And the stars make love to the universe

I helgen blev det en utgång med tjejerna på lördagen. Annars har det varit jobb både lördag & söndag. Torsdag imorgon och veckans dagar som gått har väl mest innehållt jobb, träning, faktiskt en löptur, och chillaxande. Ingen miljonvinst eller någon annan större händelse, men det duger i krig. God natt.
 
 

- And the dust clears

Idag lite före tio klev jag och Bea in på Studio88 för att få håret fixat. Lockade och togs lite bilder för att reklama. Sedan blev det att dra till cafét för att köra igång bakningen. Bra dag och timmarna gick rätt fort. Efter stängning drog jag och bossen till affären för att köpa en jäkla massa godis och sedan blev det hemgång. Blir en lugn kväll för imorgon väntar ännu en jobbdag, 10-17. Får försöka klämma in lite träning innan jobbet för på kvällen ser det ut att bli trevligheter med mina brudar.
 

Några fina genom åren

Kollade igenom bilderna på datorn och tänkte att jag kunde slänga upp några bilder på lite olika ponnypluttar som jag hunnit pyssla med genom åren.
 
Någon sommar när jag fick busa runt på lilla Lotus några veckor.
 
Bild från i höstas när jag började hålla på med Harry.
 
Bästa Ba-Royale, en av de finaste hästarna jag ridit.
 
Min fina Amir, favoriten alla dagar i veckan.

Sofias gamla, storbjörnen Groks!
 
Mumintrollet Iza.
 
Mammas gamla springare Benny.
 
Pompen mitt gamla charmtroll.
 
Och så var det Safari..
 
 
 

- ledig tisdag

Är ju ledig varannan tisdag och den här veckan var det en ledig dag. Vaknade dock redan vid halv nio och har varit ganska trött hela dagen. Fick nåt städrus och städade huset lite, snyggade till i brorsans garderob som var kaos. Runt halv två var jag i stallet för att rida Harry. Bästa på hela dagen. Red ut på rundbanan och det var väl som första riktiga turen ute för honom. Skötte sig hur bra som helst och kunde jobba honom i en låg avslappnad form i galoppen. Coolaste fyraåringen alltså.
 
Var hemma igen runt halv fem och drog då till gymmet för ett pass. Var fortfarande trött, men det gick helt okej ändå. Resten av kvällen har spenderats i sängen. Börjar tolv imorgon så ska väl dra igång en film nu och sova strax. Godnatt!
 
 
 

Valentine's Day

Slänger in ett litet inlägg innan jag kryper ner i sängen. Kom hem ikväll efter att ha spenderat helgen i Sollefteå. Alla hjärtans dag i fredags som knappast någon missat. Min kväll var som tagen ur en film. Två personer, en bassäng inramad av brinnande ljus, fin musik, cider och mer därtill. Mysfaktorn var bra alltså. Tänkte väl inte utveckla så mycket mer, men jag är nöjd med helgen som ni nog förstår. natti
 

Provocerad av trollen.

Dagen började med att larmet ringde 9.30. Körde ett gympass innan frullen och sedan jobbade jag 12-16. Chill dag som rullade på fint. Har inte hänt så mycket annars. Mest degat framför datorn nu när det kom till kvällskvisten. Klickade in på en sida på fb som heter Totalt Ointressant Information och såg en massa skit som folk hade lagt upp. Dissar från höger och vänster, bilder med lik och personer med halva huvet uppköttat. Även en tjej hade fått sin bild upplagd av någon annan där folk hade en hel konversation om hur ful hon var, att hon såg ut som en transa och dryga kommentarer om hennes uppcuttade armar och hur hon egentligen borde ha skurit ifall hon ville avsluta livet. Ren nätmobbning och även tjejen ifråga var med i konversationen där folk spydde ut all skit dom kunde komma på. Människor är fan det vidrigaste som någonsin vandrat på vår jord, alla gånger, tusen gånger om. Otroligt hur vissa kan leva med sig själva. Synd och tragiskt.

- Rack City Bitch

Jobbat 8-18 idag. Hade beställningar på både smörgåstårtor och en figurtårta. Gick bara fint och dagen rullade på rätt snabbt ändå. Gick iväg till OneMoreRep på lunchen och fick med mig en påse Questbars i lite olika smaker. 

Efter jobbet rullade jag ut till pappa. Drog direkt på gymmet och körde bröst och mage. Fick svettas ordentligt på slutet när hopprepet åkte fram. Tusen gånger roligare än att stå på löpbandet, så repet är ett tips. 




Söndag

Shu! Vaknade vid halv tolv idag. Skönt att sova ut och hinna ladda om innan nya veckan. Har nyss kommit ut till pappa och tänkte väl röra mig mot gymmet nu. Har redan kört alla mina gympass i veckan, så får bli kondis idag då. Köra hopprep och nå andra grejer. Hade repet på varje träning när jag gick i boxning och det är bra träning, så känner att det är dags att ta fram det igen. 



- once upon a dream

Fredag igår och det var en bra dag. Väldigt bra faktiskt. Jobbade till stängning på cafét, kom hem, fick nyheterna om löneförhöjning och sedan blev det en nykter utgång.
 
Den här morgonen började med att chefen hämtade upp mig vid nio och sedan bjöd hon på frukostbuffé på Angelinis. Jobbade därefter 10-17 på cafét och sedan blev det att dra och köpa thaimat med mamma. Resten av kvällen har varit chillaxande. God natt partypeople och softare.

Men vad är felet

Åt helvete. Sett PH finalen ikväll och såklart ska den största grisen vinna. Inga fler kommentarer om det. Tur att resten av dagen varit felfri och riktigt bra. Började inte jobbet förrän tolv så jag hann med ett bra gympass och en lyxig frukost. 

Timmarna på cafét gick fort och när jag hade stängt igen blev det att rulla hem till Sofia där hon bjöd på pulled pork. Snaskigt värre. 



- lose yourself

Sovmorgon var det ja. Vaknade där runt nio, så längre än så ville inte kroppen sova ut. Gick upp, käkade frulle och la mig en stund igen. Var på gymmet vid 11 för att köra ben och det kommer nog kännas imorgon.
 
Är ju som sagt ledig idag så tänkte rulla ut till pappa och stanna där tills imorgon. Blir nog att hänga med Sofia och ta igen lite snack. lev&må peeps
 

- Wake up in it

Som jag skrev redan igår så har jag jobbat 8-17 idag. Blev rätt seg sista timmen så hällde i mig två koppar kaffe. Är istället lite skakis i kroppen nu, men det spelar ingen roll. Måste ju ha lite energi eftersom gymmet gäller ikväll. Ledig imorgon så då blir det att sova ut.                             
 
                                                                <3
 
 

- the edge of glory

Kul att ni hänger er kvar på bloggen trots att uppdateringen är lite svajig. Händer ju inte så mycket intressant under veckorna, men nu har jag i alla fall nyss kommit hem efter en heldrömmig helg i Sollefteå.
 
Min sega förkylning är äntligen helt borta nu, så efter två veckors frånvaro från gymmet blir det äntligen att köra igång igen. Jobb imorgon 8-17, och det var allt för nu. God natt!
 
 

RSS 2.0