30 sept. Stockholm i mitt hjärta

Ligger nu hemma i sängen efter en nio timmar lång bussresa hem från Stockholm. Har haft en galet bra helg i huvudstaden med ett riktigt skönt gäng. Några ord man skulle kunna beskriva helgen med är väl spännande, spontan och spårad, haha.
 
Har hunnit med shopping, äta ute, se lite kändare typer som t.ex. BB Marcelo & Annica, EMD-Erik och även bloggare som man dansade loss tillsammans med inne på Laroy. Vilken jäkla helg. Näst intill obeskrivlig.

#STOCKHOLM

Igår runt kl21 hoppade jag, Josse, Malin och Jossan på bussen till Stockholm, så kl06 imorse anlände vi till huvudstaden. En spontanresa rakt igenom.
 
Har iallafall hunnit traska runt på stan en jäkla massa timmar, följt med Malin till frisören, käkat på Tacobar och nu är vi tillbaka på hotellet. Trots en heldag med fläng blir det ingen vila. Istället blir det att ta en dusch och svida om till festkläderna. woop woop!

27 sept. vi drar dit palmerna bor

 
Chill skoldag, as usual. Drog till stallet och red ut med två andra tjejer från stallet. Allt gick väl bara fint, eller ah, tills en av de andra hästarna fick för sig att sticka hem i galopp och tjejen fick tugga grus. Aja, gick ju bra iaf.
 
Nu sitter jag hemma och taggar livet. #trippin

#WEDNESDAY

Slutade skolan lite före två idag, drog till stallet och red ut tillsammans med Bitte i skogen. Red barbacka på Amir och han kändes väldigt trevlig, framåt, men avslappnad.
 
Hemma har jag inte gjort sådär galet mycket. Bakade biskvier eftersom brorsan snart fyller systemet,... jag menar, 20! :)
 
En onsdag som denna känner jag för att bjuda på en go'bild på Jen & mig.

25. September

Ligger i sängen och gör inte alls mycket vettigt, kanske ska kika lite på körkortsteorin eller nåt, kan knappast skada. Aja, kan ju passa på och dra min dag för er när jag ändå håller på.
 
Var i stallet lite före ett och red ut barbacka i skogen på min fina, som kändes väldigt trevlig trots att jag endast hade tredelat i munnen på honom. Han brukar vara ganska känslig och inte vilja lägga nåt "stöd", men det gjorde han stundvis. Blev körskolan efteråt, som förövrigt gick fint.
 
Bjuder på en bild på mig och Lucky, som jag red för några dar sedan.

"dealing with a heart that I didn't break.."

Varit på gymmet imorse och kört kondis + biceps. Tagit en dusch och fått i mig frullen så snart blir det att börja rulla mot stallet. Blir att rida ut en sväng i skogen lite lugnt och sedan där vid tre ska jag vara på körskolan. so l8rrr
 

24 sept. körkortsteori, musik och droger

Ligger i sängen och lyssnar på musik, just nu Requiem for a dream som är härlig, men så jäkla läskig, kanske för att filmen är så hemsk att man mår illa.
 
Har hållt på plugga körkortsteori sedan jag kom hem där runt tre, men såklart har det inte varit 100%. Även lyckats fastna på fb, bloggar och nu senast ett Dr Phil avsnitt. Någon som minns Jeal från Top Model? Riktig snygg tjej (då) som hamnat långt ner i drogträsket. Länkar klippet här så kan ni kolla själva.

"Hur blev allting så, är så svårt att förstå"

 
Igår blev det ju att umgås med Malin och vi stack iväg till stan ett tag, skjutsade Carro, hade disco i bilen och gled sedan runt i bushiga skogar. Sov hos Malin och tog sedan bussen till stallet på förmiddagen. Hjälpte en tjej som skulle hoppa, red Amir lite lugnt på banan och avslutade sedan med att rida Lucky på banan. Härlig dag.
 
Nu ska jag duscha bort helgen, sedan blir det nog att ta det lugnt/gå ut en sväng.

"du är ingen mer än en sån som tittar ner.."

Lyckad kväll igår tycker jag, trots lite halvspårade grejer, men som sagt, lyckat! Äntligen är truppen samlad. Var iallafall i stallet runt halv ett och skrittade ut 40min på en pigg och glad ponny. Drog sedan hem, chillade, sov, åt middag, så nu är det Hörnefors som gäller denna lördagkväll som ska spenderas med Malin. ciao peepz

"Realising how drunk you are when you're alone in the toilet.."

Fredag föråthvete, nice one! Ligger i sängen med musiken som spelas och taggar upp mig. Nämligen så att Josefin fyller 18 år idag och det ska såklart firas. Congratz till henne.♥
 
Dagen startades med gym på iksu, sedan skola till halv två och därefter stallet. Skuttade lite på banan idag, första gången efter vi gick omkull, och han kändes hoppglad och precis som vanligt. Skönt det.
 
Käk på ett tag, sedan blir det att fixa sig, föra i Hörnefors och därefter Five!

"cause tonight is your lucky night.."

Kan säga att gårdagens kväll, den här natten och förmiddagen var lite outta space eller nåt, spännande, skruvad, vilket som. Slutade iallafall skolan vid ett idag och red ut på Amir. Lite skänkeldöv och seg i munnen i början, men kom fort igång när jag gjorde tempoväxlingar. Igår när jag red på åkern var han allt annat än seg, luftsprång och grejer. Buspåwnin.
 
Det som är kvar att göra idag är att gå ut och röra på flärret och även nöta lite körkortsteori. Men innan det så ska jag ut och snacka med Malin. l8rrr

"det är fest hos Abdullah, kom jalla jalla.."

God morgon världen. Var på gymmet vid halv sju imorse och körde armar + mage. Nu sitter jag i köket och har snart fått i mig frukosten. Rullar mot skolan vid nio sedan blir det stallet efteråt. ciao
 
                     Flickor med unibrown-flätor for da winnazzzzzz♥
 

tisdag

Morning.
 
Orkade inte uppdatera nåt mer igår, men kan iallafall berätta kortfattat om vad jag hade för mig. Gym på morgonen, sedan blev det hem och städa huset, chillade en stund och på kvällen var jag med Sofia.
 
Nu har jag snart käkat upp frullen och sedan blir det iksu innan skolan. Efter plugget drar jag iväg till stallet, rider en liten sväng. Veterinären kommer ju ut så då får jag höra vad han säger om Amirs läpp. 14.50 ska jag vara på körskolan. Allt för nu, herrå.
 

"the body achieves what the mind believes"

God morgon. Ringde veterinären för en liten stund sedan och han ska kolla Amirs läpp imorgon. Jag ska bege mig till gymmet nu innan frullen so l8rrr folkz!


i don't care, i love it!

Var ute och gick med Amir 35min idag. Sprang med honom och allt såg ut som vanligt. Kände igenom benen och ryggen, men hittade inget som verkade fel. Han tog godiset man gav honom ganska försiktigt, vilket han inte annars brukar göra, så han är nog lite öm i läppen.
 
Känns skönt att allt verkar gått ganska bra ändå. Hade sån ångest imorse så jag knappt fick i mig frukosten. Tänker fortfarande "om jag bara tagit den där halvhalten.." men det är ju som sagt lätt att vara efterklok.
 
Här har ni film från LCn. Klippte bort de två stoppen, och det var allt från mig så godnatt!

Hopptävling i Stöcke

Igår var jag i Stöcke och tävlade med Amir. Trodde att han skulle bli spänd och osäker pga att underlaget verkligen inte var roligt. Stora pölar både inne på framhoppningen och tävlingsbanan, men han överraskade mig och kändes jätte trevlig. Avslappnad, framåt och med i svängarna.
 
I LCn kändes han hela tiden väldigt trevlig och lyssnade bra. Fick dock två stopp på ett titthinder han inte gillade, men sedan hoppade han och kändes lika trevlig resten av banan.
 
I LBn började allt riktigt bra. Tredje hindret var det där titthindret och då hoppade han direkt. När vi kom mot fyran kände jag inget avstånd och gjorde ett jävligt dumt beslut att trycka av honom aaalldeles för långt ifrån. Vilket slutade med att han inte räckte över, fick frambenen på översta bommen och störtdök ner efter hindret. Jag gjorde som en volt nerför halsen, men kom undan med en smäll över ögonbrynet. Amir hade dock lyckats bita upp läppen så han blödde ur munnen. Strök mig från dagens klass för man vet ju inte om dom fått nån annan smäll på kroppen som kommer fram dagen efter.
 
Gör så ont i hjärtat att veta att det var mitt fel. Ibland är det farligt att ha en häst som alltid vill göra sitt bästa. Han hade så mycket hellre kunnat få stanna..

15 sept, lördag

Go'kväll. Har ju tävlat i Stöcke och det är väl det enda jag har och berätta om från idag, men det väntar jag med till imorgon. Är alldeles för trött just nu so c ya 2morrow.

När man inte har mycket till liv..

..typ en kväll som denna, kan man ju alltid ta sin brorsas hästmask och leka lite på chatroulette. Tror dom flesta tog för givet att jag var en snubbe, loca people. Några brudar trodde till och med att jag var nån "kändare", ba "DET ÄR JU HÄSTEN, JO DET ÄR JU HAN". Underhållande.

14 september, bounce bounce bounce

Så var det fredag och helg igen, härligt! Och vädret då, härligt är väl det sista man kan säga om det. Tävlar imorgon och gav till och med hästen en vilodag idag (brukar aldrig låta honom stå dan innan tävling) just för att vädret är så sämst. Tror Amir hatar det här vädret mer än vad jag gör. När det blåser/regnar i öronen på honom hänger dom likt Iors långa öron. Så får rida igenom honom ordentligt imorgon på framridningen så han är mjuk och med i kroppen.
 
Blev istället att greja lite i stallet, putsa på Amir och såklart mata i honom en massa fredagsgodis. Vet dock inte varför jag skrev fredagsgodis, för han får godis varje dag som att det vore lördag hela veckan.

"They say life is a battlefield, I say bring it on!"

Sängen ser aldrig så skön ut som när man pluggar. Folk med sömnproblem borde göra det oftare, att man blir trött är ju garanti. Och eftersom att jag började det här inlägget med att gnälla om just plugg kanske ni redan listat ut att det är det jag håller på med för stunden.
 
Gick skolan till lite över ett och drog sedan till stallet. Blev ett dressyrpass och det gick väl bra stundvis. Men han var lite seg ibland, sen var jag lite seg, sen kom han igång, men då var jag fortfarande steget efter, ingen riktig connection liksom. Skitsamma, orkar inte förklara för nu måste jag bli klar med den här skiten, plugget alltså. puss&gull
 

"Oh, and fuck you too!"

God morgon. Härligt väder idag. Börjar skolan tio och slutar halv två, i think. Då blir det att fara till stallet och rida ett dressyrpass på banan. När jag kommer hem måste jag ringa körskolan och plugga. Bäst att skriva upp det så jag inte kommer undan liksom.

we are the kids with the hungry hearts

Höll på skriva chill skoldag idag, men varenda skoldag vi har är chill just nu sååå skitsamma. Drog till stallet runt två och red ut på en pigg ponny. Känns som Amir blir piggare ju äldre han blir. Ökenaraben. Kom iallafall till en stor, jämn och lång åker så där tog jag galopp. Amir låg på ganska mycket från början, men lugnade sig rätt snabbt. Lät honom räjsa av sig nåt varv innan jag red hemåt. funfunfun  

"dom kommer skriva om oss en dag, som romeo & juliette, den kärleken som lurar en"


tisdagen den // september

Cha. Chill på skolan idag, hade bara en timmes lektion. Drog på stan en sväng och sedan vidare till stallet. Red ut på en pigg och framåt Amir som inte hade nån aning om vad jobba handlar om. Red dock på hackamore så det var mer fokus på att försöka hålla ett någolunda lugnt tempo. Men Amir fick iallafall galoppera i lite backar så det tyckte han var buskul.
 
Blir nog mest chill ikväll. Känner att förkylningen börjat lugna sig, så jag kanske vågar mig ut på en promenix iallafall. We'll see.

måndag

Trötta hälsningar såhär på kvällskvisten. Drar dagen lite snabbt innan jag går och kraschar i sängen. Kort skoldag, ponnyn vilade, var hemma rätt tidigt, chillade, hängde med Sofia. Godnatt


i got a hangover, wo-oh...ugh

Godmorgon.
 
Sitter ute på bron och suger i mig friskluften. Blev visst lokalfest igår, lite oplanerat sådär. Bullen som hade 20års partaj här i byn. Dansade och hade kul med folket. Sen att vissa ska hålla på tjafsa och söka bråk, det är ju tråkigt för dom.
 
Idag blir det iallafall lugnt. Natasha rider Amir så jag ska vara hemma och försöka bli frisk. Låter bra det, jappjapp.

#round 2


"Som en fjäril på en nål, vacker att titta på men vingar som inte slår"

Kvällen igår då. Blev väl inte helt som man tänkt sig, men med mina fina partypeeps ordnade det ju upp sig och blev kul ändå.
 
Var iallafall uppe rätt tidigt idag. Drog till stallet runt elva, gjorde iordning hästen och sedan blev det hoppträning på banan. Jobbade mycket med att Amir skulle lyssna på mig, framåt, tillbaka, byten och med i sidorna. Han kändes riktigt trevlig och taggad på hoppningen. Nöjd med passet. :)
 


#PHUCKYO

Skön dag, flummig skoldag och sedan även en rätt flummig ridtur som började med att värma upp lite på rundbanan i alla gångarter och sedan traska runt på stigar i skogen.
 
Har iallafall planerat kvällen såhär att det blir party med brudsen, inte krogen som det varit sedan jag fyllde år, utan nu är det hemmafest som gäller ikväll. Blir att ta en dusch snart, ska bara hälla i mig drinken jag just gjorde. Det ska börjas i tid. lev&må

vi håller det simpelt, inga krångliga ord

God morgon!
 
Har nyss kokat gröt till mig och papi och när den är uppkäkad blir det att rulla mot skolan. Kommer vara där vid åtta och vi börjar inte förrän tio, men har laddat upp med south park så det är lugnt.
 
Är lite osäker på hur denna fredag kommer se ut, men det lär jag ju märka. Blir iallafall stallet direkt efter skolan för att fara ut med Amir i skogen. laterrr

hinner knappt med i svängarna

Känns som att det var igår jag tänkte "mhm, måndag och skola imorgon.." ,men nu har redan torsdagen snart passerat och imorgon är det fredag, my love.
 
Var en rättså chill skoldag, slutade vid halv två och drog direkt till stallet. Red ett ordentligt pass på banan och Amir kändes riktigt fin. Han var pigg och framåt, mjuk i kroppen och lyssnade bra. Försökte ha mycket tryck i honom och hålla honom aktiverad. Blev även att träna rätt mycket på den samlade galoppen och jag tror faktiskt att Amir blivit lite starkare. Nu inväntar jag Sofia, blir film och softiga tider!





5 sept, sjuklingen keeps going strong

Suger ju helt klart att vara sjuk, men what to do. Ligger iallafall i sängen i skrivande stund och tänkte väl inte göra mycket annat än att se South Park resten av denna rättså stillsamma dag. Chill i skolan, for förbi i stallet för att pussa på ponnyn lite, ridhjälp även denna dag och sedan hem för att ta det lugnt och gilla läget, försöka iallafall.
 
                             
                                                      da' määän

#bullkalas

Då har man blivit sjuk, fosho. Känner att även febern nu joinat förkylningen. Aja, blev ju såklart ingen träning idag. En lektion på skolan, sen en sväng på stan för att luncha med kompisarna, därefter blev det att gå en runda på matmarknaden tillsammans med mamma. Köpte nåt godis där som inte bara var dyrt, utan även smaklöst.
 
Drog till stallet och fixade bara fodret för Natasha hade redan mockat alla boxar och var just påväg ut med Amir. När jag kom hem blev det bullbak. Blåbärsbullar, chokladbullar, längder och blåbärskakor tillverkades. Sofia kom hit efter middagen så då hade vi bullkalas och tog igen en jäkla massa snack.
 
Goigaste gammbilden. godnatt!
 

tisdag

Morning. Sitter i köket och slevar i mig gröten, sedan blir det att rulla direkt till skolan. Hoppar över träningen idag pga förkylningen. Den är fortfarande "liten" så jag ska försöka ta det lugnt så den inte bryter ut ordentligt. Hoppas på det bästa..:):):)

oh hell no, not agaaaaain

Gym, skoldag och stallet är väl det jag gjort idag. Ponnyn fick komma ut i skogen och det blev ganska mycket galoppjobb runt rundbanan med tempoväxlingar och byten. Amir kändes framåt, lite tittig åt sidorna, men lyssnade överlag fint.
 
Har legat i sängen sedan jag kom hem, sett south park och även sovit en stund. Känner att en förkylning är på gång och det gör mig pissed som fan. Var en månad sen jag var sjuk, och det höll i sig i tre veckor!!!
 
Gammal goding på mig och Mallzan.
 
 

måndagen, tredje september tvåtusentolv

Morning folks. Sitter i köket med gröten bredvid och ska snart börja göra mig redo för att rulla hemifrån. Börjar inte förrän tolv idag så tänkte dra förbi iksu innan. so l8rrr♥

bring out the fire, take it up higher

Helu. Var i stan igår och chillade med ett helt gäng, såg film, åkte bil osv. Idag var jag i stallet på förmiddagen. Amir fick vila, men fyllde höpåsar och grejade lite. Drog hem, hann chilla lite, och sedan blev det iväg till Nordmaling för att rida unghästen. Gick bara fint.
 
Nu sitter jag med mitt snask och South Park och chillar tungast!

så baby, du kan ta av dig ditt regnställ

Blev ju utgång med girlsen igår. Snart är hela truppen samlad. Krogpremiär för Marren igår, nu är det bara Josse vi väntar på. Hade iallafall riktigt kul och stod på dansgolvet största delen av kvällen. Agnes och Lisa var mina räddare i nöden när det kom till skummisar, men som sagt - kul!
 
Idag har jag inte varit bakis, men tog det lugnt med drickan så, och jag var i stallet på förmiddagen. Amir fick sig ett galoppjobb i skogen och till en början var han ganska spänd, men lugnade sig efter en stund och blev mer och mer avslappnad.
 
Har även hunnit med ett gympass och nu sitter jag nyduschad i köket och mätt i magen efter en god köttbit. Bjuder på en bild från 5ive. Kolla på vänster sida, ser ni mig?

RSS 2.0