hej valborg

Sitter hemma och dör av tråkighet, men snart blir det bättre tider. Drar till Hörnefors ikväll och träffar lite härligt folk och blir kvar där till imorgon. Låter rätt bra va? Tycker jag med. Hoppas ni får en härlig valborg, eller vad man säger. puss!


Valborg

Ingen som missat att det är valborg? Didn't think so. Ligger iallafall hemma i sängen nu och käkar godis. Har ridit på morgonen i skogen, ca 45minuter, alla gångarter. Amir blev lite spänd ibland och var pigg i galoppen, men när han lugnade ner sig lite och slappnade av så gick han helt okej. Men men, allt för nu. C u later!

                   Kan bjuda på lite bilder på smaskiga Billy, hihihihihi.



jussi snussi kashlussi

Tillbringar ännu en kväll hos morbror. Får sovsällskap av voffsingen Jussi, gillas. Blev bjuden på middag av min moster idag, stannade sedan där till klockan tio. Sov inte speciellt många timmar inatt så dom tog jag igen i hennes soffa, socialt va?

Blir väl att va uppe ett tag till, sedan är det sängen som gäller. Nightynighty♥
    


dagen började ju helt okej

Första lektionen var datakunskap. Fick tillbaka prov, mvg. Fick även veta resultatet på en powerpoint, mvg. Yay-face. Nu är det bara chill som gäller i soffan, sedan engelska, därefter sluta. C u later alligators!
     


kvällsbus med josse


underbara älskade


Yeees. Red på banan idag och som ni kan läsa på min facebook uppdatering gick det super. Amir var mjuk redan från början och jobbade jättefint. Byggde upp ett ca 40cm hinder och la jackan över för att se om han skulle bry sig. Hoppade tre gånger i varje varv och han hoppade lugnt och fint. Efter det gav jag mig ganska snabbt och travade av. Red ca 60min. Finafina ponny♥

Nu är jag hos Marianne (morbrors fru) och vi ska trycka pannkakor alldeles strax. Yummie! Blir nog inte så mycket mer uppdatering för idag. Kanske senare, annars får ni ha det så bra!


Ny sadel

Kom precis hem efter en härlig promenad på 50minuter. Tog lite bilder som jag kan bjuda på senare. Har förresten glömt att berätta, Amir har fått en ny sadel! Likadan som han har nu, Jacson Celine, men lite mindre i sitsen. Jättefräsch och fin i stoppningen. Verkade som att Amir trivdes lika bra i den som jag gjorde idag när jag red i den. Nu ska jag gå och fixa mig en jordgubbssmoothie. Mumma!


dancing like i am the only one

För ponnyn blev det ett pass i skogen, alla gångarter, men bara med några kortare galoppsträckor. Red på hacket så han kunde bli lite stark stundvis, men annars gick Amir helt okej. Nu är jag hemma och hade tänkt mig ut en sväng innan jag kör igång med engelskan och slutgör det sista. Later!


första skoldagen efter lovet

Kul. Kommer till skolan och första lektionen går bort. Yayface. Jaja, går iallafall till typ kvart i två, ska på någon föreläsningsgrej. Efter blir det stallet och ut en sväng i skogen med Amir. Later alligators!

      Ni får en bild på årets första mjukglass. nomnomnomonnonmonomonom♥


hollywood were never going down

Skola imorgon. Har iallafall fått en rätt skön avslutning på lovet med bra väder och god mat. Kom ur duschen för ett stund sedan och har precis lagt in lite nya bilder på datorn. Know you like that!

         Du som undrade vad jag hade för låt till filmen, här har du den! :)


stekiiszh

Ligger ute i solen och glassar. Sommar feelings♥ Hade iallafall tänkt försöka köra igång med den där engelskan nu så jag förtjänar någon mat. Blir grillad kyckling och annat gott. Yummie ;)


elmo is my favourite

Ligger i soffan och halv kollar på Tyra Banks show som gästas av mupparna. How cute. Annars händer det inte mycket för stunden. Hade tänkt försöka göra klart en engelska uppgift också, men det skjuter jag lite på tills senare. Hihi!
      


i like it this way, that way

Ponnyn fick sig ett lugnt pass i skogen idag. Han var lugn och avslappnad och han fick trava på i ett lugnt tempo utan några högre krav. Nu ska jag gå ta mig något litet, sedan blir det nog bara chill framför tv:n. Vissa är ju lediga även imorgon... ;)


ska ta och pallra mig ut

Snickerskakor fick det bli! Kom inte på något annat och det går fort och är okomplicerat. Ska gå och provsmaka nu och därefter ska jag banne mig pallra mig ut. Inte snyggt att ligga i soffan och glo på djungel George när solen skiner.


there's a club in miami

Helu. Vaknade runt halv 11 idag och har inte gjort något alls, förutom datorn. Ska iallafall slita mig från den nu och göra något. Mamma gav som förslag att baka, men då måste jag bara komma på vad.

Skuttade lite med Benny igår, första gången och han var så söt. Lillbubben♥


ponny med vårkänslor kanske?


Hopptränat

Duktiga, fina, underbara♥ Som ni kanske förstår gick träningen super! Hoppade kombinationer och en oxer som höjdes upp eftersom mot slutet. Amir lyssnade jätte bra, var mjuk och följsam. Funderar på om han fått vårkänslor eller vad det är med honom för han bockade som en tok! ..Vilket ni kommer få se lite senare då jag klippt ihop filmen som mamma filmade. :)


Morgonstund har guld i mun, eller nåt

Godmorgon. Ligger i sängen med fia och käkar chips. Vi har precis kommit hem efter att ha varit och släppt ut hästarna. Och huuuuur härligt är inte vädret btw?! Gotta love it♥ Idag är det iallafall hoppträning som gäller och jag ska be min tränare ta fram vattenmattan. Ska fan nöta sönder den. ;)
       


trevligheter på G

Är hos Bone och har det trevligt, så nu vet ni. Kan ju dra min dag en snabbis. For till stallet med mamma på morgonen och red ut på Amir. Han var pigg och glad som vanligt. Låg bakom Janne när han körde lillklumpen så Amir var rätt galen i galoppen. Hans ben var överallt skulle man kunna säga, så såklart skulle en framsko flyga mitt i allt. Janne slog dock på en sko direkt vi kom tillbaka till stallet.

             Hoppas ni får en trevlig kväll. Det ska iallafall jag ha ;) ;) ;)


lördag

Go0d mårning ävribådi. Mamma väckte mig för en stund sedan och snart bär det av till stallet. Blir att rida ut i skogen, alla gångarter. Ska även frisera färdigt honom (tog en jäkla tid va ;) ) men det är bara sista finputsningen nu. Aja, later alligators!


this is what we need, you started this

Trevlig kväll! Tog moppen till Jacce och hängde där ett tag med han och Robin. Moppegänget som vi är drog vi sedan ut med mopparna. Vi hade en plan att dra och skrämma Malin då vi trodde att hon var i stugan, men planen failade dock pga att Malin hunnit dra...

Nu ligger jag i soffan och funderar på att sova, utan större lust, men ska jag orka mig upp tidigt imorgon för att fara till stallet så är det nog bäst. Godnatt♥

       
En bild jag tycker om. Jag och Amanda - skolavslutningskvällen.
      


♥ new shoes ♥ new shoes ♥ new shoes ♥


än en gång fredag

Gillar att ni hänger med trots den krassliga uppdateringen :) Har iallafall precis kommit hem. Sov hos Sofia inatt och på morgonen drog vi till hennes stall. Vi red ut, jag på Groks och Sofia på Bella. Kan väl säga att det gick bra nästan hela ridturen, iallafall när Groks inte var ett riktigt monster. Jag kan lova er att det finns bättre saker än att sitta på en 170cm häst som leker rodeo. Punkt och slut!


blev inte riktigt som planerat

Tidsoptimist som jag är och seg moppe som jag har så blev det inte alls att ta någon 11-buss. Började fara, men insåg att jag aldrig skulle hinna. Tar istället bussen som går vid tre. När jag kommer till stallet blir det ut en sväng i skogen med Amir sedan ska han även snyggas till lite, manen, svansen och hovskägget måste friseras! Nu - lunch.


goodmorning sunshines

Ställde klockan på halv tio, men har inte stigit upp än. Ska göra det snart för sen tar jag moppen in till hörnefors (hoppas den går okej, kändes seg och knas igår..) och från hörnefors tar jag 11-bussen till stan. So later guys♥


två små moppe cheyer

Halu. Istället för att sitta inne och dega ikväll fick Amanda med mig ut. Vi brummade runt lite med mopparna, men hängde nog den mesta tiden i gungan på hfors-skolgården och snackade. Cozy-times! Nu är det drömmarnas värld som gäller, godnatt!


Div 1 träning

Har varit på div1 träning med Amir idag. Vi hoppade bana och fick först hoppa en grund. Höjden låg på LB och svårigheten på banan var typ LA då det bland annat var med trekombination, trippelbarr, titthinder. Tycker att Amir kändes väldigt fin, men den där vattenmattan ska jag nöta som bara den. Avslutade passet med att hoppa en omhoppning och en trött Amir gjorde det väldigt bra.♥

                           Bjuder på en bild på mig och söta lilla Groks!


mobilblogg - fullspäckad dag

Har varit igång hela dagen. Började ju med att jag och Sofia drog och fikade. Därefter fortsatte vi till hennes stall. Där fick jag rida hennes fina unghäst Groks. Efter det drog jag till mitt stall. Mamma hjälpte mig packa och fixa, sen rullade vi iväg med Amir till hippo. Red i skogen där. Amir var pigg och glad och fick prova hoppa ett litet terränghinder vilket han tyckte var buskul. Något han kommer få göra mer i sommar. Iaf, har hängt på hippo hela kvällen och tittat på både dressyr-och hoppträning. Amir sover över på hippo till imorgon pga hoppträning. Men mer om det imorgon. Nu ska jag chilla framför tvn hos mormor, sen sova! 8yyye.

scream 4

Godmorgon. Igår bjöd Sofia mig på bio. Vi såg Scream 4. Filmen var inte mycket mer än okej, blev som lite utdragen. Men iaf, sov hos Sofia inatt och vi ska snart rulla iväg till Cafe Göteborg för att ta en fika.
             


måndag

God morgon på er! Har varit vaken ett tag nu, men har som vanligt kollat runt på lite bloggar, facebook osv. Idag är det hästar och Sofia som gäller. Hade velat köra moppe in till stan, men får se hur det blir med det. Annars får det bli buss. Men aja, later hörrni!


hoppträningen

Började med travbommar och travhopp. Fortsatte sedan att hoppa igenom en linje och kombination, därefter hoppade vi bana. Amir kändes jättefin och lyssnade bra. Samma när vi avslutade med att hoppa en kortare bana.

Elins mamma Katarina var gullig och filmade oss lite. :) :) :)


just stop for a minute and smile

Halihalå. Tänkte jag drar igenom min dag, men även gårdagen. Lite oplanerat drog jag in till stan igårkväll för att hänga med Johanna. Vi tog moppen till Cafe Göteborg och fikade med några härliga peeps. Påvägen hem blev vi offer för några ungdomar som kände för att ha lite kul. Jag körde moppen och Johanna som åkte hade jag lovat att jag skulle köra försiktigt. Vi hann bara komma en bit innan vi märkte att några följde efter. De började blinka med helljuset och körde sedan upp på sidan och kastade en burk på Johanna.

Johanna ba ropade att jag skulle gasa så det gjorde jag. Vi nästintill låg ner i en rondell och därefter svängde jag in på en parkering. Körde runt runt med bilen efter, HAHA. Det roliga tog snabbt slut när en typ UG-tant kom ut och vildade på dom i bilen. Vilket äventyr.

På morgonen hängde jag med Johanna till Umåker. Hjälpte till med hennes knattegrupp på travskolan och fick även köra lilla russet Saga. Har hopptränat ikväll, men det tar jag i nästa inlägg!






gotta be the one to bite the bullet

Ponnyn var pigg och glad idag. Red ut i skogen, alla gångarter, en timme. Avslappnad i skritten, ganska lugn i traven och blev sedan pigg och stundvis spänd i galoppen. Gick rätt trevligt när han slappnade av, men det gjorde han mest på slutet.

Nu ska jag ut i garaget och meka med en av mopparna. Motherfookkern bränner lampor så det ska fixas. Får även finbesök när som helst av Sofia och Jake. Trevligheter!


lördag

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan. Har hunnit klä på mig och lägga mig framför tv:n. Snart åker jag med pappa in till stan och drar till stallet. Fina Amir ska få komma ut en sväng i skogen. Later guys♥


cause we only live once

Hemkommen efter en trevlig kväll i Hörnefors. Tog moppen och hämtade upp Amanda och så drog vi för att köpa batterier (väldigt intressant, ehe.) Träffade även Willy där vid affären. Han var sugen på att kappköra, men jag var såklart tvungen att tacka nej för att inte förödmjuka honom totalt med min supersnabba mowpie. Ehrm. Visst vare så det va Amanda? :o

Haha iaf, drog därefter hem till Amanda, lämnade moppen och drog ut på promenix. Satt vid kiosken och snackade ett tag innan vi fortsatte hem till Amanda igen.

Där har ni min kväll! Som sagt, hemma nu igen och det blir nog bara lite chill framför tv:n innan det är dags för sängen. Hoppas ni haft en bra morgon, förmiddag, eftermiddag, kväll, alltså en bra dag. Godnatt folket!


påsklov påsklov påsklov påsklov påsklov

Ingen som har missat att det är påsklov va? Superskönt! Iallafall, hade ju tänkt ett pass på banan med Amir, men red bara där en liten stund. Travade en stund på en volt i bägge varven, men red sedan ut när jag skulle galoppera. Amir var pigg och glad, men lyssnade helt okej och kändes fin. Blev emellanåt väldigt känslig i munnen och då blir det nästan, som Jessica sa om sin ponny, att hålla i sytråd. Vet nästan inte riktigt hur jag ska göra när han blir så känslig i munnen, hur mycket jag kan ta och så, meeen ah. Jag är nöjd med passet.
                     


finally freaking friday

FREDAG FOLKET! En lektion kvar, sedan är det påsklov.♥ Har haft ett prov på morgonen, dataprov, och det gick väl helt okej tack vare lite hjälp. Efter skolan blir det att fara till ponnyn, eventuellt rids ett pass på banan beroende på underlaget.

                          Köpte ögonbrynsskugga för nån dag sen, me like.


time for some sleep, i think

Trött och trött och trött och trött. Håller på med en filmuppgift, dock färdig snart och då blir det sängen. Foshooo! Lite sovmorgon imorgon iallafall och det gillas. Något som gillas mycket mindre är dataprovet imorgon som väntar. Cut_cry.  Jaja, godnatt peeps!


dagens outfit

      Här har ni min och Josssiies outfit för dagen♥


hej torsdag

Chillar i ett mörkt rum med Amanda och Josse, olala. Har iallafall hunnit med att göra ett idrottsprov nu på morgonen och det kändes väl okej. Två lektioner kvar, sedan slutar jag.


it's a countdown waiting for me

Tretton A4 senare. Fyfan vad jag har skrivit idag, typ skrivkramp nu. Är nästan helt klar, men har några frågor kvar som jag måste kolla upp innan jag avslutar. Har iallafall hunnit med en promenad på ca 40min och det behövdes för att ladda om batterierna.

            Jaja, back to work. Vi hörs och syns imorgon. Godnatt folket! :) :) :)


twinkle twinkle little star

Pluggar till idrottsprovet vi har imorgon och har snart skrivit 6 stycken A4. Kan lova er att mer kommer behöva skrivas för att det ska fastna i mitt huvud. Måste nästan alltid skriva det jag ska lära mig. Räcker inte med att läsa, tyvärr.

              Btw, gotta love the weather♥ Blir att dra ut på en promenix lite senare!


i don't wanna dream, i just wanna live it

Hemma idag. Gick upp runt kl06 och började göra mig iordning, men kände då hur dåligt jag mådde. Kollade schemat, två lektioner, och kände att jag hade råd med en dag hemma. Så så blev det. Dock blir det att plugga på lite allt möjligt nu. Later!


the big big bang,the reason i'm alive

Blev en promenad på 40 minuter ikväll. Nu ligger jag i sängen, tired as fuck, och taggar inte att gå upp tidigt imorgon. Skönt med lov snart iallafall..♥ Godnatt folket.


right now it feels quite far away

Ingen har väl missat Ulrik Munther? Så jäkla härlig. Typ Sveriges Justin Bieber. Förutom att spela hans låtar så väntar jag på mat. Efter middan blir det att köra igång med lite plugg.


tisdagen den tolfte april

Sitter på näringsläran och smaskar patrongodisar, yum. Läraren snackar på om lite allt möjligt just nu, men snart kör vi igång med arbetet. Nu vet ni vad som händer. Nöjda? Bra. :)


catch the day, make it stay

Blev en tur med moppen in till Hörnefors. Stannade hos Amanda och snackade lite och där fick jag låna en sladd som passar till min mobi. Så snällt!♥ Nu ligger jag i sängen med nyborstade gaddar och redo för ännu en natt. Godnatt folket.


the music still playing in the background

Funderar på att dra ut med moppen nu när jag ändå inte har något för mig. Hade dock velat fylla mobilen med lite fräsch musik, men icket. Hittar inte sladden och jag har seriöst letat every - fucking - where...


existenz spårar

Jennie och jag har inget bättre för oss så vi kollar spårade grejer på existenz, ej nyttigt. Drar iallafall på mattestöd om några minuter och då blir det förhoppningsvis att göra lite nyttigt. Men ja, det var som allt för nu. Tänkte bara att ni säkert ville bli informerade. ;)


imma be your motivation

Nyduschad och redo för skolan imorgon. Hoppträningen gick bra. Amir var verkligen superfin när jag red fram, hade full koll på mig och vad jag ville. Lika fin när vi hoppade fram. När vi kom till vattenmattan blev han fjantig och stannade, men hoppade sen. Hoppade en S-båge några gånger och avslutade sedan passet med att hoppa en trekombinaton. Kändes jättefin. Nöjd med träningen!


what's up with the statistics?

Morning guineapigs! Mamma ropade upp mig alldeles nyss så jag ska ta och få i mig något + klä på mig. Idag är det hoppträning som gäller. Känns som att jag inte tränat på jätte länge, men det var kanske 2veckor sen? Ska bli kul iallafall!

Förresten, vad är det med statistiken? Alltså själva räknaren. Den har ju som stannat av på samma dag? Get it fixed blogg.se! 

                                                       Mina pojkar..♥


if you feel it, let it happen

Om och om igen spelar jag Britney's übersköna "Till the world ends"..♥ Förutom att den är härligheternas härlighet att lyssna på, så hjälper den mig även att hålla mig vaken.

En del av min kväll har spenderats i Hörnefors med Josefin, vi fulade oss och hade trevligt. Både till och från Hörnefors körde jag moppe. Aeroxen behövde komma ut och luftas så det blev premiär-turen för 2011 idag. Godnatt folket!


keep on dancing till the world ends



fight for your right

Helu little chipmunks. Har precis kommit hem från stallet och har hunnit byta om till bekvämare kläder + krupit ner i sängen. Kollar runt på lite videos på youtube då jag inte har något bättre för mig.

Amir var pigg pigg pigg idag. Något han egentligen är varje dag nuförtiden. Amir fick iallafall komma ut i skogen, alla gångarter. Red galoppintervaller och jobbade på att hålla honom i ett lugnt och jämnt tempo. En gång gasade han iväg, men annars skötte han sig mycket bra!


i'm still alive but i'm barely breathing

God morgon, härligheternas väder?! Vår-feelings♥ Moppen sattes på laddning för några dagar sedan så nu väntar jag bara på bättre före. Kvällen igår spenderades iallafall i hörnefors med trevligt folk. Blev hemskjutsad och somnade runt fyra kanske. Har vaknat flera gånger pga solen som lyst in, men jag ska inte klaga. Always nice with some sun.


what ever happened to the funky race

Hemma nu. Har hunnit trycka i mig en macaron. M-m, farligt goda! Du som frågade efter receptet, ska komma ihåg och lägga upp det senare.

Skoldagen var väl rätt clean. Drog till stallet, men Amir fick en vilodag + äpple som fredagsgodis. Nu tills vidare blir det bara chill hemma. Får se vart kvällen leder mig.


sista lektionen för denna vecka

Sitter på sista lektionen som är engelska. Slutar runt två så det är ungefär en timme kvar. Blir som vanligt stallet efteråt. Hoppas på en lugnare Amir idag. :o


when did you make up your mind?

1timme10minuter. Skön promenad! Traskade runt lite här och var i stan utan nåt exakt mål. Enda dryga var alla förbenade korsningar, like everywheeere.

Har duschat + käkat ett äpple, tänkte bara för er som ville veta. Säkert många. Nu
är det 2½men som gäller, därefter sängen någon gång. Nightynighty sweetiepies♥


alla har ett utgångsdatum & du har nått ditt

Ligger i soffan hos mormor och degar framför the simpsons. Funderade på att ta en promenad här i björkarnas stad, men det verkar nästan som att det får sparas. Jäkla regnande, ser dock ut som att det håller på spricka upp. Yay, komsi komsi solen.


torsdag

Känns som att skoldagen bjudit på en massa idag. Först hade vi matte, fick då tillbaka matteprovet som jag klarade! Nästa lektion var engelska. Hade redovisning och fick även tillbaka resultatet från förra redovisningen, VG+. Mycket nöjd eftersom jag hatar att redovisa. Sista lektionen ,som var svenska, hade vi prov. Gjorde mitt bästa så får väl se hur långt det räcker. Men okej, ska sluta snacka om skolan nu. Ni ba zZzZzz.

Ridningen idag får jag väl ta och vara nöjd med ändå. Amir är pigg som ett mongo just nu och far som slalom efter vägen pga alla snöklumpar. När jag hade tänkt börja galoppera kom mamma som körde Benny så då passade jag på och låg bakom henne. Amir uppskattade en kompis och brydde sig därför inte så mycket om det "farliga".


Macarons

Mmm macarons! Blev ju inte världshistoriens snyggaste, men jag kan lova er att dom smakar ljuuuvligt! Fyllningen är vitchoklad, blåbär & grädde. Bara att fråga om recept.



Onsdag

Helu little chickens. Kom hem för ett tag sedan och nu är det bakning som gäller med mamsen. Ska baka macarons, aldrig gjort det förut så det blir premiär! Later guuuys.


we are who we are

Goodevening. Promenaden tog runt 50minuter och efter det har jag bara ugglat typ. Såg precis klart en dokumentär om Charlie Sheen. Ni vet snubben som är med i Two and a half men?

Tråkigt att han ska vara så jäkla nerknarkad för han är en bra skådis.. Aja, godnatt!
         


your love is my drug

I julklapp fick jag bland annat en mascara från Maybelline av Ewelina. Provade den för första gången idag och är riktigt nöjd. Tänkte bara rekommendera!

Annars så har jag tänkt mig ut en sväng nu med lite skön musik i öronen. puss!

                    Maybelline Falsies Volume Express Mascara


Väska från Italien

Igår kom pappsen hem från Italien. Han hade såklart köpt med sig lite saker därifrån. Bland annat kläder och godis, men till mig hade han köpt en väska!♥♥♥ I'm in love.


wake up in the morning feelin' stupid

Heybaberiba. Ligger i soffan och ser nåt muppigt program på MTV. Ska snart köra igång med engelskan som jag knappt började med på skolan. Ehe, amen ah. Flum.

Stallet efter skolan. Amir fick komma ut i skogen och idag kände han för allt annat än att jobba. Gick stundvis okej, men annars var det inte mycket att hänga i julgranen..


"it's alabaraz, its alaba-alaba-raz!"

Gråare måndag får man leta efter. Tråkväder ju. Sitter iallafall i soffan på skolan med Amanda, Agnes och Josse. Ska göra lite nytta och jobba på en engelska uppgift. 
                                                     Laterrrr!


leaves my body glowing

Helu flamingos. Spelar Katy Perry's låt E.T om och om igen, så skön! Mitt humör har varit på botten idag, det kan nog mamma intyga. Tycker dock att jag haft mina skäl.

Följde iallafall med mamma på morgonen som skulle på travet med Benny. När vi var klara där fortsatte vi till stallet och grejade (Amir fick vila). Käkade lunch, sedan drog vi till hippo och såg lite på storhästhopptävlingen.

Blev direkt hem när vi var klara där och som sagt var mitt humör inte det bästa så jag gick och la mig och sov några timmar. Käkade en god sallad när jag vaknade och har därefter bara degat framför tv:n. Där har ni min dag folket!

Btw Marianne, käkade precis en maräng och jag ska inte ut och träna nu,lovar. Haha;)


wanna be your victim

Kvällen blev inte som planerad, så istället blir det hemmakväll med mamsen. Inte helt fel de heller kanske. Hittills har kvällen bestått av tv-tittande och godis. Var ut tidigare och promenerade lite över en timma och efter det har jag ätit en god middag, kycklingsallad, och även hunnit duscha. Så nu kan ni alla anteckna det, pusspusspuss!


infect me with your love

Hej folket, bra med er? Med mig är det bra, tackar som frågar.  Nämen zerri. Har hunnit vara i stallet på morgonen och ridit. Amir var pigg och glad ute i skogen. Lyssnade bra i traven och även i galoppen var han väldigt avslappnad. Blev lite spänd och tittig på hemvägen, menmen.

Känner att det inte kommer hända så mycket för mig idag förrän senare mot kvällen, så jag ska försöka göra ett ryck och dra ut på en promenad. Hurtig som jag är.


represent for the ladies

Ont i magen. Tror fan inte kroppen pallar pizza, fick ont efter att ha ätit. Auch. Btw, ingen har väl missat mitt senaste inlägg med MumsMuffins och ZebraMaränger? Gotta love the names, haha. Är det någon som vill ha recepten är det bara att säga till.

Ska chilla med musiken + facebook ett tag till, sedan blir det sleepy times. Yupyup ♥


MumsMuffins & ZebraMaränger







let me borrow u for a minute, maybe two

Friday, i'm in love. Jag och mamma unnade oss en pizza var så nu är jag mätt och belåten. Pappa som drog till Italien idag kommer ju säkert fläska massa gott, så vi ska inte vara sämre.

Amir fick sig en tur i skogen idag. Enbart skritt ca 45min. Tränade hans reaktionsförmåga med halter och att han skulle lyssna framåt direkt jag skänklade på honom. Amir lyssnade riktigt bra! Nu - göra ingenting.

                                      Demarco - Wine pon di ting♥


sista lektionen för denna vecka

Sista lektionen, som är engelska för er som ville veta, har precis börjat. Men den slutar även nu för mig. Vi fick välja om vi ville dra direkt eller stanna kvar och jobba med en uppgift. Men jag fortsätter med den hemma istället. C u when i'm home♥


RSS 2.0