många ormar, högt gräs

Go'kväll. Sitter i soffan med Frank och chillar dillsåsen med en kopp varm choklad och Simpsons på tvn i bakgrunden. Bra avrundning på denna dag som började med att stiga upp 05.20. Sov asdåligt och vaknade flera gånger, drömde mardrömmar och höll på rulla över Frank som låg tätt intill. Så att stiga upp tidigt och slippa ligga kvar där i sängen var faktiskt helt okej. 
 
Efter jobbet blev det att springa in på H&M för att köpa hårfärg. Mötte upp Sofia som fixade mitt barr så nu har jag äntligen mörkbrunt igen, just how i like it. Fick även med några glittriga skuggor från sminkhyllan så nu börjar allt finnas till för nyår. 
 
När jag kom hem låg en liten suprise innanför dörren. Som jag skrev igår så är det lugnt mellan mig och Robin och han hade skickat en julklapp med posten. Han hade ju snappat upp att jag gillar horoskop och sånt där grejs eftersom jag då & då låg och läste högt från våra horoskop som alltid stämmer så jäkla bra, alltså alltid. Så han skickade en bok som handlar om Kräftans 2015. Blev riktigt glad för jag tycker verkligen sånt där är intressant. Guldddddd.
 

Ställ dig upp

Vilt liv. Mycket hinner hända under tiden jag inte orkar titta in här. Det vanliga som jobb och sånt stuff har ju rullat på, men sedan har det också tagit slut mellan mig och Robin. Tänker inte gå in på det något mer än så, dom som ska veta något mer, dom vet. Det är iallafall lugna puckar mellan oss.
 
Julen har ju hunnit flyga förbi och nu ser jag framemot nyår med mina peeps. Har varit lite festligheter med vännerna så här kring jul, men idag har det blivit att styra upp såna där vuxna saker som disk och tvättande. Har även hunnit vara i stallet och rida ut på både Harry och Aurora. Aurora skötte sig bra och Harry också, emellanåt, när han inte skulle testa min balans.. Har också varit in på Budo&Fitness en sväng och köpt Aminosyror. Kul att testa, speciellt nu när jag varit så jäkla off med träningen. Men efter nyår blir det att fixa nya kortet och köra på. Och det är inget jäkla nyårslöfte, utan bara min fortsättning.. ;)
 

when you think about it

Weird. Tänkte på att vi snart är i mitten av december och ingen snö i sikte, 30min senare snöar det för fullt ute. Kanske är synsk fast jag inte vet om det.. Cosy-times med snö iaf. Hade en ledig dag igår och passade då på att dra en vända på stan för julklappsshopping. Fick med mig lite smått & gott i julklappsväg, sen lyckades jag hitta en drömmig superglittrig klänning som jag kan ha på nyår!! Inne på SALT jag hittade den. Blev typ min favoritaffär efter att jag varit in där för dom hade verkligen många snygga plagg. Brände mina sista korvören på en BH, sedan blev det hem för tacooo. 
 
Nu ska jag rulla iväg till jobbet och stanna där till 19, sedan blir det hemgång. Om det blir nå lugnare påhitt ikväll eller hemmakväll lär jag väl få reda på under dagen. herrrrå.
     snow animated GIF snow animated GIF

Julbord på Brännlands Wärdshus

Good evening people. Sitter i vardagsrummet med laptopen i knät och tätt intill min högra sida står julgranen. Verkligen inne i juletiden nu fosho'. Gjorde ett besök på Rusta igår tillsammans med Robin för att handla mer julsaker. Dagen innan var vi där och lyckades proppa en full vagn med juliga saker som ljusstakar, adventstake, glittriga ljus, traditionella långa röda ljus som ska brinna för varje advent, en blå ljusslinga som hamnade i gardinstången, superfina julgranskulor och lite annat smått & gott. Julgranen köpte vi inte förrän dagen efter (alltså igår) eftersom vi var tvungen att diskutera om vi skulle ha en riktig eller i plast. Robin gav iallafall med sig och jag fick min plastgran. Blev riktigt fin efter att vi hade pyntat den igårkväll. Synd bara att det är Franks nya favoritleksak. 
 
Ikväll var jag iväg med jobbet och åt julbord på Brännlands Wärdshus! Första gången jag gjorde ett besök där, men verkligen inte det sista. Mysiga lokaler och riktigt god mat. Vi fick gå in i en stor grillkåta? som hade en vedbrasa i mitten och sedan var det bara att gå runt längs tältet och ta mat. Fanns verkligen allt möjligt av olika röror, sill och typ 20 andra sorter, julskinka och 20 andra sorter där med, till och med björnskinka?! Eller vet inte om man säger skinka till det, det kanske bara är gris. Skivat björnkött iaf. Och gås, och älg osv då. Sen det vanliga som jag vågade äta av, alltså prinskorven, köttbullarna och spjällen. Asgott. Liite plats kvar fanns till efterrätt och då fanns ett litet dessertbord med olika sorter där med. Testade en mörk chokladmousse med krossad mintchoklad uppepå, en luftig vaniljkräm med pepparkakskross, sen tog jag även en klick ris ala malta, men det var ingen höjdare. Bjuder på en bild på efterrätterna.
 

RSS 2.0