LC: Började med att hoppa en LC (90cm) och Amir var verkligen super fin och ställde upp till tusen för mig. Nollade banan och kom på en andra plats!

LB: I LB:n (1m) kände jag att han var lite tröttare, men han lyssnade ändå bra. Fick dock ett stopp då jag verkligen mes red, iallafall så slutade rundan på 8fel då jag även fick ett nerslag. Trots felen var min känsla rätt bra när jag gick ut från banan, var väl helt enkelt nöjd ändå. Och jag är skiitnöjd med dagen. :)



tävlingsdags

Vad gör vi? Nu kör rider vii!! Godmorgon alla morgonpigga, har precis blivit väckt av mamma och ska nu göra mig iordning. Sedan bär det av till stallet och hämta hästen, för att tillsist börja rulla mot Vännäs. Tävlar LC och LB idag. LB-klassen är lagklassen, första omgången av div1. Spännande! Wish me luck:)

hörde att det lagas godsaker

Just i denna stund befinner sig Jacob och Robin i mitt kök och det tillagas gino♥ Trevligheter på hög nivå! Har även varit en sväng till västamarken och busat en stund, galetgalet. Dock måste jag ju försöka lägga mig en vettig tid pga tävling imorgon. Wiieeo. Hörs imorgon guys!



jalla jalla en fet kebab till alla

Amanda har typ fått mig att gilla BB-låten?! Därför ska jag lägga in den på mobilen alldeles strax + lite annat nytt och fräscht och därefter drar jag ut på en promenix. Låter lagom nice va? Wellwell, later fellas.


                 Wo-o-o-o känner ni ruset? Wo-o-o-o det är fest i hela huset!

lördag

Tja folket! Kom precis hem från stallet. Började med att rida ut i skogen, alla gångarter. Amir var pigg vilket gjorde att han blev väldigt vaken och nervig för det mesta, men när han väl slappnade av gick han helt okej.

Sedan blev det att bada honom från topp till tå, så han blev len som en baby rumpa. ;) Därefter putsade jag lite grejer och packade inför morgondagen då det bär av till Vännäs. Första utetävlingen för i år, oh my goood!


spelar på en lägereldsgitarr

En dröm skulle ju vara att vakna upp till sol och 30+ imorgon.. Vill att sommaren ska komma nu! När jag kom hem idag tog jag direkt fram ett par jeans och klippte sönder. Blir perfekt med ett par jeansshorts nu så här mot varmare tider. ♥


letar efter nåt att säga som kan ändra allt

Lite lagom as mätt nu då efter en god middag med mor och bror. Pappa är ute med jobbet och käkar, vet dock inte om maten klår kyckling i pitabröd..? ;) Iallafall, blir bara hemma ikväll. Är så tråkig så till och med Johanna som ville hitta på något fick dissen. Inte okej, men jag är tråkig och osocial atm... Vi tar igen det snart honey, promise! ♥♥♥


Shoppingsuget spårar

Har kollat på Nellys rea, även fast jag borde låta bli. Känner bara hur sugen jag blir på shoppa, kliiiar i fingrarna. Dock har jag ju redan shoppat idag, drog till stan på hålet och köpte ett par byxor från Rut m.fl. Ändå känner jag suget efter mer kläder, skor, ringar, ny jacka, men den känslan är jag väl inte ensam om?

Klickade hem ett par kilklackar tidigare som verkar ha kommit bort i posten, vet ni hur emo jag blir? Suger, suger, suger. Come to me little beautys.. :(
 


det är inga problem

Sitter hemma hos mormor och drar lilla chillen. Kom hit för ett tag sedan efter att ha varit i stallet. Red ut i skogen, alla gångarter och ja, det var väl inte den bästa feelingen jag hade när jag skrittade hemåt. Amir var rätt dryg och rädd för allt. Red på hacket så han blev även ganska stark.

När jag kom tillbaka bestämde jag mig för att dra på banan och ta fram vattenmattan. Som vanligt så fjantade han för den, reste sig och höll på så vi hade en fight där ett tag tills han tillslut gav sig. Då travade/galopperade jag över den tills han var någolunda lugnt. Kände ju att han fortfarande var lite mot när jag gav mig, men jag får fortsätta nöta på den senare.
 
                                             Min fina lilla fegis...♥


torsdag

Hade nyss matteprov. Verkligen ingen kommentar om hur det gick, kändes ju inte direkt as kalas bra, men det gör det ju aldrig när det kommer till matte. Iallafall, engelska nu som jag kommer ha engelska nationella muntligt i. Därefter låångt hål till sista lektionen som är bild. Nu vet ni det. :)


fågeln går till attaccck

Hängde en stund på stan med Josse efter skolan. Gjorde väl inte mycket mer än att glo på folk och ducka för fåglar som flög hejvilt över oss. Mamma hämtade mig och så for vi till stallet. Jag packade hö och inväntade Hanna som kom runt tre. Red för henne på banan och jag fick lite grejer att tänka på, men jag är nöjd med passet.

Nu är jag hos mormor och har precis ätit en god middag. Har ingen större lust, men jag ska ändå försöka ta tag i matten och plugga pga provet imorgon. So later alligators.


engelska nationella

Har precis haft engelska nationella, ingen kommentar om hur det gick. Man ska inte säga för mycket. ;) Väntar på att nästa lektion, som är svenska, ska börja. Det är även sista lektionen, skööön-t! Vet inte riktigt hur det blir efter skolan om jag och några drar till ett musem (bilduppgift). Annars blir det stallet direkt.


alltid lika sevärda filmer - Ultimate dog tease


bad i badhus

Sjukt länge sedan jag badade i badhus, men idag gjordes det! Blir alltid lika trött efter att ha varit och badat. Speciellt efter en dag på paradisbadet!? Då är man ju näst intill död. Nu var det dock bara badhuset i stan pga idrotten.

Wellwell, ligger hemma i sängen nu och funderar på att dra en powernap. Lär behöva ladda om batterierna om jag ska orka göra något ryck och plugga matte senare...


galet trött

Godmorgon. Hur skönt hade det inte varit att försova sig idag? Tråkigt väder och jag är trött som.. en björn i ide. Eller nåt. Trött iallafall! Får skjuts av pappa till skolan så åker inte förrän halv åtta. Skön-t! Jappjapp, later.


tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart


it's a new generation

Kom precis hem. Skolan kändes rätt seg då jag var sjukaste trött och fick till och med ont i huvudet ett tag. Brukar aldrig få ont i huvet. :o Blev mycket garv trots det, as usual. Ponnyn fick sig en tur i skogen på 40min, skritt och trav. Ländtäcket åkte på pga istiden som kommit tillbaka, snöade ju, wtf.

Nu ska jag ta och fixa mig en sallad till middag, sedan hade jag behövt checka lite plugg. Tog med matteboken hem så jag bläddrar väl kanske igenom den också. Later!


@ school

Morning. Sitter på idrotten på skolan och inväntar folket. Typ först hit. Har inte så mycket att komma med förutom att det blir stallet som vanligt efter skolan. Now ya know so later guys.


hoppträning

Har precis duschat bort helgen och är nu redo för morgondagen.. Ikväll har det varit hoppträning och det är väl lite blandade känslor om den. Kan än en gång säga att vattenmattan måste fortsätta tränas på. Vattenmattan är typ lika med döden för Amir. Tänker jag bort den delen så gick Amir faktiskt bra. Lite spänd ibland, men lyssnade ändå bra och hoppade fint.

Förresten, nu är min navelpiercing uttagen. So rest in peace honey♥
                               


RSS 2.0