mina nya älsklingar


if you don't understand my silence, how will you understand my words?

Dagen började med att jag hälsade på lillfarmor, sedan drog jag och väckte upp Malin för jag behövde hämta lite grejer hos henne. Därefter blev det stallet. Red Amir på banan och ingenting funkade, vi stämde inte alls med varandra idag. Han bet fast i bettet och jag red som en kratta.

Efter stallet skjutsade mamma ner mig på stan och gav mig pengar för att köpa en ny jacka, fanns en likadan kvar i rätt storlek så den fick följa med hem.♥ Avslutade min dag i stan med att dra till IKSU och köra ett pass bodypump 60min, skönt!


wiggle wiggle wiggle do the wiggle ye

Morning folks. Sitter och käkar frukost och försöker lägga upp min dag lite. Ska såklart till stallet, men sedan hade jag velat dra och jobba lite på IKSU också. Tänkte även försöka dra förbi Johanna och lämna tillbaka lite kläder.

Ska ta bussen in till stan vid tolv, men innan det hade jag velat gå förbi farmor och hälsa på henne. Sa senast igår att jag måste hälsa på henne för det var ett tag sedan och så drömde jag inatt att hon dog, usch. Paniken.

                         Bjuder på en gammal goding från förra vintern.
       


you make me wanna - di di di di di di

Ligger i sängen och har det helmysigt med bra musik och tända ljus. Skönt med en lugn hemmakväll efter en vild helg. Tänkte fixa mig nåt mumsigt, som typ en smoothie, på ett tag. Blir mycket troligt att även dra igång lite the simpsons. sweet.


under the coconut tree u be chillin' with me

Helu. Kom hem för ett tag sedan. Tillbringade ju kvällen i stan igår, partaj på ålidhem. Var riktigt kul tills polisen kom och pajade kanske runt tolv nångång? Tur var iallafall att jag hade Malin ("min kära mor i telefonen") och Johanna, som jag även kraschade hos sedan. Följde med henne till travet idag och dödade några timmar där innan det blev att dra till stallet med mamma. Amir fick komma ut i skogen och det blev att köra fyra galoppintervaller med massa tempoväxlingar. Han skötte sig super.


du får cykla hem ensam på din tandem

Shulululu. Sitter nyduschad i Malins säng, ser ut som att det blir ännu en kväll i stan med halloween firande, why not liksom. Gårdagens halloweenfest var riktigt rolig, bortsett från lite onödigt tjafs mellan vissa OCH ATT MIN NYA JACKA BLEV STULEN, h*ra. Ikväll hoppas jag iallafall på att få ha kvar mina saker, det är väl inte för mycket begärt? :) :) :)

Cissi, Elin och moi från igår.


when love knocks you down, get back up

Det fick bli müsli även till middag, håller på sleva i mig det nu, sen ska jag börja dra mig mot bussen. Börjar känna mig stressad, men håret, kläderna och sminket är fixat så det är bara det sista nödvändiga som ska packas, sedan blir det att dra. Hoppas alla får en awesome kväll ;)


the world is going to hell, we deserve it

Sitter i köket med en skål müsli bredvid, en lugn stund för mig själv. Men det är snart slut med det, måste duscha och fixa mig inför kvällen då det är halloweenfest som gäller, azum. Kör på djävulsgrejen. ;) Praktiken har gått helfint i veckan, fick med en hel kasse bullar hem idag. 

            Nu är det över med lugna tider, time for some extreme makeover.


Everytime you look at me, i look away. Everytime you look away, i look at you

Morning! Ska snart börja rulla mot konditoriet, sista dagen på praoen för denna vecka, fredag♥ Sedan väntar ju ett höstlov innan praoen kör igång igen. Men nu måste jag skynda, later alligators!


godsaker till Halloween





once you go black, you never go back

Eller ah, black och black. Nu är ju inte mitt hår svart, men det är riktigt mörkbrunt nu när Malin färgat det, awesome♥ Har gjort klart mina halloween bakelser ikväll och jag tänkte att jag kunde visa bilder senare för nu ska jag börja rulla mot Sofia. :D


like i checked into rehab, you're my disease

Oh.my.gosh. Sååå trött. Har stått i köket och bakat flera timmar, men det har varit kul. Experimenterade lite som sagt och fick väl fram vad jag hade tänkt mig, får visa senare för nu ska jag bara stöka undan det sista och därefter blir det att sova!!!


oh why'd you have to be so cute

Hemkommen för en stund sedan, har varit med mamma och handlat lite nödvändigt, bland annat ingredienser till kvällens bakning. Lite experimenterande, we'll see how it goes. Innan var vi i stallet, jag red ut på Amir ca 50min, pigg herre, men det blev en lugn tur. Praoen gick förresten bara fint.


tredje dagen på praktiken

Vaaaaaken... blöh. Åker hemifrån på ett tag och hämtar upp Malin, sedan rullar vi mot tredje arbetsdagen. Får väl se vad som väntar idag, hittills har bakelser, chokladbollar, dekorering av tårtor och vetelängder gjorts. Funfunfun :)


close your eyes and see from the heart

Har bara chillat hemma med päronen ikväll och det har passat perfa. Nu när man går upp tidigt blir man ju rätt seg mot kvällen, och jag har faktiskt tänkt avrunda min kväll nu. Ska bara dra igång ett avsnitt av the simpsons, därefter sova.♥


utan dig vore jag bara en av miljoner

Åkte med mamma hem idag och sitter nu och knaprar skorpor. Dagen började med att dra till praoen med min fina Malin, dock hade jag önskat att få lämna arbetet med henne också... Men fick sluta lite före tolv och promenerade då till stallet. Red på åkern och Amir var pigg så det blev mycket galopp, lugnade sig lite mot slutet och då gick han stundvis trevligt.

Vet att det är en jobbig dag för dig, men du vet att jag finns, alla tider på dygnet.♥


ingen skönhetssömn här inte

Kläder och smink är på, nu håller jag på trycka i mig lite frulle. Sov förresten hemma inatt så det blir att åka med mamma till praoen, är kanske där runt halv sju. Hoppas det funkar bra för alla på praoen, ciao. :)


i can see you and me, standing side by side

Precis sett några avsnitt av the simpsons, men det är inte nog. Lär väl bli att fortsätta se tills det är sleepytime. Har ganska nyss käkat middag bestående av två quornfiléer och skivad gurka, gott och simpelt. Nu blir det istället att knarka läkerol så hostan lugnar sig lite, jävla förkylning. Vill inte vara sjuk, vill vara på IKSU och bränna fett!


good girl goes bad when she's stupid in love

Ligger i sängen nyduschad och tänkte se några avsnitt av the simpsons. Första dagen på praoen rullade på helfint och vi fick sluta redan vid halv tolv. Fick skjuts till stallet av papi och då red jag ut på en pigg ponny. Tränade galopp från halt, att han skulle lyssna framåt direkt och det fixade Amir riktigt bra. :)


24 oktober, praktiken börjar

God morgon... Sitter i köket och käkar frulle, lite drygt såhär tidigt, men det får gå ändå. Idag blir det första dagen på praktiken, ska ta bussen som går runt kl06. När vi är hemma igen blir det att ta tag i städning av huset, främst disken, och sedan måste jag slänga in lite i tvättmaskinen. Väldigt intressant. Later alligator.



you found me just a little too late

Ligger i sängen, snorar och kollar på nåt anorexia program. Har iallafall orkat mig upp ur sängen för att fixa lite gröt, känner inte så mycket smak, men det duger ändå. Har klickat hem en halloweenkostym ikväll och jag hoppas på att den sitter bra, annars får jag försöka ha en plan b.


så jävla less

Faaan vad less jag blir. Igår mådde jag så dåligt så jag trodde att jag skulle spy, men det gick iallafall över. Nu är det bara en fet jävla förkylning som jag har att göra med. Och praoen börjar imorgon, kunde det kommit mer olägligt?

Mamma är snäll och tar Amir idag för om jag ska ha någon chans att bli bättre till imorgon så är det att bosätta sig i sängen hela förbannade dagen.


we found love in a hopeless place

Precis käkat middag och ah, det är väl inte så mycket som händer nu och så kommer nog resten av kvällen se ut. Lika bra, min förkylning som var på bättringsvägen har vänt om till det sämre, suxxx.


cause today is the day to let go

Sitter i köket och har precis tryckt i mig två skagenmackor, göttans. Kom hem för en stund sedan efter att ha varit i stallet. Provade en ny hoppsadel som jag funderar på byta till. Red på banan ca 60min, i alla gångarter, och hoppade även ett räcke några gånger. Amir var pigg, men lyssnade bra. Hade kunnat få vara lite mer avslappnad, men han kändes helt okej. :)


22 oktober, amerikanska plättar ftw

Fixade amerikanska plättar till frukost och dom har precis slukats av mig och sambo. Satt fint i kistan. Igår drog vi in till stan och träffade massa härligt folk. Tog nattbussen hem och drog förbi bygdegården en sväng innan det blev att fortsätta hem till sängen.


sometimes you just want to disappear

Precis kommit hem. Dansen gick bra, blev ganska mycket steg att komma ihåg efter ett tag, men det rullade på rätt bra. Drog sedan till stallet och red ut barbacka på Amir ca 40min. Red i skogen på lite stigar, upp och ner för en backe några gånger och sedan fick han trava + galoppera lite på en rundbana. Han var pigg och såg spöken lite här och där, men ibland kan det ju vara såna dagar också.


21 oktober, man känner ju att man lever

Sitter med en skål gröt framför mig och laddar upp inför ett pass afrodans på IKSU idag. Kroppen är ganska mör efter gårdagens pass, men det ska nog gå ändå. Har tänkt mig till stallet efter och sedan får jag se vad denna fredag har att bjuda på.


you are only defeated if you quit

Nyss käkat middag och ligger nu i sängen och tittar på Mr. Poppers Penguins. Tredje Jim Carrey filmen i rad, gotta love him♥ Iallafall så blev det att fixa IKSUkort idag, tack papi♥ , och det invigdes med ett ordentligt bodypump pass med Malin. Drog till stallet efter och fixade allt där + pysslade om Amir.


i'm just to far, from where you are

Godmorgon! Träningskläderna är på och jag sitter i köket och käkar frulle. Som jag skrev igår så är det IKSU med Malliz som gäller idag, weiii. Får väl uppdatera er senare om hur det har gått. ciao


ni kommer alltid leva kvar, i varje steg vi tar

Kiiiiiing. Äntligen har jag börjat ta mig ut igen, har varit på en powerwalk på 45min. Blev ju först förkyld (hostan sitter i, men det är bättre) och sedan gjorde jag ju illa tån, men nu är jag på G!

Imorgon lyder mina planer såhär, tar niobussen till stan för att dra till IKSU och fixa kort! Om allt går som det ska så kör jag ett pass med Malin innan jag fortsätter till stallet. Sweet. Nu blir det film, sen sova.

                                         Jag och Beababe, bild från i lördags.


tonfisksallad for the winnerzzzzz

Skööönt. Har sovit ett tag och nu fixat mig en tonfisksallad. Hela min dag har varit helfin. Chill svenskalektion eftersom jag redan hade gjort uppgiften och sedan fick vi sluta. Fick då skjuts till stallet av papi. Red ut på Amir en halvtimme i skritt och trav. Han var pigg och framåt, så gjorde lite öppna/sluta efter vägen för att aktivera honom mer.

När jag kom tillbaka till stallet bytte jag häst och följde med mamma ut som skulle köra. Red Puccini bakom och fick träna benen ordentligt när vi travade tre varv på slingan.

Avslutar detta inlägg med att säga att det känns awesome att va ledig resten av veckan!


nittonde oktober tvåtusenelva

Käkar frulle, men måste snart börja rulla mot bussen. Har en svenska lektion idag, sedan är vi lediga resten av veckan! Lovely. Ha en bra dag ävribådi♥


praying to a god that i don't believe in

Sitter i köket med Malin och hennes lil'bro. Vi sitter beredda med gotta, väntar bara på att filmen som vi ska se ska ladda klart. Tänkte att jag kunde bjuda på lite fagra campics ;)

                                och nej, jag hatar inte peacetecknet, ehe.














hoppträning på hippologum

Varit och hopptränat för Sofia. Amir kändes lite seg från början när vi började hoppa fram på volt, men han kom igång snabbt och kändes jättefin. Travhoppade, hoppade räcke med galoppbommar före och en linje, sedan la vi ihop allt till en bana. Amir lyssnade super och båda rundorna på banan gick bra. Jag måste bara tänka på att inte hoppa före och försöka trycka av honom hundra meter ifrån hindret. Min ponny är ju underbar och försöker ändå, men sånt där måste jag skärpa mig med. Jobbar på det. :)


18 oktober, all i really want is to find myself

Precis kokat mig lite gröt och ska väl efter frullen börja bege mig till bussen. Ska fixa lite i stallet, sedan drar jag och mamma till hippo med ponnyn för lite hoppträning med Sofia.

                     Här har ni förresten en film från hippotävlingen!


there's no time to leave words unsaid

Jag och Emil har legat i sängen och sett Grinchen, men ögonlocken blev alldeles för tunga så kvällen får avslutas här. Ledig imorgon, men ska ändå ta en ganska tidig buss in till stan för att fixa stallet. godnatt!

                                     
mwahaha, jennie skickade!                    
      I Hate When This Happens


we must lose our fear of being wrong

Rätt chill skoldag, blev såklart stallet efter och red då ut på Amir ca 35min. Gjorde lite tempoväxlingar och han lyssnade bra. Efter stallet körde jag hem moppen från stan. Tog ca en timme och det var kallt nå jävulst!

Iallafall så käkade jag middag with ma' family och fick därefter skjuts tillbaka till Malin. Funderar på att lägga mig och fortsätta se filmen jag började se tidigare idag.

                             A Christmas Carol.
Julfilmer i mitt hjärta. ♥


sjuttonde oktober

Morning. Har trafikprov idag och sedan idrott. Måste snart traska iväg till bussen, ska bara slänga i mig lite gröt. Hoppas ni får en fin dag. :)
 


you gotta keep going, keep fighting

Har läst i trafikboken ikväll och även hunnit med en dusch, men nu känner jag att ögonlocken börjar bli alldeles för tunga så kvällen får avrundas. Drar väl igång en film och kryper ner under täcket, cosy! sleep tight.


come and erase all my mistakes

Äntligen hemma. Sitter i sängen med sambo och hennes lil'bro och käkar godis. Kvällen igår var great (trots lite smågrejer, men det löste sig tack vare Sara♥), men som sagt, bra kväll, bra folk, awesome musik osv.

Sov över hos Sara och fick sedan skjuts till stan. Drog till stallet och red ut på en pigg påwnie. Red barbacka på åkern och Amir vildade lite, men när han väl slappnade av så gick han trevligt. Måste ta tag i plugg senare också, bleh.

                                     Hade suttit så jeffla fint i kistan...


just like a deer in the headlights

Håller på se filmen Wedding Crashers och ah, händer väl inte så mycket mer för tillfället. Blir stallet lite senare och sedan får jag se var denna lördag tar mig.


du är bäst nu, men du var bättre förr

Ä n t l i g e n. Klar med svenskan nu, fett med skönt. JAPP! Ska borsta gaddarna nu och sedan dra igång en film att somna till. Godnatt allihopa och håll i hatten alla partypeeps.


sometimes it feels like the world's almost over

Åkte med mamma hem idag (hemhem) och ligger nu i soffan och glor på the simpsons. Slutade tidigt från bageriet och drog då direkt till stallet. Red ut i skogen och hittade ett litet terränghinder som Amir fick skutta över.

Tänkte bara chilla ett tag nu, njuta av att det äntligen är helg, men efter middagen måste jag ta tag i plugget. Riktigt kul, finns verkligen inget bättre att göra en fredagkväll...

                                     Saknar sommaren och värmen♥


it's friday and that's my day

Nyss kokat gröt, my new thingy, och måste på ett tag börja dra mot bussen. Heldag i bageriet även denna dag! Och efter skolan ska ponnyn få komma ut i skogen och röra på sig. ciao


i get a little bit out of control sometimes

Precis lagt mig under täcket och försöker få upp lite värme. Har varit duktig och suttit med plugg sedan middagen, så nu tänkte jag belöna mig med en film innan jag somnar.


Just because i think you're necessary doesn't mean you're important for me.

Nyss slängt in en tvätt och tagit fram lite plugg som jag känner att jag måste ta tag i, fan va boring... Malin är i Hörnefors så det blir att äta middag själv. Funderar på att kanske bara köra på något enkelt som, havregrynsgröt? Favorit i repris, ihi.

Skoldagen var kort, hade heldag i bageriet och slutade lite över ett. Drog då till hästen och red ett pass på banan med mycket samlingar i galoppen och tempoväxlingar. Alltså det Amir behöver träna på, men han var riktigt fin och jobbade på bra. Red ca 55min.


you're always taking the easy way out

Wow, jag har precis kokat havregrynsgröt för första gången i mitt liv. Och innan det hängde jag tvätt, vilken hemmafru jag börjar bli. Iallafall, heldag i bageriet idag, därefter stallet. ciao så länge.


show me the meaning of being lonely

Efter middagen gjorde jag ett rejält ryck och städade. Stökade undan disken, dammsugade, plockade undan grejer, framförallt i mitt eget rum där det såg ut som ett bombnedslag med kläder överallt, men nu är det fint och sängen är bäddad. Hade även tänkt plugga ikväll, men nu börjar klockan bli ganska mycket så jag sparar det till imorgon. godnatt


baby don't feel my pain, just smile back

Kom nyss hem och har precis slängt in en tvätt och fixat mig en tonfisksallad, fett med gooott. Skoldagen var chill och efter blev det stallet. Red ut i skogen en halvtimme och Amir var pigg och glad. Studsade lite hit och dit och gjorde flera försök till att få lägga in en högre växel. Sötnöten♥

                                        me and my cute little cuties, ihi.


you are crazy and that makes me crazy

Morning! Känner mig pigg, utvilad och på bra humör. Härligt. Var ute en sväng och tog lite bilder på frosten, men kan inte bjuda på dom nu för kortläsaren tjurar.

Idag är det först skolan som gäller, därefter stallet. När jag kommer hem blir det att ta sig i kragen och tvätta, städa rummet och även resten av huset hade behövt sig en sväng om.


i hope you always find a reason to smile


Kvällen har bjudit på trevligt sällskap från Malin och Viktor, och även god mat och ännu lite godare efterrätt. Efter denna långa underbara ledighet är det imorgon tillbaka till skolan. Får iallafall trösta mig med att vi har lite sovmorgon...♥


en dag på umåker



















11 oktober, stay true, stay you.

Morning sunshines. Ligger i sängen och klickar runt bland lite olika sidor. Förkylningen håller i sig och min tå är fortfarande som en prinskorv. Vill bara bli bra nu så jag kan fortsätta träna, får ju damp av att bara behöva ta det lugnt. Tar iallafall tolvbussen in till stan och därefter blir det travet.
                  


too many of us are not living our dreams

Ligger nerbäddad i sängen med två täcken och försöker få upp lite värme. Man känner verkligen hur det går mot kallare tider, brrr. Fick iallafall skjuts tillbaka till Malin ikväll och vi har bara chillat, tvingade i mig lite te. Skönt för halsen nu när jag fått sån där dryg hosta som sitter i.

Ledig dag även imorgon. Enda inplanerade är travet med mamma, Benny startar. :)


10 oktober, life is what you make it

                
           Åw, vad gott. Ge mig smoothie, frukt och bär. Blåbär, jordgubbar ♥

Iallafall så lyckades jag somna om tillslut, trots smärtan i min förbannade tå. Låter så fult att jag gnäller om min tå, men det gör så jäkla ont. Ni vet ju bara hur ont det gör att slå i nåt och nu fick jag liksom min ponny på foten. Men jaja, hoppas på att kunna kolla upp det senare idag. Vädret är ju iallafall fint.


så jävla trött, men så jävla ont

Amen vad trevligt, roligt att man vaknar och inte kan somna igen för att man har så jävla ont i tån. Igår på tävlingen när jag höll på göra iordning Amir, borstade svansen, så blev han rädd och hoppade bakåt och lyckades såklart landa rätt på min fot. Har bara gjort ondare och ondare. Måste fan kolla upp det där idag, men senare idag FÖR KLOCKAN ÄR BARA FYRA PÅ NATTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                         


except the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing

Ligger i sängen och väntar på att håret ska torka efter duschen jag tog för ett tag sedan. Har bara tagit det lugnt ikväll, käkat gotta och kollat på Supernatural med Malin och hennes lillbrosh. Ledig imorgon, det enda jag har inplanerat är utvecklingssamtal och stallet. Blir nog fint det där. nattinatti


andra tävlingsdagens resultat

Har haft en toppen tävlingshelg! Tävlade en LC idag och Amir kändes verkligen super. Var pigg och framåt och var med när jag ville svänga eller öka. Gjorde en felfri runda och slutade på en fjärdeplats!


första tävlingsdagens resultat

Jag och mamma har precis kommit hem till mormor. Ska sova här inatt så det blir närmare till tävlingen när vi ska upp tidigt imorgon. Tävlade ju två klasser idag, en LC och en LB.

I LC:n siktade jag på att få en bra runda och hålla Amir lugn så han inte skulle jaga upp sig och bli spänd. Men kände direkt att han verkligen var avslappnad och lyssnade på mig genom hela banan. Blev felfri och slutade på en tredje plats!

I LB:n kändes han fortfarande lika lugn, men hade honom mer framme den här gången. Rev dock tvåan och fick ett stopp på fyran som kom snabbt ur sväng. Resten av banan gick verkligen hur bra som helst. Supernöjd med dagen.


i compete not because i want to win, i compete because i don't want others to win.

Helu. Sitter hemma, men ska snart börja rulla mot stallet. Första start är inte förrän kl16, men det blir att vara där några timmar före eftersom det är hemmatävling. Hoppar LC och LB idag. Slänger in ett inlägg ikväll och berättar om resultaten. ciao!


farligt att vilja för mycket

Raaaaaaztlös. Första helgen på ett bra tag som jag bara är hemma och tar det lugnt, men jag hoppas att alla mina härliga peeps där ute får en toppen kväll!♥

Har kollat lite tävlingsfilmer som ger mig bra känsla. Vill så gärna att det ska gå bra i helgen, att gå in och få bra rundor. Att Amir känns bra, taggad, framåt. Då blir jag också det. Men det är farligt att vilja för mycket. Får helt enkelt försöka göra mitt bästa och se hur långt det räcker.


life is never easy, grow up, accept it.

Kom precis hem (hemhem) från stallet och käkar nu lunch. Ponnyn fick sig ett pass i skogen på 45 minuter. Värmde först upp som vanligt i alla gångarter och avslutade sedan med att träna tempoväxlingar och byten, för att se så att han lyssnade på mig. Och det gjorde han. Pigg och glad ponny. :)

                                     
Bild från förra helgen i Vännäs.


7 oktober. try to fix me, i'm broken

Sitter i köket och har precis käkat frukost. Är uppe tidigare än vad jag hade tänkt, men vaknade lite över åtta och såg att jag hade fått ett sms av mamma. Hon ville komma sig hem tidigt idag så då drar jag in tidigare och fixar i stallet, tar alltså bussen som går vid nio.

Amir ska få komma ut på en lite lagom tur i skogen. Och hur söt är han inte?! Snuttii♥


little by little, your dreams will blossom

Kom ur duschen för en stund sedan och kollar nu lite Nigahiga-klipp på youtube. Dagen har iallafall varit chill. Sett filmen Limitless och gottat mig med Malin. Känner att febern sitter i och även att hosta börjat smyga sig fram.

Trots det blir det ingen latdag imorgon. Måste in till stan, kanske sola lite, men iallafall dra och rida Amir. Sedan följer jag nog med mamsen hem och chillar.

                                                 me and my darling ♥


6 oktober, hemma idag

Febern håller i sig och även en lite mindre förkylning. Skönt att inte det inte brytit ut ordentligt, hatar att få damphostningar. Men blev iallafall hemma idag och jag har sällskap av Malin då även hon skippade skolan. Dra nog iväg snart och införskaffar lite snask så man överlever denna sjukdag.

                                                  Bild på nya jackan. :)


you don't know how loved you make me feel

Hemma nu efter att ha varit och käkat på  med mam, pap, brorsan och mormor. Käkade en Black&White och det var god mat och en mysig restaurang. Bra kväll helt enkelt. Något mindre bra är att jag känner mig sämre, febern trycker i huvudet. Ska lägga mig under täcket nu och se idolavsnitt, hoppas på att viruset vänder åt rätt håll.


5 oktober, grattis brorsan!

Idag fyller min bror 19 år! Det firas genom att gå ut och äta ikväll. Hoppas bara jag orkar. Kände redan på gymmet igår hur seg jag var, och nu mår jag sämre. Ont i halsen + tät i näsan. Provar dra till skolan ändå. ciao.


4 oktober, kanelbullens dag

Precis kommit hem (hemhem). Har varit i stan och fixat en present till brorsan och sedan varit på hippo och hopptränat för fia. Amir kändes lugn, men lite för seg till en början. Kom igång sen och hoppade fint.

Efter maten ska jag fixa ihop en tårta till brorsan som fyller 19 år imorgon. Därefter blir det även att baka bullar eftersom det är kanelbullens dag!


and we gonna make you lose your mind

Ledig idag och såklart ska man vakna tidigt. Blir att ta tolv bussen till stan, kanske gå en runda. Hade behövt hitta en present till brorsan som fyller år imorgon. Sedan blir det att dra in Amir till hippo för att hoppträna.


smoke weed everydaydayday

Sitter i köket med Mal och har precis käkat middag (haha, skrev frukost först..), makaroner och quornfärs. Smaskar nu på ett smörgåsrån som efterrätt, kommer ihåg att man alltid käkade det på dagis?! Nawie-times!

Skoldagen gick iallafall smidigt med två lektioner. Drog sedan till stallet. Red ut på en lugn tur i skogen, ca 30min. Efteråt fick jag skjuts till stan, köpte en jacka och drog och solade med Malin. Det var min dag det!

                                                     Bild från i fredags♥


måndagen den tredje oktober

Käkar frulle och ska snart få skjuts till skolan. Skönt att börja tio idag, som alltid på måndagar. Ska efter skolan till stallet, sedan ner på stan och fixa lite grejer. later little chickens.


hem ljuva hem

Sådärja, nu blir det lite uppdatering! Har knappt varit hemma i helgen och där har ni anledningen till det dåliga bloggandet. Drog iallafall till Sofia igår. Hon är förkyld så vi var mest bara hemma, förutom när vi gick iväg till stallet för att kolla på hennes nya häst. Så fin! :) Och sedan tog vi såklart igen massa snack också!

Sov över hos Sofia och fick sedan hämtning av mamma. Drog till stallet och red Amir på banan, skritt och trav. Riktigt mjuk och fin i kroppen. Sedan hade jag tänkt ta en buss hem som gick vid tre, men det blev en massa strul så det slutade med att jag fick vänta till bussen som gick vid kl18.

Men nu är jag hemma och ska se film med sambo. Owls of Ga'hoole + popcorn.


my life would suck without you

Sambo står och fixar plättar vid spisen och jag har plockat fram resten av det som hör till våran lördagsfrukost, dvs jordgubbar, banan, nutella, sirap och blåbär. Ska käka och sedan ta bussen till stan som går vid tolv, då blir det först stallet, sedan gå på stan.

                         Och idag ska jag äntligen träffa fia igen, på tiden! ♥


RSS 2.0