took a shower

Har just kommit ur duschen. Tog en rask promenad och la även till några intervaller i en backe. Har verkligen legat på latsidan när det kommer till träningen, men jag ska försöka komma igång igen.

Innan jag var ut och rörde på mig övningskörde jag med pappa. Körde en XC60, likadan bil som Edward (Robert Pattinsson) har i filmerna, "amagaaad" ;) 

Nu blir det frukt framför tv:n, sedan avrundas kvällen. gonatt'

tropicana

Sitter och smuttar på en tropicana som pappa nyss var så snäll och gav mig.♥ Nu vill jag bara att vädret ska bli bra så jag kan ta musik i öronen och gå en promenad..


latmasken number one

Skoldagen har varit riktigt chill. Heldag i köket och vi gjorde köttfärssås med pasta. När vi var klara med det fick vi städa och diska, slutade sedan runt ett. Riktigt skönt! :)

Amir har vilodag så jag var bara dit och klappade på honom och tränade lite tricks. Nu är jag hemma och latar mig. Är fortfarande sjuk, sneezing like all the time..
  
                                           doggy nose, jao!

tisdag

Morning! Jag gick upp för 20 minuter sedan och har hunnit klä på mig och sätta upp håret. Tror jag skiter i sminket då vi ändå ska tillbringa hela dagen i köket idag.

 Nu ska jag fixa frukost, därefter blir det att dra sig iväg mot skolan. later:)
 


pics

Kom in för ett tag sedan efter att ha varit med pappa och övningskört. Drog förbi UG och hämtade upp Willy som fick känna på mina driving skillz. Tror ärligt han känner sig lite hotad av mig nu. ;)

Innan jag och pappa övningskörde gick jag runt här hemma och tog pics med mobilkameran och bilderna blev faktiskt bra!

Undre bilden är original. Såg att vattenpölen blev rätt häftig när den vändes upp&ned.
     

im the burger king

Ey! Har nyss ätit hamburgare med mamsen. Skoldagen idag var väl inte något speciellt. Började med idrott på morgonen där vi hade sammarbetsövningar och sedan var det 3½ timme hål till nästa lektion, som även var den sista. Sjukaste drygt!

Slutade vid kl 15 och fick då hämtning av mamma och så for vi till stallet och grejade på. Amir fick komma ut i skogen, lät honom jogga på och han kändes fin. Red på vanligt tvådelat bett idag och passade då på att forma honom ordentligt och överböja honom åt höger och vänster. Blev väldigt mjuk och avslappnad.

                            Finn ett fel på bilden (ledtråd - missing ear)
 

bye weekend

Helgen har dragit förbi lika snabbt som vanligt. Imorgon blir det upp tidigt för att gå till skolan, om jag nu inte vaknar upp mycket sjukare med hög feber imorgon, för just nu räcker inte mitt tillstånd för att få stanna hemma..

            Hoppas ni haft en härlig helg och får en bra vecka! Goodnight

Hoppträningen

Red för Johanna Forsman idag som är min nya tränare. Vi gjorde ganska mycket övningar där hästarna skulle få tänka lite själva. Vi började med travbommar, sedan gick vi vidare till att trava in i en kombination. Därefter fortsatte vi med att hoppa ett räcke med ett litet sockerbitshinder före. Slutade med att hoppa studs till ett räcke.

Amir kändes fin och lagom pigg. Kunde bli lite stark då jag försökte hålla ihop honom ordentligt mot hindrena, men Johanna tyckte jag räddade honom lite mycket då han egentligen skulle få tänka själv. Ska även träna mycket tempoväxlingar så att Amir orkar korta upp sig ordentligt. Johanna sa att det var länge sen hon såg oss, att det såg jätte bra ut och var stor skillnad sen sist hon såg mig och Amir.


Ny design

Sofia har fixat en ny design till mig, är super nöjd!♥


Not so sunny sunday

Vaknade för en timme sedan och har hunnit äta en lite onyttigare frukost - varma mackor/toasts. Men det är faktiskt söndag idag, vädret är kasst och jag är sjuk.

Blir att fara till stallet senare idag för att det är ju hoppträning. Är egentligen uteträning, men pga det dåliga vädret blir det inne istället. :)

                               
Visst är leksaken & Light lika varandra?
 

Hemmakväll

Ikväll blir det att bara vara hemma och ta det lugnt, skönt! Har tagit mig en melon halva och ska snart bänka mig framför tv:n. Jag taggar morgondagen för att då kör hoppträningarna igång igen efter sommaruppehållet. Tycker att Amir funkar så bra på hackamore så jag ska fortsätta hoppa på det.

 

godmorgon, eller nåt

Eftersom att jag sov ca 3½ timme inatt somnade jag vid kl 12.00 idag och vaknade nyss. Hann vara i stallet med mamma på morgonen och Amir fick komma ut i skogen. Tränade tempoväxlingar i både trav och galopp och det är något som blir att fortsätta träna på då han tycker det är jobbigt att korta sig mycket.

Men han var iallafall pigg och glad idag. Ja juste, red även in på en gräsväg och fick syn på en buske mitt på vägen. Jag kollade underlaget både framför och bakom och sedan fick Amir hoppa över. Är rätt säker på att han tyckte det var lika roligt som jag :D

                               
Bild från stan med Amanda, hahaha!
           

Friday

Har nyss duschat och ska snart gå och lägga på lite smink, sedan är det Hörnefors som gäller! Här har ni resultatet av tårtan:

Tårtan ska med till stallet för mammas häst Benny kom ju 2a i senaste starten och vi har en liten grej i stallet att när någon häst blir 1,2,3 ska det bjudas på fika!:)
  

Baking cake

Hej! Kom nyss hem och ska snart börja baka tårta. Går egentligen till 15.50 på fredagar (omg, i know) men hade ingen engelska så vi fick sluta klockan två! Har inte ridit nåt då Anna har Amir även idag. Var bara förbi i stallet en sväng och klappade lite på honom och fortsatte sedan hem med mamma.

                       Okej, nu blir det ner i köket och köra igång!

                 

mobilbloggar - hos mormor

Hey folks! Här kommer ett litet inlägg från mobilen. Är hos mormor och jag ska sova här inatt pga att jag har sovmorgon till tio imorgon och som vanligt så gillas det starkt. Anna har Amir både idag och imorgon så jag har inte varit nåt i stallet efter skolan. Istället gick jag på stan med Amanda och tittade på bland annat smycken, skor, kläder, väskor, smink och mer smycken. Girly stuff helt enkelt. Ska fortsätta se vänner och göra ingenting nu! pusss:)

skolan fortsätter

Morning! Sitter med en skål flingor och ska snart iväg till skolan. Idag börjar vi med de riktiga lektionerna och dagens första lektion är matte. Yay, matte som jag är så bra på..
             

I am losing you forever

                                          Ny tröja, tack mormor♥
  


I wish school always was like this day

Hej! Skoldagen var riktigt chill idag. Började ju 10 och fick sedan sluta 11.30, vi gick alltså bara en och en halv timme. Tänk om varje skoldag kunde varit som denna.

Iallafall, mamma hämtade mig och så for vi till stallet. Red ut på en pigg Amir som fick gå några galopp intervaller. När jag galopperade åt det håll som var hemåt var han riktigt på tårna och då gjorde jag lite galoppombyten, åt motsatt håll var Amir något lugnare och mer avslappnad så han kunde tänka sig lite jobb. Red ca en timme och jag är nöjd över passet. 
  

like demarco

Sitter på pappas jobb. Cyklade hit från stallet för att anmäla mig till Vindelns hopptävling. Sover nämligen hos mormor inatt och gammaldags som hon är har hon såklart ingen dator, men en symaskin har hon allt;) Iallafall, på skolan idag hade vi lite lekar, eller det var väl mer tävling och man kunde vinna tårta, men en uppgift klarade vi inte så när vi var klara fick vi dra.

Jag gick till tegskyrkan för att vänta på upphämtning av mamma. Under tiden jag väntade kom en african boy (?, lite demarco stuk iaf, eller vänta, han kanske inte är afrikan? kanske från jamaica?) och frågade om jag behövde hjälp. Jag svarade att jag bara väntade på min mamma, men han stod kvar ändå, tog i hand och presenterade sig. Han hade sett mig på östra idag så han kände igen mig. När mamma kom och jag skulle gå frågade han hur vi skulle kunna hålla kontakten. Jag bara skrattade och sa att vi säkert skulle synas på östra. Han frågade om vi inte kunde hejja på varandra när vi sågs på skolan och om jag inte ville ha hans nummer. Svarade att det var lugnt och att vi somsagt säkert skulle synas på östra.

Haha, rolig snubbe. Men iallafall, jag sover ju hos mormor inatt och det är för att vi har sovmorgon imorgon till typ 10. Det gillas!:)

 


day 2 in school

Väckaren ringde för 20 minuter sedan och jag har inte hunnit längre än till min laptop som står parkerad just bredvid sängen. Ska ta och göra mig iordning för skoldag nr2 nu.. later!
 

Wazzzzup

Degar just nu bara vid datorn och har som inget att göra. Funderar på att ta en promenad med lite musik i öronen, men jag har fått förhinder. Har som vanligt fastnat på youtube!


blandade känslor

Nu har första skoldagen varit och jag har lite blandade känslor. Gjorde väl egentligen inget speciellt idag, gick igenom schemat, fick en liten visning genom skolan och träffade ju nya klassen och ett ord som beskriver rätt bra - stelt.

Aja, var ju bara första dagen så.. Iallafall, efter skolan blev det stallet. Red ut barbacka i skogen med Amir som skötte sig helfint. Blev lite spänd då något prasslade på nere i diket, men annars var han väldigt avslappnad och jobbade bra.

                                                New School..
      

Första skoldagen

God morgon och farväl underbara sommarlov!

Har just stigit upp och ska nu leta reda på nåt att ha på mig idag och måste väl även äta något. Skriver och berättar hur dagen har varit när jag kommer hem.

                Btw - Vilken skola och vad för linje går du?


tävlingsresultatet

Sitter med min laptop nu och har inte tävlingsfilmen på den här datorn så den får jag lägga ut imorgon. Kan ju iallafall ta och berätta om tävlingen. Tävlade en LC+5 och det var flera titthinder med så jag fick kämpa lite. Men Amir kändes iallafall jättefin och funkade super på hackamoret. Är riktigt nöjd även fast ritten slutade på 4 fel då vi fick ett stopp på sista i omhoppningen.

Andra som jag tror är riktigt nöjda över denna dag är Sofia med Lillen som gjorde en jättefin runda och slutade på en fjärde placering. Även mamma är nog nöjd då hennes travhäst Pat Boone kom tvåa idag.

Nu har jag iallafall just fixat klart mina naglar, fransk manikyr;).. och ska gå en kvällspromenix med lillbamse (hundvakt) innan jag tillsist kryper ner i sängen så jag orkar upp till skolan imorgon. Gjorde ont i mig att skriva det där.. :(

                                             
Underbaraste!

Återkommer

Hade tänkt berätta om tävlingen och även bjuda på en film, men får spara det för åskan har kommit och hälsat på så bland annat datorn måste kopplas ur! later:)

Tävlingsdags

Blev väckt av mamma för 5 minuter sedan och har nyss tagit på mig tävlingskläderna. Ska bara sätta upp håret nu och se så att jag har allt hemifrån, sedan blir det att åka till stallet och packa och göra iordning hästen. Jag tävlar en LC+5 idag. Återkommer med resultat när jag är hemma igen. :)

                                           Bild från surf!
 

Upp tidigt imorgon

Jag vet att jag lovat er att berätta om innehållet till goodiebagsen, men det får jag spara till imorgon för nu måste jag göra mig klar för sängen. Blir upp tidigt imorgon för att fara och tävla.

Kan berätta lite snabbt om ridpasset idag. Blev en 50 minuters tur i skogen, alla gångarter. Amir gick helt okej, blev väldigt avslappnad mot slutet av ridpasset. Har även varit med Willy idag innan jag for hem och gjorde Gino (som btw blev riktigt lyckad), fast det kanske är svårt att misslyckas med en fruktsallad?

Imorgon blir det att använda nya ridhandskarna. Pegasus Hästshop 379:-
 

Gino

Har en Gino i ugnen och väntar på att den ska bli klar så att den kan ätas med vaniljglass. Gino är varm chokladgratinerad fruktsallad. I min har jag banan, äpple, nektarin och mango + vit choklad. Är verkligen hur gott som helst!
 
                   Bild från när jag och Johanna gjorde en Gino!

Gino

Har en Gino i ugnen och väntar på att den ska bli klar så att den kan ätas med vaniljglass. Gino är varm chokladgratinerad fruktsallad. I min har jag banan, äpple, nektarin och mango + vit choklad. Är verkligen hur gott som helst!
 
                   Bild från när jag och Johanna gjorde en Gino!

Bilder från blogawards

                        Här kommer lite bilder från Blogawards. Enjoy!
 
 
 
 
                     Skriver om innehållet i goodiebagsen senare!
 

Hästdag

Började dagen med att fara till stallet och göra iordning, sedan bar det av till Vännäs med Ida, Anna och Ewelina för att titta när Ida hopptävlade. När vi var klara i Vännäs blev det att fara tillbaka till stallet och rida.

Blev ett dressyrpass på banan med mycket ridning på volt. Från början var han loj och seg i munnen, väldigt mot. Blev arg på honom, men fick direkt dåligt samvete för jag vet att det inte hjälper, så jag hoppade av, tog av honom sadeln och red barbacka resten av passet. Började göra galopp, halt, galopp, halt osv för att få honom att lyssna. Efter det blev han mer framåt och började komma loss. När han gick där jag ville ha honom gav jag mig.

Imorgon blir det bara en lugn tur i skogen så han är pigg och glad på söndag.
            

underbar dag

Underbara dag! Blogawards som höll till på Bikbok inne på kungspassagen var hur grymt som helst. Fick goodiebags från både Waynes Coffee och Blogawards. Berättar mer imorgon om vad som fanns i de välfyllda påsarna! Det var även 25% rea i butiken så jag passade på att shoppa lite, visar vad imorgon. Iallafall, stort tack Ewe att du anmälde oss till det här. Var så värt!

      Nåt av de bästa ikväll var att jag fick träffa och fotas med Blondinbella!
           


blogawards

Sorry för den dåliga uppdateringen!

Jag och Ewelina har iallafall nyss kommit hem efter att ha varit på donken och ätit middag. Ska börja göra mig klar nu för att fara in till stan och gå på bloggträffen, eller vad det nu kallas. Lilla blogawards? Kommer vara stylister som sminkar och fixar håret, goodiebags och musikuppträdande.
         

Hos Ewelina

Är hemma hos Ewelina och vi har bakat pollykaka. Ska sova här inatt och imorgon ska vi på en "bloggträff" (eller vad jag ska kalla det) som arrangeras av Veckorevyn. Kommer säkert bli super!


Ponnyn gick ett pass i skogen idag, skritt och trav 40 minuter. Red på hackamore och han var väldigt avslappnad. På söndag ska jag tävla en LC+5 i Stöcke och då ska jag prova rida på hacket för han funkade så bra på det igår när jag hoppade.

      Bjuder på en bild från Finland som jag hittade. Seppos pappa och jag.
          


En ung Amir

Gud va kul. Amirs gamla ägare Sara hittade min blogg och så fick hon min mail så hon kunde skicka bilder på en ung Amir. Hon berättade även om hur han var när hon hade honom och han verkar inte ha förändrats speciellt mycket. Visste inte heller att han tävlat fälttävlan! 

             
            
            
            
            
            
            
            

Hoppträning

Hoppningen på Hippo idag gick så sjukt bra. Red på hackamore och han var så känslig och lyssnade på mig hela tiden. Har faktiskt inte hoppat några direkta höjder med honom så idag när han kändes som han gjorde så höjde vi upp lite. Slutade med en oxer på 120cm.

                 Amanda följde med och tog kort, även pappa fotade. :)
           
           
           
           
           
           

phish food

Har legat och stekt en stund i solen, men har nu gått in för att svalka mig med en skål Ben&Jerrys Phish Food. Har tänkt mig ner till vattnet en sväng och plaska lite.

        Den här dagen har börjat bra och förhoppningsvis slutar den lika bra.
          

a party animal like me

Hej! Vaknade vid halv tolv idag av att Carl och hans tjej Michelle vildade runt i köket och packade massa för en båttur. Låg och drog mig en stund innan jag gick upp och åt frukost och tittade på lite Top Model.

Som jag skrev igår så ska Amir få komma in på Hippo och hoppa idag. Ska höra med pappa om han kan ta med systemkameran och fota så har jag lite bilder att bjuda på sedan. Någon som är sugen på att hänga med och hoppa? ;)

            

You make me wanna lala

Nu ska jag börja dra mig mot sängen. De två dagarna jag sovit hos Johanna har jag sovit ut ordentligt så därför är jag inte alls speciellt trött nu, men det är bäst jag går och lägger mig iallafall så jag inte är så seg imorgon då jag ska in på hippo med Amir och hoppa lite.

Tror det blir andra gången i sommar vi far in på hippo då. Har varit ganska ledigt från hoppandet i sommar, men får ju inte slita ut lillgubben. ^^ Goodnight.
                          

why so serious

Har nyss sett Batman - the dark night med pappa och inte för att jag är speciellt "into" Batman, men den var riktigt bra. Jokern är ju verkligen hur grym som helst. 
                                              Rip Heath Ledger†
            

what a feeling

Helu. Är hemma nu. Sov hos Johanna inatt igen, sen kom mamma och hämtade mig vid kanske ett? For då iväg till stallet och red ut. Redan i början av ridturen hade jag en känsla av att det skulle bli en bra ridtur och den känslan levde fullt ut. Red på hackamore och Amir var så fin! Avslappnad, även fast det kom lite olika störningsmoment.

         Mina skänklar var nog rätt mjuka då jag red i crocs stövlar, haha!
         

svar

Sofie om Åratal sedan:
Hej! Har du provridit en ponny som hette Beata Vic nån gång? Varför blev det inte den ponnyn? :)


Sv: Hej. Nej, vi provred henne aldrig då hon hann skickas till ett försäljningsstall, men vi träffades på en Vännäs tävling och pratade lite med (dåvarande) ägarna som är jätte trevliga. Beata Vic är en riktigt fin ponny som jag tror kommer gå långt. :)

Overkligt

Hej! Helt sjukt, jag vaknade ungefär 14.30 idag. Jag brukar aldrig sova så länge! Men det kanske var för att vi blev väckt lite ovanligt typ runt tio först. Vaknade av att det plingade på dörren, tog en stund sedan plingade det igen. Då gick Johanna och öppnade och in kom hennes kille som inte sovit nånting på hela natten. Han slängde sig i sängen och var väldigt pratsam, men sedan somnade även han. 
         
                                         Sweetie Johanna=)

Requiem for a Dream

Naglarna målas och musiken spelas. Snart ska jag börja göra mig klar för att ta bussen till stan. Ska vara med Johanna, en tjej som jag inte varit med på olagligt länge och känt sedan barnsben. 
               

Överpigg

Idag har jag ridit en överpigg ponny. Red barbacka i skogen och när jag fattade galopp var han lugn till en början, men blev snabbt taggad. När Amir är pigg blir han även fjantig och studsar från höger till vänster. Brydde mig inte så mycket om formen. Det fick istället bli en liten busgalopp på åkern. :)
             

mjukglass

Hej! Inatt sov jag hos Willy och mamma kom och hämtade mig runt halv nio. Då for vi iväg till stallet och grejade. Amir skoddes och fick sedan gå ut i grönhagen. När allt i stallet var klart fortsatte vi hemåt och på hemvägen bjöd jag mamma på mjukglass.

      

Nu kollar jag lite parlamentet klipp på youtube, men har strax tänkt köra igång med paradise hotel. Hade även behövt ta igen några timmars sömn och mina naglar är i behov av att filas och målas!

ph maraton

Anna har ponnyn idag så när mamma kom och hämtade mig drog vi förbi hästshopen och så köpte jag ett par nya ridhandskar, kan visa senare. När vi var klar där blev det raka vägen hem och efter jag kom hem har jag bara suttit vid datorn och haft "paradise hotel maraton"!

Men TV6 är ju lite roliga. När man går in på TV6play och klickar in sig på Paradise Hotel för att titta så kommer det upp en liten ruta först - "Du måste vara minst 18 år gammal för att se detta klipp. Är du över 18 år? Nej - Ja " 

                     Haha, vad tror dom att man trycker om man vill titta?
            

Who let the dogs out?

Morning! Vaknade för ungefär en timme sedan och har just ätit frukost. Igår började jag och Sofia se Danska Paradise Hotel och det ska vi fortsätta se nu!
            

Nästan bra väder

Som Sofia nyss sa "det är nästan bra väder idag" och ja, solen är ju faktiskt framme. Nåt som inte är lika bra just nu är våra andedräkter då vi ätit onion rings.

Så långt som vi hunnit planera idag har vi iallafall kommit fram till att vi börjar med Sofias stall och rider ut på hennes kusar, sedan fortsätter vi till mitt så Amir får röra lite på sig. 
        

Hos Sofia

Mamma kom och hämtade mig vid nio hos Willy, sedan for vi till stallet och grejade. Red ut på en pigg Amir som inte alls hade stor lust till att jobba, men mot slutet började han slappna av. Red barbacka, skritt och trav, 40 minuter.

                          Är hos Sofia och vi ska till stallet nu! puss

            

Åratal sedan

Nu ska jag till Hörnefors och vara med Willy. Känns som att det var hur länge sedan som helst jag var med honom då han varit i Luleå typ 2v. Bloggar inget mer ikväll så jag bjuder på lite bilder från Surf som jag fått av både Bexfoton och MN.
           
           
           

Nya grejer

Pappa var i stan och kom hem med lite nya grejer till mig, tack

Pumatröja (svart)


Nio par strumpor (needed it)


skandal

Hey! Jag vaknade runt kl. 11.00 , men fastnade som vanligt på youtube. Nu hos en snubbe som heter Josh som också gör roliga videos och parodier på olika låtar. Kolla hans kanal här.

Jag kom nyss på en grej. Jag har bara badat en gång i sommar! S k a n d a l.

shane dawson

Har suttit och kollat Shane Dawson's videos på youtube och han är verkligen grym på göra filmer. Härligaste humorn ever och även hans familj verkar ju vara hur sköna som helst. Kolla Shane's kanal här.
           
Funderar på att snart börja dra mig mot sängen för att fortsätta se Love Happens som jag påbörjade igår kväll. Imorgon kommer jag äntligen få sova ut, me like!
                                                  Goodnight.

Bullbak

Det var regn och rusk när jag skulle ut och rida så det fick bli en barbacka skritt tur på 20 minuter. Efter stallet svängde vi förbi på Surf för att kolla tävlingen lite, men vi stannade inte speciellt länge.

Jag och mamma har haft bullbak hemma (för vad passar bättre än bakning en regnig dag som denna?)och bakat både vanilj och kanelbullar!
           

Söndag

Söndag, alltså skola imorgon. Eller inte, men snart ändå. Vi börjar 23, det är inte länge kvar!!

Nu ska jag och mamma iväg till stallet och greja. Amir ska få komma ut på en tur i skogen i skritt och trav, lite lugnt bara. Det är ju tävling även idag på Surf så jag får väl se ifall det blir att svänga förbi och kika (trots det dåliga vädret..)

           

Hästgrejer

                   I förrgår fick jag både tyglar & byxor av mamma, tack!♥

                                        Jacson tyglar (bruna)

                                    Kingsland mjukisbyxor
            

Fan va grymma!


almost 2 sunny

Har varit en riktigt varm dag idag, men kanske hellre det än regn.. Iallafall -

LD+5 - Amir kändes framåt och lyssnade bra, men det blev en rivning i grunden då han kom alldeles för nära. Känner att det bara var mitt fel då jag red iväg honom för mycket och samlade inte ihop honom mot hindren. Han räddade väldigt mycket och kändes fin.

LC+5 - Kändes betydligt tröttare, men kämpade på ändå. Jag tappade banan när jag skulle mot fyran så det blev en knasig sväng + travhopp, men han klarade det fint. Kom oss till omhoppning där jag än en gång red iväg honom så han blev flack. Näst sista rev han då han inte hann upp med bakbenen, sedan gjorde jag en alldeles för snäv sväng mot sista och jag rätade inte upp mig ordentligt så då blev det ett stopp.

Är väldigt nöjd över hästen då det bara var jag som klantade mig och Amir räddade flera gånger. Lägger nog upp film senare.
          

Tävling igen

Morning!

Mamma väckte mig för en stund sedan och nu har jag varit och väckt Matilda. Vid sju ska vi börja fara mot stallet, fixa och lasta ponnyn, sedan bär det av till Surf. Blir att tävla LD+5 och LC+5 idag. Igår hade jag vita ridbyxor, men dom var så skitiga så idag får det bli de gråa även fast jag är lite nojig då det inte gick lika bra med dom på hippo!

          

Resultat för första tävlingsdagen

Hej! Har duschat och nördar nu lite vid datorn. Matilda sitter bredvid mig och har min brorsas laptop. Men iallafall, nu ska jag berätta om tävlingen.

Jag tävlade då en LC och Amir var sjukt fin inne på framridningen/framhoppningen, riktigt avslappnad och lyssnade bra på mig. Även inne på banan var han fin, lite tittig på saker runtom, men vi blev iallafall felfria och rundan räckte till en 6:e placering. Amir var så duktig♥
           


Ännu en dag..

..med blå himmel och sol!

Jag har hunnit vara vaken ett tag nu, men har inte ätit frukost än så jag ska ta och göra det snart. Idag är det hopptävling på Surf som gäller. Ska tävla en klass idag och jag tror att det var en LC. Det blir även besök från Härnösand idag av Amirs gamla ägare Matilda!

Men nu ska jag äta frukost och göra mig klar. Ska ta tolv bussen till stallet och packa och greja. Får se om jag klarar att göra knoppar på Amir. :o
        


How do you dance like that

Lyssnar på 3OH!3 och chillar dillsås, yes så äre. Idag badade jag Amir så jag ber till gudarna (pray with me..) att han inte rullar sig när han kommer ut i hagen imorgon. Men något sånt kan jag ju bara drömma om. Det är ju morgonrutin för Amir..

Första start imorgon är inte förrän klockan 16.00 så jag kommer ha mycket tid till att greja med ponnyn. Funderar på att göra knoppar, men får väl se hur det blir med det. En sak som är säker är att jag ska sova nu. Goodnight!
          


The new top (horse) model

Tjo, tog en dusch (som jag verkligen behövde) för en stund sedan och sitter nu här och äter melon. Har varit på travet med mamma idag och innan det så var jag i stallet och grejade. Red ut i skogen och när vi kom till galoppen blev han rätt pigg och ville mest fara iväg så när han väl hade lugnat ner sig lite så gav jag mig och höll mig mer till traven istället. Då blev han avslappnad och jobbade stundvis väldigt bra.

       Kameran var med till stallet så top modellen Amir blev såklart plåtad!
        


Sunny day

Äntligen är det blå himmel och sol ute, det gillas! Och ja, vad händer denna fina dag då? Jo det blir väl bussen in till stan och dra till stallet, sedan fortsätter det till travet och titta lite när Rulle ska springa. Efter det måste jag till Hörnefors och köra hem moppen som jag parkat hos Amanda.
    

Gnällspik

Shit vilken datanörd jag är. Har säkert suttit flera timmar! Fast vädret ute är ju en aning deprimerande så då finns det inte mycket annat att göra när man sitter hemma. Det har seriöst regnat hela dagen och jag känner att jag håller på bli förkyld..

Jag är en riktig gnällspik just nu. Är nog bäst om jag går och lägger mig. Kanske roar jag mig med att läsa igenom startlistorna till Surf som mamma skrivit ut åt mig. Tagga tävling! ♥
           

disappointed daddy

Ni minns inlägget jag skrev när jag skulle på bilkurs? Iallafall, pappa blev sadface när han såg att jag lagt ut en bild på en audi och inte på en volvo! Så här har du pappa, men då får det bli en bild på Edwards bil som han hade i twilight. ♥
       

pix

Sitter vid pappas dator och där hittar man alltid gamla pics. Bjuder på en från i vintras!
          

Anonym om My beautiful:
vars står amir?:)

sv: I Umeå på Teg. :)


tired pony

Red dressyr på banan idag. Från början gick Amir riktigt trevligt och vilade på steget i traven, men han blev fort trött och fick då ingen lust att jobba. Innan jag gav mig gick han helt okej igen, men han kändes dock rätt seg hela passet.
            

My beautiful

Idag blev det att rida barbacka i skogen en timme och då red jag två varv runt slingan. Första varvet gick Amir stundvis riktigt avslappnat, men hela andra varvet gick han ännu trevligare. Då hade han kommit loss ordentligt och jag kunde ställa honom som jag ville. Han höll sig hela tiden i ett lugnt tempo och var riktigt fin. ♥
      
Det är dagar som denna man börjar fundera på om man skulle våga ställa upp i en dressyrtävling, men jag får väl se om jag har samma inställning till det efter morgondagens dressyrpass!


Dude, that's crazytalk

Kom hem från kursen för en stund sedan och har hunnit trycka i mig en tacopaj (mycket tacos idag). Ska snart vidare igen till Hörnefors för att vara med Amanda. Är egentligen helt slut, kanske mest i huvudet, men det får gå ändå..
           
                                         Mitt ljus i mörkret

bilkurs

Hej! Nu är jag hemma hos Sofia. Vi har varit på Umedalen och jobbat med brev, typ? Det låter lika roligt som det var, men vi blev bjudna på tacos och det var inte helt fel. ;)

När som helst kommer pappa och hämtar mig och då ska vi iväg på bilkurs. Kommer vara något drygt att sitta i flera timmar och lyssna på en gubbe, men det får gå ändå. Skönt när man gjort det för då blir det ut och övningsköra!
    
                                           WATCH OUT!
         

nämen sofia

sofia - har du snott ett armband av din mormor?
emma - nä, det är pappas.

in the city

Jag börjar med att kommentera Eclipse. Jag tycker filmen var sjukt bra och Edward var sjuuuukt...♥ Även Jacob var bara sååå....♥, ja det går inte ens att beskriva dom med ord, men ni förstår nog vad jag menar!

           
Nu är jag iallafall hos Sofia och ska vara här en stund innan jag cyklar tillbaka till mormor som jag ska sova hos inatt pga att jag ska på hippo imorgon och jobba..

Ponnyn gick jätte bra idag. Blev att rida i skogen, alla gångarter ca 45 minuter. Tränade galoppombyten och det fixade Amir super bra. Tillslut bytte han på rakt spår bara jag tänkte byte. Aja, nu ska vi se film! puss

RSS 2.0