31 oktober - Halloween Betchez

Har från tidig morgon varit i stan och grejat med allt möjligt. Traskade bland annat runt i lite affärer och fick med mig  smycken och smink hem. Rullade sedan vidare till stallet och gjorde iordning där. Mia red ut en stund på Amir och det hade tydligen bara gått fint.
 
Nu befinner jag mig i Hörnefors, förar och har det kalas, sedan blir det att dra vidare till staden för att rocka Lokal. Halloween-style!
 
Bjuder på en pic från när jag just hade färgat håret, yay way tjohay

30 oktober - can't stop, won't stop

Helu. Vilket trött och trist väder det är idag. Drog ändå ut och gick en sväng innan frullen, vet dock inte hur smart det var för jag börjar känna mig förkyld. Nåt j*vla virus som satt sig i halsen. Great, just great.
 
Så den här dagen ser just nu ut att bli lika rolig som vädret. Ska tända lite ljus som förhoppningsvis höjer mysfaktorn.

like you. like you. like you. I like you.

Helu. Sov hos Johanna inatt. Fick skåda hennes fina lägenhet och ta igen lite snack. Var i stallet runt tio och grejade på, red ut barbacka en stund och fick sedan hämtning av Sofia.
 
Drog hem, sov några timmar, sedan hämtade Fia upp mig igen, for och handlade hårfärg och drog hem till henne. Chillade, såg film, sedan blev det att dra tillbaka hem till mig och färga håret, så nu är jag mörkmörkbrun, wei.

28 oktober - Sunny Sunday

God morgon folket. Har nyss käkat frulle och ska snart ut och gå en stund i det härliga vädret. Därefter blir det stallet. Var som sugen på fara in till hippo idag, men samtidigt är det mysigt att vara ute i skogen när solen är framme. We'll see.

lördagkväll

Sitter på kökssoffan och chillar rätt tungt atm. Hela min kväll har varit väldigt lugn och händelselös. Varit ute och gått en timme i fullmånens sken, blir jäkligt ljust ute nu när det ligger ett tunnare snötäcke på vägen. Myze.
 
Men märker att jag måste börja avrunda kvällen nu, trött och lättirriterad, stör mig på det mesta jag läser så tänkte iaf borsta gaddarna och lägga mig i sängen med South Park. Ah, godnatt.

don't you bring me down, i'm gonna live my life, so don't you bring me down

Igår var det klackarna i taket inne på Five. Tog nattbussen till Hörnefors, men höll nästan på få åka längre när jag hade lyckats somna. Vaknade iallafall när Malin pepprade mig med samtal så då hoppade jag av och traskade hem till henne.
 
Har inte gjort så många knop idag, men tänkte gå ut på en liten stund. //herrå

#Dagen är här!

 
Sådärja, nu kan man ju faktiskt skriva att höstlovet är här. Drog till stallet efter skolan och red Amir en sväng i skogen först, sedan en stund på åkern där han fick springa av sig lite. Han kändes verkligen hur fin som helst när jag gick över till galoppen, jobbade på så jäkla bra, sedan när jag gjorde ett galoppombyte gjorde han världens bock så jag åkte fram på halsen, haha.
 
Efter det blev han inte riktigt lika fin, mest framåt och busig, men när jag hittade honom i traven igen så gav jag mig. Nu är det andra bullar som gäller. Har djävulsdräkten på, sminket är på och musiken är på, så nu tänkte jag börja rulla mot Hörnefors där det blir att föra och sedan blir det utgång. ciao

25 oktober - love and war

Go'kväll! Sitter hemma hos mormor och har det fint. Började skoldagen med prov och sedan drog jag där runt ett. Skrittade ut barbacka i skogen på Amir som var pigg och rädd för det mesta, men såna dagar kan det ju också vara.
 
Var på iksu vid fyra och körde bodypump, lika tungt och härligt som vanligt. Nu är jag som sagt hos mormor, käkat middag och tagit en dusch och nu resten av kvällen har jag plugg framför mig. "weeii"
 

24 oktober - Heldag på halkbanan

Sweet, ligger äntligen hemma i sängen och chillar efter en fartfylld dag. Varit på halkbanan från morgonen till flera timmar framåt. Lite nervigt var det allt, men det släppte snabbt och blev bara riktigt jäkla kul. Nu är det iallafall gjort, och jag hade helst velat skriva att jag skulle se South Park och ha det bäst just nu, men istället blir det att plugga. Att man alltid ska vara så jäkla duktig och arbetsam och ambitiös och begåvad och intelligent och driven... Älläääär!?
 
Och just det, stort grattis till Sofia som tog körkortet idag. Kunglig chey!

23 oktober - no pressure

Sitter i köket, fett med mätt efter att ha tryckt i mig en omelett fylld med paprika och skinka (observera julskinka!). Ska nu köra igång med körteorin, sista fasen, som jag måste ha klar till imorgon. Känn ingen press, nerå.
 
Hade skola till typ ett idag. Haft heldag i bageriet där vi fortsatte med godistillverkningen. Gjorde blåbärskola och nutellatryfflar med marshmallowsbitar. Ponnyn fick sig en 45 minuters skritt i skogen, mysepys.
 

22 oktober - karamellkungen

Startade dagen med kondition och styrka på iksu, sedan skola vid tolv. Höll till i bageriet och det blev att tillverka karameller tillsammans med Josse. Slutade lite över två och då drog jag direkt till körskolan (Natasha red Mirre idag). Körläraren tyckte jag körde lite rally emellanåt, men vafaan.
 
Nu ska jag fortsätta med teorin. Måste få klart sista fasen till på onsdag. ZHIET

lördag & söndag

På fredagkväll var jag ju ut med kompisarna på Five och hade det riktigt kul. Hade turen att slippa vara bakis på lördagen, igår alltså, så det blev en ridtur på förmiddagen. 45min skritt. Blev sedan att dra och hänga med Malin, käka kebab och flumma runt. På kvällen var det bio som gällde, såg Paranormal Activity 4. Var dock inte så mycket att hänga i julgran.
 
Sov på teg, sedan blev det stallet runt tolv. Skrittade ut en halvtimme bland kvarteren på teg och Amir kändes avslappnad och mjuk i kroppen, men lite seg. Nu ligger jag hemma i sängen och fläskar i mig snask. l8rrr

fredag hela veckan

Sådärja, ännu en helg är kommen! Blev stallet direkt efter skolan och jag red ut 50min i skogen. Höll mig på rundbanan och började jobba honom ordentligt i traven (körde vanligt tredelat även idag) och lite stelare i vänster var han, så nötte på en stund tills det släppte och sedan gick jag över till galoppen. Blev tre varv i galopp på rundbanan och sista rundan var han riktigt fin och gick i en låg och avslappnad form.
 
Nu är jag hemma och väntar in en god middag, sedan blir det utgång, woopa!

"even in the best of days, love will be hard.."

 
Kickade igång dagen med ett pass på gymmet, dock skulle jag befunnit mig på körlektion vid den tidpunkten, men har man noll koll så har man..
 
Började skolan vid tio, slutade ett. Red på banan idag och höll mig som mest till trav. Hade vanligt tredelat bett och i vanliga fall brukar jag ha gramantygeln på honom då, men idag kände jag för att kämpa lite. Höll stenhård koll på bogarna som han gärna skjuter ut och från början fick jag jobba, flytta honom hit&dit, hålla koll på bakdelen så han inte gick som en banan och sedan få honom att släppa bettet. Trodde nästan först att jag hade tränsat betongväggen i stallet så motsträvig som han var från början, men tillslut släppte det och han blev superfin. Jobbade honom länge i traven innan jag tillslut gav mig, klappade om och skrittade hem. Nöjd chey.
 
Nu ska jag ut och springa en sväng, sedan dusch och därefter teoriplugg. wöi
 

Onsdagkväll

 

Tja, kom hem för en liten stund sedan. Dagens ridpass var bra, tillskillnad från vädret som var sämst. Nä, men red ut i skogen och lät Amir galoppera av sig. Första biten var det mest dragkamp då ponnyn var som skjuten ur en kanon, men efter en stund lugnade han sig.

Kvällen har till största del spenderats med Malin, men även en stund med Josse innan det blev hemgång. Nu ska jag börja röra mig mot sängen. Trött, och även en gnutta less kanske. sleep tight

 


Chillendillen

Helu, mobiluppdate här! Hade skola till typ halv ett, sedan blev det en ridtur i skogen tillsammans med Natasha. Amir var pigg och glad, måste ut och galoppera av sig ordentligt nån dag.

Nu är jag i Hörnefors och hänger med Malin och Joss, lika flippade som vanligt. Men ah, ciao så länge.


svar

Fråga: varför hoppar du bara LC LB om du har haft honom i tre år? Varför inte gå upp i klasserna som typ LA? :)

 

Jag har tävlat LA med Amir och det har bara känts bra, men höjden har aldrig spelat någon större roll för mig. Jag kan ha lika kul i en LC som i en LA och det är väl det som räknas, men nog ska jag hinna med fler LA:er med Amir. :)


"But now i'm stronger than yesterday.."

 
Good morning guys...Sitter i köket och chillar med skön musik. Vaknade vid halv elva idag och drog då ut på en härlig powerwalk. Har inte kunnat vara ute och springa/gå på nästan en månad för att jag mest troligt haft en inflammation i foten, phett onödigt.
 
Har iallafall fått i mig gröten och nu tänkte jag ta och städa undan lite här hemma. Har sedan EU-plugg som jag måste ta tag i.  

lördag/söndag

Texten under skulle ha publicerats igår, lördag:
Helu! Var på förmiddagen inne på hippo och red lite markarbete tillsammans med Elin. Amir kändes helt okej, mjuk i kroppen, men blev gärna lite bekväm. I slutet bytte vi hästar och jag fick rida Raspen. Riktigt kul att få känna på storhäst lite!
 
Söndag:
Klockan är tre och jag har nyss fått i mig frukost/lunch. Kom hem från stallet för en stund sedan, red ut i skogen en halvtimme och Amir kändes pigg och vaken. Travade två kortare sträckor, annars skritt. Får se vad som händer resten av dagen, vet ju att jag hade behövt plugga lite EU, men hur kul är det dååå.
 
Bjuder på två bilder från igår..

12 okt. bio med mina bruderz

Hade skola till ett idag. Blev sedan stallet för att fara ut i skogen och busa lite med Amir, alltså inge seriösare. Kände bara för ett sånt pass idag. Sedan for jag och åt middag med mormor innan det blev att skynda sig till stan. Drog på bio med brudarna och såg Taken 2, bra och spännande film.
 
Blev sedan en sväng förbi Nisses fest innan hemgång, och ja, nu är jag ju då hemma och tänkte alldeles strax slänga mig i sängen. Blir att rulla iväg till hippo med ponnyn imorgon för att rida med Elin. kung. Godnatt!

Mina framtidsplaner och tankar om Amir

Har fått en fråga från någon som undrar hur jag tänker göra nu när jag fyllt 18 och inte får tävla ponny längre, skaffa storhäst?
 
Nej, jag kommer inte att sälja Amir, och inte heller skaffa storhäst, ännu. Har haft Amir i snart tre år och tanken på att sälja honom gör mig illamående. Klart att vi har våra bättre och sämre dagar, men det har alla. Och som mamma sa senast idag, "Det skulle vara svårt att hitta en ny häst med lika mycket personlighet som Amir.." och det håller jag med om.
 
Jag vill fortsätta tävla så isåfall får jag typa om Amir till storhäst. Så länge han är frisk och tycker hoppningen är kul så kör vi på.
 
Verkligen världens finaste i mina ögon..

onsdag. 10. oktober

Shit, snart är redan onsdag över, går fort när man varit ledig mån,tis från skolan. Har iallafall haft två lektioner idag, slutade lite före två och drog direkt till stallet. Red ut i skogen och lät Amir jogga på. Lite dryg i munnen först och skulle bita fast i bettet, men efter en stund släppte det och han blev jätte trevlig.
 
Nu blir det att sticka iväg till gymmet, men innan tänkte jag bjussa på två filmer!
 
 

tisdag

 
Helu. Var på körskolan åtta imorse och spenderade nästan tre timmar där pga riskettan. Gick iallafall rätt smidigt. Drog sedan vidare till stallet och grejade. Amir fick vila, så istället red jag ut på Lucky tillsammans med Natasha. Ska byta om nu, sedan blir det gymmet innan middan.
 
 

give me light, give me light tonight

Go'kväll. Sitter och grejar med tävlingsfilmerna, men får se om dom kommer upp ikväll, annars imorgon. Var i stallet på förmiddagen och Amir var glad och godissugen som vanligt. Han fick sig en skrittur i skogen på 30min.

Hemmatävling, söndag

Klockan är snart 02 och jag har nyss kommit hem från stallet. Blev en riktigt lång och jobbig dag, men jag kan ju ta den från början.
 
Var tidigt på hippo för ännu en tävlingsdag. Tyckte Amir såg lite trött ut när vi kom till boxen, men tänkte att han kanske sovit lite. Kändes då som vanligt när jag red fram och vi tävlade en LC. Amir var med på noterna och kändes riktigt trevlig. Gick felfritt och var helnöjd.
 
Var sedan tänkt att jag skulle hoppa en LB+5, men när jag kom tillbaka till stallet efter första klassen så var han inte alls sig själv. Hängig och ville knappt ha en morot. Han höll på lägga sig vilket visade på kolikvarning. Åkte hem med honom och började gå promenader, flera timmar, fram och tillbaka. Han blev piggare, men verkade förstoppad. Vid elva kom Jenny som var underbart snäll och bytte av mig. äntligen kom det en skithög, alltså äntligen.
 
Fick även sällskap av Malin och Josse som kom med snask och skräckfilm och höll mig sällskap i stallet. Fina vänner man har, guld! Gick en sista runda med Amir där kring midnatt och sedan fick han gå in i boxen. Drack bra också. Avvaktade ett tag till, sedan fick jag skjuts hem.
 
Är väl där på morgonen igen och tittar till honom, min fina underbara jättebäbbe.

Hemmatävling, lördag

Igår var första dagen av hemmatävlingen, men var så trött när jag kom hem igår så orkade inte uppdatera då. Men nu gör jag ett snabbt inlägg innan vi rullar iväg mot tävlingen igen.
 
Började med att hoppa en LC. Amir kändes ganska lugn, lite tveksam nån gång inne på tävlingsbanan, men han lyssnade fint och var med i svängarna så då nollade vi och kom fyra.
 
I LBn kändes han minst lika bra. Lyssnade framåt och kändes positiv. Nollade även denna klass och kom tvåa. Så fin!

Grattis bror, 20 år!

 
Sov i stan inatt så kunde inte uppdatera något. Men det var iallafall först skola, sedan vidare till stallet för ett mjukgörande pass på banan med ponnyn, kändes jättetrevlig. Var på körskolan vid kl16 och när jag var klar där blev det presentjakt på stan. Spenderade resten av kvällen hos mormor.
 
Nu är jag hemma igen. Varit i stallet hela förmiddagen och grejat. Red ut i skogen med en annan tjej och Amir kändes jättefin. Han fick bada när vi kom tillbaka till stallet och sedan smörjdes grejer.
 
Nu blir det att fira brorsan, äta gott och därefter ser det ut att bli utgång. ciao!

onsdag

Drar dagen lite snabbt för jag blev just stört trött. Gym, skola, stallet. Hähä. Där har ni det. Och träffade Sofia en stund ikväll, ba chillade i sängen och flummade på. Nu blir det en dusch, sedan sängen. Fast kom just på att jag inte orkar duscha ikväll. Kanske om jag hade varit flintis.

Let it Go Go Go Go, Let it all Go

 
Den andra oktober tvåtusentolv har för mig varit en rätt chill dag. Gym på morgonen, skola vid tio och körskolan efteråt. Ponnyn fick en välförtjänt vilodag.
 
Hemma har det bland annat varit chill framför tvn och nu har jag precis avslutat lite bakning. Biskvier och snickerskakor som tillverkades. /ciao

"I´ve never been a victim of love before, so I'm not sure what I should be looking for.."

Go'kväll. Sitter i köket och läser lite i körkortsboken, lektion på körskolan imorgon igen. Har iallafall varit en ganska chill dag. Iksu på morgonen, sen till skolan vid tolv för en halvtimmes lektion, därefter iväg till stallet för att rida ut i skogen en stund med Natasha. Härligt att få pussa på min favoritkille igen. Amir har verkligen blivit rätt lurvig på kort tid, nu när det varit lite kyligt. Aja, back 2 work.
 
 

RSS 2.0