vattenmelon i mitt hjärta, och så vidare

Helt perfekt att svalka sig med vattenmelon en varm dag som denna♥ Har iallafall precis kommit hem efter att ha varit och ridit ut med Sofia och Nico. Lotus skötte sig super!

Innan det var jag hos Amir och skuttade lite på banan för Sofia. Eller det blev lite gymnastikövning med studs, och avslutade sedan med att rulla på ett litet räcke med vattenmattan under. I vänster varv stoppa han 2ggr, men i höger varv hoppade han direkt. Var riktigt mjuk och fin i kroppen, men blev väldigt spänd när en traktor började gräva på sidan av...

Ska gå och byta om till vettiga kläder för gymmet nu. Ingen lugn stund för mig inte! :D


onsdag

Godmorgon! Inte bara jag som njuter av det stekiga vädret va? Dock kommer det bli rätt varmt att rida idag, men Amir får nog bara komma ut på en lugnare tur i skogen. Tänkte skutta lite smått imorgon inför helgen då det är Stöcke som gäller. Nu ska jag fixa mig lite frulle. :)

                                     
Bild från båtturen i umeälven, skööönt!


wake me up in san francisco

Asså vattenmelon, huuur gott?! Sitter hemma och smaskar i mig det nu, sitter finfint! Kom iallafall hem för ett tag sedan efter att ha tagit en kvällspromenix från Sofias stuga. Skönt det. Drog dit tidigare ikväll och red på åkern med Sofia och Mickis. Lilla Lotus var så söt, blev nån liten bock där, men det är väl nästan standard för små ponnysar? Haha :)


Where's the love button? Can't find it

Kom hem för ett tag sedan. Sov ju hos Sofia inatt och vi har hunnit med att fara till Hörnefors och handla och även kikat lite inne på H&H. Drog därefter och lunchade på nya restaurangen. Fick bli en mumsig kycklingsallad. När vi kom hem igen drog vi ut på en powerwalk, 1timme20min. Duktiga cheyer :)


i live on even when you're gone

Är hemma nu igen en sväng. Har precis käkat en nachotallrik och ska snart tillbaka till Sofia. Ikväll har hästarna i sommarhagen fått komma ut en sväng. Vi red ut tillsammans på Lotus och Gucci, därefter red Sofia ut på Groks. Till våran förvåning var det två ponnysar extra när vi kom tillbaka till sommarhagen.

Då hade småshettisarna som bor en bit bort smitit, så det var bara att börja gå tillbaka med dom hem. Ägarna var inte hemma på gården, men vi släppte bara ut dom i hagen igen och började gå tillbaka till våra hästar. Vi gick och snackade om hur drygt det skulle vara om dom smet igen och vad tror ni inte dom gör då? Jo, de små skruttponnysarna kommer i full galopp bakom oss och flyger förbi och fortsätter mot våra hästar igen.

Och nej, då var vi inte speciellt nöjda, egentligen. Men ändå började vi asgarva bara för att det var så drygt. Vi gick tillbaka med dom ännu en gång och ja, det löste sig iallafall. :)


ä n t l i g e n s o m m a r

Äntligen lite sommarväder! Gillas starkt. Sitter iallafall hemma nu och ska snart gå och slänga ihop en sallad som får följa med till Sofias stuga. Sov där inatt och jag sov som en stock om man jämför med Sofia som låg och frös som en liten glasspinne.

Gick iallafall iväg till hästarna imorse för att se så att dom var snälla ponnysar som stannat i sin hage, och det hade dom. Drog därefter vidare till mitt stall och red ut barbacka på Amir. Han kunde bli lite spänd emellanåt, men när han slappnade av gick han riktigt trevligt. 

                       Bjussar på en fager bild på mig och min fina, haha;)


when word fails, music speaks

Var duktig och drog på gymmet med Robin ikväll. Jobbade på så gott jag kunde, trots att jag har jätte ont i kroppen av...nån anledning. Sitter iallafall och väntar på Sofia nu som ska komma och hämta upp mig. Blir att dra till hennes stuga igen. Närmare till hästarna då så vi kan hålla lite koll på dom. C u 2morrow cutiepies.


söndag

Hej folket. Kom ganska precis hem och sitter nu och trycker i mig nachotallrik. Var hos ponnyn på morgonen och lät honom komma ut i skogen och galoppera av sig rätt ordentligt. Fortsatte sedan hem och hann vara hemma en stund innan Sofia hämtade upp mig och vi drog till hennes stuga.

Där grejade vi på lite med sommarhagen och fixade klart det sista, sedan kom två hästar som vi ska ta hand om ett tag framöver. Kan lova att dom var mer än nöjda när dom fick komma ut i hagen och käka. Happy pownies. :)

                                               
Söta lilla Lotus!

                                        
Stora snygga Gucci!


för dig ska jag leva

Ligger i sängen och har precis sett klart I taket lyser stjärnorna. Så fin film! Annars så har jag mest tagit det lugnt idag. Var hos Amir tidigare idag och longerade honom, lät honom trava över några bommar och tränade att växla mycket mellan gångarterna för att se så han lyssna. Nu ska jag borsta gaddarna och därefter sova. Nattinatti peeps!


någon som minns amandavardet?


inte riktigt enligt planerna

Sitter och äter rester från gårdagen, grillat♥ Ah kvällen igår då, började ju med att lite gäster kom hit och åt middag. Bland annat Sofia, som jag efter middagen drog till Norrbyskär med. Hade svinkul till en början, men senare mot kvällen gick det rätt utför för mig... menmen, what to do.



fest hos mange mange mange

Kom hem från stallet för ett tag sedan. Amir fick sig ett ordentligt pass på banan idag. Jobbade med vattenmattan och det tog ungefär 20min innan jag fick han att stå någolunda lugn och nosa lite på den. La den sedan under ett lågt hinder och då var han faktiskt duktig. Lite fjantig från början, men sedan rullade han bara på. När han rev ner bommen en gång så började han fjanta lite igen, han gillar inte minsta förändring runt vattenmattan.. Men, bara fortsätta jobba.

                                  Varför är den här låten typ.. skön?


i just wanna make you sweat

Kom hem för ett tag sedan. Har hängt med Malin i hennes stuga och vi var så hurtiga att vi tillochmed tog oss en promenad i det tråkiga vädret. Svensk sommar.. Vart tog det härliga vädret vägen liksom? :( Aja, ska försöka pallra mig i säng nu. Godnatt!


även kallad latmasken

Kom precis hem från gymmet. Var en riktig latmask idag så Robin fick pusha på mig rätt mycket. Började med löpband, körde därefter lite armar och avslutade med mage. Tur man har coach-Robin, inte lätt när latmasken i mig kommer fram.

Klev upp klockan sju idag och drog till stallet. Amir fick komma ut i skogen och mycket travarbete blev det. Tränade på hans reaktion för mina hjälper. Lite lat från början, men lyssnade riktigt fint efter ett tag. Även Benny red jag ut på och målet var att få honom att galoppera, vilket han gjorde! :)

                       Bjuder på en gammal goding från 1862


you make me wanna say bye bye

Home sweet home. Har precis ätit en mumsig sallad och ska snart iväg till Hörnefors för att träffa Malin en sväng + köra hem moppen. Funderar på att lägga på lite make up så man vågar visa sig ute. Har ju iallafall fått vila facet från smink i Finland. ;)

Jag och Ewe kom hem runt halv fyra inatt, lagom less på att åka bil, men vi tog oss hem iallafall. Trots våra oroliga föräldrar, haha. Och hur nice var det inte att äntligen få träffa sin lilla ponny igen? Skrittade ut i skogen ca 40min, ba mys! ♥


there's a reason for everything

Lyssnar på lite halvtaskig radiomusik och rullar på längs e4an. Bortsett från sladden vi fick för ett tag sedan så har det ju gått ganska bra. Är en bit ifrån Piteå nu så rätt långt har vi ju kommit. Aja, go' kväll på er.

                         Bjuder på en mumsig bild på Jänii, Emmuth & Joiiz


som de små nattugglor vi är

Den här natten kommer spenderas på vägen. Ewelina är hemma från körkursen, som hon förresten klarade :), så nu ska vi börja packa oss iväg och rulla mot Sverige. Lär ta några timmar, men vi får ladda upp med lite nödvändigheter så vi klarar oss fram till Umeå. Vi hörs kanske under natten!


tisdag

Vaknade vid halv två idag. Jag sover så sjukt bra här och det gjorde jag även förra sommaren jag var här. Perfekt ställe att ladda batterierna på. Dock har jag märkt att jag är ensam i huset och jag vet inte var de andra har tagit vägen. Ensam och övergiven. :(

                                    
Snaaaart får jag träffa min favoritpojke igen!


ny ridoutfit

Innan jag drog iväg till Finland hittade jag ett paket på min säng. Det var en examens present från mamma. I paketet låg en Kingsland T-shirt och John Whitaker Ridbyxor. Tror ni jag blev en nöjd tjej kanske? Ganska så jätte nöjd, hihi!♥
             


måndag

Helu Sweden. Sitter i soffan och chillar efter att ganska precis kommit ur duschen. Ska snart iväg till hästarna för Ewe har tänkt sig in på banan och köra. Jaja, later alligators. :)


the best thing i never had

Precis kommit hem efter att ha varit och handlat och hyrt film. Vädret har varit rätt tråkigt idag, men ändå kom vi oss ut en sväng med hästarna. Trevligt om man bortser från ohyran, dryga små typer. Nu blir det då film och rätt mycket chill. Over and out.

                                  Fina Malin och jag, skolavslutningskvällen!


en söndag i finland

Morning. Vaknade runt halv ett (klockan är ju en timme före Sverige) och har hunnit käka frulle. Vet inte riktigt vad dagen har att bjuda på, beror väl lite på vädret. En aning grått ute just nu, men hästarna ska kanske få komma ut och röra lite på sig. 

                                    Jag och Ewelina lyxade till det igår!


mätta & belåtna

Jag och Ewe ligger mätta och belåtna i soffan efter en ordentlig middag bestående av kyckling, potatis och en stor sallad. Innan middagen var vi och tittade på hopptävling, fina pållar. Får se vad resten av denna dag har att bjuda på.

                                      Min fina som har lite semester nu


I Finland

God morgon dag! Här är klockan snart ett och jag gick upp för en stund sedan efter att ha blivit väckt av Aku och Nasu, deras hundar, som kom och vildade i min säng. Iallafall så ska jag klä på mig lite vettiga kläder, därefter blir det att fara med Ewe och kolla på hopptävlingar här i Rovaniemi. :)

Ewes lilla råtta - Nasu ♥

i'm moving on to something better

Nice one! Loggade in på Spotify och såg att dom bjudit på några speltimmar, lämpligt! Har iallafall åkt ungefär 5 timmar nu och har väl lite mindre än 2 timmar kvar, men det är ju bara till Haparanda. Tar ju ett tag med bil till Finland också. Jaja, still worth it!

                          
Bild från igår, från Jennies blogg!


tar mitt pick och pack och drar

Spontant och rätt oplanerat har jag hoppat på en buss och har nu några timmars resa att se fram emot. Har hunnit åka ett tag och tror att jag befinner mig i Skellefteå nu. Blir att åka buss enda till Haparanda, där hoppar jag av och blir hämtad av Ewe. Därefter fortsätter vi till Finland!

Har iallafall laddat upp med en stor sallad, bubbelvatten och godis (yep, får äta godis atm) och både datorn + mobilen är fullt laddade. Ni lär väl märka om jag uppdaterar nåt senare. puss!


sommarlov ♥ sommarlov ♥ sommarlov

SOMMARLOV♥ Ofattbart, underbart, galenskap. Hade en jättebra dag igår. Efter min avslutning fortsatte jag med päronen till min brorsas student. Lite avundsjuk var man ju när han åkte iväg där på flaket, men grattis till honom! Även grattis till Sofia som jag drog vidare till. Där bjöds det på buffé och glada människor.

Senare mot kvällen drog jag vidare och träffade annat folk. Satt rätt stor del av kvällen nere vid kajen i stan med härliga personer och njöt av det sköna vädret.


summertime!

Sminket är näst intill klart och klänning är på, bara håret som jag ska försöka snygga till med lite lockar nu. Jag kommer ha fullt upp idag med att gå på min avslutning och sedan ska jag på min brorsas student och därefter blir det att träffa Sofia, som även hon tar studenten. Hoppas ni får en härlig dag allihopa!


alla ska få bada i min glädjeskur

High on life jordgubbar! Typ knarkar jordgubbar just nu, eller kanske borde säga tröstäter. Mamma har bakat bullar och det doftar himmelskt! Men jag kämpar emot, be strong...

Åt iallafall en mumsig sallad med veg-kyckling till middag och innan det pallrade jag mig ut på en powerwalk på 45min. Kläderna till avslutningen imorgon är checkade och även håret har jag bestämt hur det ska vara. Blir nog fina fisken det där, i hope. Ihihihi, taggtagg!


jordgubbar i mängder

Har precis kommit hem. Gårdagen med Sofia var trevlig. Drog ut och åkte båt med Jake och Jonas och det var riktigt härligt. Resten av kvällen blev mest chill och snack.

Amir fick sig ett pass på banan idag, ca 50min. Gjorde lite volter och tempoväxlingar. Fick hålla koll på hans rumpa när han gärna formar sig lite som en banan. Men han gick trevligt idag och lyssnade super när jag ville korta galoppen. Nu ska jag rensa massa jordgubbar (mamma köpte hem fyra paket) och sedan blir det en stor skål med flingor och skivade jordgubbar. Sommarsommarsommar♥


you make me wanna surrender my soul

Morning. Ställde klockan på halv tio. Har käkat frulle och klätt på mig. Ska bara fixa lite smågrejer, sedan blir det att ta elva bussen till stan. Amir ska få komma ut i skogen en stund, därefter drar jag till Sofia. puss!


turn the heat up, we´re on fire

Då har man varit hos frisören idag. Klippt, färgat och slingat. Blev nöjd, mest för att hon inte tog så mycket på längden, hihi. Nämen hon färgade lite mörkare brun, lite varmare färg liksom och sedan ljusare slingor till det. Klippte upp håret och även luggen, men inge mycket. Vill ju som spara ut luggen. Menmen, har inte tagit någon vettig bild som jag kan lägga upp, fast jag vet inte heller om jag tänkt göra det. Kanske håller på det lite. ;)


tusen gånger starkare

Tog en dusch och har nu börjat se filmen Tusen gånger starkare. Inte kommit så långt, men verkar bra! Imorgon blir det upp tidigt. Ska vara hos frisören klockan åtta. Oh-my-god. Har inte klippt mig på ett år, men nu ska det göras, även färgas. Sleep tight♥

                                                  Byebye håret..


running from myself

Har väl inte så mycket att säga om min dag. Somnade ett tag efter jag kom hem från stallet och sov fram till middagen. Drog ut ett tag efter och träffade Malin, snackade och det känns som det behövdes. Nu gör jag inget speciellt, bara tryckt i mig lite grönsaksstavar och dipp. Där har ni ännu en dag om mitt intressanta liv.


söndag

Har hunnit vara i stallet på morgonen. Skrittade ut i skogen ca 45-50min och Amir var pigg och glad. Ännu gladare blev han när han fick komma ut i sommarhagen och käka. Men nu ska jag också ta mig nåt ätbart. Over and out girlscout.


så gick det och så kan det gå

Kan kort och gott säga att det inte var min och Amirs dag idag. Det var för mycket titthinder enligt Amir och sedan var det även rena döden att tävla i den grillande värmen. Runt 36 grader!? Jaja, på framhoppningen kändes han iallafall super. Lever på det.



Tävlingsdags!


got a new dance so get up on your feet

Drog på gymmet med Robin och det gick finfint, dock är mina armar som spaghetti nu. Jobbigt läge. Måste iallafall försöka komma mig i säng rätt tidigt ikväll. Kliva upp runt kl6 imorgon och ni märker väl ifall jag orkat starta datorn för isåfall slänger jag nog in ett litet inlägg. Annars hörs vi efter tävlingen. Godkväll på er. :)

     Bjuder på en bild på Sofia och Groks som ska tävlingsdebutera imorgon, wiie!


i tried to fly, a while, so high

Trots att det verkligen stekte när jag och Amir var ute i skogen så gick han riktigt trevligt. Pallade inte åkern utan red på rundbanan istället. Han var väldigt lugn i traven, men i galoppen blev han lite mer framåt. Duschade honom efter och flätade svansen + klippte manen, sedan fick han gå och äta lite gräs. Nöjd ponny.

Tog därefter moppen till Sofia och vi gjorde väl inte mycket mer än att se film. Ah, jag vet, i det här vädret?! Vilka skitungar. ;) Ska iallafall ut och grilla mig i solen nu. Later!


rise up, don't fall down again

God morgon. Gick upp för en stund sedan och ska snart fixa lite frulle. Och vädret?! Gotta love the sun♥ Blir iallafall att ta bussen till stan vid elva och jag tror jag rider en stund på åkern idag. Får bli ett rätt lugnt pass pga värmen idag och tävlingen imorgon.


9 juni, mammas födelsedag

Mammas födelsedag idag♥ Firades med presentöppning och tårta ute i solen.


Resten av kvällen har gått åt till att duscha och smörja in benen med bus. Failade ju en aning när jag lyckades trycka ut typ halva flaskan, damn. Jaja, ledig imorgon då. Tar nog 11-bussen till stallet och rider ut en sväng. Hopptävling i Vindeln på lördag, funfun! :)


jag ser dig prata, men hör inte ett dugg

Har legat ute och stekt, men solen gick just ner så nu är jag inne igen. Ska ta en dusch, raka benen och sedan prova min nya brun utan sol, hoppas på bra resultat.


tummen upp för härligt väder


Mobbad bild? Garanterat! Näämen, kom precis hem efter en härlig, skön, rolig och awesome dag i stan. Började med att dra till skolan och städa ur skåpen och nu är man då ledig till skolavslutningen, yay!

Drog sedan till stallet. Red ut i skogen ca 35minuter. Alla gångarter, men inge längre sträckor i traven eller galoppen pga värmen. Amir fick sig sedan en dusch och därefter tog jag moppen till stan. Drog på tivoli med lite sköna typer och hade roligt. Mer text och bilder om det senare!


i wanna fly, so high

Hunnit med lite grejer ikväll. Drog på gymmet med Robin runt halv sju. Var där ca 45min och fortsatte sedan ner till vattnet för att känna om det var någon värme. Det var det, yay. Hemma igen så satte jag igång med att baka jordgubbstårta, mamsen fyller år imorgon! Har även slagit in lite paket och smågrejat. Pretty nice.

                                                          Nöjd Amir!


inte lilla sommarfeelingen kanske

Solen bokstavligen steker + en skål flingor och mjölk med skivade jordgubbar, sommarfeeling? Kan jag lova. Kom iallafall hem för en stund sedan efter en chill dag i stan. Skolan varade några få minuter då vi enbart fick veta svenska betyget och sedan dra. Drog då på stan med brudarna och köpte inte mycket mer än en banan. Det enda pengarna räckte till efter gårdagens shoppingrunda.


                                         Håller fast vid mitt nyttiga liv..

                                                       Draaama :o


back to school

God morgon folket. Nu är det slut på the sweet life, skola idag igen. Dock bara svenska sedan slutar vi. Ponnyn vilar och Agnes verkade sugen på att dra ner på stan igen och kolla efter lite mer så jag hänger nog på där isåfall. Over and out girlscout♥


det här är värt att dö för

Fick med mig en massa från stan, dock inte mycket jag kan visa här för det är mest presenter. Det enda jag köpte till mig själv var brun utan sol + nåt vaxgrejs. Var iallafall en trevlig tur på stan med Agnes. Drog sedan vidare till stallet och Amir fick komma ut på åkern och jogga runt lite.

Resten av dagen spenderades med Malin. Käkade middag där, sedan gjorde vi lite allt möjligt. Hade planerat solarium, men det gick ju som det gick när det var stängt.



visst, du kan skratta och låtsas som ingenting

Morning. Gick upp för en stund sedan och har börjat vakna till nu. Ska äta något + lägga på lite fake up, sedan bär det av till stan för att gå där och kika efter nödvändigheter med Agnes.

                                          SötMango och vårat...sandslott?


finns det en så finns det flera

Räksallad♥ Håller på smaska i mig det nu och det sitter vackert i kistan alltså. Har precis kommit hem efter att först ha varit och gymmat med Robin, sedan mötte jag upp Malin som hade varit på Norrbyskär. Vi satte oss nere vid vattnet och snackade igenom våra planer för ett nyttigare liv. Kommer bli great det där!
                          


vart är ditt sinne för humor?

Har varit och hopptränat på morgonen. Amir kändes väldigt fin från början, men när vi kom till titthindren blev han spänd och stressig. Provade vara lugn till en början, men blev så förbannad när han höll på, vilket är dumt. Man kommer ingen vart med att bli arg.

Han gav iallafall med sig och avslutade helt okej. Jag vet ju hur han kan vara när det kommer till läskigare grejer så det är bara att fortsätta träna. Suga på den sura karamellen och gilla läget. Dock ska läget ändras till något bättre med lite envishet. :)


satan i gatan

Tillbaka efter en promenad på 1h20min. Duktig emmuth. Nu smaskar jag melon och det sitter rätt fint ska ni veta. Sparade gymmandet till imorgon, men det är inte de enda planerna för morgondagen. Har lag-träning på morgonen, sedan hade jag även tänkt mig en sväng på stan med Sofia.


jag glömmer aldrig dina hemligheter

Nyss kommit hem från stallet. Har väl haft bättre dagar där. Amir var jätte stressig och spänd och inte nog med det så skulle han lyckas tappa en sko också. Drygt. Iallafall, ska försöka snygga till naglarna lite nu. Halv fyra är det gymmet med Robin. Sweet!

                                         Bjuder på en galen Mango♥


grattis mina fina

Godmorgon. Pappa väckte mig för en stund sedan och jag har hunnit ta på mig ridkläder och fixat en banansmoothie. Idag är det 5 juni och det betyder att mina fina fyller år!

                                    
Underbara Amanda, 17år idag♥
     

                        
Min finaste Pom Pom som skulle fyllt 12 år idag♥
     


vill hitta rätt, men ser bara fel

Lovely night! Kvällen har tillbringats med min grävling, dvs Malin. Vi har väl bara varit överdrivet flummiga, chillat i solnedgången och bakat "pizza"... piroger? Ah iallafall, riktigt trevlig kväll!


girls just wanna have fun

Inget av det jag hade planerat blev av, dvs powerwalk och fixa naglarna. Det lilla jag gjort med naglarna är att fila dom, men det är ju inte mycket att hurra för. Nu ska jag iallafall ta moppen in till Hörnefors och umgås med Malin, sweet!


vickan och kudden


fest hos mig ikväll och hela världen är min

Just smaskat i mig lite kycklingsallad, tänkte om ni ville veta. Annars har jag hunnit med att göra bort stallet också. Johanna kom och red Amir på banan. Hon har inte ridit (seriösare ridning) på ca ett år, men det såg verkligen jättebra ut. Så duktig!

Ja och vad händer idag då..? Har inte planerat något mer än att jag iallafall borde pallra mig ut en stund och även snygga till naglarna, sedan får jag se vart kvällen för mig.


some people give their lives, some take'em

Precis kommit hem. Checkar random filmer och trycker i mig godis/nachos, ajaj. Och jag som var på gymmet med Robin idag, lär ju ha fläskat i mig de jag brände. :l Iallafall så har kvällen tillbringats med lite sköna peeps i Hörnefors. Resten av kvällen lär tillbringas här, framför datorn. Helt ok ändå.


lillfölet


it's friday, fun fun fun

Morning guys! Har precis käkat frulle med Sofia och vi ska väl snart börja dra oss mot mitt stall. Blir att rida ut på en lugnare tur med Amir och Benny. Amir var verkligen super igår. Red för Sofia på banan och vi tränade vattenmatta. Ett stopp från varje håll (två gånger alltså), sedan hoppade han hur bra som helst. Lite mot var han, men han pushade sig själv och var jätte duktig. Höjde lite mot slutet och slutade på 120cm.


en jokkamero för mycket

Helu Sweden. Hänger i hängstolen ute på altan hos Agnes och chillar dillsåsen. Pappa kommer på ett tag och då bär det av till stallet. Jag kan ju dra lite av det jag och Agnes har haft för oss. Igår blev det först grillning, därefter körde vi igång med bakning. Hallonpaj med vitchoklad och chokladmuffins med marabou daim choklad fick det bli. Ljuvligt! Runt midnatt drog vi ut och jag tänker inte avslöja för mycket av vad vi gjorde då. Ledtråd - sandlåda. Drog sedan hem igen och somnade runt fyra. Sköön kväll.


i vindeln

Är hos Agnes nu och har det super trevligt. Vi har chillat ute i det härliga vädret och bara snackat,snackat,snackat + bläddrat i massa böcker efter mumsiga recept. Vi ska snart köra igång grillen och fixa en festmåltid. ;) Eller ja... Agnes lär väl få stå för grillningen. mwihi. Och jag fick precis syn på en spindel som är alldeles för nära så, later!!!!

Btw, huuuur duktig är inte Agnes på ta kort kanske? Mästerfotograf:)



RSS 2.0