30 juni - Låt oss bli dom som försvann

Igår jobbade jag till två, drog sedan till stallet och red Amir på banan. Han kändes jättefin och framåt. Gjorde mycket tempoväxlingar för att hålla honom aktiv och alert. I galoppen red jag mellan några hinder som stod ute på banan och så gjorde jag galoppombyten lite hit och dit och massa snirkliga svängar i en kort samlad galopp så att han skulle få jobba på lite. Skötte sig fint, red 50min.
 
På kvällen var det Wheels och alkoholintag. Blev lite förpärla hemma hos mig, fick hämtning av pappa som var ute med cadillacen och så fick vi skjuts till Malin. Slirig kväll! Hade turen att vakna upp och må bra idag, men har ändå inte gjort så mycket. Amir har vilat, mamma har fixat stallet och jag har som mest varit iväg till Malin en sväng och hängt ett tag. Jobb kl 06 imorgon, god natt!
 

- Everytime i come around, Shawty love me down

Jobbade 8-17 igår och det gick bara fint. Blev sedan hem, käka middag, dra till Hörnefors och hämta upp Josen och dra tillbaka. Började dricka hos mig, blev sedan att fortsätta förandet hos Malin på stan innan vi trippade vidare till TC. Blev en rätt lugn kväll för mig så jag mådde som en kung imorse när jag vaknade upp hos Malin. Kan ju tillägga att jag varit ledig idag, så när jag drog därifrån vid tio så for jag till stallet.
 
Gjorde iordning i stallet och tog in Amir. Red ut i skogen och i början kändes han väldigt fin och framåt, i mitten av passet var han mest dryg när jag började galoppera. Spänd, tittig och rädd för det mesta. Sedan när jag red ut på rundbanan och red några korta galoppintervaller kändes han riktigt fin. Gjorde mycket tempoväxlingar och byten och det var han med på. Måste fortsätta nöta samlingarna bara, men starkare har han blivit.
 
Har också anmält mig till Nordmalingstävlingen nästa helg. Sedan blir det nog ut på bete för den lille heffaklumpen. Mjeees.

Onsdag

Gokväll. Ligger i sängen och inväntar ännu en tidig morgon. Har varit på maxi idag och jobbat till fyra. Cyklade sedan direkt hem då mamma hade varit och fixat klart allt i stallet. Jag käkade middag hos mamma och tog sedan bilen ut till byn. Har varit på gymmet och kört på. Riktigt härligt, men lite efter har man nog hamnat. Blev fort degig i musklerna, men jag jobbade på bra.

Ska försöka få mig lite sömn nu, gonatt!


- Inte långt ifrån

Dagen började med jobb på Maxi, 7-16. Rullade till stallet efter, men det blev bara en snabbis där. Stallgubbarna höll på greja med höet och sina maskiner så bestämde att Amir fick vila idag, han är inget fan av traktorer. Vi delade istället på ett äpple i boxen och sedan rullade jag hem.
 
Slängde i mig käk, lyfte sedan lite vikter här hemma bara för att jag saknar gymmet. Nu när jag börjar så tidigt på morgonen håller jag mig hellre i stan för att inte behöva gå upp ännu tidigare och gymmet har jag ju ute hos pappa. Men tänkte dra dit imorgon för jag börjar åtta på torsdag, mjes, men skitsamma, känns som att jag skriver rena skagenröran! Iaf, efter lite lätt styrka här hemma blev det ut i det härliga vädret för att exercisa! Pw;ade bort till Maxi för att se hur långt det var dit, 5km. Sprang tillbaka, men tog en annan väg då. Turen slutade på 9.5km. Vilken överraskning. Varit lat som fan sedan studenten så jag hade inte väntat mig att snudda vid milen. Kingerz!
 

24 juni - lemme hear you say ah ah ah

Första sommarjobbsdagen på Maxi Bageriet är nu gjord. Jobbade 6-15 och det kändes ändå som att timmarna gick rätt snabbt. Åkte till stallet efter jag slutat och red på banan. Amir kändes fin, lite spänd stundvis, men blev bara trevligare eftersom. Stod några hinder ute på banan så jag snirklade emellan dom, gjorde lite byten och jobbade med att få med honom i sidorna. Jag är nöjd, 50min.
 
Har varit förbi Evie en sväng nu ikväll, tog en promenix dit och hem. Börjar 7 imorgon så tänkte hoppa i duschen en snabbis och sedan sängen. natti
 

- söndag

Har haft en riktigt bra helg. Igår var det ju midsommardagen och den firades på Norrbyskär med massa härligt folk. Kvällen började med grillning i Malins stuga med hennes familj. Vi åt och drack gott, körde nå lekar och sedan lite efter nio fick vi skjuts över med båten till Skäret. Hade iaf en riktigt trevlig kväll och hade turen att vakna upp idag och må helbra. Sov dock till kl13 (?!) vilket händer mig typ en gång om halvåret, så jag gick upp direkt, käkade frulle och fick sedan skjuts till stallet av pappa.
 
Red ut i skogen idag och Amir kändes ganska framåt. Lite tittig och spänd från början, men mot slutet av passet blev han riktigt trevlig och kunde slappna av i galoppen. Red 50min. Har annars inte hänt så mycket idag, jobbar 6-15 imorgon så det blir en tidig kväll. go'natt!
 

- Glad midsommar

Orkar inte skriva nåt längre inlägg, men tänkte i alla fall önska alla en härlig och solig midsommar. Hoppas alla har kul och blir sådär snyggt sliriga. ciao!
 

- So take me to the other side

Helu. Började på Nybro där vid 05.30 som vanligt. Var väldigt mycket som skulle göras så det blev att jobba över någon timme. Gjorde inte mig så mycket eftersom Natasha var ridsugen och for ut med Amir, så no stress. Rullade iväg till stallet lite efter tre och fixade iordning fodret bara.
 
Åkte hem till mamma och var sugen på ännu en köttfärssås (bara för att det nu är nåt av få grejer jag kan laga ihop) och gott blev det! Hade i champinjoner och majs idag bara för att festa till det lite. weyo. Nu ska jag hoppa på biken och dra till Malin. Ska spana in nya läggan och ha en sleepover. Cosytimez.
 
Tårtorna jag och Nybro-Malin grejade på med idag innan hemgång. Jag gjorde dom två festliga till höger medans Malin gjorde dom stilrena till vänster. Kom, köp & smaklig måltid.
 

- Snurresprätt

Aloha chicaz. Jobbet har bara gått fint idag och jag slutade där vid två. Drygt nog kom den mosiga känslan i huvudet tillbaka där runt ett och jag börjar misstänka att det är mina träningspiller och inte snusgrejen som gör mig lullig. Så ska testa ett uppehåll från pillerna ett tag och se om det blir bättre..

Drog till stallet när jag jobbat klart och så gjorde jag iordning och red ut barbacka i skogen. Tog det bara lugnt eftersom jag var snurrig. Nu är jag hemma hos pappa och tänkte nästan dra ut på en promenix, vädret är ju äntligen lite bättre.. Bjuder på en middagsbild, första gången jag gjorde köttfärssås själv. Mr Ramsay får passa sig.


- live it up

Go'kväll folket. Första jobbdagen är gjord och det gick bara fint. Väckaren ringde 04.55 och en halvtimme senare stod jag inne på bageriet. Slutade där runt två och drog sedan till stallet. Gjorde iordning och tog in Amir från gräshagen. Han ser redan ut att ha lagt på sig lite efter två dagar i gröngräset.
 
Har i alla fall inte hänt mycket annars idag. Slocknade i soffan och bestämde mig för att ligga kvar där resten av dagen. Jäkla latmask man är. Vädergudarna kan ju gärna få skärpa sig så jag och mitt fatass tar oss ut snart. Jiizez..
 

16 juni - imorgon börjar arbetslivet

Drog ju ut med några bruders igår och hade riktigt trevligt. Träffade mycket nytt folk, bland annat Jockiboi som gästade Five. Drog kanske runt halv två och fick sedan skjuts hem. Vaknade upp imorse och mådde som en pytonorm.. Så det blev att ta det lugnt några timmar och sedan lite senare på dagen dra iväg till stallet.
 
Mamma hade byggt en gräshage åt Amir så han var helnöjd. Tog in, gjorde iordning och red iväg till banan. Kände mig sådär flummig i huvudet igen och det är så sjukt jäkla störande för det går fan inte att rida normalt. Red i alla fall runt en stund i alla gångarter och tog även nå språng på ett litet räcke bara för att göra passet lite roligt, trots att jag var helsnurrig. Det är svårt att förklara hur det känns och jag vet inte vad det är som gör att jag är såhär, men mamma trodde att det kanske beror på att jag håller på sluta snusa. Och så kan det ju vara, men jag känner ju bara av det där snurriga när jag rider, kanske för att jag behöver koncentrera mig mer då än om jag bara sitter och typ ser på tv? Vettephuck.
 
Imorgon börjar jag förresten jobba. Man fick inte vara arbetslös länge inte. Blir i alla fall Nybro Konditori en vecka först, sedan Maxi Bageriet och därefter blir det lite hit och dit. Mycket jobb har jag i alla fall förstått att jag har framför mig. #cashflow

15 juni - Reload!

Igår blev det rätt lugnt. Var i stallet på dagen och red ut i skogen. Var super snurrig i huvudet och kände mig så yr att jag knappt kunde avgöra om traven gick i ett normalt, snabbt eller segt tempo. Skumt och drygt, kände mig lite halvkonstig hela dagen, men låg sedan bara framför tvn och tog det lugnt. I alla fall till typ kl 18 för sedan blev det att dra på sig lite smink och sticka iväg till Lina för middag och trevligt sällskap. Stannade inte kvar så länge eftersom jag kände mig lite seg, men trevligt var det ändå!
 
Idag vaknade jag upp runt nio, lite febervibbar, men inte så att jag känt mig överdrivet seg. Var i stallet någon gång mitt på dagen och gjorde iordning allt och det är väl det mesta jag gjort idag, huhu. Carro kom hit för en liten stund sedan för ikväll vankas utgång, även fast jag känner mig lite halvers, men jag börjar ju jobba på måndag så måste försöka passa på och hinna ha lite kul ändå. woopa wey.
 

- Min Student 2013

Tre år på Östra Gymnasiet tillsammans med mina fina i Lp3 är nu avklarade. Har haft mycket kul med klassen både i skolan och utanför. Har hela tiden känt att jag valde helt rätt linje och att den nu är slut känns riktigt skönt, samtidigt som man såklart kommer sakna alla.
 
Min studentdag började ju med champisfrulle hos Bea. Bra start med hög musik och ett glas jordgubbsvin på balkongen. Med tom mage blev man ju lite lullig, men på skolan efter fotograferingen bjöds det på macka och dryck så då började det klarna upp lite igen. Hade avslutning i aulan och fick mig en ordentlig överraskning när jag fick komma upp på scenen och ta emot ett stipendium! Vid tolv sprang vi ut och lämnade Östra bakom oss. Tyvärr var ju inte vädret på vår sida, men vi hade kul på flaket trots regnet, blåfärg lite här och var och kalla russinfingrar. När vi var klar nere på stan blev det hem till Haga en stund, käka och få lite fina presenter. Tog en dusch, bytte kläder och sedan blev det tillbaka till Bea för förfest. Många glada miner, härligt folk, vindruvor under sliriga fötter och så hade ju solen hunnit hitta fram igen.
 
Runt nio var vi nere på stan igen för att gå på studentskivan. Träffade många man inte sett på ett bra tag så det var ju festligt. Blev ändå en rättså tidig kväll så jag fick vakna upp och må sådär oförskämt bra. Har bara varit seg, men ingen direkt baksmälla. Tar väl och bjuder på några bilder!

11 juni - D day before D day

Hade brännbollsturnering på förmiddagen och var sedan på Wish vid två och klippte + färgade håret. Har annars inte hänt så mycket idag. Mamma har fixat stallet idag så jag traskade runt i lite affärer på stan efter klippningen och fick med mig nån tröja hem. Nu tänkte jag dra mig mot sängen, klockan ringer i gryningen och då bär det av till champisfrullen hos Bea. Studenten imorgon, phucked up shiiit. God natt folket!
 
Kvallan.. Tog förebild på håret, men bjuder ännu inte på någon ny bild.
 

10 juni - Gr8 Day

Vaknade lite före åtta imorse. Käkade frulle och drog till stallet. Var där runt nio och började med att fixa klart allt. Sedan blev det ett pass på banan och Amir kändes så jäkla fin. Ba tjena Briar. Hade bra framåtbjudning och stöd på bettet, vilket han oftast inte har. Red ca 50min och var helnöjd med min fina.
 
Blev sedan att luncha med pappa på stan innan jag drog till skolan och började pynta lakanen för flaket. Lätt att vi kommer ha grymmaste lakanen på studenten, yeah buddy. När vi var klar på skolan drog jag och några andra till tivolit och åkte. Så jävla kuuul.
 
Har väl annars inte hänt så mycket. Varit ute i stan och pw;at med Nasse, solat solarium första gången på evigheter och avslutat dagen med en dusch och massa hårinpackning. Klippning imorgon så jag måste ju försöka fräscha till håret så dom inte tar så mycket på längden.. Aja, sängen nu. Natti.
 

- Grattis Mamma!

Vaknade tidigt (som vanligt..), käkade frukost och grattade mamma som fyller år idag. Vi rullade sedan till stallet och så red jag ut barbacka på Amir. Höll mig på rundbanan och red några korta galoppintervaller. Han var lite dryg från början, men blev bara finare och finare. Han vilade ju igår och gick en promenad dagen innan det så han var väl lite för pigg och ofokuserad från början. Kändes i alla fall rätt trevlig när jag travade hemåt.
 
Har väl annars inte gjort så mycket efter stallet. Haft/har gäster och det har blivit att fika smörgåstårta, tårta, jordgubbar osv. Nomi Nomi. Bjuder ba på en frulle-pic.

- Lördag

Igår var en trevlig kväll som spenderades med Agnes, Malin och Måns. Det blev grillning och chillning och sedan ändå en rätt tidig kväll. Vaknade vid fem och kunde inte somna om. Låg och såg på tv med Agnes och tillslut lyckades jag sova ett tag till.
 
Drog mot stan vid tio, lämnade av Agnes vid tåget och rullade sedan hem en stund. Duschade och tog det chill innan jag fortsatte till Eve för att hämta Nasse. Hundvakt en vecka framåt, jeppjepp. Blev stallet efteråt. Mamma hade redan mockat så det gick snabbt att göra klart och ta in. Tog en promenad med Nasse runt slingan och sedan rullade vi hem och käkade middag. Har inte hänt så mycket efter det, men nu blir det kvällspromenixen. ciao

- fredag

Helu. Orkade inte blogga nåt igår, men fick i alla fall sällskap i stallet av Elin som kom och red Amir. Jag red Zarina och så for vi ut i skogen och hade det trevligt. På kvällen drog jag och Eve förbi tivolit här i stan. Vi kom dit vid elva och dom skulle ha öppet en timme till, men istället började dom plocka ner allt några minuter efter vi kom. Säkert för att det var lite folk, tråkigt..
 
Vaknade där runt åtta idag och var i stallet vid tio. Gjorde klart allt och for ut och red 45min i skogen. Solen stekte på bra, men lät Amir jogga på ganska mycket ändå för att inte bli uppkäkad av flugorna.. Nu inväntar jag Agnes. Vi ska dra och handla, sedan blir det grillning i det fina vädret. wie

- 5 juni

Hade en kort skoldag som började vid tio. Drog sedan förbi Evie och hämtade hennes lilla chihuahua Nasse innan det blev att rulla vidare till Malin. Lockade hennes hår och det blev fab!
 
Traskade sedan hem och hann ligga i soffan några timmar innan Sofia hämtade upp mig och så for vi till stallet. Jag tog ut Amir och så blev det en promenad tillsammans med Fia och Nasse. Efter stallet rullade vi till Lina en sväng innan det blev hem igen. Har annars inte hänt så mycket. Jag har haft lite snaskdag så jag och voffe var iväg en sväng och köpte godis. Nu blir det film och chill. natti

4 juni

Tog ett tag innan jag lyckades somna igår så har varit lite trött idag, men var i alla fall på skolan vid åtta och lämnade in datorn. Satt sedan och segade i soffan med mina bruders innan vi drog till svenskan för betygssnack. Lyckades få ett VG så jag är nöjd. Drog förbi matan och käkade tacos innan jag fortsatte hem.
 
Var i stallet runt halv två och gjorde iordning. Sedan red jag Amir lite på banan innan Mia fick prova hoppa honom några språng. Tyckte han kändes lite springig och spänd, inte riktigt sig själv.. Kanske för att det blåste ganska mycket idag? Vet inte, men ska rida ut i skogen i lugn och ro imorgon och känna på honom lite.
 
Efter stallet var jag och mamma iväg till Klabböle för att kolla in ett sommarbete. Tänkte låta Amir ha semester några veckor då jag jobbar som mest i sommar, men vill ändå ha honom ganska nära så jag kan åka och hälsa på honom. Nu ska jag och mamma rulla en sväng till hippo. hejz

- let's live while we're young

Var ju på strömpilen på förmiddagen och fick med mig ett halsband och foundation. Natasha red Amir idag så jag rullade direkt hem till pappa. Var på gymmet, men hade riktigt seg energi så kämpade på en stund med triceps/bröst innan jag gick hem och la mig.

Har nyss käkat middag och tänkte på ett tag dra ut på en pw. Sedan blir det att dra till Fia ett tag. ciao


- Get up!

Har lite bloggning att ta igen känner jag. Lördagskväll blev det ju fekke som började hos mig med lite fina bruders. Vi käkade middag och blev ganska rund under fötterna innan vi fortsatte vidare förbi Pontus partaj. Stannade där en stund innan vi traskade vidare hem till Malin. Hade en rolig och rätt slirig kväll och hade förväntat mig att få vakna upp tillsammans med en ordentlig baksmälla, men faktiskt inte. Var istället lite smygbakis hela dagen bara.
 
Så igår tog jag det mest lugnt. Vaknade tidigt, cyklade iväg till stallet runt tio och gjorde iordning. Stod sedan en stund i hagen och bara myste. Amir är verkligen världens goaste, dock skulle han snyta sig på min vita tröja, helt utan förvarning. Thanks man..
 
Låg sedan hemma några timmar. Mamma kom hem med lite fina träningskläder så det var ju en trevlig överraskning. På kvällen hängde jag hos Evie en stund och bara tog igen lite snack. Men idag då, vaknade vid tio och hade ingen större matlust. Har petat i mig en macka och ett kokt ägg. Tänkte rulla mot strömpilen på ett tag för att köpa ett halsband jag spanat in tidigare. Så ah, hejs

- Take my hand and reload

Gokvällsingen. Åkte in med pappa till stan och var i stallet runt tio. Red ut i skogen och busgalopperade lite på en åker. Amir uppskattade det i alla fall och jag hade också kul, men ett kom ihåg till mig själv är att skippa shortsen när jag rider med sadel för nu har jag nött upp en fint köttsår på vaden..
 
Har väl annars inte gjort asmycket. Drog iväg till Strömpilen en sväng med Evie och kollade lite affärer. Nu sitter jag hemma hos mamma, smuttar på en cider och inväntar brudsen. Blir middag och förfekke här, sedan får vi se vad kvällen har att erbjuda. cya

One Heat, Fitnessguru

God morgon. Gick och la mig ganska tidigt igår så vaknade typ halv åtta imorse. Ligger fortfarande kvar i sängen, men tänkte kravla mig upp nu och fixa frulle.

Fick förresten hem ett paket igår, från Fitnessguru. Tänkte prova deras träningspiller One Heat som både är uppiggande och fettförbrännande. Har läst mycket bra om dom så får väl se, börjar med dom idag iallafall.


RSS 2.0