50 first dates

Ska gå och tvätta bort sminket nu och sedan krypa ner i soffan för att fortsätta se 50 first dates, så bra film! Godnatt folket.

cause there's always something in my way

Teorin gick bara fint och lite nytt fick jag väl veta, iallafall saker bekräftade som jag funderat på. Även ridningen gick bra, trots att Amir fortfarande är riktigt pigg. Taggar verkligen markarbetet imorgon och att få känna att man är på gång igen, men han ska såklart få ta passet lite lugnt och fint då han fortfarande håller på sättas igång.

söndag

Hey guys! Igår var jag på Halloweenparty och det var väl helt okej. Körde en favorit i repris och var vampyr igen. Sov hos Willy inatt, men nu är jag hemma.

Idag blir det först att fara till stallet och rida Amir, därefter bär det av till hippo för att ha teori med min tränare Johanna Forsman. Både imorgon och på tisdag ska jag rida för Caroline Kamensky som första dagen kommer ha markarbete och andra dagen hoppning. 
                                            
                                             Caroline & Tiesto
                             

shoppat

               Efter stallet var jag med mamma och shoppade.

                           Lösögonfransar 24,50:- st (halva priset)


                                          Leggings 199:-

                   
                                          Cardigan 299:-
                                   
 


lördag

Godmorgon! Jag är som vanligt uppe tidigt, även fast det är lördag och lov. Ska till stallet nu och tar med mig kakan som jag bakade igår. Glömde bort att skriva om den igår, men jag gör ett inlägg med bild och recept när jag kommer hem, blir bra va?

Timbaland ft Justin Timberlake - Carry out

gissa vad jag ska göra

Baka såklart, vad annars? Tar väl någon bild på resultatet och visar sedan, berättar även då vad det är för slags kaka. Kan ju även berätta om min dag lite fort. Fredagar som egentligen är den längsta skoldagen fick vi sluta rätt tidigt ifrån pga att vi inte hade någon engelska som var våran sista lektion. Även fast det var en dag med bara lektioner var den rätt rolig då jag, Josse, Jennie och Marielle klädde ut oss till vampyrer.

Efter skolan följde jag med Amanda och Josse på stan för att sedan bli hämtad av mamma. Drog till stallet och red ut på Amir. Andra dagen han fick galoppera och han var som skjuten ur en kanon. När jag skulle göra ett galoppombyte slängde han sig iväg i bytet så ja, det fick bli några halter för att lugna ner och få tillbaks honom.
 


Halloween maskerad


mobilblogg - hos mormor

Ligger nu i mormors soffa och hon ser på nyheterna som inte är speciellt intressant så då passar jag på att blogga istället. Innan jag drog till mormor hann jag göra lite andra grejer. Följde med mamma till strömpilen och köpte svart nagellack som jag ska ha imorgon då det är maskerad på skolan och jag och några andra tjejer ska klä ut oss till vampyrer. ;) Fortsatte till stallet och red ut. Amir fick för första gången på länge galoppera. Han tyckte nog att det var lika roligt som jag tyckte. Efter stallet tog jag moppen ner på stan för att kolla efter mer grejer till maskeraden, men kom istället hem med en foundation! Nu ska jag fortsätta glo på tv, hare!

dangerous doctors

Nu efter att ha haft en lektion är min skoldag slut. Ska vara på sjukhuset 10.40 för att kolla mig i munnen, så mamma kommer och hämtar mig på ett tag.
        

going around in circles

Är hemma hos Willy nu och han är i duschen så då passar jag på att uppdatera lite. När han är klar ska vi se Torkel i knipa, sjukt sjuk och sjukt sevärd film hahaha!



step it up

Har nyss ätit middag och gör nu ingenting. Funderar på om det kanske blir Hörnefors ikväll. Iallafall så har jag haft heldag i köket på skolan även idag. Började med att mala kött med Lisa, uek. Därefter blev det våfflor som inte var ett dugg uek.

Vi fick både smaka bakelser från bageriet och äta hur mycket våfflor som helst. Tror ni man kände sig som ett sumo efter? Våfflorna bjöd vi även på i butiken på östra och det var mycket uppskattat.

sleepytime

Har nu legat i sängen och tittat på de sista avsnitten av toppbloggarna som jag hade missat. Tidigare ikväll var jag ute och gick 40 minuter och något mindre uppskattat var att det blev typ strömavbrott så alla lampor släcktes och det blev kolsvart, huvva!

                     Nu ska jag iallafall sova, sköööönt♥ Godnatt!

smörgåstårta

Näst sista dagen i köket på skolan idag innan vi byter till bageriet efter lovet. Vi gjorde smörgåstårtor idag och det var roligt, gillar ju att dekorera och hålla på att greja.

Underlaget är verkligen sugit nu så Amir fick sig en skritt tur i skogen på 40 minuter, kändes fin och blev bara finare mot slutet av passet.


Gino

1 banan
250g mango
250g jordgubbar
100g vit blockchoklad

Gör såhär:
Dela mangon och jordgubbarna i bitar. Skiva bananen och ner med allt i en form. Hacka den vita blockchokladen och strö över. Tillsist in i ugnen (175grader), ca 15 min.

 
 
 

it's a party we can dance if we want to

Har nyss ätit middag och sitter nu här och kollar runt på internet. Kan någon svara på en fråga jag har - är det halloween nu i helgen eller nästa?

Iallafall så blev det stallet som vanligt efter skolan. Red ut i skogen, 45min och lät Amir trava en liten bit där underlaget var okej. Åkte sedan hem med mamma. Ikväll ska jag göra en Gino med jordgubbar, mango, banan & vit choklad, mmmm.


that's the way it's gonna be

Morning guys! Majoriteten bestämde mer bakning, så jag ska försöka. Ni får väldigt gärna ge mig förslag på vad som ska bakas.

Ligger iallafall i soffan nu och tittar på The Nanny. Ska väl börja fara till skolan om 10 minuter, idrott på morgonen. Jobbigt.. Skriver kanske nåt inlägg på skolan, annars synes vi när jag kommer hem! Laterrr:)
           

mer?

Besökarna ökar ordentligt när jag bloggar om bakning och nu undrar jag, vill ni att jag bloggar mer om just bakning?


chocolate chip cookies

200 gram 
2 dl 
1 dl 
2 st 
4 dl 
1 tsk  bakpulver
1 tsk 
1 tsk 
200 gram 

Gör såhär:
Sätt ugnen på 200°. Smält smör och strösocker i en kastrull. Rör ihop farinsocker och ägg i en skål. Blanda de torra ingredienserna. Hacka chokladen i småbitar. Rör ihop alltsammans i en skål.

Klicka ut degen på en plåt med bakplåtspapper. Lägg dem inte för tätt eftersom de flyter ut. Grädda 10-15 minuter. - Låt kakorna kallna på plåten.


sunny sunday

Härlig söndag med sol, det gillas. Är iallafall hemma nu igen efter att ha varit i stan. Mamma hämtade mig runt tio hos Johanna och så for vi till stallet. Tömkörde även idag och Amir var pigg och glad. Tvärflög iväg i galopp när jag skulle vända hemåt, men fick då stopp på honom direkt. 

Är sugen på att baka nånting, men är inte säker på vad. Funderade lite på chocolate chip cookies, men tycker att det är svårt att få dom riktigt bra, hm..
                        

00.30

Förutom att ha varit med Johanna så har jag även varit med lite annat folk ikväll, t.ex hennes trevliga kille Sakka som nyss drog. Nu ska jag och Johanna börja söka oss mot sängen och imorgon kommer mamma och hämtar mig rätt tidigt för att fara till stallet. 

                                                  Goodnight


hos johanna

Ligger i Johannas säng och nördar trackmania. Vi har varit på stan tillsammans, kollade på modevisning en stund innan vi fortsatte vidare och tittade på lite kläder. Tog en buss hem till Johanna och ligger nu här och chillar.


Amir tömkördes idag och det tyckte han var kul, blev lite busig. Han har tyvärr inte fått på sig vinterskorna än, men det ska ordnas.

           
                                     Johanna & taxen Walle


tidsinställda inlägg!

Fan va fett att man nu kan göra tidsinställda inlägg, gillas gillas gillas! Förutom att jag nyss la märke till det sitter jag nu och nördar Robot Unicorn Attack som jag blivit beroende av. Det är fasiken inte ovanligt att man blir beroende av spelen på facebook, not good not good!
    

friday i'm in love

Har nyss ätit lunch och väntar nu på att nästa lektion ska börja. Tog ju moppen till skolan idag och det var allt annat än varmt och skönt. Men nåt som värmer en aning och är riktigt skönt är ju att det är fredag idag!♥ Tycker veckan har gått riktigt fort och det är ju allt annat än negativt, iallafall när det rör skoldagarna med lektioner.

Amir skulle ju inte vara dåligt snygg i det här täcket. Älskar Exklusive Horse Wear.

        

cold as ice

Ååååh va kallt det är ute!!! Har just tagit moppen till pappas jobb för att tanka och det är verkligen svinkallt att köra, jobbigt.. Men iallafall, tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säga att jag sover hos mormor inatt så därför blir det nog inget mer bloggande idag, om det nu inte blir mobilbloggande. Aja, hare!


på skolan

Morning! Sitter på skolan och inväntar mattelektionen som börjar om 10min. Fördriver tiden med att läsa bloggar. Skönt att det är torsdag idag för då är det fredag imorgon♥

Efter skolan blir det som vanligt att dra till stallet och inatt sover jag nog hos mormor då vi har sovmorgon till tio imorgon, me like!

Bjuder på en bild på mig och Marias häst Dunja. Hon är till salu, därav blocketmärket!


Umåker

Bilder från Umåker. Inget att hänga i julgran direkt då alla bilderna var rätt suddiga, men man ser ju iallafall vad det är på bilden, är inte det huvudsaken? ;)





kom just på en grej

att jag inte uppdaterat på hela dan!

Sitter iallafall bara framför datorn just nu och gör inget vettigt. Slutade tidigt från skolan som vi alltid gör när vi bara är i köket. Drog till stallet och red ut på Amir. Han var riktigt fin och fick faktiskt trava en liten bit idag. Ja, mer än så har jag inte gjort idag förutom att sitta hemma och göra ingenting.

Kan bjuda på en video på idoljuryn som spåååååårar!


vi rusar genom natten

Är snart klar med pluggandet, tog en liten paus, men ska snart avsluta min uppgift med att lägga till lite bilder. Gick tillbaka i bloggen till Juni månad och bläddrade till tiden jag var i Finland hos Ewelina och Seppo. Härliga bilder! Saknar verkligen sommaren, lätt bästa årstiden.♥  (Förresten Janne, jag lägger in bilderna från travet imorgon!)


     
     
     
     

pluggar


new brillz

Var med pappa på Two Wheels efter skolan för att hämta aeroxen från verkstaden. Passade även på att kolla efter ett par brillz till min nya hjälm och jag hittade ett par jag gillade som pappa köpte.

Körde moppen till stallet och red ut på Amir i skogen, 55min, bara skritt med graman. Han var pigg, men skötte sig ändå rätt bra. Fick möte av en traktor och då började Amir resa sig och studsa lite och på hemvägen tvär flög han iväg, men annars gick det som sagt bra.


life is precious

Har nyss ätit middag och ska nu gå och ta en dusch och till skillnad från gårdagens dusch ska denna vara varm! Igår hade min brorsa duschat så länge så när jag skulle duscha hann jag bara ha i schampo innan vattnet blev iskallt! Gissa om jag var happyface när jag kom ur duschen?

                                                naw..
     

en lektion kvar

Helu. Har haft en lektion, idrott som började halv nio. Eller ja, var ju på stödmatten också, men där blev det inte mycket gjort. Nästa lektion börjar typ ett.. Vill sluta nu.

Höjdpunkten med denna dag är att när jag kommer till stallet blir det ut och rida! Känns som att det var jätte länge sen jag red Amir.
    

kingsland freak

Drar min dag lite fort. Började med att följa med Sofia till hennes pållar och rida. Fick hämtning av mamma och fortsatte till mitt stall för att gå ut och gå med Amir. Därefter blev det att följa med mamma, Janne och Marianne på trav då mammas häst Benny skulle springa. Var in på travshopen och spanade bland annat in Kingsland grejerna.

Har nu suttit och kollat på Kingslands hemsida och jag älskar hela deras Winterland sortiment. Jackor, västar, ridbyxor, mössor, aaaallt♥
           

Söndag

God morgon! Har just vaknat, eller fia väckte mig, och jag ligger fortfarande i sängen. Uppdateringen igår var kass pga att vi knappt var hemma nånting igår. Först var jag i mitt stall och skötte om Amir, sedan fortsatte jag till Sofia och red ut med henne på Lillen och Groks. Det är storhäst hopptävling på hippo i helgen så vi var även där igår och kollade. På kvällen gled vi runt i Jakes bmw. Kom hem rätt tidigt till fia och då låg vi bara och såg film tills vi somnade. Denna dag blir kanske ganska lik gårdagen?:)

                  Bild från i somras då jag och fia var i stockholm!
     

Lördag

Morning! Ingen sovmorgon här inte. Ska till stallet med mamma, men först blir det sjukhuset. En granne ringde nyss och frågade om vi kunde köra henne, så ja det är väl klart. Efter stallet blir det att vara med Sofia, wie♥
       

Låt tips

Söker efter en passande låt till en video jag håller på göra. Videon kommer vara med Sofia, Anna och Jennifer som alla tre har tävlat färdigt med sina ponnyer då dom faller för åldersstrecket. Så det blir som en avslutningsfilm. Förslag på låt?

Nu ska jag se idol, men innan jag drar bjuder jag på två bilder (från josses blogg).

Observera Agnes till höger som i samma stund som bilden tas, kastar en snöboll i ryggen på Amanda! Bilden är från igår och det var även första dagen med snö. yay!

         
                                  Fråga mig inte vad jag gör..
          


alldeles ensam

Morning! Sitter på svenskalektionen och ska snart köra igång med en läslogg. Sov ju hos mormor inatt och som jag skrev igår så var hon inte hemma när jag kom. Jag väntade på att hon skulle komma hem och jag trodde flera gånger att det var hon när jag hörde någon i trapphuset, men icket. Hon kom aldrig hem och jag fick sova helt själv i den stora lägenheten. Minst sagt creepy, men jag överlevde med att ha tv:n på hela natten som sällskap.

                   Förresten, visst är det väl Halloween snart?
   


tränat på Träna

Hej! Har nyss kommit hem till mormor efter att ha varit på gymmet Träna och tränat med Amanda och Jessica. Gick riktigt bra och jag kan nog förvänta mig träningsvärk imorgon. Är vrålhungrig, men har ätit två digestivekex så jag kan hålla mig lite till för jag ska gå och duscha nu. Mormor är inte hemma och är hon inte det när jag kommer ur duschen drar jag till affärn och köper en sallad. :) nu - dusch!

syskon kärlek

Sitter på bibblan och försöker läsa boken SyskonKärlek som är skriven av Katarina von Bredow, men det går inte så bra. Tar med mig den hem istället och läser. Även matteboken följer med hem då vi har prov imorgon, oh my god..

In the classroom

Morning class! Sitter i klassrummet och väntar på att engelska lektionen ska börja. Agnes, Josefin och Amanda sitter bredvid mig och alla nördar Fishville på Facebook. Jag har själv börjat spela, men har inte kommit in i det så mina fiskar bara dör. Lite careface när det kommer till Fishville. Btw, det snöar! yay :D

              

Glen Gordon

Har nyss sett halv åtta hos mig med mamma. Ska sätta igång med matten snart, men tänkte först göra ett inlägg och berätta lite om min dag.

Slutade skolan lite över tolv efter en chill dag i köket. Fortsatte till stallet och gick ut med Amir 30 minuter. När jag stod och borstade honom la jag märke till hans mage. Han har blivit jätte tjock! Ojojoj, måste verkligen ringa Fia och beställa klipptid till honom. Kanske ser han några kilo lättare ut om han får bort lite hår, eller så ser man bara valkarna bättre!!

Jag blev lite förälskad idag - när jag fick syn på Glen Gordon schabraken med matchande luva. Hur snygga är inte dom? Speciellt de bruna♥
             

Onsdag

Morning guys! Idag är det ännu en heldag i köket på skolan, därefter blir det att fara till stallet och se hur det är med Amir och även gå ut och gå med honom. 

                           Bjuder på en bild från Vindeln, haha!

swag in a bag

Har varit en riktig latmask idag när det kommer till bloggen. Har faktiskt varit hemma flera timmar sedan jag kom hem från stallet. Amir var ju hos veterinären idag och nu ska han ta det lugnt 2 veckor, gå ut och gå de 5-6 första dagarna, därefter börja rida igång honom lugnt.


ändå fusk

Min brorsa berättade nyss att han blivit bjuden på fest av Foki som håller till på invito på lördag. Det kommer bjudas på bland annat champagne, våningstårta och cupcakes - och det är 18-årsgräns..

             
Nu ska jag ta min blåbärssmoothie, sätta mig framför tv:n och se Gumball och tycka synd om mig själv som har två år kvar till 18..

från och med Du

Har lagt in typ 100 filmer på datorn utan att överdriva, eller kanske lite. Iallafall många eftersom jag filmade flera hippo ekipage i flera klasser. Ska även fixa in bilderna från tävlingen på datorn, välja ut några från KM:et och Swedbankcupen och maila iväg dom.  


piggponny

Har varit hemma ett tag nu. Utvecklingssamtalet gick bra. Fortsatte med mamma till stallet och skrittade ut en sväng på Amir. Han var pigg, gnäggig och glad. Hoppas han håller sig i skinnet imorgon när han ska till veterinären! 


Måndag

God morning sunshines! Ledig idag, men måste ändå till skolan kl 09.00 pga utvecklingssamtal. På förra skolan visste man ju hur det skulle låta, ex - pratar för mycket, men nu är det ny skola och nya lärare så får väl se vad dom har hunnit bilda för uppfattning om mig.
                   

home sw33t home

Kom ur duschen för en stund sedan. Dagen på hippo har varit helt okej och jag har fotat både KM-och Swedbank cup vinnarna. Filmade även några hippo ekipage. Fick även en belöning för mitt fotande, nämligen en chokladask, naw:)

Nu ska jag kolla runt lite på allt och inget här på datorn och lyssna på musik. Sounds good huh? I know :D Hoppas ni haft en bra helg, det har jag!


Hippo - dag 2

Mamma väckte mig för en stund sedan och jag har nu hunnit klä på mig och fixa håret. Hade även behövt lägga på lite smink så jag inte ser så trött ut, men det får isf göras i bilen för nu ska vi åka. :)


leaves falling down, falling side by side

Hej! Kom hem lite över tio efter en lång dag på hippo. Hade väldigt trevligt och ekipagen lyckades bra på tävlingsbanan. Imorgon blir det upp tidigt för att tillbringa ännu en dag på hippo. Då blir det att fota vinnarna i KM:et och Swedbank cupen som jag blev tillfrågad att göra. Även filmkameran hänger med, bara jag kommer ihåg den!
                                            
                                              min bästa♥

mobilblogg - 90 hela år

Börjar inlägget med att gratulera farmor som fyller 90 år idag. Har varit och hälsat på henne, men är nu påväg till stallet. Ska vara där och greja på ett tag innan det bär av till hippo. Det är hopptävlingar där hela helgen och jag hade egentligen tänkt vara med, men förra veckan märkte jag att Amir inte var riktigt hundra i ett bakben så den här tävlingen får skippas. Lite tråkigt då det är hemma tävling och sista tävlingen för säsongen, men så kan det bli. Amir kollas på tisdag av veterinären och jag hoppas på det bästa. Ska heja på alla hippoekipage idag och även försöka ta lite kort. Laterrrr :)

sugar, we're going down

Hej folket!! Hade verkligen skit kul i Vindeln igår. Josse somnade först, kanske runt ett? Men vi andra höll oss vakna till fyra då vi sysselsatte oss med maskerad och en massa fotande. Jag garvade så jag näsan avled när vi tog på oss en massa galna grejer, värst var nog när Agnes kom på idén att vi skulle klä ut oss till killar.

På en av bildern såg Amanda ut som Hugo Rosas, så sjukt likt. Agnes såg ut som sångaren i Linkin Park och själv vet jag inte vad jag såg ut som! Bilder kommer iallafall senare, Agnes måste skicka. Ska även försöka klippa ihop lite filmer som gjordes igår då vi jävlades med Josse medans hon sov, ihihih.

            Tills dess bjuder jag på en bild från Josssiies blogg. :)
      

I vindeln

Är i Vindeln nu hos Agnes med Amanda och Josse och har hur kul som helst! Vi hade det mycket trevligt på Great Eastern och vi hoppade över bion för att se film och övernatta här i Vindeln, vi är förresten lediga imorgon.

Har nyss tryckt i mig en jordgubbssmoothie och ska nu hugga in på godiset och se film. Hoppas ni har en lika trevlig kväll som mig.

                  


i don't want to forget how your voice sounds

Är klar med engelskan och det känns riktigt skönt. Ska avstånd från datorn nu och gå och göra något annat.

Kanske istället borde börja förbereda lite inför imorgon. Ska på resturang + bio med girlsen. Blir säkert hur bra som helst. Men nu som sagt - step away from the computer!


ännu en kväll med plugg

Ska snart sätta igång och plugga. Ska skriva om en film vi såg på engelskan, Australia. Blir ju lätt när jag inte ens var med och såg början..

Skolan var iallafall chill idag som den oftast är när vi är i köket. Slutade halv ett och blev då hämtad av mamma. Var ute på promenad med Amir runt 30 minuter och pysslade lite med honom. Hemma har jag inte gjort mer än att göra ingenting. Fun huh?

                                             Nu - Plugg & Musik

Onsdag

Godmorgon,jag är trött som jag vet inte vad. Vill bara gå och lägga mig igen, men jag måste göra mig klar och även kolla igenom lite grejer för provet.

                           Hade varit skönt att "försova" sig..
                            

sjukaste less på plugg

Nu har jag pluggat pluggat pluggat pluggat pluggat och nämnde jag PLUGGAT? Eller jag har iallafall renskrivit som en dåre. Har renskrivit 10 handskrivna sidor som sedan blev till lite över 4 sidor på datorn. Och det som jag gjort har inte så mycket med provet att göra, eller jo, men det är en jäkla massa sidor som ska läsas i livsmedelshygien boken också.

                   Baskilusker hit, hygien dit. I'm going nuts!!!!!
                                          

men jag då?

Trevligheter här då. Fikade nyss tårta och tittade på när brorsan öppnade alla presenter. Han fick bland annat en iphone4, amagad :o

Något mindre trevligt är att jag nu måste plugga till livsmedelsprovet vi har imorgon, ännu mer amagad!!! Säger bara wish me luck. Kommer behöva det.

 Skulle se ut som att vi pluggade. Amanda och Josse är bättre skådisar än mig..

bakning på gång

Hade en väldigt chill skoldag i köket och slutade halv ett. Drog då till stallet och gick ut och gick med Amir. Nu är jag hemma och ska baka snickerskakor som min brorsa är galen i.


ja må han leva uti hundrade år

Morning! Blev väckt av mamma vid halv sju och jag kan lova att jag inte är pigg pga att jag satt uppe rätt länge och pluggade. Men brorsan, som fyller 18 idag - Grattiiis, har gjort en hallon&blåbärs smoothie till mig så det blir jag kanske lite piggare av.

Har heldag i köket idag så det blir nog rätt chill. Nu - Smoothie time!

                         

i miss how it feels when we touch, just like a papercut

Har just blivit klar med brorsans födelsedagstårta. Fick bli en med chokladtårtbottnar med hackad daim på. Nu ska jag sätta igång med att plugga. Livsmedelsprov på onsdag, ojojoj.

A new week

Hejhejhej! Sorry för att jag inte uppdaterat något tidigare, men nu ska jag gå igenom min dag lite snabbt. Började som vanligt med skolan som jag slutade från vid två. Gick då på stan och letade efter en present till min brorsa som fyller 18 imorgon!! Hittade en och fortsatte därefter till donken där jag köpte mat. Var inte nådigt hungrig när jag äntligen fick äta vid kl 16 efter att ha gått runt med enbart en macka i magen.

Fick skjuts av snälla pappsen till stallet. Klappade lite på Amir och mutade lillhunden Nikita med skinka så att hon skulle underhålla mig med lite trix. När pappa slutat jobbet kom han och hämtade mig sedan fick jag övningsköra in till stan för att hämta min brorsa. Var minst sagt spännande, men gick väl helt okej ändå (om man bortser från panikattackerna).

     Mamma är med Benny på trav i Övik nu. Håll tummarna för dom! :)
    

FRÈÈÈÈSH

Nyduschad och sängen är nybäddad, me like! Ska leta fram något att titta på innan jag somnar. Kanske Kungarna av Tylösand? Haha, spårat program, men rätt underhållande.

                       Sleep tight & sweet dreams everybody!
 

Lyckad dag

Sitter och knaprar i mig cheddarpopcorn så jag är rätt nöjd just nu. Kom även hem från Maria i Nordmaling för en stund sedan. Hon vill ha hjälp med att rida in hennes arab Dunja som bara gått som avelssto så idag var jag där och hjälpte henne med det. Började med att hänga på Dunja medan Maria hade longerlinan och Felicia gick bredvid. Funkade super så jag provade även att rida. Även det gick jätte bra och hon var så lugn och fin.

Maria hade en rundtur för mig och visade hela hennes fina gård med alla hästarna, sedan hade vi en trevlig pratstund i hennes kök innan pappa kom och hämtade mig. 

                         Visst är hon fin, & hon är till salu ;)
    

morgonhumor

Vaknade rättså tidigt idag, men låg kvar i sängen och kollade på filmer på mobilen. Kan lova att jag garvade åt alla filmer som Amanda var med i. Den tjejen kan verkligen få en att skratta!♥


Kom nyss hem

..efter att ha varit hos Willy som jag for till tidigare ikväll. Valde att fara hem och sova så jag inte är som en zombie pga trötthet imorgon då jag kanske ska till Nordmaling. Berättar mer imorgon om vad som händer där. Nu ska jag fortsätta kika runt på internet, kanske se ett avsnitt av något program, och sedan blir det till att sova.

                                                Goodnight♥

Höst

Hösten är här så jag tog en tur med moppen och tog lite pics. Stannade även till en stund i Håknäs och tog kort på lillfölet som börjar bli en stor pojke. :)






Lördag

MorningIngen sovmorgon här inte. Blev väckt för en stund sedan och ska nu följa med mamma för att bjuda på fika i stallet och pyssla lite med Amir.

Bloggen är knas just nu så kan tyvärr inte bjuda på någon bild. pusss:)

färdigbakat

Nu är det färdigbakat för min del idag. Började med att göra en tårta och fortsatte därefter med att baka cupcakes. Ska visa er bilder, men innan måste jag bara påpeka att det är super roligt att så många nya besökare har hittat till min blogg.

                                       Välkomna & Enjoy ♥

                            Är jag inte för konstnärlig? Haha!

                            Körde med karamellfärg idag. ;)

                                 
La även till chokladhjärtan.

your hair was long when we first met

Gör ingenting just nu, men hade tänkt sätta igång med lite bakning i köket. Ska börja göra en tårta, sedan får jag se om jag fortsätter med cupcakes eller något. Vill hinna träffa Willy ikväll också, men jag får se om jag hinner..
 
                      Måste iallafall bli klar med bakningen först!
             

inväntar mattelektionen

Leker lite med webbkameran medans jag väntar på att klockan ska bli 12.50 så vi får börja mattelektionen. Vill bara komma mig hem någon gång. Har tänkt baka idag, men vet inte riktigt vad. Förslag? 
                                 
Webbarna Jossie & Emmuth!
       

Fredag

Morning! Sitter med min laptop och väntar på att svenskan ska börja som alla andra omkring mig. På schemat slutar vi 15.50 idag, men jag hoppas på att vi får gå tidigare.

Nu börjar vi!!! Hare :)

RSS 2.0