till the end of time

Hade tänkt baka ikväll, men jag sparar det tills imorgon. Tiden hann som vanligt rinna iväg då jag gjorde...ingenting? Skolan rullade iallafall på rätt bra, trots att det är våran längsta dag. Drog till stallet efter och red Amir. Han fick komma ut i skogen idag, alla gångarter, ca 45min. Red några galoppintervaller och när han fått göra av med lite energi gick han riktigt trevligt.

                Fick även reda på nåt riktigt tråkigt idag. Finaste Kejsaren...♥
          


onsdag


stick to you like glue

Halihalå. Är nyduschad och fräsch och känner bara lugnaste feelingen nu när matteprovet är gjort. Inga läxor som tynger mig, för tillfället. So it feels gooood!

Amir fick sig ett pass på banan idag. Började med att hoppa av när jag kom till banan för att kolla underlaget. Var okej, men höll mig mest till travarbete. Blev några varv på volt i galopp i varje varv, mer vågade jag inte. För att hålla honom aktiv i traven blev det mycket öppna/sluta, skänkelvikningar/flytta för att få koll på sidorna. Tog även fram travbommar. Han var lite lat till en början, men kom sedan igång och blev riktigt mjuk och följsam.

                                       Pill på lillJossie, hihiihih


gonna get down on friday

Har precis börjat sista lektionen, skönt. Slutar runt 13.40 och då blir det en ridtur i det härliga vädret. Hade velat rida på banan, men underlaget är väl knappast det bästa..
                      


let's bring it back

Go kväll! Jag har för tillfället bara siffror flygandes runt i huvudet efter att ha suttit med matteboken ett bra tag. Kände att jag behövde ta en paus och då kan jag passa på och tacka alla för de snälla kommentarerna om bilderna som jag fått både här och fb.

Fia ringde till&med pga bilderna. So cute♥ Det var iallafall Amanda och Agnes som var fotografer medans jag och Josse fick leka modeller. Now - back to work!


but i don't really care what people say








tisdag

Morning. Har käkat frukost och klätt på mig. Mer fixad än så är jag inte för resten inför våran photoshoot fixar jag hos Jossie, dvs hår och smink. Later sweetiepies.♥


rolling in the deep

Var duktig och gjorde några tal i matteboken ikväll. Yay me. Har även förberett lite inför morgondagen då det blir photoshoot med Amanda, Josse och Agnes. Nu - sängen!


when they gonna give it up to me

Tja. Clean dag såhär långt. Skoldagen rullade på snyggt med cutie kompisarna och det planerades roligheter inför morgondagen. Olala.

Blev sedan stallet och Amir fick komma ut i skogen ca 45min. Han var pigg, men skötte sig riktigt bra. Red på hacket och han ville ibland bli lite tung i handen, men gick annars väldigt trevligt.

                  Bild från Elins blogg. Jag och Mio sista dagen på hästgården.


i came to dance dance dance dance

Home sweet home. Har hunnit vara hemma ett bra tag, men orkade inte blogga förrän nu. När jag kom hem tog jag en dusch, sedan middag och därefter blev det tv:n.

Skola imorgon. Yaaay. Det enda jag ser fram emot är att få träffa min älskade ponny, som jag vet kommer vara hur pigg som helst nu efter att ha vilat hela helgen.

                                                       Min pärla♥


on our way home

Nu sitter vi i bilen som rullar hemåt. Elin tävlade en LB idag och gjorde en snygg, felfri runda! Även de andra hippoekipagen har varit duktiga. Men som sagt, nu är vi påväg hem och har några timmars bilresa framför oss.  later.


what a day

Sitter i sängen helt slut efter en lång dag. Hippos elitlag gjorde bra ifrån sig och kom på en tredje plats av nio startande lag. Efter att ha varit på tävlingen flera timmar började vi rulla mot vårat boende. Svängde förbi affären och köpte lite till middagen. Blev grillad fläskfilé och ett himla kalas med de andra ekipagen. Trevligt!

Nu väntar några timmars sömn, sedan blir det ännu en tidig morgon. Godnatt!


mot tävlingsplatsen

Godmorgon! Nu sitter vi alla i bilen påväg till tävlingsplatsen. Vi bor ca 4mil ifrån på en jättefin hästgård med en massa andra hippoekipage. Men nu som sagt är vi påväg och Elin hoppar en LB idag. Förutom att hålla tummarna för henne, så blir det även att göra det för hippos elitlag som startar idag. Spännande!

En bild på gården. På vänster sida är en bit av stallarna och ridhus på högersida.
  


update from dah car

Tja kattiga läsare. Sitter i bilen med Elin och hennes mor och bak i släppet åker Mio. Vi har redan slukat den fläskiga godispåsen och vi har en bit kvar. Hur ska detta sluta? Aja, skriver eventuellt mer ikväll. puss:)

                           
Håll tummarna för Elin och Mio i helgen!


bow chicka wow wow

Shubree. Guess where i am? @school! Börjar egentligen inte förrän 9.40, men jag åkte med pappa in så nu sitter jag här på mattestödet. Lika bra då vi har prov nästa vecka.
             


i got the magic in me

I brist på annat lyssnar jag på B.o.B's Magic typ om och om igen, ändå skön. Något som är snuskigt skönt är att jag har gjort klart allt arbete inför engelska redovisningen imorgon, så nu är jag redo. Eller kan man någonsin bli redo?


home agään

Hemma igen efter lite firande hos mormor. Frikkkin 5 tårtor + cookies, men är det kalas så är det. Övningskörde hem och det gick väl fina fisken. Nu hade jag behövt packa klart det sista inför imorgon då vi rullar mot tiiimrå, yay! 


Då har man ungefär..

...3 timmars hål då. Har haft matte nu på morgonen och börjar inte sista lektionen förrän ett. Ska dra på stan en sväng och leta efter en födelsedagspresent till min mormor som fyller år idag, grattiiis!!
             


it's so good being bad

Ingen som missade min über soeta planering av dagen som jag la upp tidigare va? Trodde väl det. Bytte ut den eventuella bakningen mot en timme på gymmet istället, så jag får nog förvänta mig en ganska goig träningsvärk i kroppen imorgon.

      Nu har jag en välplanerad dejt med sängen. C u tomorrow. Godnatt!


stupid is what stupid does

Håller på packa, men som ni kanske märker (eftersom jag sitter här) så går det lite trögt. Har ju inte berättat än, men i helgen är det Timrå som gäller pga ponnyhopptävlingar. Drar dit med Elin och det kommer bli feeett.

                       Ska fortsätta med packandet nu. Laterrrrr.
       


fabolous life of emmuth


supermassive black hole

Tror jag klantade mig ikväll, men jag är inte säker. Känner mig som lite körd i huvudet helt allmänt just nu, men det kanske blir så, ibland. Jag är ingen känslomänniska så att skriva av mig är inte min starka sida. Håller istället allt inom mig.


time for some fun

Har pluggat lite svenska eftersom vi har prov imorgon, men nu har jag lust att göra nånting annat (..inte för att jag någonsin hade lust att plugga), meeen drar iallafall ut och övningskör med pappsen nu. C u later guys.


only girl in the world

Hej små kycklingar. Kom hem för ett tag sedan och har hunnit stoppa i mig lite food + kraschat framför tv:n. Hade velat komma mig ut i det härliga vädret, men jag får se hur det blir med det. Har svenska som jag måste plugga på...


one two three four five six seven eight nine

Ligger i soffan med brushan och fetchillar. Båda päronen är i stan, mamma på möte och pappa på restaurang med jobbet. Vilka lirare. Kan då lova er att vi här hemma klarade oss gott och väl med våran vegetariska rätt.
 
                     En nybakad cookie hade dock inte varit helt fel nu..


hurtiga typer

Drog på gymmet med brorsan, ca 40minuter, så nu väntar en dusch. Samtidigt fixar brorsan middag och det är vegetariskt som står på matsedeln. ;) Later alligators.
        


a heart don't break even

Nu är är både utvecklingssamtalet och tandläkaren avklarad. Utvecklingssamtalet gick väl ungefär som jag trodde och hos tandläkaren gjordes den sista rotfyllningen på gadden klart, härligheter! Mellan samtalet och tandläkaren hann jag rida och luncha med pappa. Ponnyn fick sig en tur i skogen, skritt och trav. Gick väldigt bra!


        Måste dra på travshopen nån dag och checka in den här lite extra.
                                                    Give me♥
                          


utvecklingsstörtsamtal

Morning. Käkar frulle som består av fil och müsli och ska snart åka med pappa in till stan. Klockan nio är det utvecklingssamtal och det är det enda jag har att göra på skolan idag. Runt klockat ett ska jag till tandläkaren.. Rolig dag.
           


nanananana come on

Lyssnar på Rihanna's S&M, skön låt! Förutom det så kom jag ganska precis från duschen, även det ganska skönt. Skönast blir nog ändå min dejt med sängen som jag ska ha alldeles strax. Sleep tight folks.


hoppträningen

Lite blandade känslor om dagens hoppträning. Amir kändes pigg och taggad, samtidigt lite dragandes. Svårt att förklara. Känner mest för att klanka ner på mig själv då jag är nöjd med ponnyn. På slutet av hoppträningen hoppade vi en omhoppningsbana. Jag lät mig själv bli lite för taggad och red därför som en kratta. Amir kändes verkligen super så han gjorde det ändå bra trots att vi fick både ett stopp och en rivning. Andra rundan började jag rida och fick till en bra och felfri runda. Väldigt nöjd med ponnyn.♥


@ sofias place

Chacha bloggen. Har precis kommit hem till Sofia efter att ha varit i hennes stall och grillat korv. Mys! Innan det så var vi i mitt stall och red Amir på banan. Fia hjälpte mig och gav lite tips. Nu ska jag gå och ta en dusch så jag får upp en någorlunda kroppstemperatur.


sticks and stones may break my bones

På ett tag kommer Peter, mer känd som Bullen, och hämtar upp mig och sedan bär det av till Hörnefors. Kvällen kommer spenderas med Amanda, Tove, Bullen och Alex. Blir säkert kanoners det där!


Songs in real life



not like the movies


besök hos veterinären

När jag var klar i skolan idag drog jag vidare till stallet. Borstade Amir och sedan hade han tid hos veterinären. I söndags på träningen märkte jag att han inte var som vanligt när jag började trava så vi packade ihop och for hem istället.

Amir skoddes några dagar innan träningen så jag visste inte om det berodde på det eller om det var något som verkligen var fel, men idag böjdes han iallafall igenom och han var felfri på alla ben. Skönt! Veterinären tyckte även att han blivit mycket finare i kroppen sen sist han såg honom och det var roligt att höra.


you know how it goes

God morgon solstrålar. Gick upp för ett tag sedan och ska snart ta och snygga till mig lite. Sista skoldagen för den här veckan och det gillas. Aldrig fel med långhelg. ;)


black and yellow, black and yellow


                                         Whiz Khalifa - Black and Yellow                   


girl break it down down, break it down

Med lite nytt och fräscht på mobilen går jag nu ut på en promenad med musik i öronen. Bloggar kanske senare, annars synes vi imorgon. Over and out, girlscout.


uppraggad på stan

Shu. Skola idag som vanligt. Då jag mest hade tankarna på annat håll blev plugget lidande så jag ska plugga ikväll. Hade velat komma mig ut och rensa huvudet lite, men först ska jag dammsuga huset som jag så duktigt hade lovat pappa att göra.

Fick förresten ragg på stan idag. Gick först runt med Amanda och Josse, men efter ett tag drog dom så jag började gå dit mamma skulle hämta upp mig. När jag gick där såg jag hur några småkidz började kolla efter mig och viska på. Tillsist får en av småpojkarna en knuff i ryggen och börjar gå en bit ifrån mig. Efter en stund kommer ungen och hoppar fram framför mig och ba "Hej, ska vi knulla?" och springer sedan iväg till sina kompisar igen. Jag ba what - the - fuck? Haha, vart är världen påväg?


på svenska lektionen

Hejhopp. Har hunnit ha matte och ja, det blev väl lite random där ett tag när en snubbe bara kom fram och började hjälpa mig (...satt ute i korridoren med Amanda och Josse). Men han var väl shysst han, haha. Nu - svenska times.


it smells delicious

Lukten av pannkakor är inte fy-skam alltså, speciellt inte när man är hungrig like moi. Men snart blir det mat och det gillas. Skoldagen gick ganska snabbt idag, sedan blev det stallet. Tog en kortare promenad med Amir innan jag skrittlongerade honom lite på banan. När jag och mamma var klara i stallet drog vi hem och hemma har jag väl inte gjort nånting alls. Hade behövt göra undan lite plugg, men det tar jag senare.


och med den här fräscha bilden säger jag

                                               God moooorgon!

tell the world i'm coming home

Efter en dusch, nynoppade ögonbryn och målade naglar känner jag mig fräsch och redo för morgondagens skoldag. Nu väntar en dejt med sängen så godnatt allihopa.♥


new shoes new shoes new shoes new shoes


everything is still a blur

Unnade mig precis en skål med äppelpaj och glass. Innan det var jag ute och gick/sprang 55minuter. Nästan så jag vill ut igen nu när det börjar skymma. Mysigt att vara ute då. Men istället ska jag sysselsätta mig med något annat. Kanske möjligtvis eventuellt lite plugg...


back 2 hell

Tja, sitter i skolsoffan med mongobarnen Jennie och Lisa. Mycket mer händer inte för tillfället, förutom att jag redan är less på skolan. Buhu. :( Tror jag går till typ 14.20 idag, sedan blir det stallet till min favorit ponny.


forget about the world

Som jag skrev tidigare skulle jag ju rida mammas häst Benny och det gjorde jag. Var ute ca 30-35min och lät honom mest jogga på. Hade lite tid över när jag kom tillbaka till stallet så då tog jag in lilla Snärtis och borstade honom. Gjorde sedan klar Amir och drog till hippo, men sen gick det ju som det gick med träningen...


sista dagen på lovet

Godmorgon! Ingen som missat att det var Eric Saade som tog hem segern i Melodifestivalen? Helt okej för mig. Något som är mindre okej är att det är sista dagen på lovet.. Hade mer än gärna varit ledig ännu en vecka.

Då det är söndag är det som vanligt hoppträning som gäller. Ska även rida mammas häst Benny idag innan vi börjar rulla oss iväg mot hippo. Hoppas ni får en härlig dag♥

                          
Vi har snälla hästar i vårat stall, lovar.


tick tock, don't stop the clock

Om 10 minuter drar melodifestivalen igång och då kommer jag sitta bänkad i soffan. Skulle hunnit med att fixa lite tilltugg också, antingen pringles eller så kör jag på något nyttigare som typ paprika. Eller varför inte båda?


Har faktiskt inte kollat på melodifestivalen något tidigare. Bara någon låt eller så, men ikväll blir det andra bullar. Ni kollar väl? ;)


bzzz like the bug

Drog till Hörnefors igår och hade riktigt trevligt med en massa folk. Sov hos Tove och åkte med pappa till stallet på morgonen. Red ut på Amir, alla gångarter. Kändes väldigt avslappnad och höll inte på jaga upp sig för minsta lilla. Gjorde lite öppna/sluta/skänkelvikningar i traven och innan jag avslutade galopparbetet blev det lite jobb med bytena. Gick klockrent.

Ikväll satsar jag på en hemmakväll. Känner att jag behöver det när jag knappt varit hemma något i veckan, så kvällen spenderas väl med päronen och melodifestivalen. :)


nothing less than fucking perfect

Tja! Förlåt för en sucky uppdatering, fast det kanske är så det ska vara när man har lov - att man inte ska sitta klistrad vid datorn? Iallafall så tillbringades gårdagens kväll hos Linn med lite härligt folk. Såg Barnhemmet och tjockade onyttigheter. Ingen vågade dra hem efter filmen så alla kraschade hos Linn.

Åkte med Tove till stan idag och hoppade av på Teg för att sedan bege mig till stallet. Pga all snö som kommit inatt så var jag bara ute och gick med Amir ca 20min, sedan spenderade jag 15min på att leka med honom. Tog hjälp av en höpåse som jag drog efter marken som Amir nyfiket följde efter, sedan drog jag den lite över ryggen på honom och fick honom att gå över den/ha den under sig och ponnyn var duktig. :)


in the happyland

Halihalå! Drog till Willy igår och sov över där. Tog bussen till stallet runt kl11 och red ut på Amir. Blev bara skritt och trav idag då underlaget börjar bli sämre och sämre. När jag började trava var Amir bara emot och spänd. Kämpade på ett tag, men kände hur jag blev frustrerad när inget funkade så då bröt jag istället av till skritt och började om igen. Jobbade honom i skritt och gjorde öppna/sluta/skänkelvikningar för att aktivera honom och få honom att tänka på annat.

När jag skulle fortsätta med traven började jag med lite tempoväxlingar och när han slappnade av fick han trava på. Ska prova ha bomull i öronen på honom nu framöver och se ifall han blir lugnare. Lite drygt när knasponnyn ska bli spänd som en fiolsträng för minsta lilla. Nu ska jag ut och gå, puss!


först kom ingenting, sen kom ingenting

Helu banantelefoner. Igår bjöd Willy mig på bio (naw, jag vet) och vi såg The Rite. Lite seg, men blev bättre mot slutet. Sov i Hörnefors och tog bussen till stallet idag.

Gårdagens vila + blåsväder idag resulterade i en fjant Amir. Red barbacka och efter en bit fick han syn på något och tvär vägrade att gå. Han började resa sig och när han tillslut reste sig rätt upp, gled jag av. Ledde honom förbi "faran" och hoppade sedan upp igen. Fortsatte skritta vidare till ridbanan och longerade en stund (hade med mig longer-linan), skrittade sedan hem igen.


ljuger och bedrar med sanningen

Känns i benen nu när jag även denna dag var ute 1timme och 20min. Hittade ett skoterspår som jag följde som gick rätt ut i skogen. Älskar verkligen sånt, att bara gå och inte riktigt veta vart man är påväg. Klår ju att gå efter en tråkig asfaltsväg.



Nu är jag redo att ta mig an naturen


nudlar i mitt hjärta

MorrnMorrn! Sitter med en skål nudlar och chillar lite sådär som vanligt. Sköning väder även denna dag, det gillar vi. Kanske att jag skulle pallrat mig ut än en gång på promenix, men det får vänta lite till isåfall för nu är det noodle times!


ingen klagar på att jag är en nolifer






believe me, im a liar

Kollat kläder och skor på sidor som Nelly och Bubbleroom. Farligt när man inte har pengar. Skrev ju tidigare att jag skulle pallra mig ut på en promenix and i did! Var ute hela 1timme och 20min. Inte bara du som är en hurtbulle,  Amanda. ;)♥

Blir bara hemma ikväll. Lika bra det. Har som varit trött på sista tiden, utan att egentligen veta varför? Har ändå sovit bra. Menmen, lika bra att vara hemma och chilla då. Hoppas ni fått en härlig start på veckan.


so follow me down

Wow, har faktiskt inte varit helt värdelös idag. Städat huset och grejat på, bäddat sängarna och ställt in disk/diskat. Tog även fram kameran och knäppte lite. Skulle jag varit riktigt duktig hade jag pallrat mig ut på en promenad också. Tror fasiken jag gör det! Over and out, girlscout!


vädergudarna är på topp

Vädret!!! Älskar det. Kan det inte få vara såhär nu? Iallafall så vaknade jag runt nio och idag har jag inte hunnit planera mycket mer än att jag måste försöka ta mig till stallet. Päronen jobbar och härifrån bushen går inga bussar. Tough life. Men ska ta och fixa mig lite frulle nu. Hoppas ni får en super härlig dag. :)


borde gå i ide eller nåt

Trött som jag vet inte vad, trots att klockan bara är halv tio. Tackar då gudarna för lov, behövs. Berättar lite snabbt om hoppträningen. Började med travbommar, fortsatte sedan att hoppa två hinder. Var inte riktigt nöjd från början, men vi kom igång och jag hittade galoppen jag inte riktigt gjort från början av träningen. Avslutade med att hoppa en trekombination några gånger. Amir var fin och skötte sig bra. :)

                    Nu -
titta på ponnyakuten, sedan sova. Godnatt!


do it like a dude

Helu guys. Vaknade runt elva idag, skönt att få sova ut lite. Hoppträning står på schemat idag. Tränar som vanligt kl fem så ett tag till kan jag ta det chill innan vi måste börja packa oss iväg till stallet. För övrigt, hur härligt är inte vädret på en skala från 25 till 77? Löööve.


so put your hands up

Trevligheter. Är hemma nu efter en riktigt skön kväll med Sofia, Jake och Jonas. Blev film hemma hos Jake med chips, godis och cola. Såg Till det som är vackert, rekommenderas inte. Efter filmen blev det äventyr till Sofias spökstuga en sväng, sedan hem. Snart sova, goodnight folks.♥


@ sofias place

Är hos min lilla pottsork Sofia och har det sådär överdrivet trevligt. Har hunnit med att ta en dusch och därefter bara degat i Sofias säng och checkat paradise hotel avsnitt.

Ponnyn var en tok idag. Red ut i skogen, alla gångarter. Var pigg och glad och i galoppen blev han en vilding. Red på hacket så han blev ganska stark och stundvis var det nog lite väl hög hastighet. Reste sig och gjorde luftsprång när jag försökte samla ihop honom.

Igår såldes förresten världens finaste Lillen, fias ponny. Massa minnen med honom. Härliga somrar, avfallningar, hann till och med tävla honom. Men han får det säkert toppen hos nya ägarna. :)


here comes the vår

Amagad, vädret!!! Fyfasen så skönt. Sitter iallafall i skolsoffan som jag typ alltid gör när jag uppdaterar från skolan. Börjar datakunskapen om några minuter, så nu vet ni det.;)

                                       Amanda sjunger

                        Jennie lol:ar & Amanda sjunger fortfarande

                     Lisas ögon spårar och det gör nog Jennie också.


i wanna know your name

Ser på något program på trean, typ extrema samlare eller vad det heter. Fyfa-an, att man ens kan bo så som dom gör med grejer överallt. Hemskt ju. Iallafall, bakat har jag gjort idag. Provade för första gången baka en pitekaka. Resultatet blev väl kanske inte på topp, men det får duga. Ska ta med lite till skolan imorgon som också några andra guurls i klassen ska göra och så blir det lite kafferep utan kaffe eller rep. eheh. 

Amir fick sig ett pass i skogen idag. Galoppträning stod på schemat. Lät honom galoppera två varv runt "slingan" och första varvet var han väldigt spänd och tittig på det mesta. Andra varvet när han gjort av med lite energi började han bli mer avslappnad, men han lyckades göra världens tvärnit så jag nästan åkte av (stod i lättsits) så då blev jag faktiskt arg på honom. Får fasen börja ha skygglappar på knasen. Dock skärpte Amir sig efter det och gick helt okej. Imorgon blir det nog att rida igenom honom på banan. Behövs. :)

                                        
Min knas ponny♥


näst sista skoldagen

Feeeting skönt. Nästa lektion är bild, och efter det slutar vi. Bara morgondagens skoldag kvar, sedan är det lov!!! Gotta love it. Men nu är det för tillfället mest chill i soffan med Josse och Agnes. Amanda med sitt heta humör pallar inte bildläraren så hon valde att dra, så're kan gå. 

                                        Hippos kissemissar


open your eyes

Trött, trött, trött. Fastnar med blicken direkt jag stannar upp. Ska gå och ta mig en frukt nu och sedan blir det nog sängen ganska dirr. Hoppas på att jag överlever natten och inte vaknar upp typ 03.00 med magsjuka. Sov gott...


jag är förlorad

Jag har lyckats undkomma det så länge. Tillochmed när pappa hade det, men nu kan jag knappast klara mig länge till. Sov hos Willy inatt, träffade han tillochmed på stan idag och nu har han fått magsjuka! Fyfaa-an. I'm next, lovar. Klarar jag mig denna gång är jag fan ett underbarn.

Jaja, ska försöka droppa det där nu. Skolan gick snabbt och smidigt idag. Två lektioner, sedan blev det frasses med Agnes och Josse. Åkte därefter till stallet. Har varit hur trött som helst idag och det kändes även när jag red. Var som steget efter Amir, men kom igång lite mer mot slutet. Väl hemma gick jag direkt och la mig och sov till middagen. Där har ni min dag. :) Nu - halv åtta hos mig.


all of the lights

Chacha. Har jobbat lite på en london uppgift, men tänkte ge upp den nu. Ska istället gå och ta en dusch och fräscha upp mig för senare blir det Hörnefors. Hade inte så mycket mer att komma med so c u later alligators.:)


tisdag

Morning. Har datakunskap, men orkar inte köra igång med något arbete då vi slutar snart. Har varit hos skolsköterskan på morgonen och fått svara på massa frågor, u know the usual stuff. Nu är det idrott som gäller. Skidor i mitt hjärta♥


RSS 2.0