Kick to the off

Gick upp där vid fem idag. Jobbat på Maxi 6-14 och sedan blev det snabbt hem igen för att sedan få sitta i trapphuset en stund pga glömd nyckel. Nu är jag duschad och sminkad för ikväll är det kick off med jobbet. Vi ska ut och äta och sedan kör jag eventuellt en utgång. Men först väntar inventering på jobbet, städa i flera timmar. Vet vem som kommer behöva en Celsius..
 

- trötter

Väckaren ringde 06.40 idag. Låg kvar i sängen en stund och kollade fejan, sedan tände jag ljus i köket och käkade frulle. Skönt att kunna få starta igång dagen utan att stressa. Dock har jag varit rätt trött ändå. Jobbat 8-17 på Maxi, sedan hem för att käka middag. La mig i sängen en stund och tror jag hann somna 5min innan mobilen ringde.
 
Rullade ur sängen efter samtalet och gick ut i köket för att hälla i mig en redbull. Nu ska jag styra mot gymmet och få ett axelpass gjort..bai
 

Onsdag

Kom in på cafét lite före åtta och hjälpte Erika få klart frukostbuffén. Sedan blev det att köra igång med bakandet och jag hann med rätt mycket. Tog bussen hem vid tre och drog direkt till gymmet. Körde armar och mage, sedan avslutade jag med 40min löp.
 
Blev middag efter gymmet och sedan har jag varit och handlat med mams. Ska ta och köra igång med matlådorna nu. Köpte kyckling igår, men orkade inte göra nåt av det.. Men nu så. - Bjussar på en bild full med julkola.♥
 
 

- tisdag

Tvingade upp mig själv vid 06 idag för att hinna ta en längre pw. Kom in, tog en dusch och käkade frulle. Började jobba åtta och körde igång med massa kakmonster. Sedan gjorde jag några sockerkakor som ska göras klart imorgon. Hann även med att göra julkola och få brandlarmet att gå igång, ayyeee haha.
 
Har varit och tränat ben innan middagen. Nu är middagen i magen och jag funderar på att knalla över till Coop för att köpa en påse kycklingpattar. Ska göra matlådor av dom, men det kändes feting drygt att ställa sig och laga mat. jaaaejoesåatte

- minishopping

25 november idag och den 25 betyder löning. Dock var denna lön från min arbetslösa månad. Hade iaf några jobbdagar på Maxi så några kronor fick jag in. Började med att bränna 200 spänn på en ny sportBH från stadium.
 
                         
Annars började jag dagen med en pw. Käkade frulle och drog till jobbet för att börja vid åtta. Drog därifrån runt tre efter att ha gjort kladdkakor, både vanliga och några med vitchoklad / marshmallows. Gjorde även chokladbollar och sedan hade vi en tjej som kom in och gästbakade macarons. Trevlans! Efter jobb blev det gym, sedan stadium och därefter hem för middag. Där har ni det.
 
 
 

- zöndag

Go'kväll. Har varit en ledig och rätt händelselös dag. Skönt det. Drog till gymmet på förmiddagen och körde rygg/mage. Avslutade med löpbandet och drog sedan hem för en redig lunch. Hade nästan tänkt dra ner på stan en sväng, men fastnade istället i soffan som inte hade nå spår av minusgrader.♥
 

- jag tar steget ur vår sista dans

Gårdagen började jag med en promenad, sedan frulle och därefter gym. Under dagen blev det en runda på stan. Fick med mig en tröja och ett linne hem. På kvällen vankades utgång. Var väl rätt slirig, men hade väldigt kul. Såg lite av Malcolm, men han kändes rätt stel och lite smådryg när vi snackade med honom. Trodde typ han var Sveriges Snoop Dogg eller någon. Synd.
 
Denna dag har väl mest bestått av jobb. Kom in på cafét vid tio och jobbade till fem, sedan har det mest varit soffhäng. Ska krypa ner i sängen strax och sussa jefflith sött.

- Pick up the pieces

Jobbat 8-17 idag och arbetsdagen avslutades med tomteverkstad då vi satt och slog in massa paket. Vi kommer börja ha öppet på söndagar och nu på söndag är det skyltsöndag och tomten kommer vara på fiket och dela ut paket till barnen.
 
I alla fall så blev det gymmet efter jobbet och sedan har det bara varit lugnt. Håller på somna här framför datorn nu, så ska dra och krascha i sängen. godnatt
 

20 november

Började dagen med att käka frukostbuffé på jobbet, något vi alltid har på onsdagar. Drog från jobbet där vid tre och sedan har ungefär inget alls hänt. Skulle dra och träna, men det gjorde jag ju inte. Blev lat eller nåt, men får ta igen det imorgon då. Benen tyckte då det var skönt att sitta still, fetingvärk från gårdagens benpass.
 
Får väl se om jag orkar hålla mig uppe till Paradise Hotel. Får försöka sysslesätta mig med lite klipp på youtube så jag håller mig uppe. Ser nå Grand Prix hoppning nu. Saknar fan hopptävlingarna. Känns som att det var hundra år sedan, men det är ju egentligen bara några få månader sen sist.
 
 
 

- tell me twice

Orkade inte blogga nåt igår, men hände inte så mycket heller. Hängde i stallet en stund och klappade på några mjuka mular. Inte varit i stallet på några veckor så det var mysigt att titta in där. Drog till gymmet och sprang mig svettig på löpbandet, sedan åkte jag ut till pappa.
 
Idag har jag jobbat 8-15 på cafét och jag började med att göra kakmonster, sedan kände jag för att göra en chokladkaka. Strök upp den med chokladfrosting och toppade med både mörk och vit choklad. Innan jag drog hem slängde jag även in en regnbågskaka i ugnen som ska få på sig nån färgglad frosting imorgon.
 
Efter jobbet blev det hem en snabbis för att sedan fortsätta till gymmet. Körde styrka och fick sedan nåt ryck och hoppade upp på löpbandet. Nu ska jag ta nåt ätbart och sedan blir det väl sängen. go'natt.
 

Nu är det helg igen

Efter sju dagars jobb har jag nu helg. Började dagen med att gå upp vid halv åtta, ta en pw och sedan käka frulle. Drog därefter och jobbade på cafét. Gjorde doptårtor och sedan kom pappa och hämtade upp mig vid kl15. Har chillat framför instagram i seriöst flera timmar. Kanske tar en sväng till Hörnefors, annars blir det lugnt. 


- the light we had is burning out

Jobbat på Maxi 8-17 och dagen gick rätt fort. När jag kom upp till lunchrummet var hela bänken fylld med flera påsar ostkrokar, chips, godis, chokladpraliner, nybakta chokladmuffins och så vidare! Grabbade åt mig en klase vindruvor och skyndade mig därifrån, haha. Lyckades kontrollera godistrollet i mig..
 
Efter jobbet blev det bara hem en snabbis för att byta kläder och hälla i mig en redbull, sedan blev det gymmet för triceps och mage. Har nu ikväll suttit framför tvn och snaskat popcorn, annars har inte mycket hänt. Ska in några timmar på Kakmonstret imorgon för att fixa två doptårtor så blir nog tidig kväll, lika bra.

- How i roll

Jobbat 6-15 på Maxi idag. Timmarna gick fort då det fanns mycket att göra, skönt det. Hällde i mig en Celsius i bilen påväg hem, bytte om och fortsatte sedan till gymmet för ett axelpass. Märkte att axlarna ploppat ut lite mer, så det går åt rätt håll! Avslutade med 30min lökig jäkla löpning på bandet så jag är nöjd med dagens pass. Var irriterad över en skitsak när jag drog till gymmet, men det var som bortblåst när jag lämnade hallen. En av de positiva grejerna med träning, det är bra för skallen, inte bara för kroppen. wüüpa♥
 
Ska springa iväg till affären och köpa nå kvarg, sedan blir det dusch, nåt ätbart och därefter sängen. Ännu en jobbdag på Maxi väntar imorgon.
 
                          Hjärtat♥ Ska nog ta mig en roadtrip norrut väldigt snart..
 
 

- tusen dagar sedan jag brydde mig

Gick upp 06.30 idag för att hinna ta en promenad innan jobbet. Började åtta och fick mig en härlig frukost med nybakt bröd och fruktsallad eftersom vi har frukostbuffé onsdagar på fiket. När jag kom hem blev det att byta om och dra till gymmet för att köra boobs & belly. Imorgon jobbar jag på Maxi 6-15 så ska börja röra mig mot sängen på en stund. Ingen nattuggla här inte..
 

- professional dreamer

Jobbat 8-14.30 och kände för att testa mig på macarons. Länge sen sist, men dom blev pretty good ändå. Gjorde även två "Jennie's kladdkaka". Bästa kladdkaksreceptet jag har. Iaf så blev det gymmet efter jobbet för att köra ben. Gick bra och kunde göra lite ökningar. Annars har inte mycket hänt ikväll. Drog iväg och solade bara för att jag var uttråkad. Ska börja röra mig mot sängen nu, tänkte hinna med en morgonpw innan jobbet. natti
 

11/11

Go'kväll. Stod inne på cafét vid åtta och drog vid halv tre. Jag testade mig på en blåbärscheesecake och Bea körde på med Dumle, både i brownies och kakor. Fint det!
 
När jag var hemma blev det att byta om till träningskläder och dra på gymmet, sedan hem igen för middag. Tonfisk och broccoli, vilken festmåltid va.. Har efter middagen hunnit med både ett besök på Budo&Fitness och på Malins jobb. Nu blir det sängen.
 

10 November

Har bara tagit det lugnt i helgen, nykter och grejer. Skönt det. Jobbade 7-16 på Maxi idag och det gick bara fint. Var i konditoriet och körde på med Fars dag tårtorna, för det är ju farsornas dag idag så grattis till dig min kära paps.♥
 
Ska röra mig mot sängen nu för jobb väntar även imorgon, på fina Café Kakmonstret. Bjuder på två pics från Halloween först bara.. pzh
 

8 nov - Fyra år med Amir
























På fyra år har vi hunnit med så mycket roligt. Har aldrig ångrat att vi valde Amir. Det bästa jag äger och har. Härliga somrar, tävlingar, julshower, mysiga uteritter, massa pussar för att han tigger godis och har världens finaste personlighet. Min fina Amir. 

- "den som väntar på nåt gott.."

Jobbade 8-15 idag och timmarna flög ännu en gång förbi när jag stod inne i köket och bakade tillsammans med Bea. Trivs så jäkla bra alltså. Var ju tydligen inte tänkt att jag skulle jobba på Nybro som jag trodde hela tiden. Ljusa tider.
 
Drog på gymmet när jag hade mellanlandat hemma en snabbis för att byta kläder. Kom hem, käkade middag och blev sedan rastlös så det fick även bli en kvällspromenad. Har ju många timmar över nu när jag inte har stallet. Vad gör icke hästintresserade människor en vanlig dag?
 

5 November

Jobbat 8-14.30 idag. Stod och bakade mest hela dagen och det var riktigt kul. Precis vad jag vill jobba med. Cyklade hem efter jobbet och bytte om till träningskläderna. Rullade till gymmet och körde ben som kändes riktigt bra. Nu har energin sjunkit några grader så blir väldigt lugnt resten av kvällen. ciao

- Café Kakmonstret

Bra start på veckan. Första dagen på Café Kakmonstret rullade på helfint. Fick se lite vart allt var, gick igenom och planerade stuff med Bea, fick lära mig kaffedrinkar och även baka lite. Timmarna flög iväg och snabbt var klockan halv tre.
 
Tog bussen hem och bytte om till träningskläder. Var lite skakig i kroppen efter två mackor och en massa kaffe på hela dagen, så tryckte i mig en banan för att inte riskera nåt blodsockerfall och sedan drog jag iväg till gymmet. Kändes bra och rätt stadigt, trots en veckas vila. Nu blir det dusch och chilla tungt!
 
                                    Välkomna in förresten, Skolgatan 48!

- min helg

Har knappt suttit nåt vid datorn i helgen. Har varit full rulle och när jag väl haft det lite lugnt har jag hellre segat i soffan. I fredags spenderades i alla fall flera timmar inne på Café Kakmonstret (nya jobbet, börjar imorgon!!). Blev fotad där för några bilder som chefen ville ha och blev därefter upphämtad av Umeå Tidningen för lite mer bilder. Jättekul! Tog sedan en lunch på Mat&Prat tillsammans med Bea och på kvällen blev det utgång och Halloweenfirande på Five.
 
Har jobbat hela helgen på Maxi så igår jobbade jag 9-16 och idag 8-15. Riktigt roligt och passen gick fort. Mamma hämtade mig och resten av dagen har varit lugn, förutom att jag stack iväg till hippo en sväng. Länge sedan jag satte foten där så det var trevligt att gå en vända. Nu blir det soffläge och ladda om för nya jobbet imorgon!
 

1 November

Morning. Vaknade redan vid åtta trots att jag hade ställt väckaren på tio..standard. Igår var jag i alla fall på stan och gled runt med Malin och Mango. Fick med mig två töjningar hem som jag hittade inne på Rockin' Body. Tappade min förra töjning för ett bra tag sedan, så har bara gått runt med en navelpiercing i örat haha.
 
Hittade även lite julklappar, en farsdagspresent och en bok till mig själv som jag kan skriva ner mina recept i. Vi käkade middag inne på Utopia. Quesadillas från Texas Longhorn.
 
Har lite grejer inplanerat under dagen som jag skriver mer om senare. Ska i alla fall befinna mig nere på Café Kakmonstret 12.30. Exxxciting aight.
 

RSS 2.0