lördagkväll

Eftersom jag mest suttit inne idag kände jag för att komma ut ett tag, så drog ut på en redig powerwalk. Har nyss duschat och sitter nu i sängen med popcornskålen i knät. Det vankas dam dam dam... Jersey Shore!


lugna gatan

Har varit en lugn dag såhär långt. Vaknade vid tolv och fixade frulle, gick sedan och la mig igen för att se några avsnitt av Jersey Shore. Det är väl det jag gjort idag, förutom en grej då. Tog nämligen ut moppen och körde en vända, första åket för i år. Pärlan gick lika sweet som vanligt.


godnatt, foshooooo

Shit vilken jäkla sockerkick jag haft ikväll/inatt. Skulle kunna vara vaken hela natten, men det kändes ju bara onödigt. Har iallafall använt min speed helt rätt. Drog på deadmau5 i lurarna och  började plugga. Körde igång vid tio och har nyss blivit klar, hållt på med tre olika uppgifter. Klockan är bara way 2 much så nu säger jag godnatt. GODNATT


speeeeeedad

Ikväll har jag varit stört jäkla speedad, men har iallafall lugnat ner mig lite nu efter att ha varit ute på en powerwalk. Innan det bakade jag brownies med vitchoklad + marshmallow som ska bjudas på i stallet imorgon. king kong långkalsong


fredag

Hängde med Josse och Malin igår. Hade riktigt trevligt och betedde oss som de mongobarn vi är, svårt att tro att vi alla snart är 18 år. Hälsade på gamla Hörneforsskolan idag. Var TVÅ ÅR sedan jag var där, inte satt min fot där sedan avslutningen i nian. Stötte på en massa glada lärare och hade det riktigt trevligt, nostalgi!

Tog sedan bussen till stan med Malin. Vi drog in på hemmakväll och plockade på oss en jäkla massa snask innan jag drog vidare till stallet. Red ut med Mia på en lugn skrittur, underlaget tillåter ju inte mycket annat.


fäth mä näjz

Home sweet home. Sitter i köket och trycker i mig en redig sallad, ska till Malin ikväll, men kände att jag behövde komma hem en sväng och fräscha till mig innan jag sticker dit. Körde core + bodycombat på iksu och det satt fint. Men nu ska jag käka klart och hoppa i duschen, puzz.


On my way 2 iksu

Helu. Som jag skrev tidigare så är jag ledig idag, även imorgon, så förmiddagen har jag spenderat i stallet. Fixat i stallet, grejat med hästarna och ridit min fina. Nu blir det två pass på iksu.


sista skoldagen för denna vecka

Överdrivet skönt kanske, har snart 50min svenska och sedan är det slut med skola för denna vecka. Drar då iväg till stallet och rider lite hästar. Sov hos mormor inatt och ska göra det ännu en natt. Har även tagit fram biken nu så jag glider fram genom björkarnas stad, härliz.


tisdag

Helu. Sitter på skolan och jobbar med några instuderingsfrågor på naturkunskapen. Hade 2h lång lunch så drog ner på stan med brudarna och käkade på Waynes, yum. Slutar om 15min och blir då att dra till påwniehesten.


fml

Rubriken beskriver vad jag känner just nu, så mycket fml.

Har iallafall legat i sängen ungefär hela dagen och sett Jersey Shore, men drog även iväg ett tag på gymmet. Har nyss duschat och ska fortsätta se JS. hejdå fuuuu


@home

Eftersom jag låg i sängen hela dagen igår, och sov några timmar för mycket så kunde jag inte sova speciellt bra inatt. Därför stannade jag hemma. Ska se Jersey Shore nu och nafsa på russin. Malin, vill du att jag sparar några russin åt dig? Haha!!!


djungelns drottning

Ligger i sängen, och det är ungefär det enda jag gjort idag, förutom när jag tidigare ikväll gick ut på en timmes promenad med Malin som sällskap i telefon. Nu ska jag se ett avsnitt av djungelns drottning, naiiiz.

Bjuder på en go'bild. Får dubbelt så mycket fräknar på sommaren, värsta salamin.


söndag

Godmorgon. Sitter i sängen och mår som jag förtjänar. Kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig igår, men det var väl kul så länge det varade. Hoppas iallafall på att må bättre snart så jag vågar käka nåt.


ännu en fest, bråttom, skriver imorgon.ciao


18årsfekkke

Är hos Jennie och firar henne, bruden har ju fyllt fucking 18 motherfucking år så grattis till henne! Kör iallafall bara på vatten ikväll, men det funkar ju det med. Piiiiiiz

Congraaaaaatz♥


Yummie's Wiener Deluxe

Sitter på projekt&företagande lektion och har precis haft redovisning med Towbie om våran produkt vi skapade. Kan tycka att redovisning är jobbigt, men det gick faktiskt bra. Är så stolt över oss, haha. :') Och idag är det ju fredag som knappast någon missat, skööönt!


come on, we got nothing left to lose

Nyss käkat middag, blev en smaskig sallad med bland annat avokado och halloumi, även lite potatissallad. Summertimes! Nu sitter jag mätt och belåten och dunkar musik. På en halvtimme blir det att träffa Robin för att gymma, hard work work work.

torsdag, tjugoandra mars

Tillbaka på skolan efter en lång ledighet. Har samhällskunskap som inte är alltför kul, men nästa lektion är svenska som jag nästan taggar. Vill veta vad jag fick på svenska-analys-grejen-something. Aya, over & out girlscout.


Schteeek

Har varit i stallet på förmiddagen och ridit både Amir och Pucken. Blev bara skritt, men båda kändes mjuka och fina. Red Pucken barbacka för första gången och han skötte sig helfint. Nu - iksu


u're my internet & i'm looking for a download

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Har läst alla bloggar och sett det senaste från big brother, finns alltså inte så mycket att göra nu haha. Kanske drar igång nå simpsons. Nåt roligt jag gjort ikväll var iallafall att läsa min gamla novell från nian som ligger uppe på någon bibliotekssida. Ser ju grejer jag hade kunnat ändra på, men handlingen var ändå rätt bra. Kanske fixar lite och skriver om den någon vacker dag.


filmer från surf

Nu är filmerna fixade. Lägger bara ut grunden från LB, tycker jag red riktigt sopigt i omhoppningen så den sparar jag för mig själv. Iaf nyttigt för mig att se för jag har fått lite grejer att tänka på.



tisdag, ännu en ledig dag

Vaknade vid nio och fick nåt ryck. Tjugo minuter senare var jag på gymmet. Nu är jag hemma igen och har precis fixat frulle, havregrynsgrötN. Idag är jag ledig från skolan och ponnyn vilar, men ändå blir det nog inte så mycket slappande. Har en jäkla massa plugg att ta tag i, men det gör jag lite senare heheeeee.


epic

Kollar lite filmer av Rackartygarna, alltid lika underhållande. Har tidigare ikväll inte gjort så mycket. Var ute och gick ett tag och hoppade sedan direkt i duschen, skoent jao. Kan ju bjuda på några pics som Agnes skickade.




måndag

Underbart med ledigt från skolan! Har tillbringat några timmar i stallet och både Amir och Pucken fick komma ut i skogen, 40minuter skritt var. Båda kändes pigga och glada. Nu håller jag på greja lite med filmerna från igår, kommer antingen upp senare eller imorgon. Stay tuned.


surf, årets första hopptävling

Årets första hopptävling med Amir är avklarad och jag är riktigt nöjd, mest för att Amir verkligen kändes som en rund miljon, avslappnad, framåt, peppad och helt perfekt, sedan fick vi ju också fina placeringar.

LC-klassen var den som han verkligen kändes underbar i. Allt som ni kan läsa ovan alltså. Han var med mig hela tiden, framåt, tillbaka, i vändningarna. Nollade och kom trea.

I LB var han inte trött, men jag hade inte fått igång honom riktigt. Kom nära och var i några hinder, men felet kom inte förrän sista i omhoppningen då jag tog en snäv sväng och tappade fart utan att göra något åt saken. Så det blev ett stopp, men ändå är jag så himla nöjd för att han var så avslappnad. Och rundan räckte till en andra placering.

Tack till min medryttare Emma som hjälpte mig under dagen och även knoppade Amir!


doctor, please bring me back to life

Har varit ute och gått ikväll. Härligt var det och mys med norrsken. Nu tänkte jag se några avsnitt BB, men ändå somna en vettig tid. Ska ju upp och iväg för tävling imorgon! ;)


lets play a game, a love game

Red ut barbacka på Amir idag. Han var pigg och framåt, men lyssnade ändå bra. Fick göra halt och backa honom nån gång när han blev för på i galoppen. Men checkade av lite, flyttade honom för skänklarna, tempoväxlingar och det känns bra till imorgon.

Nu såhär i början av kvällen har jag hunnit med att kolla nåt avsnitt av BB och även slängt ihop en pollykaka som jag får se om jag provar ikväll. Egentligen är dom ju som godast dagen efter.


strawberries in my heart

Go'morron. Sitter i köket och käkar frukosten som inget kan klå, flingor med jordgubbar. yuuum. Ska iallafall på ett tag börja rulla mot stallet. Ska rida och fixa klart det sista inför tävlingen, tvätta upp Amir osv.


high heels, high hopes

Ligger i sängen och har precis sett ett avsnitt av Djungelns Drottning, fan underhållande! Har tidigare ikväll varit på gymmet. Fia kom dit och gjorde mig sällskap, med godispåsen i näven haha. Hon hängde på hem till mig och här blev det bara chill. Ska väl försöka sova på ett tag. Blir upp rättså tidigt och iväg till stallet. goodnight♥


buuuurp

Just käkat och ska på ett tag rulla iväg mot gymmet. Funderar på att börja springa ute snart, har inte velat göra det under vintern för lungorna blir ju helt paj när man får upp flåset och drar in kalluften.

Var bara Amir som fick komma ut på en tur i skogen idag. Hade för snålt med tid för att hinna med någon fler, men red iallafall Amir som var pigg och även lite spänd, men gick väldigt trevligt ändå när han inte fick för sig att en sabeltandad tiger skulle hoppa fram från ingenstans och käka upp honom. Smörjde grejer när jag kom tillbaka till stallet, blev ju som nytt. ;)


friday and i'm free

Sitter med Sofia och chillar. Vi har städat och diskat nu på morgonen, duktiga cheyer. Men nu blir det snart att rulla iväg till stallet och låta hästarna komma ut och röra på sig i det härliga vädret. Gotta love it.

i'm feeling like you're letting go

Go'kväll! Som jag skrev i tidigare inlägget red jag en pigg ponny idag. Passade på att lägga in några högre växlar när underlaget nu var okej. Vill ju helst inte att han bara ska skritta fram till tävlingen på söndag så han är cp pigg, men som sagt, idag gick det iallafall att låta honom springa på lite. Pigg och glad Amir som uppskattade lite fart.

Är ledig imorgon så jag ska vara i stallet och rida pållarna. Tänkte även börja packa iordning och smörja inför surf. Har lite grejer för mig på lördag, men det berättar jag om då. pz 0ut

Hihi, snodde en bild som paparazziAgnes fotade på mig och brudarna i bageriet.

Med mina skillz så...

Har varit i stallet och ridit min pigga pärla, men sitter nu på bussen som jag tror ska gå till Fia, men jag är inte säker haha. Eva & Adam författaren Johan Unenge var förresten på skolan och föreläste idag. Skön snubbe och duktig på rita. ;)


Better work it girl

Just kört två pass på iksu, rätt mör nu kan jag lova er. Ska iaf till Fia och sova hos henne ikv, trevlans. Köpte förresten en w-water idag, min energi har verkligen legat på noll, men den piggade upp. God också. Freshhh;)


tisdag

Cha. Har tillbringat kvällen med Sofia, men hon har precis lämnat the building. Vi har varit ute och gått och pratat om allt mellan himmel och jord. Tidigare idag har jag varit i stallet. Ponnyn fick sig en timmes skritt i skogen, pigg och glad min lilla pärla.

Bjuder på en bild från idag då jag var på skolan och fixade exotiska läckerheter.


i can't stop stop stop stop stop stop stop stop

Ligger i sängen och chillar med musik. Drog på gymmet direkt jag kom hem efter skolan, men efter det har det inte hänt så mycket. Rätt skönt. Tänkte kika igenom startlistorna för helgen, känner hur peppen börjar smyga sig på. ;)


lovet är över...

och jag sitter ännu en gång i skolan. Slutar snart första lektionen och sedan är det bara att kriga sig igenom resten av dagen. Alltid lika drygt att komma tillbaka till lektionerna efter ett lov. Ponnyn vilar idag, så det enda inplanerade efter skolan är träning.


Söndag

Befinner mig hos mormor. Har legat och sovit två timmar, men ska ta en dusch nu. Har haft en rolig helg med en massa folk, men idag har kropp och knopp varit trött. Skönt med sovmorgon imorrn iaf!


the sun is shining everyday

Okej, nu sitter jag äntligen vid en dator. Segt att mobilblogga och efterblivet att jag la upp samma bild efter varann i inläggen under, jaja. Är iallafall med Sofia nu och vi ska snart få hämtning av några pojkar.

Hoppträningen igår då. Amir tyckte det var riktigt roligt, även jag, och vi hoppade en kortare bana som låg på metern som högst. Tränade vägar och lite annat, och det jag har att tänka på till nästa helg då det är tävling på Surf är att bestämma mig för hur jag ska lägga honom, noga med vägarna och ha honom framme, bra tryck liksom.


I stallet

Är i stallet och grejar, varit ute och skrittat Amir 50min i det härliga vädret. Hoppträningen igår gick bra, men berättar mer om den sen. Ska även skriva lite om min kväll igår. Laterrr


Lika bra att fucka ur


mot surf

God morgon! Sitter i köket och käkar frulle. Ska på ett tag hämta upp Sofia och sedan rullar vi till stallet, packar in ponnyn och grejerna i transporten och rullar till Surf för hoppträning. FUNNY!


spread the word. make Kony famous


godmorgon torsdag

Yep, torsdag idag. Dagarna går som vanligt alldeles för fort när man är ledig. Sitter iaf i köket och käkar frulle. Ska snart rulla iväg till stallet och ta hand om ponnyplutten. Efter stallet blir det hem, byta kläder och borsta gaddarna för att sedan rulla vidare till tandläkaren. fml


living young and wild and free

Ligger i sängen och spelar musik. Taggar igång för fredag då det blir att leva ungt, vilt och fritt tillsammans med en massa peeps. Dock kom jag på nu att jag ska till tandläkaren imorgon, det drog ner min feeling lite. :l


ma' own damn car man

Har ju varit hos mormor två dygn, men nu är jag hemma igen. Har varit i stallet på förmiddagen och red ut barbacka på Amir i blåsvädret. Han skötte sig väldigt bra, trodde han skulle se massa "spöken" eftersom det blåste rätt bra, men icket.

Har ju förresten gått och blivit bilägare, eftersom jag har världens snällaste pappa.♥


På bussen

Just hoppat på bussen till iksu, ska köra ett pass bodycombat. Gick iväg till stallet ganska tidigt idag och fixade iordning. Red först Amir som var rätt pigg, red några galoppintervaller och han kändes trevlig när han väl slappnade av. Iza var lika pigg och glad som vanligt, blev mycket skritt, men även lite trav.


Hos mormor

Kom nyss in efter att ha varit ute på en pw. Även ponnyn fick sig en pw idag med några kortare travsträckor. Imorgon ska både Amir och Iza få komma ut, hoppas på lika fint väder som idag. Här har ni resultatet av mina macarons.


måndag

Godmorgon. Sitter i köket och käkar frulle. Gjorde innan det klart mina macarons, så nu är det bara att komma och käka. ;) Planerna för idag är såhär långt stallet och träna.


macarons

Håller på baka macarons. Första gången jag gör det hemma, har gjort det en gång på skolan tillsammans med Malin. Det är dom ni kan se på bilden, som jag snodde från Malins blogg. Den här gången blir det gröna macarons med blåbär-och vitchokladfyllning. tttummen upp


söndag

Hade en riktigt rolig kväll igår. Gick först på bio med ett gäng sköna lirare och såg En gång i Phuket, säger bara - se den! Sedan drog vi vidare till Haga där det var fest. Hängde där ett tag innan det blev nattbussen hem med Sofia.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Skulle egentligen på filminspelning på restaurang Balder, men tror jag hoppar den. Träna ska jag iallafall göra.


@home

Haha, mongo inlägg under men whatever. Har iallafall nyss kommit hem. Varit i stallet och började med att rida ut på Amir. Han var lite spänd ibland, men när han slappnade av gick han trevligt. Pucken fick sedan komma ut på en tur. Provade gramantygeln för första gången på honom och han gick riktigt trevligt på den. Nu - tacos!


Första dagen på lovet. Inledde ledigheten med att spendera gårkvällen med lite härligt folk i Malins lya, ba trevligt. Idag blir det stallet och sen hem och greja.

Inledde lovet med att spendera gårkvällen med härligt folk i Malins lya, ba trevligt. Blir iaf stallet idag, sen hem och greja. laterrr


They see me rollin', they hatin'

Sitter i bussen nu påväg till Malinmurveldjur, tror iaf att det är rätt buss...? Aja, skoldagen gick bra, klarade provet, var sedan med i en musiktävling och grejer. Busponnyn fick sig en tur i skogen, pigg och glad. Bjuder på en bild från bageriet, någon trea som hade fixat en "hamburgare. ;)


fredagen den andra mars tvåtusentolv

Sitter på skolan och håller på med nån förvirrande uppgift på projekt och företagande lektionen. Men det är bara att hålla ut, snart är det slut på dagen och det betyder LOV♥ underbart.


so get outta that corner

Shu. Sitter i köket och chillar med musiken i öronen. Kom för en stund sedan in efter att ha varit ute och glidit på skidorna, men nu tänkte jag sätta igång med naturkunskapsplugg. Trots allt prov imorgon... men även fredag.♥


@ the bakery

Sitter i bageriet och ska snart börja förbereda lite grejer. Jag och min grupp har ju jobbat med ett projekt några veckor nu och idag är det utställning. Spännande. :)


RSS 2.0