Gott Nytt År Allihopa

Och så en gång till, Gott Nytt År!Mamma har varit i stallet och fixat idag så jag kunde fara direkt till stan. Bytte ett par byxor och sedan blev det lite shopping. Underkläder, en söt härlig tröja och en snygg helfestlig kavaj från Vero Moda. Provade den först en gång och gick vidare en stund. 459kr kostade den så jag ville fundera lite, men det slutade med att den fick följa med hem. Får visa bilder sen.
 
Nu ska jag börja röra mig mot Sofia. Blir middag där tillsammans med henne och några andra, sen blir det festligheter. Woopa! Hoppas ni alla får en trevlig kväll, puss!

/söndagkväll

Go'kväll. Ser på film, lite halvt just nu eftersom jag sitter vid datorn, men nån komedi. Drog till iksu vid sju och körde kondis + styrka. Var jäkligt lite folk där ikväll, kanske många som har åkt bort eller bara inte orkar en söndagkväll. Många har ju träning som nyårslöfte, lär väl märka om det är proppat med folk efter nyår då..? ;)
 
Bättre sent än aldrig ju. Annars har det väl inte hänt så mycket idag. Var i stallet på förmiddagen och gjorde iordning, vädret sög ju så Amir fick stå. Det kommer han även få göra imorgon, då åker jag bara dit och fixar + pussar på honom, duh?, och så måste jag hinna ner på stan en sväng också innan jag rullar vidare till Fia. Aja, allt för ikväll. Godnatt♥

30 December - Regnig Morgon

Roligt väder vi har idag... Pappa ska skjutsa in mig till stan på ett tag, jag ska bara packa lite grejer först. Får se hur det blir med ridningen idag, sedan funderar jag lite på om man kanske skulle ta sig en sväng till iksu. Aja, uppdaterar senare. bye

29 Dec - Shop til you drop

Fick ridhjälp av Mia idag och mamma var snäll och fixade stallet, så jag har hängt några timmar på Strömpilen. Pallade verkligen inte dra ner på stan för det känns som att det är rena djungeln där med de vildaste djungelaporna.
 
Fyndade iallafall rätt mycket. Köpte en mascara från Kicks, vet inte hur bra den är, men 40 spänn liksom? Fick även med mig lösögonfransar därifrån. Hittade ett festligt transparent linne inne på Vero Moda, en brun cardigan från H&M + svarta bhn. Avslutade shoppingen på Lindex där jag hittade en piljett bandeau. Ah, allt ser ni ju nedanför.

28 Dec - Fortet

Dagen började med stallet och en kylig ridtur på 35min. Red barbacka i skogen och travade tre sträckor. Dom två första höll Amir på med sin kameltrav och var rädd för allt, men sista traven gjorde han bra.

Hängde sedan med pappa runt på några ställen i stan och så mellanlandade vi på Max för en burgare. Kom hem och drog på gymmet, sedan hörde Fia av sig och ville få med mig på Fortet. Kände mig jäkligt seg och tråkig först, men jag blev övertalad vilket var det enda rätta för det var riktigt kul. Bra dag, bra kväll.


- Better be workin' it

Pappa väckte mig vid tolv idag med frukosten redo på bordet. Käkade och rullade sedan till stallet. Skrittade ut barbacka i kvarteren och det gick bra. Var nån vägmaskin och traktor som Amir gärna ville slippa gå förbi så det blev några stegringar som protest, men sedan gav han sig och trippade förbi. Inte lätt att vara liten och rädd.
 
Käkade middag för ett tag sedan och ser nu nåt avsnitt av Top Model. När det är slut blir det att dra iväg på gymmet. Har haft lite ledigt därifrån nu såhär runt jul, men det är ju lika bra att köra igång igen, yezyez. 

26 december

Helu. Kul kväll på five igår och jag hade turen att vakna upp och må bra idag, score! Drog till stallet lite efter ett och red ut i skogen. Amir kändes rätt fin i traven och även stundvis i galoppen när han slappnade av lite. Han höll inte på fjanta så mycket för snöklumpar trots att han var pigg. Red 45min, mycket galopp.
 
Nu har jag suttit och kollat in gamla Top Model Sverige avsnitt, men ska hoppa i duschen och fräscha till mig lite, rengöra piercingen och sedan rullar jag till Hörnefors för att hänga med Joss och Mango. zweet.

25 December - Gongratz Dad

Blev en sen julafton för mig igår. Fick ett samtal vid tolv från brorsan och hans kompisar som ville ha skjuts. Kom hem igen runt halv tre och somnade som en stock. Vaknade upp vid tolv, käkade frulle och sedan blev det att fira pappa som fyller år idag.♥
 
Åt tårta och rullade sedan vidare till stallet. Red ut i skogen på en pigg och glad ponny. Han kändes väldigt trevlig i traven, men i galoppen ville han mest bara lägga i högsta växeln. Red 40min.
 
Nu är jag hemma i läggan. Styr förkrök och några har kommit så nu inväntas bara resten. Femman som gäller ikväll. synes!
party-even-harder:

GIRLS & PARTY

2 timmar kvar...

av Julafton 2012! Är riktigt nöjd med dagen. Ätit god mat, klätt granen, fått fina julklappar som ni kan kolla in nedan. Älskar KL-grejerna, så jäkla härliga. Fick helsnygga Kosslurar som kommer användas flitigt, och pengar är ju alltid så rätt. yes yes yes.
 
Hoppas ni är lika nöjda som mig, för då är ni fan nöjda.  Merry X-mas guys.

24 December 2012 - God Jul

 
Så har julafton anlänt, hoppas ni alla har haft en fin dag så här långt och att den fortsätter så. Ponnyn vilar så jag har bara varit hemma, just käkat middag och innan det satt vi ju såklart och såg Kalle Anka. Nu  väntar jag bara på julklappsöppningen, weiii!

Nothing less than perfectness


We're superstars, yeah we are who we are

Har varit ganska trött idag, men gick upp vid halv elva iallafall. Käkade frulle och drog till stallet. Red ut på en kylig tur i skogen. Amir är ganska pigg just nu vilket han idag använde till att vara rädd för allt. Värst blir han ju i galoppen när han åker som en flipperkula från sida till sida.
 
Nu är jag iallafall hemma hos papi. Har varken gjort knäck eller varit på gymmet, istället hängde jag med Sofia och tog igen lite snack.
 
Nu har jag mest chillat tüngt här hemma. Kollat igenom massa gamla tävlingsfilmer med både Amir och Safari. Ska verkligen försöka träna på bra i vinter med Amir så han känner sig stark till nästa säsong. Underbart att han hållt hela som nu varit. Ska fortsätta försöka få mer muskler på honom, ryggen är rätt fin nu, men på halsen behövs mer. Han fick ju förresten några julklappar idag, ett nytt träns, pepparkakor, äpplen. Ganska säker på vad han hade önskat sig mest. 

23 december - Just One Last Time

God morgon folket. Har nyss käkat frulle och ska på en stund börja röra mig mot stallet, sedan blir det att dra till pappa. Tänkte försöka orka göra nå knäck idag och även dra på gymmet. Men slänger väl iväg nån uppdatering senare, ciao.
 

22 december

Gårkvällen på five var rätt bra trots att det knappt var nå mycket folk där. Hängde mycket i karaokerummet på slutet och fick mycket underhållning av mina härligt sliriga kompisar som var riktiga sångfåglar! Vaknade upp vid tolv idag och hade turen att må bra, bara lite seg, men det kan jag leva med.
 
Drog till stallet och var där några timmar. Gjorde iordning och gick ut på en promenad med Amir. Bjuder på en bild från igår, yeah buddy.

Julklappshoppning 2012

Sådärja, då var det lov då. Hade julavslutning på skolan och slutade runt elva. Drog till stallet och packade iordning, sedan rullade vi till hippo för att vara med på julklappshoppningen. Tävlade först en 70cm och Amir var som skjuten ur en kanon. Han tyckte det var buskul och rundan räckte till en andra plats. Hoppade därefter en 90cm. Amir kändes fortfarande lika pigg och glad. Dock verkade speakern inte märka att hon glömt att ge mig startsignal, men hon trodde det iaf så då blev jag lite psykad och stressad av det när jag red mot start så rundan blev inge bra. Mot trean kollade Amir mot fyran istället, blev vinglig och jag rattade för mycket och bromsade hela vägen mot hindret så det blev ett stopp. Fortsatte, hoppade fyran, såg inget avstånd till femman, fick ett stopp, tog om och kom över det, sedan utgick jag.
 
Kände att det blev bäst så när jag red helstressat och knas, så då nöjde jag mig med det. Ponnyn har iallafall varit toppen. Julklappshoppningen blev årets sista tävling och även min sista ponnyhopptävling ever. Nästa år intar vi storhästtävlingarna tillsammans.♥
 
Nu är det iallafall förkrök här. Folket har intagit mitt place och lite senare rullar vi vidare till femman. Blir kungerz. Trevlig kväll peepz.

20 december

Helu! Har precis kommit hem till papi. Hade en kort skoldag som började med prov och sedan såg vi film på religionen. Soraya M, handlar om en kvinna som blir stenad till döds. Gick innan den scenen kom, redan sett det en gång och gör det gärna inte igen. Människan måste ju utan tvekan vara det vidrigaste som finns på denna jord...
 
Fick skjuts till stallet och red ut barbacka bland kvarteren. Amir kändes jättefin i skritten, avslappnad och mjuk. Han blev spänd när jag travade så då höll jag mig till skritt. Går ändå inte sitta ner barbacka när han får den kameltraven.
 
Ikväll ska jag göra sista julbakandet. Knäck, pepparkakor och även göra klart några biskvier som min moster önskat. Kanske lika bra att köra igång då, l8r.
 

19 dec - This is Louder than Words

Shuba. Blev inte så lång skoldag, hade bara städning i bageriet. Fick hämtning av pappa och drog till stallet. Red ut i skogen och tränade mycket samlingar med Amir. Han kändes väldigt stadig när jag minskade galoppen så det var lite av en överraskning. Kul att han börjar kännas starkare så iallafall, bara att jobba på.
 
Har hunnit vara och hämta ut körkortet och nu efter middagen har det bara varit plugg. Inte uppskattat med prov när man bara har lov i skallen.

"even though it hurts, i can't slow down"


18 dec - An everlasting piece of Art

Ledig från skolan, men har inte varit lugnt för det. Drog till stallet vid elva. Fixade iordning och red ut på Lucky. När jag var klar där så drog jag hem en sväng, käkade lunch och rullade därefter vidare till Maxi. Shoppade lite grejer där och sedan när jag var klar åkte jag hem och lämnade bilen, sedan tog jag bussen ner på stan. Shoppade loss ordentligt så nu är jag klar med alla julklappar, slank även ner en festlig tröja till mig själv.
 
Nu håller jag på med samhällsplugg, inte askul alltså. Inget jag rekommenderar.

17 december - Count Me In

Som jag sa till mamma, idag har varit en bra dag. Började skolan vid tolv och gjorde karameller med brudarna och det rullade på bra. Hann till stallet medans det fortfarande var rätt ljust. Red ut i skogen och plumsade i snön med Amir. Han skötte sig fint. Fick även en julklapp av Mia, söte♥
 
Kom hem, käkade nachotallrik, somnade i soffan en stund och vaknade sedan jäkligt seg. Blev lite piggare när jag kom på att vi är lediga imorgon. score. Så pallrade mig iväg till iksu vid sju och körde kondis + styrka, mycket ögongodis i gymmet... Men nu ska jag snart hoppa i duschen, sen blir det chillzor.
 

Sunday

Var i stallet på förmiddagen. Red ut barbacka bland kvarteren och det blev mest skritt för Amir var ganska spänd. En spänd trav = går knappt att hålla sig kvar barbacka. Red ca 40min iaf.
 
Efter stallet har det varit ganska lugnt. Tog en dusch när jag kom till mamma, sett tv, käkat kycklingssallad och nu blir det att dra iväg till iksu. ciao ciao
 

#SoldOut

Red alla gångarter ute i skogen idag. Amir kändes rätt lagom. Höll på lägga tungan över bettet när jag travade igång honom så han var ganska grejig i munnen. Var rätt mycket snö så det var mys att få plumsa sig fram i skogen. Red ca40min.
 
Kom hem, packade julgodis + cupcakes och gick ut och sålde. Vart ute lite över en timme och sedan var det slutsålt. sweet

15 december - Let it be beautiful

God morgon alla pigga, och mindre pigga som kanske hänger över toaletten just nu.. ;) Väckaren ringde vid nio idag. Drog iväg på gymmet och körde kondis + styrka. Har nyss slevat i mig allt ni kan se på bilden så nu ska jag hoppa i duschen för att rengöra piercingen och sedan blir det att rulla iväg till stallet. l8rrr

14 december - Christmas Candy

Slutade skolan runt halv två idag. Mia red Amir så jag drog hem ganska direkt. Hann komma in genom dörren, slänga i mig ett äpple, sedan bar det iväg tillbaka in till stan tillsammans med pappa. Vi gick och kikade i några affärer och ett par skor + jeans fick följa med hem.
 
Avrundande shoppingen med buffé på Allstar, bra grejer alltså. Kom hem åtta och satte igång med lite julbakande. Knäck, rockyroad, chokladflakes och cupcakes fick det bli.

13 dec - Santa Claus is Comin' to town

Gick upp lite efter tio idag. Duschade, käkade frulle framför tvn och sen satte jag igång med städning och julpyntandet. Börjar känna mig ganska klar så på en stund ska jag knalla iväg till gymmet. ciao så länge.

12/12/12 - so please don't judge me

Haft en rätt chill dag i bageriet. Gjorde bröd och fick sen sluta. Mellanlandade hemma en stund, sedan iväg till stallet. Red i kvarteren idag (ville inte rida i skogen när det var mörkt och en jäkla massa snöande). Amir var iallafall först lite spänd, de flesta uppfarterna höll på skottas när vi var ute. Bättre blev det ju inte när plogen kom i hundra och verkade sakna bromsar. idiotas.
 
När Amir lugnat sig lite blev han ganska trevlig, trots att han var spänd. Travade på länge och snirklade omkring på småvägarna. När jag började galoppera hade han blivit ännu mer avslappnad och verkade bara tycka det var kul att galoppera förbi alla skottande människor. Många gillade att se en häst ute bland husen och dom snålade inte med komplimangerna till min ponnyplutt. Alltid kul att få höra lite fina ord.
 
Nu sitter jag och laddar upp inför gymmet med Chris Bruns sköna låt. Testade Bodystep igår som gav en snygg träningsvärk i ass'et, köttfifan. Testa vettja.

11 december - no reason to fail

Har varit i bageriet på förmiddagen. Slutade runt två och drog då iväg till stallet. Var kyligt ute, men det blev ändå en härlig ridtur. Började med att trava igång honom en stund, sedan höll jag mig på rundbanan och galopperade tre varv. Han kändes lagom pigg och lyssnade när jag tog tillbaka honom. Försökte bara att vara mjuk i handen hela tiden och han gick stundvis väldigt trevligt. När han sänkte sig fick han stor och luftig galopp och kändes jättefin. Travade av länge och Amir verkade då bara nöjd och frustade på. Red ca 50min.
 
Nu ska jag pallra mig iväg till iksu, ciao!
 

10 december

Har varit en effektiv dag i konditoriet idag. Började med att göra klar min julgodislåda som innehöll knäck, rockyroad, ricekrispies, praliner och kokostoppar. Gjorde sedan karameller i olika smaker med Agnes.
 
Blev stallet efteråt och jag skrittade ut en halvtimme i skogen. Blev även en kortare travsträcka. Amir kändes bara pigg och glad, verkade inge trött efter en helg med julshowande. Nu ska jag snart ut igen. Ska iväg och träffa Evelina, måste ju passa på medans hon befinner sig i Sverige.

Årets Julshow 2012

Så var årets julshow över. Har varit på hippo sen imorse. Första showen var ju på morgonen och den tittade jag på, sedan var jag med i den andra. Amir kändes riktigt taggad under numret. Vi körde en bana mot varann, där man åkte ut en efter en beroende på vem som kom först runt banan. Amir som hade högsta växeln i när det gällde tog hem det i finalen, funfun. :)
 

Heldag på Hippo

Idag har det spenderats flera timmar på hippo. Sista genrepet inför julshowen imorgon. Be there! Första showen är kl10 och andra (som jag är med i) är kl14. Gick iallafall bra idag, Amir vart som vanligt taggad när han fick busa lite med andra pållar. Bjuder på två bilder från dagen.

they see me rollin', they hatin'

Tja. Har nyss kommit hem efter att ha varit och handlat med pappa. Gick skola till lite över ett och drog sedan till stallet. Fick mig en kylig ridtur på 35min i skogen, ej skönt med minusgrader och motvind.
 
Efter stallet fortsatte jag vidare hem till mamma, bakade muffins (som ska med till hippos julshow). Hann chilla en stund, sedan blev det vidare till pappa. Ikväll blir det nyktert förresten! Kommer att köra i stan så för den som behöver skjuts är det bara att höra av sig. ciao!
 
 
 

everything's easy If you're ready to work for it

Tjena. Här sitter jag med ett fiskben i halsen, seriöst. Oskönt. Åt middag för ett tag sedan, därför den lilla jewln sitter där nu. Var innan middagen på gymmet och körde mest kondis, men avslutade med lite styrka.  
 
Grejade i stallet och fixade iordning tidigare idag, fick ridhjälp av Mia. Hon skrev i ett sms senare att Amir hade tagit upp en pinne ute i skogen och gått och burit på den, han gör ju det mesta min hun...ponny! Fick dock ett mindre roligt meddelande senare från Hanna som hade hittat honom fastrullad i boxen så han fick hjälp att komma lös. Tur det finns många hjälpsamma människor i stallet. Men han lyckas som sagt med det mesta... :\

5 dec - Locked out of heaven

Helu. Har precis kommit in i värmen. Har spenderat ännu en förmiddag på konditoriet och gjort praliner tillsammans med Agnes och dekorerat pepparkakshjärtan. Rullade sedan vidare och Agnes hängde med till stallet. Trevligt med lite sällskap. Skippade ridningen idag eftersom jag är rädd för att det ska göra ont i piercingen annars.
 
Men nu blir det lite chill framför tvn, sedan en dusch och invänta hemgång med papi! Bilden under är so me idag. Grymmaste träningsvärken i benen...

tisdag

Go'kväll folket. Dagen kickade igång med konditoriet. Gjorde snask - rockyroad, knäck, kokostoppar och pepparkakor. Slutade runt ett och drog vidare till stallet. Red ut i skogen ca 40min. Har ju kommit mycket snö nu så han fick trava nå kortare sträckor. I en backe där det var mer packat fick han galoppera uppför tre gånger, annars blev det mest skritt. Måste packas mer innan jag vågar låta honom galoppera på nå längre sträckor.
 
Annars ikväll då. Har varit iväg och piercat naveln, hade ju en förut som stöttes ut, men nu är det som det ska igen, yay!

- en såndär sweet måndagkväll

Var ju på iksu tidigare ikväll och körde både kondis och styrka. Tidigare idag höll jag som sagt på frysa ass'et av mig, men nu var det helt andra grejer, sweat sweat. Har också hunnit med att träffa Malin en stund och tagit igen lite snack. Men nu börjar det bli dags att röra sig mot sömnen, nighty. 

i look up to the sky & now the world is mine

Började inte skolan förrän tolv idag, men var uppe vid halv tio och gick ut på en promenad. Riktigt kallt ute nu, höll på frysa röven av mig. Iallafall så höll vi på med projektarbetet idag och ibland gick det bättre och ibland sämre med våra karameller.
 
Rullade sedan vidare till stallet och skrittade ut i skogen en halvtimme. Mysigt med all snö som landat på marken, cosy-times♥ Blir att äta middag på en stund, sedan dra vidare till iksu och jobba litttää.

Första advent och minigenrep

Nu har vi alltså kommit till första advent! Jäklar vad tiden bara flyger iväg. Har iallafall spenderat flera timmar på hippo idag för att repa lite inför julshowen nästa vecka. Amir tyckte det var kul med lite bus, fart och fläkt och blev bara mer taggad. Funnyyy.

Be yourself, everyone else is taken

Vilken jäkla snöstorm det är ute. Tog bilen till stallet runt halv fem, skippade ridningen och borstade lite istället. Friserade manen och pussade på honom, sen hjälpte jag Jenny att kvälla. Dagen har varit ganska lugn annars, sov till två!
 
Kvällen på five igår var slirig och väldigt kul. Träffade mycket härligt folk och musiken var helbra. Nu blir det snart middag, sen ser kvällen väldigt lugn ut.
 
Bjuder på två stadiga bilder...haha
 

RSS 2.0