GOTT NYTT ÅR

Helu Sverige! Är hos Sofia nu och här ska kvällen spenderas. Kommer bli ren awesomeness. Trodde vi skulle vara rätt få, men det kommer lite folk ändå. Hoppas på att maten blir lyckad. Ska ju bjudas på tre rättersmiddag. Värsta halv åtta hos mig liksom. Blir nog inte mer bloggande för ikväll så därför -


inför morgondagen

Sitter nu och fixar naglarna inför morgondagen. Funderade på fransk manikyr, men beslutade mig istället för att använda nagellacket jag fick av Evelina då min outfit kommer bestå av den svarta spetsklänningen från bikbok och svarta leggings. Alltså inte speciellt färgglatt, så lite glittrigt rosa på naglarna blir nog perfa!
            


Emma & Mr Amir - 2010


idag är det... torsdag

Fick tänka efter vilken dag det egentligen är idag, men är ganska säker på att det är torsdag. Har inte alls gjort speciellt mycket idag, förutom att först göra klart i stallet och sedan rida Amir. Amir red jag barbacka, med hackamore. Blev skritt och trav i skogen, ca 60min, och Amir kändes riktigt fin. Mjuk i kroppen och jobbade ordentligt i en låg och stadig form.

Efter stallet har jag inte gjort mycket mer än chillat hemma. Blir nog inte mer än så resten av dagen heller. Kanske lika bra att vila upp sig för morgondagen, nyår firas hos Sofia. Blir säkert kuuung. Förresten, lägger alldeles strax ut filmen jag gjorde igår!


everybody going down down down down down

Äääntligen klar!!! Har suttit i flera timmar och klippt ihop en film. Lägger upp den på youtube imorgon så får ni se. Nu blir det sängen kan jag lova. Godnatt♥


split my personality

Ligger i soffan hemma och har äntlingen både tv och dator för mig själv♥ Amir fick sig en vilodag så idag har jag varit på stan med Eve. Gick runt rätt länge, men bara en sak fick följa med hem. En smink palett från Viva la Diva. Avslutade dagen på stan med pizzabuffé på Ronyas så senare blir det ut och röra på fläsket!


uppdateringen är kass..

.. jag vet. Men har knappt suttit nåt vid datorn. Har varit i stallet nu under dagen och Amir fick komma ut i skogen. I galoppen var han väldigt pigg, men gick stundvis trevligt. Något mindre trevligt var att mitt stigläder gick av, dock i slutet av ridturen.


mobilblogg - hos evie

Helu sverige! Berättar lite kort om min dag då. Började med att dra på hästshopen med mamma och med mig därifrån följde en skitsnygg lamicell luva. Satt som handen i handsken på Amir! Longerade sen Amir både med lina och sen löslongering och han var pigg och glad, sprang runt och blåste upp sig. Efter stallet blev det stan med Sofia. Fullt med folk var det och vi gick runt där rätt länge utan att fastna för något så då drog vi hem. Hemma hos Sofia började fia efter ett tag bli väldigt hängig så jag valde då att fara så jag själv möjligen kan klara mig undan sjukan, sen är vi ju rätt tokiga när vi är med varandra så det var nog även bäst för fia.. ; ) när pappa kom och hämtade mig smsade Eve och frågade om jag ville komma. Har ju inte träffat henne på flera månader då hon varit i finland, så såklart ville jag de! Nu sitter jag här hos henne och vi gör väl inte så mycket mer än snackar och tar det lugnt. :) så så är det. Herrrå!

would you believe your eyes, if ten million fireflies

Heiii. Kom hem för ett tag sedan. Min dag har enbart bestått av hästar och åter hästar. Hade ju planerat ett dressyrpass på banan med Amir, men då när jag kom till banan hade den förbannade lampknappen frusit så det fanns ingen belysning. Jag visste att det inte skulle funka att rida dressyr i mörker så då red jag ut istället. Var inte det roligaste att rida med dressyrsadel i skogen och jag var redan frustrerad över lampknappen så inget ville riktigt funka. Slutade med att jag gav Amir långa tyglar och skrittade tillbaka hem.

Efter stallet bar det av till travet med mammas häst. Startade sista loppet, lopp 10, så man hann ju vara där några timmar. Var in en sväng på pegasus hästshop och hittade en skitsnygg luva som jag la undan. Hade inte med mig pengar så vi ska dit imorgon igen så får den följa med mig hem.♥ Benny sprang inte in några pengar då han blev trött mot slutet, men han kämpade på bra.


somewhere over the rainbow

Shulululu! Ska dra iväg till stallet nu. Hade tänkt mig att Amir skulle få sig ett pass på banan. Sedan blir nog min kväll tillbringad på travet då mammas häst Benny ska springa. Bråttom nu, pusshej!


på den gamla goda tiden

Ooojojoj..Har suttit och läst igenom massa gamla blogginlägg. Startade ju trots allt den här bloggen 2007 och på den tiden hade jag min första ponny PomPom. Skrev väl mest om när jag var på klubbisar med honom och vanlig hemma ridning. Sedan har jag ju hunnit ha ännu en ponny, Safari. Skrev även då om tävlingar och ett hundratals avfallningar.

Sedan är det ju en massa om kompisarna och skoltiderna i Hörnefors. Om Amandas bråk med lärarna, om Freddie med epan, Jesper som goes Eminem osv osv. Såg också ett inlägg från när jag var med Sofia och vi var i hipposkogen och hade buskört med mopparna med ett antal personer.

Även min skrivstil var så mycket busigare. Det var svordomar, utdragna ord och absolut inget "stor bokstav efter punkt". Nästan så att jag saknar mitt gamla jag. Fan va gammal och tråkig jag blivit!


Pom Pom tider, bilden är från när jag var in på Surf och hopptränade med Hanna&Kc.

På dressyrtävling i Vännäs med Safari.

En elefant som är bra på sitt sätt, konstnär - Freddie!

En av alla våra övernattningar med klassen. Anton, jag & Amanda.

8nov-2009, dagen då Amir blev min. Jag, Amir, Matilda & Jasmine.

Gamla tider med Amanda och ponnysarna.

Krig på stranden som gick smutsigt till!

Roadtrip med mopparna. Händelserik dag!

Sundsvalls tider med Sofia!


Jacob bjuder på brakfika!



En sväng med epan!

Film från julklappshoppningen

       Film från när jag tävlar Lillen på Hippos julklappshoppning.

Grattis pappa!

God dag! Kom hem för ett tag sedan. Har varit i stallet och ridit både mammas häst Benny och Amir. Benny fick komma ut och jogga lite och samma för Amir. Amir red jag med hackamore och barbacka. Blev mycket tempoväxlingar och han gick riktigt trevligt i en låg och stadig form.

             Nu ska jag gå och gratta pappa som fyller år idag. Grattis!♥


my christmas

Shiiiiet vilken jul! Min julafton har varit hur bra som helst med god mat, trevligt folk + hunden Bamse och massa super julklappar! Är verkligen hur nöjd som helst över allt!

                            Bjuder på lite bilder från kvällen.

Klänningen som är tänkt till nyår fick även bli dagens outfit.


Panorama, minibild..

SötBamse ville också hjälpa till att öppna paketen, även fast han fick ett eget.

                              MINA JULKLAPPAR

Kingsland ridbyxor, Kingsland väst, Kingsland t-shirt, Jacson t-shirt. Tack mami♥

GlenGordon schabrak+luva, GlenGordon schabrak, Lami-cell schabrak. Tack mami♥

                                Igloo stövlar. Tack mami♥

Smink Maybelline - Mascara, penna, pennvässare+nagellack. Tack Ewe & Seppo♥
Halsband. Tack Sofia ♥  300kr. Tack mormor♥  2000kr på kontot. Tack papi♥

                                Halsband och armband. Tack Willy♥

Massa saker, bland annat - bakformar, parfym, mini rivjärn, dekoration för bakning,
handduk, häftiga "bakplåtsvantar" (de svarta). Tack Marianne & Janne ♥


Julafton

God Jul måste jag ju börja inlägget med! Vaknade för ett tag sedan och ska nu försöka välja kläder. Även naglarna ska fixas och håret har jag värsta problemet med. Platta, uppsatt, lockigt? Hmm...


livet enligt rosa

Äntligen är jag klar med både kolan och nutellatryffeln. Tog en himla tid, men under tiden kolan kokade fick jag lite besök. Sofia och Jake kom och hälsade på vilket var mycket trevligt!

Sökte runt lite på youtube och hittade igen filmen Livet enligt Rosa. Ojojoj, den filmen är så oldschool. Kommer ihåg att jag älskade filmen och att jag tyckte killen i filmen, Ville?, var skitsnygg. Haha....nu blev det obekvämt. Iaf, duschen nu, sen sova. 
                        Goodnight folks, hörs imorgon på Julafton♥
                     


Ljusa nutellatryfflar

Ingredienser:
•200g mjölkchoklad
•50g nutella
•1dl vispgrädde
•50g mörkchoklad att rulla i (valfritt, jag gjorde inte det)
•kakao att rulla i


Gör såhär:
Hacka chokladen och lägg den i en bunke tillsammans med nutellan. Koka upp grädden och häll den sedan över chokladen och nutellan. Rör till en jämn smet.

Plasta in bunken och ställ in i kylen. Låt stå tills smeten har stelnat ordentligt. Ta sedan fram tryffeln och ta ut lagom stora bitar med hjälp av en sked, därefter rullar du bitarna till bollar. Tillsist rullar du tryffeln i smält mörkchoklad (om du vill använda det), annars rullar du bara i kakao. Blir ca 20st.


dan före doppardan

Hey! Ligger i sängen och har ganska just kommit hem. Tänkte jag drar min dag lite fort. Sov hos Willy, vi skulle ta 11.10 bussen in till stan som även Amanda hade tänkt ta. Vi provade skolbusskortet, men förstod ju ändå att det knappast skulle gå. Så då tog jag mitt visa-kort för att jag tänkte betala, men då funkade inte det heller för nånting blablabla. Jag frågade busschaffisen om han kunde va lite shysst och låta oss åka ändå, men icket. J*vla gubbe.

Ringde till pappsen som var så snäll och kom och hämtade oss. Han skjutsade mig till stallet och de andra till stan. Amir fick komma ut i skogen idag. Blev lite galopp arbete och han skötte sig helt okej. Ville ibland fara iväg lite, men fick som tillbaka honom ganska snabbt igen. Red ca 40min.

Nu är jag somsagt hemma igen och har lite grejer att fixa. Några få paket kvar att slå in, ska göra kola idag som jag aldrig gjorde igår, rulla chokladtryffeln, eventuellt baka pepparkakor och sedan måste jag även bestämma kläder till imorgon. Mina naglar måste också fixas, fransk manikyr kanske?

Eftersom jag kommer vara rätt upptagen lägger jag in nutellatryffel receptet alldeles strax, bra va? Hoppas ni haft och får en fortsatt trevlig dag. :)


mmmmm tasty!

Var nyss ner i köket och tjuvade några köttbullar som mamma står och gör, hur gott som helst. Älskar hemmagjorda köttbullar, scans kan ta sig nånstans. Iallafall så gör jag inte mycket för stunden. Har slagit in några paket och sedan har jag tänkt göra kola och även nutellatryffeln ska rullas.

Amir fick komma ut i skogen idag. Var pigg redan när jag satte upp (brukar tagga till när man kommer till galoppen). Och piggheten höll i sig, men ändå lyssnade han väldigt bra. I galoppbytena lyssnade han direkt och hade värsta powern. När jag gjorde halt började han resa sig den lilla busen, men det är kul att han är så glad. :)


fick smaka ordentligt med snö

Sitter hemma hos Sofia och försöker tina efter att ha varit i hennes stall och ridit bus Lillen. Ramlade faktiskt av han för första gången idag. Fia red bakom på Bella och vi red efter en stig med massa snö på sidorna. Från ingenstans flyger Lillen iväg då han blir rädd för något. Först håller han på ramla omkull i den djupa snön, men kommer på benen igen. Hinner en liten bit innan vi åker omkull. Då far jag ju såklart av och både jag och Lillen såg ut som snögubbar efter. Knasponny! Jag och fia kunde inte göra mycket annat än att garva, oj oj oj.

Har inte planerat mycket mer än att vi ska försöka fixa lite kola. Yummie for my tummy!
          


so follow me down

Skickade just iväg en bok recension till svenska läraren. När det var gjort tänkte jag igenom om det var något mer som skulle in och det var det. Livsmedelsuppgiften! Men nu är även den skickad och det känns skööönt. Nånting som kommer kännas minst lika skönt är att sova. Ska bara borsta gaddarna. Godnatt♥


turn it up

Ligger i sängen och kollar runt lite på internet. Har tänkt baka idag, funderar på rocky road, nutellatryfflar och sedan ville min brorsa också att jag skulle baka något som han kunde ta med till skolan. Även kola var jag sugen på göra. Hur gott är inte det?!


julklappshoppningen

Okej, nu är jag hemma igen och ska berätta lite om julklappshoppningen. Red ju både Amir och Sofias ponny Ramiiro och jag är riktigt, riktigt nöjd!

Amir 70cm- Var som lite lagom på framhoppningen, men ute på banan kände jag hur han taggade till direkt och det kändes jättekul. Han lyssnade på mig när jag tog tillbaka och ökade, verkligen superfin. Rundan blev felfri och räckte till en andra plats.

Ramiiro 90cm- Lyssnade bra på mig och kändes väldigt lugn och avslappnad. Inne på banan gick det super, men mot näst sista i omhoppningen släppte jag i handen så det blev ett stopp. Tog om och då gick det fint igen.

Amir 90cm- Var ganska svårt att hitta ridningen på Amir igen efter att ha ridit Ramiiro och det kändes nästan omöjligt att sitta ned i hans stora gångarter, men underbar som han är skötte Amir sig super bra. Första hindret i omhoppningen tryckte jag av honom typ tusen meter före och Amir verkligen försökte räcka över, men det är ju klart det inte går att klara när det blir så, så det blev en rivning, men resten av banan gick sååå bra!

Båda ponnysarna kändes super fina och jag är väldigt nöjd med detta tävlingsavslut på året. Har film från varje runda, men bjuder på första klassen, 70cm, ikväll. Enjoy♥


lite bråttom

Malins pappa kommer och hämtar mig när som helst och då bär det av hem till Malin där kvällen ska tillbringas med henne och Jacob. Mys! Kommer hem ikväll och då berättar jag om julklappshoppningen. puss!


låter som en gåta

Morning! Idag är det julklappshoppning på hippo som gäller. Finns bara klasserna 70cm och 90cm och Amir är anmäld till båda, sedan tävlar jag Lillen i 90cm. Kuuuul♥


boom baby

Käkade nyss middag och ska nu göra mig klar för Hörnefors. Ska vara med Malin, hur awesome? Så awesome! Blir nog även att träffa Willy en sväng. Nu ska jag göra mig klar. Berättar mer om min dag senare. puss!:) Bilden nedan,jag & Amanda, wtf?



rocky road

Ingredienser:
400g mörk choklad
2 påsar dumlekola
ca 3 nävar mashmallows



Gör så här:
• Smält chokladen i vattenbad på låg värme.
• Blanda sedan ihop alla ingredienser.
• Häll över smeten i en plåt, ca 3cm tjock.
• Låt stelna i kylskåp innan du tillsist skär upp bitar.

let the show begin

Morning! Väcktes av att mamma ringde och ville att jag skulle rädda en 500-lapp, som låg framme på bordet, från Bamse. Så jag har inte gjort mer än att lagt undan den, gått ut med Bamse och satt mig här. Ska dock försöka hitta något ätbart strax. Har hittills bara stoppat i mig en bit rocky road. Bjuder på receptet lite senare. ;)

Var förresten ute och spontan shoppade lite tidigare. Blev  en pälsjacka för 10.000,
pälsmössa för 5.000 och såklart en väska för 8.000...............eller?


drop the world

tttja:) Kom hem för ett tag sedan. Bamse vandaliserar huset för tillfället, men han lugnar nog ner sig snart. Amir longerade jag idag ca 40 minuter. Vild och gjorde luftkonster till en början, men lugnade ner sig och gick helt okej mot slutet. Skoldagen innehöll bara två lektioner då matteläraren inte dök upp. Så det blev alltså bara engelska och svenska. Hade ju prov på svenskan och det känns bra, hoppas bara på att resultatet blir bra nudå.


smack that

Sitter i soffan med Josse, Jennie och Lisa och väntar på att engelskan ska börja. Går till 14.35 idag och det är snack om att det ska va snöstorm idag (kanske redan är, har inte kollat ut), men jag hoppas på att det är lugnt när jag ska rida iallafall. LillBamse följer med hem till oss idag och stannar några dagar då hans ägare ska till Finland.:)


you're one of a kind

Har faktiskt inte varit helt värdelös idag då jag pluggat flera timmar. Några sidor kvar i engelska boken, men tänkte att det var bättre att jag körde igång med svenskan och plugga till provet. Engelska boken läser jag klart när jag ska sova, alltså snart!

                     Bjuder på lite bilder från Hippos Julshow!






just passing by

Håller på läsa ut min engelska bok och har nu bara några få sidor kvar. Resten av kvällen kommer bestå av plugg inför svenska provet imorgon. Förresten, alla från LP1 som läser det här - Ni behöver inte gå på svenskan på fredag då det bara är den lektionen vi har (Johan tar nog upp det imorgon), alltså ledig hela dan! Nu äre mat. :)


we rock cuz the wheels are fly

Kom hem för ett tag sedan och har inte hunnit göra mycket mer än datorn, men så blir det inge länge till för jag har plugg som ska göras.. Har iallafall haft heldag i bageriet och vi började med att baka pepparkakor för att sedan fortsätta med tårtor. Fick göra dom som vi ville och jag valde att sätta en marsipangris på toppen och skriva god jul med både mörk och vit choklad. När vi var klara fick vi sluta och då kom mamma och hämtade mig. Amir har vilodag så jag kom mig hem rätt tidigt. Skön-t!

                
Amir kände inte för att va någon linsluns :(


Ulfs fjortisfylla

Morning! Sitter med en kopp varm choklad och chillar. Åker till skolan med mamma idag så det blir väl att fara på ett tag. Bakade förresten lussebullar med mamsen igår och mer ska bakas, mycket mer! Måste bara ta mig tid till att göra allt också. :)

                            Ica reklamerna asså - skönaste?


it's gonna be a bumpy ride

Är jag zombie eller är jag zombie just nu? ZOMBIE! Är hur trött som helst efter den fullspäckade helgen, men roligt har det varit och jag taggar nästa helg som fan!!!

Har nog varit på grymmaste luciashowen någonsin idag som innehöll, förutom lite standard sånger, även massa skådespeleri med bland annat star wars laser svärd fight, hör ni bara hur fett det låter? Haha!! Efter showen blev det lite räknande på mattestödet och skoldagen avslutades med bageriet. Runt klockan tre var jag i stallet och Amir fick komma ut i skogen på en kortare skritt tur, ca 20min.

                                            Sköning låt!


my heart beats to the music

Tja! Nu ska jag ta mig tid att berätta om min långa, men roliga dag. Började ju med hippologums julshow och red vårat nummer i både första och andra showen. Alla var jätte duktiga och kämpade på bra i andra showen även fast krafterna började ta slut. Ni som inte var där och såg ska såklart få se vårat nummer ändå, men jag lägger upp filmen någon annan dag.

När Amir fått komma hem igen fick jag skjuts av mamma till Sofia. Vi fortsatte ganska direkt till hennes stall, lastade Lillen och begav oss till hippo. Hopptränade kl 18 och det gick super hela passet tycker jag. Lillen var pigg och glad, men lyssnade ändå väldigt bra. Började med att rida bågar och travbommar och fortsatte sedan att hoppa några hinder på båge. Mot slutet höjdes det upp lite mer och det slutade på ca 110cm som högst. Även film finns därifrån som troligtvis kommer upp här på bloggen inom en snar framtid.

Hoppas alla haft en härlig tredje advent, nu ska jag sova!!! Godnatt:)
          


Julshow, here i come!

God morgon Sverige! Det är söndag och jag är uppe nästan olagligt tidigt, men det är ju på grund av JULSHOWEN! Jag kommer gå igenom banan i huvet tusen gånger om så att det verkligen sitter nu. Tänker inte klanta till det. Mamma kommer iallafall försöka filma så då har jag kanske något att bjuda på senare. puss!

who's that chick

Jag som skulle gå och lägga mig i tid (typ elva), vad hände med det? Får nog börja dra mig mot sängen nu om jag ska orka kliva upp imorgon och genomföra två julshows nummer tillsammans med min underbara ponny. Blir även hoppträning kl 18 med Sofias ponny Ramiiro som jag ska tävla nästa helg på julklappshoppningen. Wiiiie!

         Bjuder på en filmsnutt på mig och Ramiiro, "Lillen". Godnatt!


Rihanna - Who's that chick


go downtown with a girl like me

Dunkar Rihanna låtar och gör väl inte mycket mer än så för stunden. Genrepet gick bra, iallafall mot slutet för klant jag red fel första gången och tappade banan som vi skulle rida, men när vi tog om det satt det!

Innan julshowsträningen hann jag ner på stan en sväng och en skit snygg klänning från bikbok fick följa med mig hem, love it♥ Bikbok har just nu 40% på klänningar så passa på! Ska försöka göra undan lite engelska nu. puss!


wear it out

Morning guys. Blev väckt vid tio och har väl inte gjort mycket mer än ätit frulle och packat ihop grejerna som ska med till hippo. Juste, hittade också en gammal skrivbok som jag och Sofia skrev i på tyskan i typ 7an-8an? Läste igenom den och ojojoj vilka mongon vi var och säkert fortfarande är. Haha!

Ska börja göra mig klar nu, men innan jag drar måste jag visa vad som fick följa med mig hem från H&M igår. Armband 10:-

                                  Örhängen 29.50:-


christmas cupcakes

Är nu klar med bakandet för ikväll och cupcakesen ligger paketerade och redo för att transporteras till hippo imorgon. Glömde berätta att jag gick med Agnes på stan tidigare idag, även med Amanda och Josse en stund. Iallafall så hann jag köpa nästan alla julklappar, bara en kvar som är till min sweetiepie.

Hann även med att prova en klänning på bikbok innan mamma kom och hämtade mig. Köpte den inte, men ska ner på stan en sväng imorgon innan julshowsträningen och så ser jag väl om den följer med mig hem eller inte.

Men nog om det, nu ska ni få se resultatet på mina christmas cupcakes♥


what a night this going to be

Käkade nyss en mumsig middag som bestod av grillad kyckling och pommes. Skulle egentligen ätit hos Willy ikväll då hans mamma ville bjuda mig på middag, men jag fick tyvärr stå över för jag har massor att göra ikväll. Ska bland annat baka julcupcakes och sandemanskaka. Även plugg ska göras och kläderna för julshowen måste jag bestämma mig om.

Berättar lite snabbt om dagens ridpass innan jag kör igång i köket. Amir fick komma ut i skogen, alla gångarter, 30 minuter. Blev ganska lugnt så han har krafter kvar till i helgen då det är både julshowsträning och själva julshowen. Be there ;)

                                   
Jag och lilla Kejsaren ♥


lite snabbt sådär

Lyssnar på musik och ska snart köra igång med en svenska uppgift om den nordiska mytologin, fun huh? Kunde förresten inte uppdatera något igår då jag glömde internet grejen hemma och jag sov hos mormor.. Amir fick sig iallafall ett dressyrpass på banan och kändes väldigt mjuk enda från början av passet. Nu - plugget! Bloggar senare!

                                          Söta sälar i vattnet


@school

Sitter med Jennie, Amanda, Lisa och Josse och väntar på att nästa lektion ska börja. Eller blir egentligen den första då inte våran mattelärare kom till lektionen, "buhu".

                     Bjuder på lite bilder från tjejkvällen hos Johanna!



bananas are for monkeys

Käkade just en banan, tänkte ba om ni ville veta. Bortsett från det så känner jag stressen öka, är stressad över att få ihop alla grejer till julshowen i helgen,både till mig och hästen, är stressad över plugget, är stressad över att jag måste baka en massa inför julshowen, är stressad över att hinna träffa alla som vill ses, är stressad över julklappar och är stressad för att dagarna flyger iväg.

Men även fast jag känner denna ständiga stress för tillfället är jag ändå så himla glad. Jag kommer få göra mycket roligt den närmsta tiden, har en massa härligt folk omkring mig och jag hoppas bara att inget kommer och förstör något nu.


i'm so starstruck

Okej, börjar väl med att gå igenom min dag innan jag börjar med massa annat onödigt babbel. Hade bageri idag, bakades lussebullar, pepparkakor och marsipanfigurerna doppades i choklad. Drog därefter till stallet. Red ut på Amir och lät honom mest trava på med mycket tempoväxlingar.

Red på graman och Amir var fin och avslappnad, till en början iallafall, för på hemvägen fick han för sig att det var något läskigt så han blev spänd som en fiolsträng och bara flög fram i traven, lyfte benen som att han skulle över en meter hög bom eller nåt.

Efter stallet drog jag till Amanda som var hos sin mamma i stan. Var där ett tag och bara chillade/snackade, sedan åkte jag med henne till Hörnefors och drog till Willy. Där var jag ett tag innan jag tillsist åkte med pappa hem, eller han åkte med mig. ;)


det enda jag vill ha är lite lalala

Kom hem för ett tag sedan och har väl inte gjort mycket mer än att spanat in Amirs nya benlindor som han ska ha till julshowen, glittrigt värre.;)  Haft bageri hela dagen och det bakades pepparkakor, lussebullar, muffins och även marsipanfigurer skapades.

Kan inte säga att det har varit en av mina nyttigaste dagar så nu sitter jag här med ångest och knaprar morötter. Klockan 18 drar jag med Robin till gymmet and that's it!

            Hört Ola Lustig's sköna låt Julraketen? Annars, lyssna!


äääääntligen..

Nu är jag äntligen klar med livsmedelshäftet. Ska putsa lite på det imorgon innan jag skickar in det, men text och bilder är klart. Fetttt skönt! Nu väntar sängen, godnatt.♥


let's play a love game

För stunden väntar jag mest på mat och funderar på när jag ska orka köra igång med plugget. Ska försöka göra klart livsmedelshäftet idag. Får även se om det blir att dra och gymma med Robin.

Amir fick sig ett lugnare pass på 30 minuter idag, barbacka med hacket. Blev mest skritt med kortare travsträckor och han var pigg och glad som vanligt. :) .. Fick ett samtal av Sofia idag som gjorde mig riktigt happyface. Berättar mer om det senare!


even if the sky is falling down

Hemma nu då, och hoppträningen gick verkligen super! Började med att hoppa fram och fortsatte sedan med att hoppa en kortare bana. Kändes riktigt fin och lyssnade bra. Avslutade med att hoppa en kombination som höjdes upp eftersom. Även där gick det hur bra som helst. Genom hela träningen kändes han mjuk och följsam, fina poni♥


utan hjärta är vi bara robotar

Morning! Vaknade för ett tag sedan och har inte hunnit längre än till datorn, as usual. Idag är det hoppträning som gäller. Har även tänkt bjuda på ett recept lite senare, om jag hinner. Nu - breakfast time!


julshowsträning

Kom ur duschen för en stund sedan och har inte hunnit göra mycket mer än så efter att ha kommit hem från julshowsträningen på hippo. Det var taggade hästar som galopperade runt i ridhuset och hoppade, mer än så ska jag nog inte avslöja om vårat nummer. Men det kommer nog bli bra de där. Nu - göra färdigt nutellatryffeln!


she got it made

God morgon Sverige! Vaknade för en stund sedan och Willy som kom hit igårkväll ligger fortfarande och sover. Idag är det julshowsträning på hippo som står på schemat, ska även göra klart nutellatryfflarna som jag påbörjade igår (chokladen har stått i kylen över natten för att stelna). 

           Nu ska jag gå och väcka Willy och börja göra mig klar. puss!


coconut juice got me real loose

Börjar med att dra några meningar om skolan, intressant va? Iallafall hade vi bara två lektioner, började med svenska och avslutade med matteprov. Har faktiskt ingen aning om hur det gick, men hoppas på det bästa. Alltså ett G när det gäller mig.

Drog till stallet efteråt. Amir fick sig ett pass i skogen, alla gångarter, 50min. Gick stundvis trevligt, annars ville han gärna fara iväg lite, se spöken i de flesta diken och ah. You know the rest. Taggar iallafall julshowsträning imorgon, sweeeet!

                            Bamse var lite emo en dag i somras..


cheers to the freakin' weekend

Morning! Äntligen fredag♥

Pappa kommer och hämtar mig när som helst så jag ska gå och göra mig klar nu. Sista lektionen som är engelska går bort idag och det gillas. Något som verkligen inte gillas är att jag har matteprov idag. Farväl världen.


all i want for christmas is you

Sitter i soffan hos mormor och lyssnar på jullåtar. Bästa jullåten är utan tvekan Mariah Carey's All i want for christmas is you, men gillar den även i andra versioner som t.ex. med Måns & Agnes, eller när den där flickan i Love Actually sjunger den, stämning♥

Amir fick sig en vilodag ändå. Ska försöka lägga ner mesta möjliga tid på plugg ikväll. Känner ett starkt sug efter att dra till stan och gå på julklappsjakt, men jag tror dessvärre jag får skippa det ikväll.



Mariah Carey


Love Actually

Måns&Agnes

mamma med sina sms skillz

Lyssnar på Owl City, bloggar, hungrig - det är vad jag gör och känner just nu. Börjar nästa lektion runt tolv som är svenska och sista är idrott. Har inte bestämt om Amir ska få stå idag eller om han får komma ut en lugnare sväng i skogen. Vill att han orkar med helgen som innehåller julshowsträning och hoppträning.

Förresten.Mamma har skillz när det kommer till att smsa. Hon skrev tidigare ett sms där hon menade att Amir hade fått tillbaka sin box (bytte med en häst igår). och såhär stod det i smset : "Ami ha fått tillbaka sin bmw". Haha!



i crashed for the last time

Kom ur duschen för en stund sedan och har nu hunnit kolla igenom det mesta sevärda här på datorn. Måste försöka plugga och ska även äta nu, men drar väl dagen lite snabbt sådär, för eran skull. ;) Hade ju bageri och det bakades lussebullar och lite annat. Efter plugget blev det stallet. Red ut på Amir och han var rätt dryg i galoppen idag, studsade hit och dit, rädd för ingenting, så efter ett tag förstod jag att det var lika bra att hålla sig till trav och inte bråka med honom en massa. Mot slutet av ridpasset gick han mycket trevligt.

                                                Nu - pancakes time!


RSS 2.0